Συνεργασία με τη σειρά "Έχω Παιδιά" του MEGA

• Fotis_KFOR
  • Το Άβαταρ του/της Fotis_KFOR Συντάκτης θέματος
  • Site Owner / Admin
  • Site Owner / Admin
  • PC / Sinclair ZX Spectrum+3
Περισσότερα
26/11/2024 08:40 #49134 από Fotis_KFOR
Με χαρά σας ανακοινώνουμε άλλη μια συνεργασία του RetroComputers.gr, συγκεκριμένα στη νέα σειρά "Έχω Παιδιά" του τηλεοπτικού καναλιού MEGA, παρέχοντας κάποια ρετρό αντικείμενα για το γύρισμα.

Μπορείτε να δείτε όλες τις λεπτομέρειες της νέας σειράς στο site του MEGA εδώ :

www.megatv.com/ekpompes/1619195/exo-paidia/

Μάλιστα στο δέκατο επεισόδιο της σειράς κάνει την εμφάνισή του ο σπουδαίος Γιώργος Κωνσταντίνου κάνοντας τον ηλικιωμένο παιδίατρο που λόγω της ηλικίας του είναι της παλιάς σχολής και χρησιμοποιεί ένα παλιό υπολογιστή με ένα dial-up modem για σύνδεση στο ίντερνετ! Είναι πολύ μεγάλη μας χαρά και τιμή που περιλαμβανόμαστε στα credits (ευχαριστίες) της σειράς αλλά και ειδικά του συγκεκριμένου επεισοδίου που παίζει ο τεράστιος και αγαπητός σε όλους μας Γιώργος Κωνσταντίνου!

Να αναφέρω πως οι παραπάνω φωτογραφίες είναι στιγμιότυπα από το βίντεο του δεκάτου επεισοδίου της σειράς που μπορείτε να το δείτε εδώ :

www.megatv.com/tvshows/1703892/epeisodio-10-103/

όπως επίσης για το τυπικό να αναφέρω ότι όλα τα παραπάνω ανήκουν στο κανάλι MEGA και δεν έχουμε καμία σχέση γενικά με το MEGA, τη σειρά "Έχω παιδιά" ή οποιαδήποτε άλλη σειρά, τους ηθοποιούς κτλ - πέρα από τη μικρή παροχή εξοπλισμού που δώσαμε για κάποια από τα γυρίσματα.

Ευχαριστώ πολύ το φίλο Δημήτρη για την άψογη συνεργασία μας και καλή επιτυχία στη νέα σειρά "Έχω παιδιά" του MEGA :)
Συνημμένα:
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": stabill, spyros.s, XLV, JIANOS, Rick_Dangerous

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

• stabill
  • Το Άβαταρ του/της stabill
  • Team RC
  • Team RC
  • kEEp rETRo!
Περισσότερα
26/11/2024 19:08 #49135 από stabill
Απαντήθηκε από stabill στο θέμα Συνεργασία με τη σειρά "Έχω Παιδιά" του MEGA
Τα πράγματα είναι πολύ απλά, η ομάδα μας ΥΠΑΡΧΕΙ και είναι ΠΑΝΤΟΥ, είτε κάνουμε 10 εκθέσεις το χρόνο, είτε 5, είτε 2.

Θα μας βρείτε σε συνεργασίες που δεν έχει κάνει κανένας άλλος στο χώρο!!!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.194 δευτερόλεπτα