Πως λεγεται αυτο το παιχνιδι ;
- makalarionos
-
Συντάκτης θέματος
- Senior Member
-
Λιγότερα
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 36
06/04/2020 18:17 #46099
από makalarionos
Πως λεγεται αυτο το παιχνιδι ; δημιουργήθηκε από makalarionos
Καλησπερα σας παιδια θυμηθηκα ενα παιχνιδι που επαιξα στον προσωπικο μου υπολογιστη την εποχη του 2002 θυμαμαι με τα windows xp pro μου.
Θα προσπαθησω να σας το περιγραψω μπας και μπορειτε και μου το βρειτε το ονομα του παιχνιδιου.
Το εικονιδειο του εμοιαζε με αεροπλανακι απ οσο θυμαμαι.
Στο παιχνιδι τωρα εδειχνε καποιες σκηνες οτι ενας ανθρωπος μπηκε σε ενα αεροπλανο και εκει αρχισε να σκοτωνει ανθρωπους κλπ και να περνα σε ενα αλλο σταδιο. Οταν φτανει στο αεοδρομειο μας δειχνει σκηνες που βγαινει απο το αεροπλανο και πηγαινει μεσα στο αεοδρομειο.
Αυτα μπορουσα να θυμηθω. Σιγουρα δεν ειναι στην συλλογη του mame32 επειδη ειναι ανεξαρτητο παιχνιδι ουτε το grand theft auto 1 2 ειναι καμια σχεση με αυτοκινητα μοτορες κλπ ηταν μονο ενα ανθρωπακι. Καθε βοηθεια σας επροσκεκτη.
Θα προσπαθησω να σας το περιγραψω μπας και μπορειτε και μου το βρειτε το ονομα του παιχνιδιου.
Το εικονιδειο του εμοιαζε με αεροπλανακι απ οσο θυμαμαι.
Στο παιχνιδι τωρα εδειχνε καποιες σκηνες οτι ενας ανθρωπος μπηκε σε ενα αεροπλανο και εκει αρχισε να σκοτωνει ανθρωπους κλπ και να περνα σε ενα αλλο σταδιο. Οταν φτανει στο αεοδρομειο μας δειχνει σκηνες που βγαινει απο το αεροπλανο και πηγαινει μεσα στο αεοδρομειο.
Αυτα μπορουσα να θυμηθω. Σιγουρα δεν ειναι στην συλλογη του mame32 επειδη ειναι ανεξαρτητο παιχνιδι ουτε το grand theft auto 1 2 ειναι καμια σχεση με αυτοκινητα μοτορες κλπ ηταν μονο ενα ανθρωπακι. Καθε βοηθεια σας επροσκεκτη.
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.178 δευτερόλεπτα