Saturn games
- Brandon
-
Συντάκτης θέματος
- Elite Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Why...???Why Harry McDowel???
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Fotis_KFOR
-
- Site Owner / Admin
-
- PC / Sinclair ZX Spectrum+3
Βγάλτα όλα στη φόρα
Ενημέρωσα και το μενού του site "Συλλογές Μελών" με την συλλογή σου
My Collection / Projects / Various :
Computers , Consoles-Pongs , Various , Not-working , Handhelds-Tabletops , Intel p4004 (First CPU) , Old Hardware Parts , Magazines ,
Retro Computer Project , M.A.M.E. Cabinets , My Retro Computers & Consoles Room
UP THE IRONS!!! - My Iron Maiden Collection
My Wish List : www.retrocomputers.gr/collection/my-wish-list ;)
KEEP RETRO
- Brandon
-
Συντάκτης θέματος
- Elite Member
-
- chriskgnr
-
- Retro Elite
-
- Well, i got one chance left in a nine live cat.
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1472
21st century breakdown...
σουπερ η συλλαρα απο Saturn titles!
Μπραβο Σοφο!
μου ανοιξες την ορεξη, παω να βγαλω κι εγω photos
I think I've shot 2 ducks in my entire gaming life! That was when playing "Kane" on my Amstrad CPC 464!
www.retroshowcase.com
www.dialtech.gr
- djbeast
-
- Platinum Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 381
2 ερωτήσεις :
Tο Sonic 3d Blast είναι αμερικάνικο? Γιατί το έχεις 2 φορές? (όπως και το Magic Carpet)
To Panzer Dragoon Saga που είναι?
Atari 2600 - Playstation - Playstation 2 - Playstation 3 - Playstation 4 Pro - PlayStation 5 Pro - PSP - PS Vita - Nintendo Gameboy Advance - Game Gear - Nintendo NES - Nintendo SNES - Nintendo Gamecube - Nintendo Wii - Nintendo Wii U - Nintendo 3DS XL - Nintendo Switch - Nintendo Switch 2 - Sega Game Gear - Sega Mega Drive I - Sega Mega CD I - Sega Saturn - Sega Dreamcast - Xbox - Xbox 360 - Xbox One X - Xbox Series X - Panasonic 3DO - Neo Geo MVS - Nec Turbo Duo RX
- djbeast
-
- Platinum Member
-
chriskgnr έγραψε: αυτες οι κασετινες με τα Saturn games ειναι πολυ μουρατες!
ευγε Brandon!
![]()
Πολύ εύθραυστες όμως.Τα δοντάκια που κρατάνε το cd , σπάνε πανεύκολα.
Επίσης το case art δεν προστατεύεται από μια πλαστική διάφανη μεμβράνη που έχουν πχ τα dvd cases.Είναι εκτεθειμένο και χαλάει με το παραμικρό , θέλει προσοχή.
Τέλος δεν υπήρχαν ποτέ spare θήκες στο εμπόριο λόγω της ιδιαιτερότητας που είχαν (το case art ήταν κολλημένο στην πλαστική θήκη).Οπότε αν χάλαγε κάτι , δύσκολα τα πράματα.
Μόνο οι αμερικάνικες θήκες ήταν σαν τις θήκες των cd's (πλαστικές) αλλά διπλάσιες σε μέγεθος.
Atari 2600 - Playstation - Playstation 2 - Playstation 3 - Playstation 4 Pro - PlayStation 5 Pro - PSP - PS Vita - Nintendo Gameboy Advance - Game Gear - Nintendo NES - Nintendo SNES - Nintendo Gamecube - Nintendo Wii - Nintendo Wii U - Nintendo 3DS XL - Nintendo Switch - Nintendo Switch 2 - Sega Game Gear - Sega Mega Drive I - Sega Mega CD I - Sega Saturn - Sega Dreamcast - Xbox - Xbox 360 - Xbox One X - Xbox Series X - Panasonic 3DO - Neo Geo MVS - Nec Turbo Duo RX
- Darth_Cotsos
-
- Platinum Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 676
Don't underestimate the power of the 8bit side!
- Maddog
-
- Premium Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 139
djbeast έγραψε: 2 ερωτήσεις :
Tο Sonic 3d Blast είναι αμερικάνικο? Γιατί το έχεις 2 φορές? (όπως και το Magic Carpet)
To Panzer Dragoon Saga που είναι?
Ναι, Αμερικάνικο είναι το Sonic 3D Blast. Η ευρωπαική και η ιαπωνική έκδοση λέγονται Sonic 3D - Flickies' Island.
Στο Panzer Dragoon Saga μας "εξαπάτησε" λιγάκι ο Brandon, γιατί έχει την Ιαπωνική έκδοση που λέγεται Azel Panzer Dragoon RPG. Είναι το κουτί επάνω-επάνω δεξιά. Δυστυχώς καθότι σε άπταιστον Ιαπωνική, είναι αρκετά λιγότερο δημοφιλές και σημαντικά φτηνότερο από τις Δυτικές εκδόσεις.
- djbeast
-
- Platinum Member
-
- Maddog
-
- Premium Member
-
Στο Saturn είναι διαφορετικό πράγμα το region free και διαφορετικό η δυνατότητα χρήσης backups.
Για να τρέξουν τα backups θέλει το τσιπάκι (ή swap trick, αλλά πάμε μακριά...)
Για να τρέξεις original από άλλο region αρκεί να έχεις ένα Action Replay 4-in-1 cartridge (υπάρχουν και παλιότερα παρόμοια, αλλά το τελευταίο μοντέλο είναι σαφώς το πιό αποδοτικό).
Αυτό πωλείται ακόμα καινούριο σε πολύ καλές τιμές, πχ www.play-asia.com/paOS-13-71-k8-49-en-70-1b2.html
Φυσικά αν έχεις ΚΑΙ Action Replay ΚΑΙ modchip είσαι έτοιμος για όλα.
- djbeast
-
- Platinum Member
-
Πάντως το modchip είναι λίγο υπερτιμημένο να πω την αλήθεια.Η εγκατάστασή του από την άλλη είναι από τις πιο εύκολες που έχω δει.Μία απλή κόλληση στο τροφοδοτικό της κονσόλας αρκεί και είσαι κομπλέ.
- Brandon
-
Συντάκτης θέματος
- Elite Member
-
Ναι,έχεις δίκιο maddog,είναι η Azel έκδοση του Panzer Dragoon 3 που έχω...Όλο το ξεχνάω,μου είναι αδιάφορο το που είναι η Ιαπωνική έκδοση κ΄συνέχεια το ξεχνάω...Αυτό που με ενδιαφέρει είναι που έχω μια γνήσια κόπια του παιχνιδιού!!!
Επίσης,ναι,με Action Replay cartridge,δεν χρειάζεσαι μόντες ούτε τίποτα!!!(Ασε που είμαι κ κατά σε όλα αυτά τα "πειράγματα"...) Παίζεις τα πάντα απο όποια χώρα κ αν είναι!!!
- Maddog
-
- Premium Member
-
djbeast έγραψε: Είχα την εντύπωση ότι το modchip αρκεί για να παίξει κανείς backups παιχνιδιών όπως επίσης και imports παιχνίδια.
Πάντως το modchip είναι λίγο υπερτιμημένο να πω την αλήθεια.Η εγκατάστασή του από την άλλη είναι από τις πιο εύκολες που έχω δει.Μία απλή κόλληση στο τροφοδοτικό της κονσόλας αρκεί και είσαι κομπλέ.
Όχι, με modchip αν βάλεις backup με "λάθος" region πάλι δεν θα εκκινήσει, εκτός αν έχεις το Action Replay.
Υπερτιμημένο πάντως δεν το θεωρώ, αν θελήσεις να παίξεις πολλά απο τα δυνατά "χαρτιά" της κονσόλας σε original θα ξοδέψεις μια μικρή περιουσία. Δες τιμές για Radiant Silvergun, Panzer Dragoon Saga, Dungeons & Dragons, Shining Force 3, Guardian Heroes, Burning Rangers, Dragon Force κλπ exclusives...όλα must play και όλα πανάκριβα.
Brandon έγραψε: Συγνώμη,έλειπα απο το πάρτυ του Saturn που κάνατε εδωπέρα...Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια για την μικρούλα συλλογή μου...
Ναι,έχεις δίκιο maddog,είναι η Azel έκδοση του Panzer Dragoon 3 που έχω...Όλο το ξεχνάω,μου είναι αδιάφορο το που είναι η Ιαπωνική έκδοση κ΄συνέχεια το ξεχνάω...Αυτό που με ενδιαφέρει είναι που έχω μια γνήσια κόπια του παιχνιδιού!!!![]()
![]()
Επίσης,ναι,με Action Replay cartridge,δεν χρειάζεσαι μόντες ούτε τίποτα!!!(Ασε που είμαι κ κατά σε όλα αυτά τα "πειράγματα"...) Παίζεις τα πάντα απο όποια χώρα κ αν είναι!!!![]()
![]()
Ακόμα και που έχεις μόνο την Ιαπωνική, πάλι καλύτερος από εμένα είσαι που έχω μόνο το demo της Ιαπωνικής. Σπάνιο μεν, ανεπαρκές δε.
Τα πειράγματα ωραία είναι, αλλά το original είναι άλλο πράγμα. Πολλές φορές μπορώ να περνάω ώρα μόνο χαζεύοντας το artwork!
- Brandon
-
Συντάκτης θέματος
- Elite Member
-