Altec PC Pentium III
- chdlee
-
Συντάκτης θέματος
- Team RC
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1953
80s resurrection
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Darth_Cotsos
-
- Platinum Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 676
Don't underestimate the power of the 8bit side!
- jimn
-
- Platinum Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 588
Το κουτί όλα τα λεφτά(το χωνευτό χερούλι στο πάνω μέρος)
- chriskgnr
-
- Retro Elite
-
- Well, i got one chance left in a nine live cat.
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1472
- arislab
-
- Elite Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 657
- konc
-
- Elite Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 431
Ήταν η καλύτερή μου όταν ερχόντουσαν για service, τσουουουπ από το χερούλι και πήγαινε βόλτα άνετα
btw, ερχόντουσαν συχνά για service γιατί μια σειρά από δαύτα με P2 είχαν ένα ECS motherboard που ήταν, αν όχι μιας, με το ζόρι δύο χρήσεων. Σχεδόν όλα τα κακάρωσαν πολύ γρήγορα!
Άλλο που θυμάμαι με τα συγκεκριμένα κουτιά ήταν πως συχνά το power ξέχναγε να... βγει έξω και έμενε κολλημένο μέσα αν το είχες πατήσει λίγο στραβά.
Αναζητώ και εγώ ένα τέτοιο κουτί εποχής P2-P3 για αντίστοιχο μηχάνημα, έχω ήδη τα περισσότερα "άντερα" και κάθονται γιατί δεν θέλω απλά να πάρω ένα καινούργιο κουτί και να το στήσω εκεί, θα μου χαλάει τη μόστρα. Αν δεν βρω κάτι τελικά θα το κάνω βέβαια.
- Pluto63
-
- Platinum Member
-
- Heil Clive
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 767
Ότι δεν σκοτώνει παχαινει.
Το blog μου pluto63.weebly.com/
- Fotis_KFOR
-
- Site Owner / Admin
-
- PC / Sinclair ZX Spectrum+3
Μου θύμισες το pc που έχω φτιάξει τον Retro Computer που ΔΥΣΤΥΧΩΣ ξεκόλλησε και χάθηκε το αυτοκόλλητο ALTEC RV και είναι σχεδόν ίδιο tower χωρίς το χερούλι όμως
Ναι, θα το πω άλλη μια φορά : Πολύ ωραίες εποχές και αναμνήσεις
My Collection / Projects / Various :
Computers , Consoles-Pongs , Various , Not-working , Handhelds-Tabletops , Intel p4004 (First CPU) , Old Hardware Parts , Magazines ,
Retro Computer Project , M.A.M.E. Cabinets , My Retro Computers & Consoles Room
UP THE IRONS!!! - My Iron Maiden Collection
My Wish List : www.retrocomputers.gr/collection/my-wish-list ;)
KEEP RETRO
- konc
-
- Elite Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 431
Pluto63 έγραψε: Εχω ενα κουτί παρόμοιο εποχής χωρίς τίποτα μεσα, και την αλλη εβδομαδα θα παει για σίδερο στο φίλο μου τον νεκταριο, εαν το θέλεις πες μου να σου το κρατήσω.
Είσαι καλά, για σίδερο? Εδώ τα ψάχνουμε να τα ξαναζωντανέψουμε
- dukepapas
-
- Elite Member
-
- "ουδεις αχαριστος εκ του ευεργετηθεντος"
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 277
- Fotis_KFOR
-
- Site Owner / Admin
-
- PC / Sinclair ZX Spectrum+3
My Collection / Projects / Various :
Computers , Consoles-Pongs , Various , Not-working , Handhelds-Tabletops , Intel p4004 (First CPU) , Old Hardware Parts , Magazines ,
Retro Computer Project , M.A.M.E. Cabinets , My Retro Computers & Consoles Room
UP THE IRONS!!! - My Iron Maiden Collection
My Wish List : www.retrocomputers.gr/collection/my-wish-list ;)
KEEP RETRO
- chdlee
-
Συντάκτης θέματος
- Team RC
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1953
Ελπίζω να γίνει σύντομα η επόμενη έκθεση της ομάδας μας, για να τον δείτε από κοντά! Θα ανεβάσω σύντομα αρκετές πληροφορίες με τα χαρακτηριστικά του μηχανήματος και την αναβάθμισή του στα 12 χρόνια που δούλεψε ως βασικός υπολογιστής στα χέρια μου!
Darth_Cotsos έγραψε: Να φέρω games και joystick δηλαδή!!!
Και βέβαια Κώστα! Αυτός είναι και ο λόγος που θα βρίσκεται στην έκθεση! Θυμάμαι που μου το είχες πει να το κάναμε στο Περιστέρι, αλλά δεν είχα ασχοληθεί μαζί του για να τον ετοιμάσω! Επίσης, θα μπορεί να παίζει τα mame, καθώς και 80s μουσική όπως κάναμε με το δικό σου laptop στην Helexpo πέρυσι τον Δεκέμβριο!
konc έγραψε: Στο κατάστημα που εργαζόμουν τότε είχαμε πουλήσει άπειρα τέτοια RV (P2+P3).
Ήταν η καλύτερή μου όταν ερχόντουσαν για service, τσουουουπ από το χερούλι και πήγαινε βόλτα άνετα
btw, ερχόντουσαν συχνά για service γιατί μια σειρά από δαύτα με P2 είχαν ένα ECS motherboard που ήταν, αν όχι μιας, με το ζόρι δύο χρήσεων. Σχεδόν όλα τα κακάρωσαν πολύ γρήγορα!
Άλλο που θυμάμαι με τα συγκεκριμένα κουτιά ήταν πως συχνά το power ξέχναγε να... βγει έξω και έμενε κολλημένο μέσα αν το είχες πατήσει λίγο στραβά.
Αναζητώ και εγώ ένα τέτοιο κουτί εποχής P2-P3 για αντίστοιχο μηχάνημα, έχω ήδη τα περισσότερα "άντερα" και κάθονται γιατί δεν θέλω απλά να πάρω ένα καινούργιο κουτί και να το στήσω εκεί, θα μου χαλάει τη μόστρα. Αν δεν βρω κάτι τελικά θα το κάνω βέβαια.
Φίλε konc, το μηχάνημα αυτό ήταν ο υπολογιστής μου από το 2000 μέχρι το 2012! Το μόνο που χρειάστηκε μέσα σε αυτά τα 12 χρόνια πολύωρης λειτουργίας (πολλές μέρες δούλευε 8ωρα) ήταν να του αλλάξω μια φορά το ανεμιστηράκι του επεξεργαστή!
Fotis_KFOR έγραψε: Ωραίος Χρήστο!
Μου θύμισες το pc που έχω φτιάξει τον Retro Computer που ΔΥΣΤΥΧΩΣ ξεκόλλησε και χάθηκε το αυτοκόλλητο ALTEC RV και είναι σχεδόν ίδιο tower χωρίς το χερούλι όμως
Ναι, θα το πω άλλη μια φορά : Πολύ ωραίες εποχές και αναμνήσεις
Fotis_KFOR έγραψε: Αν κάποιος επί την ευκαιρία έχει το αυτοκολλητάκι της ALTEC RV και δεν το θέλει ας μου πει
Φώτη, το θυμάμαι το δικό σου PC από τις φωτογραφίες. Μου είχαν κάνει εντύπωση τα αυτοκόλλητα που έχεις επάνω! Όσο για το αυτοκόλλητο με το σήμα της Altec, αν ήταν ακριβώς ίδιο με αυτό που υπάρχει στο δικό μου PC, θα φτιάξω ένα καινούριο για σένα!
80s resurrection