Τρέξτε να προλάβετε. Το αφεντικό τρελάθηκε (κράξιμο)

• Fotis_KFOR
  • Το Άβαταρ του/της Fotis_KFOR
  • Site Owner / Admin
  • Site Owner / Admin
  • PC / Sinclair ZX Spectrum+3
Περισσότερα
24/05/2015 18:15 - 24/05/2015 18:17 #29626 από Fotis_KFOR
Απαντήθηκε από Fotis_KFOR στο θέμα τσαμπα πραμα τρεχατε.....
Εντάξει, έγραψε ο Στέλιος :lol2: :lol2: :lol2:

Μιλάω γενικά τώρα - όχι αποκλειστικά για τον συγκεκριμένο πωλητή που δεν τον γνωρίζω εξάλλου...

Απλά τώρα τελευταία πέρα από τα γνωστά λαμόγια του χώρου που το κάνουν επάγγελμα, ενδέχεται να παίζει και η περίπτωση που κάποιο άτομο βρίσκει ένα παλιό μηχάνημα στο πατάρι του και επειδή δεν γνωρίζει για πωλήσεις κτλ ρωτάει κάποιο "ειδήμονα" γνωστό του που του φουσκώνει τα μυαλά ότι βρήκε ένα θησαυρό και γενικά "Αυτά τα πουλάνε στο ebay χιλιάδες ευρώ!!!".

Οπότε και λόγω κρίσης και λόγω ενθουσιασμού πιθανόν κάποιοι να ενθουσιάζονται έτσι από αυτά που ακούνε και βάζουν κάτι τιμές που βγάζουν μάτι!!!

Έχω και εγώ ένα παρόμοιο :

www.retrocomputers.gr/collection/retro-c...nal-system2-model-30

και από όσο θυμάμαι μου το είχε χαρίσει ένας φίλος μου επειδή του έπιανε χώρο και θα το πέταγε στον κάδο ανακύκλωσης!!!

Άντε να δει ο φίλος μου τώρα το παραπάνω ποστ του GeoAnas με την αγγελία ...... να με κυνηγάει με βούρδουλα ότι τον κορόιδεψα που του είπα ότι ένα pc 286 είναι και όχι κάτι το σπάνιο........ :lol2: :lol2:
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": GeoAnas

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

• haris_216
  • Το Άβαταρ του/της haris_216
  • Senior Member
  • Senior Member
Περισσότερα
25/05/2015 00:19 #29632 από haris_216
Απαντήθηκε από haris_216 στο θέμα τσαμπα πραμα τρεχατε.....
Καθώς προσωπικά πάντα διαφωνούσα με την άποψη που βλέπω σε διάφορα φόρουμ (και με διαφορετικό αντικείμενο) του πόσο "πρέπει" να έχει κάτι (το έχω άλλωστε συζητήσει με κάποιους το θέμα αυτό και παλαιότερα, αν θυμάμαι καλά, είχα γράψει και τις απόψεις μου) δεν θα σχολίαζα τον "προφήτη" εξαιτίας της τιμής.
Ίσως διαβάζοντάς την να έλεγα στον εαυτό μου "τι λες ρε φίλε" και να πήγαινα παρακάτω.
Αυτή όμως η ατάκα του "οτι μου δίνετε εσείς θα χάσει αξία και ότι δίνω εγώ θα κερδίζει" είναι πραγματικά όλα τα λεφτά.
Μάλιστα επειδή σε ένα φόρουμ ηλεκτρονικών που παρακολουθώ υπήρχε κάποιο μέλος με εξίσου κουλό σκεπτικό (αν και σε άλλο τομέα και δεν είχε να κάνει με τιμές) το οποίο ήταν επίσης από τον Βόλο αναρωτιέμαι τί γίνεται εκεί με τα...τσιπουράδικα!!!

(αναφέρομαι σε δύο πολύ συγκεκριμένα άτομα και σε καμιά περίπτωση δεν θέλω να προσβάλω κάποιο άλλο συνφρουμίτη που ενδεχομένως είναι από την περιοχή)

• Hellraiser
  • Το Άβαταρ του/της Hellraiser
  • Senior Member
  • Senior Member
Περισσότερα
25/05/2015 00:32 #29633 από Hellraiser
Απαντήθηκε από Hellraiser στο θέμα τσαμπα πραμα τρεχατε.....

• amiga500fan
  • Το Άβαταρ του/της amiga500fan
  • Retro Freak
  • Retro Freak
Περισσότερα
25/05/2015 15:39 - 25/05/2015 16:02 #29637 από amiga500fan
Απαντήθηκε από amiga500fan στο θέμα τσαμπα πραμα τρεχατε.....
Xάθηκε πάλι Κυριάκο ....δεν ξερω τι έγραψες.

To γεγονός είναι οτι ο τύπος έχει πολύ άσχημο στόμα και θα έπρεπε να σέβεται του κανόνες περι δημοπρασίας.

Περήφανος κάτοχος:
Sega Game Gear, Sega Master System I,II,III(Tec toys),WII,Xbox,XBOX+(Coinopz),Sega mega drive I and II, Sega Saturn, Sega Dreamcast,Sega Mega CD,Playstation 2 slim (3 editions),PS 2 fat,Gameboy classic,Gameboy pocket,Game Boy color, CD,Αtari 2600 jr (3 editions),Atari 2600 WOODY,Αtari 2600"Darth Vader", PSone, PS1 (2 editions),PS2 FAT, Game Boy Advance.Advance SP,Nintendo DS,DS lite & Dsi,NES,Ν64, N64 Pikatchu,Snes,Gamecube,XBOX 360 fat,Amstrad 6128,Pong Consoles x 8 (ΤΕΛΟΣ ΟΧΙ ΑΛΛΑ),Amiga 500 1.3 REV 6 - 1 mb,
Commodore Amiga 1200+Blizzard 1230mkiv 32mb,Amiga Technologies 1200 magic pack NOS

• haris_216
  • Το Άβαταρ του/της haris_216
  • Senior Member
  • Senior Member
Περισσότερα
25/05/2015 15:48 - 25/05/2015 15:53 #29638 από haris_216
Απαντήθηκε από haris_216 στο θέμα τσαμπα πραμα τρεχατε.....
Έπρεπε να πάρεις κάποιο screenshot
Αφού ξέρεις ότι τέτοιες αγγελίες αν και με ενδιαφέρουσες στιχομυθίες, χάνονται γρήγορα (σαν καλή ευκαιρία στο ebay :) )

(τελικά όλοι το ψιλοέχουμε το κουτσομπολιό μέσα μας :blush: )

• Nemo
  • Το Άβαταρ του/της Nemo
  • Elite Member
  • Elite Member
Περισσότερα
30/05/2015 05:26 - 30/05/2015 05:42 #29748 από Nemo
Απαντήθηκε από Nemo στο θέμα τσαμπα πραμα τρεχατε.....
mode on

Χαιρετω! Εχω δυο υπολογιστες που εχουν συλλεκτικη μονο αξια. Προοριζονταν για προσωπικη συλλογη αλλα δινονται λογω ελλειψης χωρου. Δεν εχω ασχοληθει καθολου με το αν φτιαχνονται. Ενας IBM (αγνωστο μοντελο, χρονολογιας 1989) και ενας COMPAQ (386s/20n). Τους εβαλα τωρα στην πριζα και ανοιγουν κανονικα αλλα βγαζουν δυο μηνυματα λαθους (161 και 163) και οι δυο. Βρισκονται κεντρο Αθηνας αυτη τη στιγμη. Αν καποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει ενα πμ. Απευθυνομαι σε συλλεκτες.

www.thelab.gr/topic/96251-μην-το-πετάτε-...age-239#entry2164431

Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": GeoAnas, lazarus678

• dukepapas
  • Το Άβαταρ του/της dukepapas
  • Elite Member
  • Elite Member
  • "ουδεις αχαριστος εκ του ευεργετηθεντος"
Περισσότερα
30/05/2015 10:35 #29751 από dukepapas
Απαντήθηκε από dukepapas στο θέμα τσαμπα πραμα τρεχατε.....
Δεν ξέρω αν κάνει αυγά με επιφύλαξη παντα ........ :lol2:
www.retroworld.gr/main/ads/%CF%80%CE%B1%...F%84%CE%BF%CF%85-70/
:P

• GeoAnas
  • Το Άβαταρ του/της GeoAnas
  • Retro Master
  • Retro Master
Περισσότερα
30/05/2015 19:02 - 30/05/2015 19:08 #29758 από GeoAnas
Απαντήθηκε από GeoAnas στο θέμα τσαμπα πραμα τρεχατε.....
Μικρός είχα κανα δυο από αυτές...Θυμάμαι κρύβαμε σοκολατάκια στο "εσωτερικό" της (άνοιγε στα δυο) ;)

Αυτές όμως οι παπαρίτσες...80 ευρώ το ένα ??????

www.retroworld.gr/main/ads/%CF%84%CE%B5%...ttle-beast-el-greco/

• dukepapas
  • Elite Member
  • Elite Member
Περισσότερα
30/05/2015 19:25 - 30/05/2015 19:27 #29760 από dukepapas
τερατομάχος ...μαλον αυτος γ@μει και δερνει για αυτο εχει τοσο. :headbang: δεν αντέχω θα το κάνω πανηγύρι ....

• amiga500fan
  • Retro Freak
  • Retro Freak
Περισσότερα
30/05/2015 21:13 - 30/05/2015 21:18 #29763 από amiga500fan
Παιδια οι εξωγηινοι τερατομάχοι έτσι λέγονταν τότε δυστυχώς κυμαίνονται στο 30-40αρι να μην πω παραπάνω.Ειχα παρα πολλους με τα όπλα τους αλλα χαθήκαν στα βάθη των αιώνων.Τα πουλούσαν στα περίπτερα σε σακουλάκι εκπληξη!!! 100 δρχ εαν θυμάμαι καλα.Στην συσκευασία είχε 1-4 αυτοκόλητα με τα στοιχεία της φύσης και τα έβαζες στο τετραγωνάκι μπροστά.Μιλάμε τώρα για 1986-1988 κάπου εκει και έκανες μάχες με τους φίλους βάση των στοιχείων της φύσης. Η αξία τους ανέβηκε αρκετά τα τελευταία χρόνια διότι στην Ελλάδα έμειναν ελάχιστοι....το λέω με σιγουρια...

Τα 80 που ζητάει ο τύπος είναι πολλά αλλά στοχεύει σε άλλο κοινό βεβαια στην Ελαδίτσα των ημερών μας αυτές οι τιμές πετάνε απλα στα σύνεφα ...για κάποιον συλλέκτη που δεν έχει τα συγκεκριμένα γιατι θυμάμαι στις συσκευασίες πάντα τυχαιναμε τους ίδιους κάποιοι ήταν τότε υπερβολικά σπάνιοι... π.χ. ο καρχαρίας...

Περήφανος κάτοχος:
Sega Game Gear, Sega Master System I,II,III(Tec toys),WII,Xbox,XBOX+(Coinopz),Sega mega drive I and II, Sega Saturn, Sega Dreamcast,Sega Mega CD,Playstation 2 slim (3 editions),PS 2 fat,Gameboy classic,Gameboy pocket,Game Boy color, CD,Αtari 2600 jr (3 editions),Atari 2600 WOODY,Αtari 2600"Darth Vader", PSone, PS1 (2 editions),PS2 FAT, Game Boy Advance.Advance SP,Nintendo DS,DS lite & Dsi,NES,Ν64, N64 Pikatchu,Snes,Gamecube,XBOX 360 fat,Amstrad 6128,Pong Consoles x 8 (ΤΕΛΟΣ ΟΧΙ ΑΛΛΑ),Amiga 500 1.3 REV 6 - 1 mb,
Commodore Amiga 1200+Blizzard 1230mkiv 32mb,Amiga Technologies 1200 magic pack NOS

• dukepapas
  • Elite Member
  • Elite Member
Περισσότερα
30/05/2015 21:21 #29764 από dukepapas

amiga500fan έγραψε: στοχεύει σε άλλο κοινό

Ναι βαρδηλογιανη λατση η κανέναν αμεα με πρόβλημα κατανόησης και αντίληψης μπας και τον πιάσει κοροιδο.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": angel_grig

• amiga500fan
  • Retro Freak
  • Retro Freak
Περισσότερα
30/05/2015 21:25 - 30/05/2015 21:28 #29765 από amiga500fan
Υπάρχουν τρελαμένοι συλλεκτες που εαν δεν έχουν έστω ένα απο αυτά τα σκάνε....δες που έχουν φτάσει οι τίμες απο τα κάστρα και πολιορκητες....και ξέρεις γιατι? τους έχουν δώσει οι συλλέκτες τέτοια αξία...

Εγω μπορώ να σου πω σαν κάτοχος nOS A1200 και blizzard 1230iv π.χ.

οτι θέλω 300 για την amiga γιατι είναι σχεδόν καινούργια και αχρησιμοποίητη Και 230-250 για blizzard 1230iv
σου φαίνονται πολλα?
Στην Ελλαδα είναι πολλά εξω δεν είναι γιατι οι εξω έχουν χρήμα...και τα σκάνε....

Περήφανος κάτοχος:
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": jimn

• angel_grig
  • Το Άβαταρ του/της angel_grig
  • Elite Member
  • Elite Member
Περισσότερα
31/05/2015 09:19 #29775 από angel_grig
Απαντήθηκε από angel_grig στο θέμα τσαμπα πραμα τρεχατε.....
Σπανια ή μη, 80 ευρω ειναι τρελα λεφτα για ενα πλαστικο πραγματακι που εκανε 100 δραχμες...με αυτα τα λεφτα παιρνεις ολοκληρο υπολογιστη (και οχι μονο..)
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": GeoAnas

• VincentGR
  • Το Άβαταρ του/της VincentGR
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • To blit, or not to blit?
Περισσότερα
31/05/2015 11:53 #29776 από VincentGR
Απαντήθηκε από VincentGR στο θέμα τσαμπα πραμα τρεχατε.....

amiga500fan έγραψε: Υπάρχουν τρελαμένοι συλλεκτες που εαν δεν έχουν έστω ένα απο αυτά τα σκάνε....δες που έχουν φτάσει οι τίμες απο τα κάστρα και πολιορκητες....και ξέρεις γιατι? τους έχουν δώσει οι συλλέκτες τέτοια αξία...

Εγω μπορώ να σου πω σαν κάτοχος nOS A1200 και blizzard 1230iv π.χ.

οτι θέλω 300 για την amiga γιατι είναι σχεδόν καινούργια και αχρησιμοποίητη Και 230-250 για blizzard 1230iv
σου φαίνονται πολλα?
Στην Ελλαδα είναι πολλά εξω δεν είναι γιατι οι εξω έχουν χρήμα...και τα σκάνε....

Εχεις δικιο γιατι στο εξωτερικο υπαρχει το πουλαω οσο το αγορασα τοτε συνηθως οτι ειναι για αμιγκα.
Δεν χανουν την αξια τους.
Εχω μια νος κουτατη, την αναψα μια μονο να δω αν παιζει :-)
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": GeoAnas, amiga500fan

• amiga500fan
  • Retro Freak
  • Retro Freak
Περισσότερα
31/05/2015 14:59 #29781 από amiga500fan
AMIGA DAY σήμερα ανάψτε και παίξτε με την amigoula σας.

Περήφανος κάτοχος:

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.539 δευτερόλεπτα