Η "αιτια" που αγορασα την Amiga!!!
- stabill
-
Συντάκτης θέματος
- Team RC
-
- kEEp rETRo!
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1653
Τα παιδια με αφησαν αρκετη ωρα και στην κυριολεξια ελυωσα στο παιξιμο/ψαξιμο...
Φευγοντας (σχεδον με... εδιωξαν, αφου εβλεπαν οτι δεν υπηρχε περιπτωση να αγορασω τιποτα!!!) ημουν πλεον σιγουρος: θα την παρω την ατιμη!!!
Το παιχνιδι που με μαγεψε ηταν........ ΑΥΤΟ!!!
Δεν ξερω πως σας φαινοταν τοτε ή πως το βλεπετε τωρα, αλλα οταν επαιξα την πρωτη πιστα, δεν υπηρχε περιπτωση να μην αποκτησω ΑΥΤΟ το μηχανημα που παιζει ΑΥΤΟ το παιχνιδι!!!
Λιγο πριν πουληθει ο Amstrad 6128, το ειχα βρει το παιχνιδι και σε αυτον, αλλα...........!!!!!
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- telonio
-
- Junior Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 93
Προσωπικά, τα παιχνίδια που με έκαναν να ζητώ Amiga 500 από τους γονείς μου ήταν το Wrath of the demon και το Robocop 2.
Και πόσο μου άρεσε το R-Type; Aν πω πως σχεδίαζα το σκάφος του R-Type σε κάθε βιβλίο στο σχολείο φτάνει;
- stabill
-
Συντάκτης θέματος
- Team RC
-
- kEEp rETRo!
Και μια και λεμε για Shadow of the Beast, ποιος θυμαται ποσα επιπεδα smooth scrolling ειχε κατορθωσει να δωσει η Psygnosis? Για παμε, για παμε!!! Χωρις σκονακια!!!
- Fotis_KFOR
-
- Site Owner / Admin
-
- PC / Sinclair ZX Spectrum+3
Αλλά καταλαβαίνω και το κόλλημα με την Amiga 500, μιας και γενικά το συγκεκριμένο μηχάνημα (δεν την είχα αλλά παίζαμε με ένα φίλο μου που την είχε) έχει καθιερωθεί το απόλυτο κλασικό, και σχεδόν πάντα αν κάποιος αναφέρει ότι σε κάποια amiga έπαιζε κάποιο παιχνίδι χωρίς να αναφέρει το μοντέλο του μηχανήματος, οι μεγαλύτερες πιθανότητες θα είναι να εννοεί Amiga 500
My Collection / Projects / Various :
Computers , Consoles-Pongs , Various , Not-working , Handhelds-Tabletops , Intel p4004 (First CPU) , Old Hardware Parts , Magazines ,
Retro Computer Project , M.A.M.E. Cabinets , My Retro Computers & Consoles Room
UP THE IRONS!!! - My Iron Maiden Collection
My Wish List : www.retrocomputers.gr/collection/my-wish-list ;)
KEEP RETRO
Περιττο να σας πω ότι με το που ειδα π.χ. το IK+ (για τον ηχο) και το Blood Money (για την εισαγωγή και ηχο) στο σπιτι του ΑΚΟΜΑ και στην μονοφωνική ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ TV μου έτρεχαν τα ΣΑΛΙΑ!
Γενικά αυτό που άρεσε ιδιαίτερα στην Amiga ηταν ο ΗΧΟΣ της, τα πολλά χρωματα και το....PARALLAX SCROLLING!
Το δε R-Type το ευχαριστηθηκα το ίδιο και στον ST παντως. μικρες διαφορες...
I think I've shot 2 ducks in my entire gaming life! That was when playing "Kane" on my Amstrad CPC 464!
www.retroshowcase.com
www.dialtech.gr
- spyros.s
-
- Platinum Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 406
το παιχνίδι όμως που έκανε τα σάλια μας να τρέχουν και τα μάτια μας να γουρλώνουν ήταν το shadow of the beast...
- chriskgnr
-
- Retro Elite
-
- Well, i got one chance left in a nine live cat.
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1472
21st century breakdown...
- djbeast
-
- Platinum Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 381
Έτσι μένει χαραγμένη αυτή η ανάμνηση μέσα στο μυαλό μου και έτσι θα παραμείνει.Με κάποιον τρόπο την Amiga και το SoTB τα έχω συσχετίσει.Πάνε μαζί για εμένα!
Αξέχαστες εποχές!
Atari 2600 - Playstation - Playstation 2 - Playstation 3 - Playstation 4 Pro - PlayStation 5 Pro - PSP - PS Vita - Nintendo Gameboy Advance - Game Gear - Nintendo NES - Nintendo SNES - Nintendo Gamecube - Nintendo Wii - Nintendo Wii U - Nintendo 3DS XL - Nintendo Switch - Nintendo Switch 2 - Sega Game Gear - Sega Mega Drive I - Sega Mega CD I - Sega Saturn - Sega Dreamcast - Xbox - Xbox 360 - Xbox One X - Xbox Series X - Panasonic 3DO - Neo Geo MVS - Nec Turbo Duo RX
- manos426f
-
- Premium Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 110
αυτό
και αυτό
και αυτό
Προφανώς έφταιγε και το ότι δεν υπήρχαν για PC....
Ballywood - Αίθουσα ψυχαγωγίας στη Νέα Χαλκηδόνα με Darts, Billiards και Ping Pong!
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς.
Δεν υπάρχει μεγαλύτερο adventure game από την ίδια μας τη ζωή.
- vovolas
-
- Retro Elite
-
- tha vapsoume?
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1131
"Knowing is not enough we must apply
Willing is not enough we must do."
- stabill
-
Συντάκτης θέματος
- Team RC
-
- kEEp rETRo!
- vovolas
-
- Retro Elite
-
- tha vapsoume?
- amiga500fan
-
- Retro Freak
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 533
Περήφανος κάτοχος:
Sega Game Gear, Sega Master System I,II,III(Tec toys),WII,Xbox,XBOX+(Coinopz),Sega mega drive I and II, Sega Saturn, Sega Dreamcast,Sega Mega CD,Playstation 2 slim (3 editions),PS 2 fat,Gameboy classic,Gameboy pocket,Game Boy color, CD,Αtari 2600 jr (3 editions),Atari 2600 WOODY,Αtari 2600"Darth Vader", PSone, PS1 (2 editions),PS2 FAT, Game Boy Advance.Advance SP,Nintendo DS,DS lite & Dsi,NES,Ν64, N64 Pikatchu,Snes,Gamecube,XBOX 360 fat,Amstrad 6128,Pong Consoles x 8 (ΤΕΛΟΣ ΟΧΙ ΑΛΛΑ),Amiga 500 1.3 REV 6 - 1 mb,
Commodore Amiga 1200+Blizzard 1230mkiv 32mb,Amiga Technologies 1200 magic pack NOS
- vovolas
-
- Retro Elite
-
- tha vapsoume?
Πάμε ρε Defender of the crown τι παιχνιδάρα και αυτή άν και δέν είμαι fun των στρατιγικής παιχνιδιών το συγκεκριμένο το τίμησα τότε μπορώ να πώ,πολύ καλό.amiga500fan έγραψε: Η αιτία παιδιά που αγόρασα την Amiga ήταν για τα εκπληκτικά γραφικά και ήχο που είχε σαν πρωτοπόρος στην εποχή της και να κάνω σπάσιμο στα φιλαράκια μου που έπαιζαν defender of the crown σε CGA με μπιπ μπιπ ήχο.
![]()
![]()
![]()
- FarCry
-
- Elite Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 72
Stavros Papadopoulos έγραψε: Το παιχνιδι που με μαγεψε ηταν........ ΑΥΤΟ!!!
Δεν ξερω πως σας φαινοταν τοτε ή πως το βλεπετε τωρα, αλλα οταν επαιξα την πρωτη πιστα, δεν υπηρχε περιπτωση να μην αποκτησω ΑΥΤΟ το μηχανημα που παιζει ΑΥΤΟ το παιχνιδι!!!
το εχω τερματισει στο gameboy. πολυ καλο.