Επίσκεψη από την Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή #HASHTAG στο χώρο με τη συλλογή μου!

• other_reality
  • Το Άβαταρ του/της other_reality
  • Senior Member
  • Senior Member
Περισσότερα
19/12/2015 00:50 #33752 από other_reality
Μπραβο για την παρουσιαση της εκπομπης (μονταζ, επιμελεια), μπραβο Φωτη για την επιμονη σου και την αγαπη σου για το χομπι, και μπραβο και στην Ελεονωρα γιατι βγηκε αληθινη, κατι που σπανιζει στην tv σημερα. Ειναι και καλη παικτρια !

Γελασα πολυ με το χταποδι, το μωρακι και τα δαχτυλιδια, αυθεντικες αντιδρασεις και εκφρασεις μιας εποχης που περασε. Ευτυχως εχουμε την μουσικη, τα παιχνιδια και τις ταινιες και ξαναπαμε εκει για λιγο.

Only Amiga Makes It Possible
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": chdlee, pmitsios, DUser1

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

• arislab
  • Το Άβαταρ του/της arislab
  • Elite Member
  • Elite Member
Περισσότερα
20/12/2015 09:05 #33762 από arislab
Η αλήθεια είναι πως πρώτη φορά είδα κ' εγω το hastag και ευχαριστούμε την Μελέτη για το αφιέρωμα στο retrogaming και στο Retroconputers.gr (η οποία αποδείκτηκε και fan των retrogames! :cheer: )

Ενα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στον Φώτη γιατί... :thumbup: :thumb:
..κατα πρώτον ήταν ΑΨΟΓΟΣ σε γενικές γραμμές, μετρημένος, με επίγνωση της retrogaming κουλτούρας, έδειξε στο μέγιστο βαθμό το πάθος και το χόμπυ του για τα retro, και μακάρι να του δίνανε περισσότερο χρόνο στην εκπομπή για να γίνει μια πιο λεπτομερής ξενάγηση. :thumbup:

(Σημ: Η αλήθεια είναι οτι είμαι απο τους τυχερούς που έχουν βρεθεί στον χώρο του αρκετές φορές είτε απο βόλτα είτε για να φορτώσουμε μασίνια στο τουτού μου για τις εκθέσεις και πιστέψτε με κάθε φορά με πίανει ΔΕΟΣ που τα βλέπω έτσι όμορφα στημένα, και κάθομαι κάθε φορά και τα χαζεύω. Οι φώτο του site και η εκπομπή δείχνουν πολύ λίγα πράγματα,ένα δείγμα για την ακρίβεια, και δεν μπορούν να περιγράψουν αυτό το συναίσθημα. :veryhappy: Δώστε μου νερό ξηρα τροφή κ' ρεύμα κ' αφηστε με εκει μέσα! :lol2: )

και κατα δεύτερον, ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, :thanx: :thanx: ..γιατί μίλησε για τις δράσεις μας, οπου με τις εκθέσεις να μεταδώσουμε στον κόσμο και στα νέα παιδιά την ιστορία του retrοcomputing και του retrogaming. :thanx: :thanx: :thanx:
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": chdlee, fanny, DUser1

• vovolas
  • Το Άβαταρ του/της vovolas
  • Retro Elite
  • Retro Elite
  • tha vapsoume?
Περισσότερα
22/12/2015 21:22 #33813 από vovolas
Πολύ καλό το βιντεάκι το είδα όλο και εγώ,μπορώ να πώ οτι δέν περίμενα την ελεονώρα fun του retro gaming ,τελικά απο το καταπληκτικό μικρόβιο του retro έχουμε προσβληθεί όλοι μας :veryhappy: :veryhappy: :veryhappy:
:thanx: Φώτη!!!

"Knowing is not enough we must apply
Willing is not enough we must do."

• george
  • Το Άβαταρ του/της george
  • Premium Member
  • Premium Member
Περισσότερα
22/12/2015 22:06 #33824 από george
Πρωτη φορα ειδα και εγω την εκπομπη . Φωτη μπραβο για την προσπαθεια σου , οπου φαινεται οτι εχει αρχισει και αναγνωριζεται . Ο φακος σου παει μια χαρα , μηπως πρεπει να κανεις και μερικα μαθηματα στα παιδια απο το retrounboxers , ωστε να κανουν λιγοτερα σαρδαμ ? :dance2:

• geo1977
  • Το Άβαταρ του/της geo1977
  • Elite Member
  • Elite Member
Περισσότερα
07/01/2016 08:39 #34154 από geo1977
Αν και καθυστερημένα λόγω οτι είμαι στο κρεβάτι λόγω εγχείρησης στο τένοντα του γονάτου απο 4-12
ΦΩΤΑΡΑ ΕΓΡΑΨΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :bow: :bow: :bow: :drinks:
και η Μελέτη πολύ καλή παίκτρια :thumb:

• Fotis_KFOR
  • Το Άβαταρ του/της Fotis_KFOR Συντάκτης θέματος
  • Site Owner / Admin
  • Site Owner / Admin
  • PC / Sinclair ZX Spectrum+3
Περισσότερα
07/01/2016 10:44 - 27/01/2016 03:18 #34158 από Fotis_KFOR
Ευχαριστώ όλους σας για τα καλά σας λόγια παιδιά, προσπάθησα στο χρονικό περιθώριο που είχα να μιλήσω λίγο για το χόμπι μου και την συλλογή μου για τις ανάγκες της εκπομπής αλλά και για τις εκθέσεις που κάνουμε εννοείται αφού προσπαθώ παντού να τις διαδίδω ώστε ο κόσμος να μαθαίνει για το ωραίο μας χόμπι. :cheer:

Για όσους τυχόν δεν έχουν δει το βίντεο της εκπομπής που ανέβηκε από το Epsilon TV, έχω ενημερώσει και το αρχικό ποστ με το βίντεο και επί την ευκαιρία σας το παραθέτω και εδώ :

KEEP RETRO :thumb:
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": chdlee, vovolas, fanny, DUser1

• vovolas
  • Το Άβαταρ του/της vovolas
  • Retro Elite
  • Retro Elite
  • tha vapsoume?
Περισσότερα
07/01/2016 22:20 #34172 από vovolas

geo1977 έγραψε: Αν και καθυστερημένα λόγω οτι είμαι στο κρεβάτι λόγω εγχείρησης στο τένοντα του γονάτου απο 4-12
ΦΩΤΑΡΑ ΕΓΡΑΨΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :bow: :bow: :bow: :drinks:
και η Μελέτη πολύ καλή παίκτρια :thumb:

Έλα βρε Γιώργαρε περαστικά εύχομαι και ταχεία ανάρωση!! Και καλή χρονιά :cheer:

"Knowing is not enough we must apply
Willing is not enough we must do."
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": geo1977

• fanny
  • Το Άβαταρ του/της fanny
  • Retro Freak
  • Retro Freak
Περισσότερα
14/06/2017 17:27 - 14/06/2017 23:46 #39576 από fanny
Ξεχαστήκαμε!!!

Φώτη, ανυπομονώ για βίντεο με τη παρουσίαση όλης της πραμάτειας σου!!! :) :) :)
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Fotis_KFOR

• m.dov
  • Το Άβαταρ του/της m.dov
  • Senior Member
  • Senior Member
Περισσότερα
15/06/2017 22:14 - 15/06/2017 22:21 #39589 από m.dov
Ακομα θυμαμαι την πλακα που ειχα παθει εκεινο το βραδυ που ειχε το #hashtag.τυχαια εκανα ζαπινγκ να δω τι εχει και ξαφνικα βλεπω arcade και την Eλεονωρα να παιζει pac-man!!πραγματικη εκπληξη!!κοιτουσα με ανοιχτο το στομα!!εψαξα να βρω αργοτερα και στο youtupe την εκπομπη για να την δω ολη και τοτε εμαθα για τον Φωτη που ειχε τα arcades και την τεραστια συλλογη με ρετρο υπολογιστες και κονσολες!!1000 μπραβο Φωτη για αυτη την παρουσιαση των ρετρο στο #hashtag.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Fotis_KFOR, chdlee, fanny

• Fotis_KFOR
  • Site Owner / Admin
  • Site Owner / Admin
Περισσότερα
19/06/2017 11:53 #39638 από Fotis_KFOR
Ευχαριστώ φίλε m.dov για τα καλά σου λόγια. :cheer:

Καλώς όρισες και στην παρέα μας :beers:
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": m.dov

• DUser1
  • Elite Member
  • Elite Member
Περισσότερα
21/06/2017 20:05 - 21/06/2017 20:58 #39655 από DUser1
Μου φαίνεται οτι όλοι γουστάρουμε πολύ την retromaniac Ελεονώρα!!!! :whistle: :whistle:

Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": chdlee, fanny, navarxos

• navarxos
  • Senior Member
  • Senior Member
Περισσότερα
21/06/2017 23:06 #39663 από navarxos
Μπράβο Φώτη, πολύ καλή η εκπομπή και πολύ ωραία τα είπατε και είδα ότι περάσατε πολύ όμορφα.:)

Δεν είχα δει το θέμα εδώ, μίλα βρε συ, άλλος αν είχε κάνει κάτι παρόμοιο (ή και πολύ μικρότερο) θα το έλεγε κάθε μέρα όλη μέρα και θα το έπαιζε μούρη!!! ;)

Πάντως όπως λέει και ο Σπύρος κάπου πιο πάνω, όντως παρόλο που η Ελεονώρα Μελέτη ήρθε να κάνει εκπομπή για τη συλλογή σου στο χώρο σου, εσύ πέταξες αρκετές φορές για τις εκθέσεις που κάνετε με την ομάδα, ακόμα και στο τέλος που δώσατε το χέρι έλεγες "Αυτό κανουΜΕ" και όχι κάνω, είμαι κτλ,δηλαδή μίλησες στον πληθυντικό βάζοντας μέσα και την ομάδα, Μπράβο σου, αυτό δείχνει πόσο προσπαθείς να προωθείς τις εκθέσεις που κάνετε και πόσο εκτιμάς τα παιδιά της ομάδας σου!!! Και να πω ότι ακόμα και να μίλαγες μόνο για εσένα κανείς δεν θα σου έλεγε τίποτα αφού για εσένα ήταν η εκπομπή, ή ακόμα και να την "έβλεπες" λιγάκι σε τέτοιο γεγονός που έκανες πάλι οκ θα ήσουν !!!!!!

Πάντα τέτοια Φώτη!!!!!!!!!
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Fotis_KFOR, chdlee, fanny

• fanny
  • Το Άβαταρ του/της fanny
  • Retro Freak
  • Retro Freak
Περισσότερα
21/06/2017 23:46 - 21/06/2017 23:47 #39669 από fanny
Και εγώ το κατάλαβα ότι θάφτηκε το καημένο το θέμα και είπα να το ζωντανέψω, με τη λογική ότι έστω και ένας άνθρωπος να θέλει να δει κάτι τέτοιο και να έχει μείνει να σκονίζεται είναι κρίμα. :)

Τα λέω εγώ, τα λέω!!! :P <3
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": chdlee, m.dov

• Antonis77
  • Junior Member
  • Junior Member
Περισσότερα
24/06/2017 19:25 #39685 από Antonis77

Fotis_KFOR έγραψε: Ευχαριστώ όλους σας για τα καλά σας λόγια παιδιά, προσπάθησα στο χρονικό περιθώριο που είχα να μιλήσω λίγο για το χόμπι μου και την συλλογή μου για τις ανάγκες της εκπομπής αλλά και για τις εκθέσεις που κάνουμε εννοείται αφού προσπαθώ παντού να τις διαδίδω ώστε ο κόσμος να μαθαίνει για το ωραίο μας χόμπι. :cheer:

Για όσους τυχόν δεν έχουν δει το βίντεο της εκπομπής που ανέβηκε από το Epsilon TV, έχω ενημερώσει και το αρχικό ποστ με το βίντεο και επί την ευκαιρία σας το παραθέτω και εδώ :

KEEP RETRO :thumb:

Πολλα μπραβο και απο εδω Φωτη. ωραια φαση!!!

• Fotis_KFOR
  • Site Owner / Admin
  • Site Owner / Admin
Περισσότερα
25/06/2017 02:04 #39694 από Fotis_KFOR

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.463 δευτερόλεπτα