Chip για Spectrum
- chriskgnr
-
- Retro Elite
-
- Well, i got one chance left in a nine live cat.
Λιγότερα
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1472
20/06/2015 14:58 #30338
από chriskgnr
21st century breakdown...
Απαντήθηκε από chriskgnr στο θέμα Chip για Spectrum
qluser έγραψε:
chriskgnr έγραψε: συμφωνήσαμε για ανταλλαγή με ένα ταψί ρεβανί Βεροίας! το θες γωνία κομμάτι το ποσοστό σου?!?!?
![]()
Ξέχασες και τα τρίγωνα Πανοράματος...
21st century breakdown...
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- haris_216
-
- Senior Member
-
Λιγότερα
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 63
21/06/2015 22:10 - 21/06/2015 22:56 #30402
από haris_216
Απαντήθηκε από haris_216 στο θέμα Chip για Spectrum
Μάλλον το ποσοστό μου θα το πάρω σε τρίγωνα.
Παρακαλώ να δοθεί σημασία στην ακριβή διατύπωση παραπάνω. Γράφω "τρίγωνα" και ουχί "τρίγωνο" ή "τριγωνάκια
(συμπέρασμα: μεγάλου μεγέθους και πέραν του...ενός)
Παρακαλώ να δοθεί σημασία στην ακριβή διατύπωση παραπάνω. Γράφω "τρίγωνα" και ουχί "τρίγωνο" ή "τριγωνάκια
(συμπέρασμα: μεγάλου μεγέθους και πέραν του...ενός)
- Pluto63
-
- Platinum Member
-
- Heil Clive
Λιγότερα
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 767
22/06/2015 00:02 #30407
από Pluto63
Ότι δεν σκοτώνει παχαινει.
Το blog μου pluto63.weebly.com/
Απαντήθηκε από Pluto63 στο θέμα Chip για Spectrum
Μα να μου λυθεί μια απορία, μελανοταινια που θα βρεις? μην μου πεις οτι θα βρέξεις με το σφουγγαράκι το κάθε εκατοστό της παλιάς?
Ότι δεν σκοτώνει παχαινει.
Το blog μου pluto63.weebly.com/
- haris_216
-
- Senior Member
-
Λιγότερα
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 63
22/06/2015 09:24 - 22/06/2015 09:27 #30409
από haris_216
Απαντήθηκε από haris_216 στο θέμα Chip για Spectrum
Έχοντας τον ίδιο εκτυπωτή να σου πω ότι μελανοταινία είναι απίθανο να βρει (και απίθανο να χρειαστεί αφού δε νομίζω ότι θα αρχίσει τις εκτυπώσεις με αυτόν).
Από την άλλη, επειδή εμένα μου αρέσει τα μηχανήματά μου να είναι λειτουργικά άσχετο αν τα χρησιμοποιώ ή όχι, μπορεί να πάρει ένα παλιό cartridge μελανοταινίας αν έχει, να το ανοίξει και μέσα να τοποθετήσει μια νέα ίδου πλάτους και παρεμφερούς πάχους που πιστεύω ότι ίσως να μπορεί να βρεθεί από διαφορετικό (και προφανώς πιο σύγχρονο) μηχάνημα.
Δεν είναι κάτι που έχω κάνει αλλά κάτι που σκέφτομαι να κάνω αν τελικά κρατήσω τον εκτυπωτή μου (τον είχα βάλει για πώληση).
Έτσι κι αλλιώς τόσες και τόσες μόντες γίνονται στα "μηχανάκια" μας για να τα "αναστήσουμε" ή να τα "φέρουμε στο σήμερα". Ας λερώσουμε (κυριολεκτικά) και λίγο τα χέρια με μια diy μελανοταινία
Από την άλλη, επειδή εμένα μου αρέσει τα μηχανήματά μου να είναι λειτουργικά άσχετο αν τα χρησιμοποιώ ή όχι, μπορεί να πάρει ένα παλιό cartridge μελανοταινίας αν έχει, να το ανοίξει και μέσα να τοποθετήσει μια νέα ίδου πλάτους και παρεμφερούς πάχους που πιστεύω ότι ίσως να μπορεί να βρεθεί από διαφορετικό (και προφανώς πιο σύγχρονο) μηχάνημα.
Δεν είναι κάτι που έχω κάνει αλλά κάτι που σκέφτομαι να κάνω αν τελικά κρατήσω τον εκτυπωτή μου (τον είχα βάλει για πώληση).
Έτσι κι αλλιώς τόσες και τόσες μόντες γίνονται στα "μηχανάκια" μας για να τα "αναστήσουμε" ή να τα "φέρουμε στο σήμερα". Ας λερώσουμε (κυριολεκτικά) και λίγο τα χέρια με μια diy μελανοταινία
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.205 δευτερόλεπτα