Topic-icon ΚΑΝΟΝΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΓΓΕΛΙΩΝ

  • Αdmin
  • Το Άβαταρ του/της Αdmin Συντάκτης θέματος
  • Site Owner / Admin
  • Site Owner / Admin
  • PC / Sinclair ZX Spectrum+3
Περισσότερα
05/07/2012 01:59 - 06/05/2013 15:47 #4 από Αdmin
ΚΑΝΟΝΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΓΓΕΛΙΩΝ δημιουργήθηκε από Αdmin
Πέρα από τους γενικούς όρους χρήσης, ισχύουν επιπλέον και κάποιοι άλλοι όροι για τις αγγελίες που βρίσκονται προς το τέλος του κειμένου με τους όρους χρήσης.

Παρακαλούμε ΟΛΟΥΣ τους χρήστες ή επισκέπτες του site ή / και του φόρουμ να τους διαβάσουν.

http://www.retrocomputers.gr/index.php/2012-04-19-13-19-14/terms-of-use

PC User / PC Gamer (και ας λένε ότι θέλουν οι...δεύτεροι) :P

My Wish List : www.retrocomputers.gr/collection/my-wish-list :)

UP THE IRONS!!! - My Iron Maiden Collection : vimeo.com/14647281 :D
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": pooky, glaros, vovolas, nikosdoykas
Το θέμα είναι κλειδωμένο.
  • Fotis_KFOR
  • Το Άβαταρ του/της Fotis_KFOR
  • Site Owner / Admin
  • Site Owner / Admin
  • PC / Sinclair ZX Spectrum+3
Περισσότερα
04/03/2019 09:13 - 12/03/2019 17:51 #44329 από Fotis_KFOR
Απαντήθηκε από Fotis_KFOR στο θέμα ΚΑΝΟΝΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΓΓΕΛΙΩΝ
Ενημερώθηκαν οι όροι χρήσης και ειδικότερα στο θέμα των αγγελιών προστέθηκαν τα παρακάτω :

Στις αγγελίες οι απαντήσεις (ποσταρίσματα) των χρηστών θα πρέπει να αφορούν αποκλειστικά το αντικείμενο της αγγελίας π.χ. για πληροφορίες για το αντικείμενο ή κάτι σχετικό για την ολοκλήρωση της αγγελίας. Δεν επιτρέπεται από χρήστες να ποστάρουν άσχετα σχόλια δημιουργώντας εντάσεις π.χ. να κάνουν συγκρίσεις τιμών του αντικειμένου με αντίστοιχα αντικείμενα αλλού ή να κρίνουν ότι η τιμή είναι ακριβή ή να λένε ότι αυτοί το είχαν πάρει φθηνότερα ή ότι το τάδε αντικείμενο το είχε παλιότερα κάποιος άλλος κτλ. Ότι ποστ αφορά τέτοιου είδους σχόλια θα διαγράφεται χωρίς προειδοποίηση. Αν υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος που πρέπει να ειπωθεί κάτι, τότε παρακαλώ να στείλετε ένα PM ή email στην διαχειριστική ομάδα να επιληφθεί του θέματος και όχι με ποστ στο thread της αγγελίας.

Παρακαλούνται πριν από κάθε αγορά οι αγοραστές να ελέγχουν και από άλλες πηγές την τιμή του αντικειμένου για να έχουν μια άποψη για τον μέσο όρο τιμής του αντικειμένου που ενδιαφέρονται καθώς δεν είμαστε υπεύθυνοι για την τιμή που μπορεί να βάλει κάποιος πωλητής. (π.χ. αν είναι ακριβότερο από το μέσο όρο τιμής).


Να υπενθυμίσω όπως γράφω και στους όρους χρήσης ότι :

Το RetroComputers.gr ΔΕΝ είναι site αγγελιών και απλά επιτρέπει να δημοσιεύονται λίγες αγγελίες από τους χρήστες με το σκεπτικό ότι επειδή το κύριο αντικείμενο που ασχολείται το site είναι οι ρετρό υπολογιστές και κονσόλες που όμως δεν πωλούνται πλέον στα καταστήματα αφού έχει σταματήσει η παραγωγή τους εδώ και πάρα πολλά χρόνια και έτσι μέσω των αγγελιών μπορεί κάποιος να βρει κάτι που ψάχνει, αλλά και κάποιος να πουλήσει κάτι που δεν το χρειάζεται πια, ή να το ανταλλάξει ή να το χαρίσει.

Οπότε δεν μπορούμε κάθε τρεις και λίγο να έχουμε flames / εντάσεις κτλ για τις αγγελίες, στο τσακ ήμουν να τις αφαιρέσω τελείως αν θυμάστε κάποια στιγμή αλλά έτσι αδικούμε πάρα πολλούς που είναι σωστοί και θέλουν απλά να βάλουν μια αγγελία και δεν το κάναμε.

Απλά αν κάποιος βρίσκει μια αγγελία ακριβή (που μπορεί όντως να είναι) ή κάτι άλλο απλά ας μην ασχοληθεί.

Όποιος νοιώθει την ανάγκη να κράξει κάποιο χρήστη της αγγελίας, ας το κάνει κάπου αλλού και όχι εδώ.

Και ξαναλέω ότι αν όντως υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος με το άτομο ή με το αντικείμενο κάποιας αγγελίας τότε σας παρακαλούμε να μας στείλετε ένα ΡΜ ώστε να προβούμε στις απαραίτητες ενέργειες να προστατέψουμε τους υπόλοιπους χρήστες, συνεχώς προσπαθούμε να προσέχουμε για την προστασία των χρηστών και να διατηρούνται οι αγγελίες σε λογικά πλαίσια.

Αν τώρα μπει ένας φοβερός τύπος και βάλει κάτι που κάνει 50 ευρώ και πει ότι το δίνει 100000000 ευρώ απλά θα γελάμε, δεν έχει νόημα να γίνει "διάλογος" στο thread της αγγελίας αφού μόνο τσακωμός και ένταση θα υπάρξει και τέτοιοι άνθρωποι δεν αλλάζουν και θα συνεχίζουν να τα βάζουν και αλλού - και στην τελική μετά από λίγο η αγγελία θα διαγραφεί και από εδώ.

Ευχαριστώ.
Το θέμα είναι κλειδωμένο.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.117 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ

great retro computers and retro consoles companies logos