Ουφάδικα Σταθμός στη Ζωή μας!!
- vovolas
-
Συντάκτης θέματος
- Retro Elite
-
- tha vapsoume?
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1131
Χάχάχά και εγώ έχω κάνει το ρόλο του ενοχλητικού για να πάρω σειρά για να παίξω παιχνίδιdarkheart έγραψε: Χαχαχαχαχα! Απίστευτο post! Εγώ θυμάμαι άλλο έναν τύπο θαμώνα arcades. Αυτον που καθόταν από πάνω σου σε single player παιχνίδια όπως το Wonder Boy και σε ενοχλούσε μέχρι να χάσεις για να παίξει αυτός!
Φίλε τρομερά χιουμοριστικό post! Μπράβο!!!!
"Knowing is not enough we must apply
Willing is not enough we must do."
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- geo1977
-
- Elite Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 129
βοήθεια ενος συμφορουμίτη για να δούμε...
δεν εχει ξεκηνησει...
- vovolas
-
Συντάκτης θέματος
- Retro Elite
-
- tha vapsoume?
- Fotis_KFOR
-
- Site Owner / Admin
-
- PC / Sinclair ZX Spectrum+3
@ rick dangerous : Για τον περιβόητο νόμο με τα φρουτάκια που ειπώθηκε παραπάνω (είναι ο νόμος 3037/2002), πραγματικά ήταν για γέλια.
Δεν ξέρω με τι λογική είχε ψηφιστεί, έχω χώσει πολύ μπινελίκι και εγώ γι'αυτό αφού και καλά θα χτύπαγε τον παράνομο τζόγο με τα φρουτάκια, αλλά το μόνο που έκαναν είναι να βγάλουν τα ηλεκτρονικά που παίζαμε (pacman, double dragon κτλ) που δεν ήταν κάτι κακό, κάνανε συλλήψεις σε ιδιοκτήτες internet cafe επειδή και αυτά θεωρούνταν τζόγος και μας έκαναν ΔΙΕΘΝΩΣ ρεζίλι με γελιογραφίες στο εξωτερικό που έδειχνε ότι στην Ελλάδα συλλάβανε ένα τουρίστα επειδή έπαιζε με ένα Gameboy... και διάφορα άλλα τριτοκοσμικά πράγματα αλλά και ο τζόγος από την άλλη ζούσε και βασίλευε με τα κλασικά φρουτάκια αλλά και με το νόμιμο τζόγο στοιχημάτων - καζίνο που υπάρχει ακόμα και έχει καταστρέψει πολλές οικογένειες.......
Τα ουφάδικα τους πειράξανε και τα ιντερνετ καφέ τρομάρα τους.....
My Collection / Projects / Various :
Computers , Consoles-Pongs , Various , Not-working , Handhelds-Tabletops , Intel p4004 (First CPU) , Old Hardware Parts , Magazines ,
Retro Computer Project , M.A.M.E. Cabinets , My Retro Computers & Consoles Room
UP THE IRONS!!! - My Iron Maiden Collection
My Wish List : www.retrocomputers.gr/collection/my-wish-list ;)
KEEP RETRO
- rick dangerous
-
- Senior Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 66
Fotis_KFOR έγραψε: Καλή επιτυχία Γιώργο, θα το καταφέρεις, στο έχω πει
@ rick dangerous : Για τον περιβόητο νόμο με τα φρουτάκια που ειπώθηκε παραπάνω (είναι ο νόμος 3037/2002), πραγματικά ήταν για γέλια.
Δεν ξέρω με τι λογική είχε ψηφιστεί, έχω χώσει πολύ μπινελίκι και εγώ γι'αυτό αφού και καλά θα χτύπαγε τον παράνομο τζόγο με τα φρουτάκια, αλλά το μόνο που έκαναν είναι να βγάλουν τα ηλεκτρονικά που παίζαμε (pacman, double dragon κτλ) που δεν ήταν κάτι κακό, κάνανε συλλήψεις σε ιδιοκτήτες internet cafe επειδή και αυτά θεωρούνταν τζόγος και μας έκαναν ΔΙΕΘΝΩΣ ρεζίλι με γελιογραφίες στο εξωτερικό που έδειχνε ότι στην Ελλάδα συλλάβανε ένα τουρίστα επειδή έπαιζε με ένα Gameboy... και διάφορα άλλα τριτοκοσμικά πράγματα αλλά και ο τζόγος από την άλλη ζούσε και βασίλευε με τα κλασικά φρουτάκια αλλά και με το νόμιμο τζόγο στοιχημάτων - καζίνο που υπάρχει ακόμα και έχει καταστρέψει πολλές οικογένειες.......
Τα ουφάδικα τους πειράξανε και τα ιντερνετ καφέ τρομάρα τους.....![]()
![]()
![]()
δυστυχως φωτη ειμαστε ουγκαντα ! (με ολο το σεβας προς τους ουγκαντ-εζους; αν το λεω σωστα..) ειμαστε ο λαος, γιατι δεν πανε απο μονοι τους εκει οι κυβερνωντες.
εμενα παντως, φιλος τεχνικος των bank of games, μου'χε πει τοτενες που περναγε ο νομος, οτι εχουν βαλει το χερακι τους και οι μεγαλες εταιριες παιχνιδομηχανων.... και ο νοων νοειτω... ! πρωτιστως βεβαια, την κινηση την καναν τα καζινο - αλλα βολεψε κι αλλους !....
...το γαματο !;!;.... ακομα βρισκεις φρουτακια, αν ψαχτεις !
- JimmyMix
-
- Junior Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
- spyros.s
-
- Platinum Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 406
(Στην πράξη βέβαια δεν σταμάτησαν όλα αυτά αφού έφτιαχναν διπλές πλακέτες που με ένα κουμπί μετέτρεπαν τα φρουτάκια σε videogame)
- jimn
-
- Platinum Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 588
Εν ολίγοις πάντως,τρομερές εποχές, που αν δεν τις έχεις ζήσει δεν μπορείς να καταλάβεις το τί γινόταν τότε ούτε και με την πιο λεπτομερή περιγραφή.
Τουλάχιστον αισθάνομαι τυχερός που έχω τρομερό απόθεμα τέτοιων αναμνήσεων.
- h20_polo
-
- Premium Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 33
glaros έγραψε:
vovolas έγραψε:
Σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ πιο video club εννοείςglaros έγραψε: Κολωνός...
Video Club εποχής (κοντά στον Άγιο Νικόλαο)![]()
Αριάδνη
Τάσος Κωστής, με την υπέροχη βαθιά φωνή, από τους κορυφαίους Έλληνες Anime voice actors όλων των εποχών. Όλα τα λεφτά! Hands Down!
Ιδιαίτερα στην Ελληνική μεταγλώττιση του Area 88 προσέφερε τις πιο δυνατές ερμηνείες του!
- vovolas
-
Συντάκτης θέματος
- Retro Elite
-
- tha vapsoume?
- dukepapas
-
- Elite Member
-
- "ουδεις αχαριστος εκ του ευεργετηθεντος"
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 277
Υπήρξα τα παντα απο τα προαναφερθέντα εκτος του ξενέρωτου-τράκας-ροχάλας και «Φίλε το’ φαγε»,«Ο θαμώνας»,ο «ξερόλας»,ο «διεκπεραιωτής»,ο«τζαμπατζής»,ο «bomber» ολα αυτα τα διετέλεσα νιώθω σαν ναυάρχος εν αποστρατεία....
Χρυσές εποχές ημουνα μια μερα σε ενα ουφαδικο και δεν ειχα κλείσει τα 18 και ακουω μπατσοι μπατσοι ολοι επανω τι ολοι 2 ήμασταν... και φυσικά επειδη ηταν πληρωμένοι σιγα μην έψαχναν ,λεω ωρε πουστη μου παει το ποινικο μου μητρωο..χαχαχα
Αλλα εκει που δεν συχωρώ τον εαυτο μου ειναι οταν ειχα βρει ενα κολπο απο τα real magic που κέρδιζες συνέχεια ερχόντουσαν 3 ιδια που στην σειρα πλέρωναν το ακύρωνες τα ξανακραταγες και σε ξαναπλερωναν και εγω ο τρομπας πηγα και το ειπα στον καταστηματαρχη τρομαρα μου με εφαγε η καλοσυνη ασχετα αμα εχω χασει 2-3 εκατομμυριάκια σε δραχμες τοτε σε ηλεκτρονικα-φλιπερ-και τζογο .... αχ χρυσές εποχες....
Το ονειρο μου παιδια ειναι που μακαρι να ειχα ενα μικρο ετσι μαγαζι να το καναμε για παρτι μας να βάζαμε απο καμπίνες μεχρι τζουκ μποξ και φλιπερ και να ηταν για την πάρτι μας ιδρύαμε εκει και ενα σύλλογο να μαζευόμασταν τα ΣΚ εκει και να γινότανε πανηγύρι ..... αλλα που εκει που καταντήσαμε
- Fotis_KFOR
-
- Site Owner / Admin
-
- PC / Sinclair ZX Spectrum+3
My Collection / Projects / Various :
Computers , Consoles-Pongs , Various , Not-working , Handhelds-Tabletops , Intel p4004 (First CPU) , Old Hardware Parts , Magazines ,
Retro Computer Project , M.A.M.E. Cabinets , My Retro Computers & Consoles Room
UP THE IRONS!!! - My Iron Maiden Collection
My Wish List : www.retrocomputers.gr/collection/my-wish-list ;)
KEEP RETRO