Αντίο για πάντα στον καλό μας φίλο Δημήτρη (zx_jim)

• spyros.s
  • Το Άβαταρ του/της spyros.s
  • Platinum Member
  • Platinum Member
Περισσότερα
05/07/2019 18:16 #45070 από spyros.s
Σε μένα σχεδόν όλα τα μηχανήματα που έχω -ασχέτος αν εχω να τα δουλέψω μια πενταετία- περιέχουν πατέντες του Δημήτρη!
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": chdlee

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

• chdlee
  • Το Άβαταρ του/της chdlee
  • Team RC
  • Team RC
Περισσότερα
07/02/2025 15:08 #49255 από chdlee
Πέρασαν κι όλας 10 χρόνια από τη μέρα που ο Δημήτρης δεν είναι μαζί μας. Όμως, είναι πάντα στις καρδιές μας
και κάθε μέρα τον σκεφτόμαστε γιατί γύρω μας πάντα υπάρχει κάτι από αυτά που μας άφησε για να μας τον θυμίζει,
είτε αυτά είναι τα λόγια του, είτε είναι οι πράξεις του, είτε είναι οι κατασκευές του...

80s resurrection
Συνημμένα:

• Fotis_KFOR
  • Το Άβαταρ του/της Fotis_KFOR Συντάκτης θέματος
  • Site Owner / Admin
  • Site Owner / Admin
  • PC / Sinclair ZX Spectrum+3
Περισσότερα
07/02/2025 18:08 - 07/02/2025 18:11 #49256 από Fotis_KFOR
Τον θυμόμαστε και πάντα θα θυμόμαστε το Δημήτρη με αγάπη! Όπως επίσης θυμόμαστε και το Ντίνο , θα είναι μαζί κάπου όμορφα οι δυο τους και θα λένε τα δικά τους.

• spyros.s
  • Το Άβαταρ του/της spyros.s
  • Platinum Member
  • Platinum Member
Περισσότερα
07/02/2025 19:23 #49258 από spyros.s
10 χρόνια...πως περνάει ο καιρός...
Θυμάμαι που δεν το πίστευα τότε όταν το διάβασα εδώ μέσα και σου είχα ζητήσει να μου το επιβεβαιώσεις Φώτη! Είχα πραγματικά σοκαριστεί!!! Έγιναν όλα τόσο σύντομα και ξαφνικά που δεν πρόλαβα ποτέ να τον αποχαιρετήσω...
Θα τον θυμάμαι πάντα με σεβασμό για την προσωπικότητα του και τον ευγενικό τρόπο που μου είχε φερθεί όταν γνωριστήκαμε ανοίγοντας το σπίτι του τόσο αυτός όσο και η γυναίκα του και ο μικρός τότε Τάσος!
Μέσω αυτού γνώρισα πολλά παιδια της ρετροκοινότητας και ουσιαστικά σε αυτόν χρωστάω το ότι ασχολήθηκα ξανά μετά από δεκαετίες με τους ρετρο υπολογιστές!
Σίγουρα λείπει από τον χώρο μας και πέραν των υπολογιστών έχασα τελικά έναν φίλο...και ξέρετε πόσο δυσκολα κάνουμε φίλους μεγαλώνοντας...

• stabill
  • Το Άβαταρ του/της stabill
  • Team RC
  • Team RC
  • kEEp rETRo!
Περισσότερα
08/02/2025 09:18 #49259 από stabill
Δεν υπαρχουν λογια για τετοιες περιπτωσεις, εγω τον προλαβα ελαχιστα στις πρωτες εκθεσεις που ερχομουν ως επισκεπτης, ηταν ομως μια χαρακτηριστικη "φιγουρα" της ομαδας, υπαρχει σε τοσες φωτογραφιες που ειχα βγαλει τοτε... τι να πω...

Το ιδιο και για τον Ντίνο που επισης γνωρισα απο ελαχιστα εως καθολου...

Κατι τετοιες καταστασεις περα απο την θλιψη που μας αφηνουν, μας "λενε" οτι ο χρονος για κακιες, κοντρες, ζηλειες κλπ. ειναι πολυ λιγος, ας χαρουμε ολοι μαζι οτι εχουμε τωρα γιατι τιποτα δεν ειναι για παντα...

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.377 δευτερόλεπτα