Ουφάδικα Σταθμός στη Ζωή μας!!

• vovolas
  • Το Άβαταρ του/της vovolas Συντάκτης θέματος
  • Retro Elite
  • Retro Elite
  • tha vapsoume?
Περισσότερα
27/02/2014 19:34 #18513 από vovolas
Απαντήθηκε από vovolas στο θέμα Ουφάδικα Σταθμός στη Ζωή μας!!

darkheart έγραψε: Χαχαχαχαχα! Απίστευτο post! Εγώ θυμάμαι άλλο έναν τύπο θαμώνα arcades. Αυτον που καθόταν από πάνω σου σε single player παιχνίδια όπως το Wonder Boy και σε ενοχλούσε μέχρι να χάσεις για να παίξει αυτός!

Φίλε τρομερά χιουμοριστικό post! Μπράβο!!!!

Χάχάχά και εγώ έχω κάνει το ρόλο του ενοχλητικού για να πάρω σειρά για να παίξω παιχνίδι :lol2: :lol2: :lol2:

"Knowing is not enough we must apply
Willing is not enough we must do."

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

• geo1977
  • Το Άβαταρ του/της geo1977
  • Elite Member
  • Elite Member
Περισσότερα
27/02/2014 19:40 - 27/02/2014 19:40 #18515 από geo1977
Απαντήθηκε από geo1977 στο θέμα Ουφάδικα Σταθμός στη Ζωή μας!!
Πολύ καλές εποχες αχχχχχχχχχχχχχχχ θελω να φτιάξω ενα ουφαδικο στιλ μηχάνημα κάτι εχω ξεκινήσει με την
βοήθεια ενος συμφορουμίτη για να δούμε... :cheer: ...Εχω ονειρο ενα δευτερο project για mame μηχανημα αυτο
δεν εχει ξεκηνησει... :(
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": vovolas

• vovolas
  • Retro Elite
  • Retro Elite
  • tha vapsoume?
Περισσότερα
27/02/2014 19:49 #18516 από vovolas
Καλή επιτυχία γιώργο πάντα με θετικό αποτέλεσμα αναμένουμε με ανυπομονησία και φωτό στο τέλος :thumb:

• Fotis_KFOR
  • Το Άβαταρ του/της Fotis_KFOR
  • Site Owner / Admin
  • Site Owner / Admin
  • PC / Sinclair ZX Spectrum+3
Περισσότερα
27/02/2014 20:35 #18517 από Fotis_KFOR
Απαντήθηκε από Fotis_KFOR στο θέμα Ουφάδικα Σταθμός στη Ζωή μας!!
Καλή επιτυχία Γιώργο, θα το καταφέρεις, στο έχω πει :cheer:

@ rick dangerous : Για τον περιβόητο νόμο με τα φρουτάκια που ειπώθηκε παραπάνω (είναι ο νόμος 3037/2002), πραγματικά ήταν για γέλια.

Δεν ξέρω με τι λογική είχε ψηφιστεί, έχω χώσει πολύ μπινελίκι και εγώ γι'αυτό αφού και καλά θα χτύπαγε τον παράνομο τζόγο με τα φρουτάκια, αλλά το μόνο που έκαναν είναι να βγάλουν τα ηλεκτρονικά που παίζαμε (pacman, double dragon κτλ) που δεν ήταν κάτι κακό, κάνανε συλλήψεις σε ιδιοκτήτες internet cafe επειδή και αυτά θεωρούνταν τζόγος και μας έκαναν ΔΙΕΘΝΩΣ ρεζίλι με γελιογραφίες στο εξωτερικό που έδειχνε ότι στην Ελλάδα συλλάβανε ένα τουρίστα επειδή έπαιζε με ένα Gameboy... και διάφορα άλλα τριτοκοσμικά πράγματα αλλά και ο τζόγος από την άλλη ζούσε και βασίλευε με τα κλασικά φρουτάκια αλλά και με το νόμιμο τζόγο στοιχημάτων - καζίνο που υπάρχει ακόμα και έχει καταστρέψει πολλές οικογένειες.......

Τα ουφάδικα τους πειράξανε και τα ιντερνετ καφέ τρομάρα τους..... :banghead: :woohoo: :metalslug: :tease2:

• GeoAnas
  • Το Άβαταρ του/της GeoAnas
  • Retro Master
  • Retro Master
Περισσότερα
27/02/2014 20:43 #18519 από GeoAnas
Απαντήθηκε από GeoAnas στο θέμα Ουφάδικα Σταθμός στη Ζωή μας!!
Παναγιώτη Ε-Γ-Ρ-Α-Ψ-Ε-Σ !! Έχω λυθεί στα γέλια με τους χαρακτηρισμούς .....!!!
:laugh4:
:bow: :bow: :bow:
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": vovolas

• rick dangerous
  • Το Άβαταρ του/της rick dangerous
  • Senior Member
  • Senior Member
Περισσότερα
28/02/2014 10:45 #18530 από rick dangerous
Απαντήθηκε από rick dangerous στο θέμα Ουφάδικα Σταθμός στη Ζωή μας!!

Fotis_KFOR έγραψε: Καλή επιτυχία Γιώργο, θα το καταφέρεις, στο έχω πει :cheer:

@ rick dangerous : Για τον περιβόητο νόμο με τα φρουτάκια που ειπώθηκε παραπάνω (είναι ο νόμος 3037/2002), πραγματικά ήταν για γέλια.

Δεν ξέρω με τι λογική είχε ψηφιστεί, έχω χώσει πολύ μπινελίκι και εγώ γι'αυτό αφού και καλά θα χτύπαγε τον παράνομο τζόγο με τα φρουτάκια, αλλά το μόνο που έκαναν είναι να βγάλουν τα ηλεκτρονικά που παίζαμε (pacman, double dragon κτλ) που δεν ήταν κάτι κακό, κάνανε συλλήψεις σε ιδιοκτήτες internet cafe επειδή και αυτά θεωρούνταν τζόγος και μας έκαναν ΔΙΕΘΝΩΣ ρεζίλι με γελιογραφίες στο εξωτερικό που έδειχνε ότι στην Ελλάδα συλλάβανε ένα τουρίστα επειδή έπαιζε με ένα Gameboy... και διάφορα άλλα τριτοκοσμικά πράγματα αλλά και ο τζόγος από την άλλη ζούσε και βασίλευε με τα κλασικά φρουτάκια αλλά και με το νόμιμο τζόγο στοιχημάτων - καζίνο που υπάρχει ακόμα και έχει καταστρέψει πολλές οικογένειες.......

Τα ουφάδικα τους πειράξανε και τα ιντερνετ καφέ τρομάρα τους..... :banghead: :woohoo: :metalslug: :tease2:

δυστυχως φωτη ειμαστε ουγκαντα ! (με ολο το σεβας προς τους ουγκαντ-εζους; αν το λεω σωστα..) ειμαστε ο λαος, γιατι δεν πανε απο μονοι τους εκει οι κυβερνωντες.
εμενα παντως, φιλος τεχνικος των bank of games, μου'χε πει τοτενες που περναγε ο νομος, οτι εχουν βαλει το χερακι τους και οι μεγαλες εταιριες παιχνιδομηχανων.... και ο νοων νοειτω... ! πρωτιστως βεβαια, την κινηση την καναν τα καζινο - αλλα βολεψε κι αλλους !....

...το γαματο !;!;.... ακομα βρισκεις φρουτακια, αν ψαχτεις ! :angry2:

• JimmyMix
  • Το Άβαταρ του/της JimmyMix
  • Junior Member
  • Junior Member
Περισσότερα
01/03/2014 16:04 #18544 από JimmyMix
Απαντήθηκε από JimmyMix στο θέμα Ουφάδικα Σταθμός στη Ζωή μας!!
Έχω καταναλώσει κέρμα σε αυτά τα ουφαδικα.... :ryu:

• spyros.s
  • Το Άβαταρ του/της spyros.s
  • Platinum Member
  • Platinum Member
Περισσότερα
01/03/2014 18:02 #18546 από spyros.s
Απαντήθηκε από spyros.s στο θέμα Ουφάδικα Σταθμός στη Ζωή μας!!
ο νόμος του 2002 προσπάθησε ουσιαστικά να προστατεύσει από τα φρουτάκια που κρύβονταν πίσω από τα απλά ουφάδικα. Σε κάθε καφενείο τότε είχαν μπει φρουτάκια και είχαν χαθεί περιουσίες από εθισμένους στο τζόγο. Βέβαια δεν θεραπεύεις τον πονοκέφαλο κόβοντας το κεφάλι του ασθενή...
(Στην πράξη βέβαια δεν σταμάτησαν όλα αυτά αφού έφτιαχναν διπλές πλακέτες που με ένα κουμπί μετέτρεπαν τα φρουτάκια σε videogame)

• jimn
  • Το Άβαταρ του/της jimn
  • Platinum Member
  • Platinum Member
Περισσότερα
01/03/2014 20:27 #18549 από jimn
Απαντήθηκε από jimn στο θέμα Ουφάδικα Σταθμός στη Ζωή μας!!
Στο δικό μας ουφάδικο ,τα πράγματα με το τζόγο ήταν πιο εξελιγμένα,θυμάμαι ο άνθρωπος που έφτιαχνε τους καφέδες είχε και τα κοντρόλ για τα φρουτάκια.Με το που έμπαινε μέσα κάποιος ύποπτος πάταγε το κουμπάκι από το τηλεχειριστήριο και τα φρουτάκια γινόντουσαν pac man.Και το τραγικότερο από όλα ήταν τα μπινελίκια που άκουγε από τα "αρρωστάκια"όταν ο ύποπτος ήταν κάποιος γνωστός του μαγαζιού και ο συναγερμός ήταν τελικά άκυρος.

Εν ολίγοις πάντως,τρομερές εποχές, που αν δεν τις έχεις ζήσει δεν μπορείς να καταλάβεις το τί γινόταν τότε ούτε και με την πιο λεπτομερή περιγραφή.
Τουλάχιστον αισθάνομαι τυχερός που έχω τρομερό απόθεμα τέτοιων αναμνήσεων.

• h20_polo
  • Το Άβαταρ του/της h20_polo
  • Premium Member
  • Premium Member
Περισσότερα
01/03/2014 21:23 #18551 από h20_polo
Απαντήθηκε από h20_polo στο θέμα Ουφάδικα Σταθμός στη Ζωή μας!!

glaros έγραψε:

vovolas έγραψε:

glaros έγραψε: Κολωνός...
Video Club εποχής (κοντά στον Άγιο Νικόλαο)

Σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ πιο video club εννοείς :banghead: :wait:

Αριάδνη

Τάσος Κωστής, με την υπέροχη βαθιά φωνή, από τους κορυφαίους Έλληνες Anime voice actors όλων των εποχών. Όλα τα λεφτά! Hands Down!

Ιδιαίτερα στην Ελληνική μεταγλώττιση του Area 88 προσέφερε τις πιο δυνατές ερμηνείες του!

• vovolas
  • Retro Elite
  • Retro Elite
  • tha vapsoume?
Περισσότερα
01/03/2014 21:55 #18552 από vovolas
Φοβερό δίδυμο κωστής-τσάκωνας όλα τα λεφτά!! :bow: :bow: :bow:

• dukepapas
  • Το Άβαταρ του/της dukepapas
  • Elite Member
  • Elite Member
  • "ουδεις αχαριστος εκ του ευεργετηθεντος"
Περισσότερα
19/07/2014 17:05 - 19/07/2014 17:10 #21480 από dukepapas
Απαντήθηκε από dukepapas στο θέμα Ουφάδικα Σταθμός στη Ζωή μας!!
Φυσικά δεν υπάρχει περίπτωσή να μην ποσταριζα σε ενα τέτοιο επικό ποστ ..... :ryu: οχι απλα σταθμος στην ζωη μου αλλα κομβος ολοκληρος!!
Υπήρξα τα παντα απο τα προαναφερθέντα εκτος του ξενέρωτου-τράκας-ροχάλας και «Φίλε το’ φαγε»,«Ο θαμώνας»,ο «ξερόλας»,ο «διεκπεραιωτής»,ο«τζαμπατζής»,ο «bomber» ολα αυτα τα διετέλεσα νιώθω σαν ναυάρχος εν αποστρατεία....

Χρυσές εποχές ημουνα μια μερα σε ενα ουφαδικο και δεν ειχα κλείσει τα 18 και ακουω μπατσοι μπατσοι ολοι επανω τι ολοι 2 ήμασταν... και φυσικά επειδη ηταν πληρωμένοι σιγα μην έψαχναν ,λεω ωρε πουστη μου παει το ποινικο μου μητρωο..χαχαχα

Αλλα εκει που δεν συχωρώ τον εαυτο μου ειναι οταν ειχα βρει ενα κολπο απο τα real magic που κέρδιζες συνέχεια ερχόντουσαν 3 ιδια που στην σειρα πλέρωναν το ακύρωνες τα ξανακραταγες και σε ξαναπλερωναν και εγω ο τρομπας πηγα και το ειπα στον καταστηματαρχη τρομαρα μου με εφαγε η καλοσυνη ασχετα αμα εχω χασει 2-3 εκατομμυριάκια σε δραχμες τοτε σε ηλεκτρονικα-φλιπερ-και τζογο .... αχ χρυσές εποχες.... :friends:

Το ονειρο μου παιδια ειναι που μακαρι να ειχα ενα μικρο ετσι μαγαζι να το καναμε για παρτι μας να βάζαμε απο καμπίνες μεχρι τζουκ μποξ και φλιπερ και να ηταν για την πάρτι μας ιδρύαμε εκει και ενα σύλλογο να μαζευόμασταν τα ΣΚ εκει και να γινότανε πανηγύρι ..... αλλα που εκει που καταντήσαμε :crazy: ...
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Fotis_KFOR

• Fotis_KFOR
  • Το Άβαταρ του/της Fotis_KFOR
  • Site Owner / Admin
  • Site Owner / Admin
  • PC / Sinclair ZX Spectrum+3
Περισσότερα
22/07/2014 22:01 #21522 από Fotis_KFOR
Απαντήθηκε από Fotis_KFOR στο θέμα Ουφάδικα Σταθμός στη Ζωή μας!!
Έχουμε την ίδια αρρώστια dukepapas :mame: :mame: :mame: :mame: :mame: :mame: :mame: :mame: :mame: :mame:

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.404 δευτερόλεπτα