Συνεργασία με τη σειρά "Έχω Παιδιά" του MEGA
- Fotis_KFOR
-
Συντάκτης θέματος
- Site Owner / Admin
-
- PC / Sinclair ZX Spectrum+3
26/11/2024 08:40 #49134
από Fotis_KFOR
My Collection / Projects / Various :
Computers , Consoles-Pongs , Various , Not-working , Handhelds-Tabletops , Intel p4004 (First CPU) , Old Hardware Parts , Magazines ,
Retro Computer Project , M.A.M.E. Cabinets , My Retro Computers & Consoles Room
UP THE IRONS!!! - My Iron Maiden Collection
My Wish List : www.retrocomputers.gr/collection/my-wish-list ;)
KEEP RETRO
Συνεργασία με τη σειρά "Έχω Παιδιά" του MEGA δημιουργήθηκε από Fotis_KFOR
Με χαρά σας ανακοινώνουμε άλλη μια συνεργασία του RetroComputers.gr, συγκεκριμένα στη νέα σειρά "Έχω Παιδιά" του τηλεοπτικού καναλιού MEGA, παρέχοντας κάποια ρετρό αντικείμενα για το γύρισμα.
Μπορείτε να δείτε όλες τις λεπτομέρειες της νέας σειράς στο site του MEGA εδώ :
www.megatv.com/ekpompes/1619195/exo-paidia/
Μάλιστα στο δέκατο επεισόδιο της σειράς κάνει την εμφάνισή του ο σπουδαίος Γιώργος Κωνσταντίνου κάνοντας τον ηλικιωμένο παιδίατρο που λόγω της ηλικίας του είναι της παλιάς σχολής και χρησιμοποιεί ένα παλιό υπολογιστή με ένα dial-up modem για σύνδεση στο ίντερνετ! Είναι πολύ μεγάλη μας χαρά και τιμή που περιλαμβανόμαστε στα credits (ευχαριστίες) της σειράς αλλά και ειδικά του συγκεκριμένου επεισοδίου που παίζει ο τεράστιος και αγαπητός σε όλους μας Γιώργος Κωνσταντίνου!
Να αναφέρω πως οι παραπάνω φωτογραφίες είναι στιγμιότυπα από το βίντεο του δεκάτου επεισοδίου της σειράς που μπορείτε να το δείτε εδώ :
www.megatv.com/tvshows/1703892/epeisodio-10-103/
όπως επίσης για το τυπικό να αναφέρω ότι όλα τα παραπάνω ανήκουν στο κανάλι MEGA και δεν έχουμε καμία σχέση γενικά με το MEGA, τη σειρά "Έχω παιδιά" ή οποιαδήποτε άλλη σειρά, τους ηθοποιούς κτλ - πέρα από τη μικρή παροχή εξοπλισμού που δώσαμε για κάποια από τα γυρίσματα.
Ευχαριστώ πολύ το φίλο Δημήτρη για την άψογη συνεργασία μας και καλή επιτυχία στη νέα σειρά "Έχω παιδιά" του MEGA
Μπορείτε να δείτε όλες τις λεπτομέρειες της νέας σειράς στο site του MEGA εδώ :
www.megatv.com/ekpompes/1619195/exo-paidia/
Μάλιστα στο δέκατο επεισόδιο της σειράς κάνει την εμφάνισή του ο σπουδαίος Γιώργος Κωνσταντίνου κάνοντας τον ηλικιωμένο παιδίατρο που λόγω της ηλικίας του είναι της παλιάς σχολής και χρησιμοποιεί ένα παλιό υπολογιστή με ένα dial-up modem για σύνδεση στο ίντερνετ! Είναι πολύ μεγάλη μας χαρά και τιμή που περιλαμβανόμαστε στα credits (ευχαριστίες) της σειράς αλλά και ειδικά του συγκεκριμένου επεισοδίου που παίζει ο τεράστιος και αγαπητός σε όλους μας Γιώργος Κωνσταντίνου!
Να αναφέρω πως οι παραπάνω φωτογραφίες είναι στιγμιότυπα από το βίντεο του δεκάτου επεισοδίου της σειράς που μπορείτε να το δείτε εδώ :
www.megatv.com/tvshows/1703892/epeisodio-10-103/
όπως επίσης για το τυπικό να αναφέρω ότι όλα τα παραπάνω ανήκουν στο κανάλι MEGA και δεν έχουμε καμία σχέση γενικά με το MEGA, τη σειρά "Έχω παιδιά" ή οποιαδήποτε άλλη σειρά, τους ηθοποιούς κτλ - πέρα από τη μικρή παροχή εξοπλισμού που δώσαμε για κάποια από τα γυρίσματα.
Ευχαριστώ πολύ το φίλο Δημήτρη για την άψογη συνεργασία μας και καλή επιτυχία στη νέα σειρά "Έχω παιδιά" του MEGA
Computers , Consoles-Pongs , Various , Not-working , Handhelds-Tabletops , Intel p4004 (First CPU) , Old Hardware Parts , Magazines ,
KEEP RETRO
Συνημμένα:
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": chdlee, stabill, spyros.s, XLV, JIANOS, Rick_Dangerous, RetroRaider, GameBoyGhost
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- stabill
-
- Team RC
-
- kEEp rETRo!
Λιγότερα
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1652
26/11/2024 19:08 #49135
από stabill
Απαντήθηκε από stabill στο θέμα Συνεργασία με τη σειρά "Έχω Παιδιά" του MEGA
Τα πράγματα είναι πολύ απλά, η ομάδα μας ΥΠΑΡΧΕΙ και είναι ΠΑΝΤΟΥ, είτε κάνουμε 10 εκθέσεις το χρόνο, είτε 5, είτε 2.
Θα μας βρείτε σε συνεργασίες που δεν έχει κάνει κανένας άλλος στο χώρο!!!
Θα μας βρείτε σε συνεργασίες που δεν έχει κάνει κανένας άλλος στο χώρο!!!
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Fotis_KFOR
- chdlee
-
- Team RC
-
Λιγότερα
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1950
06/12/2024 01:46 #49154
από chdlee
80s resurrection
Απαντήθηκε από chdlee στο θέμα Συνεργασία με τη σειρά "Έχω Παιδιά" του MEGA
Είναι πολύ ευχάριστο να σε επιλέγουν για τέτοιες συνεργασίες. Μπράβο Φώτη!
80s resurrection
- Fotis_KFOR
-
Συντάκτης θέματος
- Site Owner / Admin
-
22/12/2024 09:31 - 22/12/2024 09:40 #49172
από Fotis_KFOR
KEEP RETRO
Απαντήθηκε από Fotis_KFOR στο θέμα Συνεργασία με τη σειρά "Έχω Παιδιά" του MEGA
Θα ήθελα να σας ενημερώσω για ένα ωραίο και ταυτόχρονα ιδιαίτερο σκηνικό που συνέβη.
Για τις ανάγκες του γυρίσματος, αλλάχτηκε η οθόνη του υπολογιστή του παιδίατρου και έδωσα μια CRT οθόνη 15".
Τώρα το "ωραίο και ταυτόχρονα ιδιαίτερο σκηνικό" που αναφέρω παραπάνω πάει στο ότι η συγκεκριμένη οθόνη αποτελούσε κομμάτι ενός υπολογιστή που είχα αγοράσει στα τέλη των 90s (έναν Pentium II) και είναι από τα ελάχιστα πράγματα που έχω κρατήσει στη συλλογή μου που τα είχα ο ίδιος, αφού τα περισσότερα κομμάτια της συλλογής είναι αγορασμένα από ebay / αγγελίες κτλ και έχω κρατήσει από «καθαρά δικά μου» μόνο τον Pentium II με τη συγκεκριμένη οθόνη, τον ZX Spectrum+3 και επιφυλάσσομαι ίσως για ελάχιστα πράγματα ακόμα που δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή.
Οπότε δεν το φανταζόμουν ποτέ ότι η ίδια οθόνη από το σύστημα που είχα στα τέλη των 90s και χρησιμοποιούσα για χρόνια, θα "έπαιζε" σε μια σειρά του MEGA και μάλιστα θα ήταν στον υπολογιστή του παιδίατρου που υποδύεται ο σπουδαίος Γιώργος Κωνσταντίνου!!!
Οι φωτογραφίες είναι screenshots από το επεισόδιο 20 και μπορείτε να το δείτε εδώ :
www.megatv.com/tvshows/1738594/epeisodio-20-87/
Επίσης ενημερωτικά, στα credits της σειράς, επειδή το λογότυπο μας δεν ήταν πολύ ευδιάκριτο λόγω της «Arcade” γραμματοσειράς, αλλάχτηκε σε απλό κείμενο για να είναι πιο ευανάγνωστο.
Για τις ανάγκες του γυρίσματος, αλλάχτηκε η οθόνη του υπολογιστή του παιδίατρου και έδωσα μια CRT οθόνη 15".
Τώρα το "ωραίο και ταυτόχρονα ιδιαίτερο σκηνικό" που αναφέρω παραπάνω πάει στο ότι η συγκεκριμένη οθόνη αποτελούσε κομμάτι ενός υπολογιστή που είχα αγοράσει στα τέλη των 90s (έναν Pentium II) και είναι από τα ελάχιστα πράγματα που έχω κρατήσει στη συλλογή μου που τα είχα ο ίδιος, αφού τα περισσότερα κομμάτια της συλλογής είναι αγορασμένα από ebay / αγγελίες κτλ και έχω κρατήσει από «καθαρά δικά μου» μόνο τον Pentium II με τη συγκεκριμένη οθόνη, τον ZX Spectrum+3 και επιφυλάσσομαι ίσως για ελάχιστα πράγματα ακόμα που δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή.
Οπότε δεν το φανταζόμουν ποτέ ότι η ίδια οθόνη από το σύστημα που είχα στα τέλη των 90s και χρησιμοποιούσα για χρόνια, θα "έπαιζε" σε μια σειρά του MEGA και μάλιστα θα ήταν στον υπολογιστή του παιδίατρου που υποδύεται ο σπουδαίος Γιώργος Κωνσταντίνου!!!
Οι φωτογραφίες είναι screenshots από το επεισόδιο 20 και μπορείτε να το δείτε εδώ :
www.megatv.com/tvshows/1738594/epeisodio-20-87/
Επίσης ενημερωτικά, στα credits της σειράς, επειδή το λογότυπο μας δεν ήταν πολύ ευδιάκριτο λόγω της «Arcade” γραμματοσειράς, αλλάχτηκε σε απλό κείμενο για να είναι πιο ευανάγνωστο.
KEEP RETRO
Συνημμένα:
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": stabill, XLV
- XLV
-
- Junior Member
-
Λιγότερα
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
22/12/2024 19:24 #49173
από XLV
Απαντήθηκε από XLV στο θέμα Συνεργασία με τη σειρά "Έχω Παιδιά" του MEGA
Είναι και ποιοτική οθόνη Eizo F35 νομίζω.. είχα και εγώ στο παρελθόν δύο Εizo F931 αλλά τις έδωσα γύρω στα μέσα της δεκαετίας του 2000 και πέρασα σε LCD.
- Fotis_KFOR
-
Συντάκτης θέματος
- Site Owner / Admin
-
23/12/2024 11:57 #49175
από Fotis_KFOR
KEEP RETRO
Είσαι σωστός XLV 
Γενικά ήταν πολύ καλή οθόνη, θυμάμαι πριν την πάρω έψαχνα πληροφορίες από τα περιοδικά της εποχής (αφού δεν υπήρχε το ιντερνετ) και το αποτέλεσμα με δικαίωσε αφού την ευχαριστήθηκα, πολύ καλή ποιότητα.
Αν θυμάμαι και σωστά. τότε οι κλασικές οθόνες επαιζαν γύρω στις 80.000 δραχμές και αυτή έκανε 140.000 δραχμές.
Γενικά ήταν πολύ καλή οθόνη, θυμάμαι πριν την πάρω έψαχνα πληροφορίες από τα περιοδικά της εποχής (αφού δεν υπήρχε το ιντερνετ) και το αποτέλεσμα με δικαίωσε αφού την ευχαριστήθηκα, πολύ καλή ποιότητα.
Αν θυμάμαι και σωστά. τότε οι κλασικές οθόνες επαιζαν γύρω στις 80.000 δραχμές και αυτή έκανε 140.000 δραχμές.
KEEP RETRO
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": stabill, XLV
- Fotis_KFOR
-
Συντάκτης θέματος
- Site Owner / Admin
-
13/12/2025 21:19 #49549
από Fotis_KFOR
KEEP RETRO
Στο Athenscon 2025 είχα την χαρά και την τιμή να δω από κοντά τον αγαπητό σε όλους μας Γιώργο Κωνσταντίνου!
Έτσι επί την ευκαιρία του είπα και ότι στην συγκεκριμένη σειρά "Έχω Παιδιά" του MEGA στο ιατρείο που υποδύεται τον παιδίατρο, τυχαίνει να έχω δώσει την οθόνη μου και κάποια άλλα πράγματα ως RetroComputers.gr!
Απίστευτη και πολύ όμορφη στιγμή έτσι όπώς το έφερε η συγκυρία.
Έτσι επί την ευκαιρία του είπα και ότι στην συγκεκριμένη σειρά "Έχω Παιδιά" του MEGA στο ιατρείο που υποδύεται τον παιδίατρο, τυχαίνει να έχω δώσει την οθόνη μου και κάποια άλλα πράγματα ως RetroComputers.gr!
Απίστευτη και πολύ όμορφη στιγμή έτσι όπώς το έφερε η συγκυρία.
KEEP RETRO
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": chdlee, stabill, XLV, nikoscham
- Fotis_KFOR
-
Συντάκτης θέματος
- Site Owner / Admin
-
15/04/2026 17:55 - 15/04/2026 17:56 #49660
από Fotis_KFOR
KEEP RETRO
Απλά προς ενημέρωση, συνεχίζεται η συνεργασία και στον δεύτερο κύκλο της σειράς, έδωσα κάποια άλλα ρετρό πραγματάκια αυτή τη φορά 
KEEP RETRO
Συνημμένα:
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": chdlee, XLV
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.384 δευτερόλεπτα