Νέο site (subdomain) - gatherings.retrocomputers.gr

  • Fotis_KFOR
  • Το Άβαταρ του/της Fotis_KFOR Συντάκτης θέματος
  • Site Owner / Admin
  • Site Owner / Admin
  • PC / Sinclair ZX Spectrum+3
Περισσότερα
04/03/2019 08:41 #44328 από Fotis_KFOR
Νέο site (subdomain) - gatherings.retrocomputers.gr δημιουργήθηκε από Fotis_KFOR
Σας ενημερώνουμε ότι δημιουργήθηκε το site www.gatherings.retrocomputers.gr , το οποίο στην ουσία είναι ένα κομμάτι του κυρίως site (RetroComputers.gr) που απλά μεταφέρθηκε εκεί κυρίως για αποσυμφόρηση χώρου. Συγκεκριμένα εκεί θα βρείτε αποκλειστικά ότι αφορά τις φωτογραφίες και τα βίντεο από τις εκθέσεις μας.

Ο λόγος που έγινε αυτό όπως αναφέρω παραπάνω είναι κυρίως για την αποσυμφόρηση του χώρου από το κύριο site αφού ειδικά οι φωτογραφίες από τις εκθέσεις ήταν πάρα πολλές και σε συνδυασμό με όλα τα άλλα που έχει το RetroComputers.gr (άρθρα, φόρουμ, gallery με φωτογραφίες από τη συλλογή μου κτλ) το μέγεθος είχε αυξηθεί αισθητά και αυτό όπως είναι λογικό επηρέαζε και την ταχύτητα του φορτώματος του site.

Οπότε αφού έγινε και optimization στις φωτογραφίες και μειώθηκε ήδη και από εκεί το μέγεθος, μεταφέρθηκαν όλες οι φωτογραφίες και τα links με βίντεο των εκθέσεων στο gatherings.retrocomputers.gr και έγιναν και όλες οι ενέργειες στο Retrocomputers.gr για την αφαίρεση τους αλλά και για την αλλαγή των αντίστοιχων μενού αλλά και των links των φωτογραφιών των εκθέσεων και βίντεο να παραπέμπουν πλέον στο "καινούργιο" gatherings.retrocomputers.gr.

Η ταχύτητα στο άνοιγμα των φωτογραφιών στο gatherings.retrocomputers.gr είναι αισθητά καλύτερη σε σχέση με πριν που ήταν όλα μαζί στο Retrocomputers.gr αλλά εκτός αυτού, πλέον είναι πιο οργανωμένα και τακτοποιημένα σε ότι αφορά τις φωτογραφίες και τα βίντεο των εκθέσεων αφού αυτό το κομμάτι του site έχει αποκλειστικά μόνο αυτά και έτσι ο χρήστης μπορεί να δει πιο άνετα και πιο εύχρηστα τις φωτογραφίες και τα βίντεο από τις εκθέσεις που θέλει.

Επίσης όπως είναι λογικό και το RetroComputers.gr είναι λίγο γρηγορότερο πλέον αφού αφαιρέθηκε ένας μεγάλος όγκος από φωτογραφίες αλλά και από τις αντίστοιχες εγγραφές στην database και το μέγεθος του μειώθηκε σημαντικά.

Στο gatherings.retrocomputers.gr δεν υπάρχει login για τους χρήστες ούτε μπορεί να δημιουργηθεί λογαριασμός χρήστη εκεί αφού αυτά υπάρχουν μόνο στο κεντρικό site (Retrocomputers.gr) και λειτουργεί καθαρά και μόνο για να βλέπει ο χρήστης τις φωτογραφίες και τα βίντεο των εκθέσεών μας.

Τα πάντα έχουν μεταφερθεί όπως ήταν στο κεντρικό site (Hits / Views φωτογραφιών, ψηφοφορίες, comments κτλ).

Υπάρχει και στο κεντρικό μενού η επιλογή "Πίσω στο RetroComputers.gr" ώστε ο χρήστης πατώντας το να επιστρέφει στο κεντρικό site κατευθείαν. (αυτό εμφανίζεται πάντα - είτε έχει μπει από redirect από το Retrocomputers.gr πατώντας σε φωτογραφίες εκθέσεων είτε έχει μπει κατευθείαν στο gatherings.retrocomputers.gr.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": chdlee, kokkiklhs
Το θέμα είναι κλειδωμένο.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.160 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ

great retro computers and retro consoles companies logos