A500 Floppy σε PC - PC Floppy σε Α500
- other_reality
-
- Senior Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 48
Περιμένω switcher για την 500άρα έτσι ώστε να γίνεται hardware εναλλαγή df0/df1, έχω εσωτερικά το gotek και ένα κανονικό external drive. Συνεπώς, αν είναι να γίνει θα δείξει, έτσι και αλλιώς θα το έκανα γιατί θέλω να μπορώ να δουλεψω και κανονικές δισκέτες, αλλα με εξωτερικό γιατί τα εσωτερικά δεν παλευονται πια. Βαρέθηκα το calibration, ντάξει, δόξα το Θεό, έχω αλλάξει μερικά δισεκατομμύρια δισκέτες στα df0's lol, φτάνει. ΒΤW, στείλε κανα link με το ΠΡΟΠΟ και ότι άλλο τέτοιο έχεις φτιάξει, τα μαζευω ! Έχω την Ευφυια, εναν ελληνικο επεξεργαστή κειμένου, ελληνικο WB 1.3, και ψάχνω και τις υπόλοιπες. Είχα διευθυνσιογράφους, ημερολόγια, database, αλλα οι δισκέτες πέθαναν
Only Amiga Makes It Possible
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
100% συμβατό με την Amiga και κάνει μια χαρά read/write.
Άσε που μπορείς να το βάλεις και σε άλλα μηχανήματα.
Το πρώτο πράγμα που έκανα όταν με ξαναχτύπησε το μικρόβιο της Amiga, ήταν να βρω τρόπο να απαλλαχτώ από τις δισκέτες.
Δεν λέω, είναι άλλη φάση να δουλεύεις με δισκέτα αλλά επειδή δεν έχω την ίδια υπομονή όπως παλιά, τα read/write errors και οι βρώμικες κεφαλές των floppy δεν με γοητεύουν πια.
" Έχω σε 46άρα κασέτα όλα τα τραγούδια των Metallica! "
- kerkyra2007
-
- Premium Member
-
- Άπορος AmigaFun
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 136
www.amigaplanet.gr/forum/viewtopic.php?f...e0eb45a57cda1c9d6be5
AMIGA 1200 3.1 /BLIZZARD 1230/50/32 MB IDE/CF/HD/CD/LS120/ZIP100 / INDIVISION AGA MK2CR / COMMODORE MONITOR 1084 S / AMIGA MULTISCAN MONITOR / ATARI 520 STE 4MB TOS 1.06 /ICD ASCI2SCSI HD 6GBX2 /COSMOSEX-MICROCOSMOS/ COMMODORE 128D JIFFYDOS /COMMODORE 64C / 1541 ULTIMATE / ZX SPECTRUM 48+ DIVIDE+KEMPSTON/ ATARI 800XL / SIO2SD/ ORIC ATMOS Soon with Floppy interface
- Hellraiser
-
- Senior Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 68
alex76gr έγραψε: Νεκτάριε πάρε ένα HxC να βρεις την υγειά σου.
100% συμβατό με την Amiga και κάνει μια χαρά read/write.
Άσε που μπορείς να το βάλεις και σε άλλα μηχανήματα.
Το πρώτο πράγμα που έκανα όταν με ξαναχτύπησε το μικρόβιο της Amiga, ήταν να βρω τρόπο να απαλλαχτώ από τις δισκέτες.
Δεν λέω, είναι άλλη φάση να δουλεύεις με δισκέτα αλλά επειδή δεν έχω την ίδια υπομονή όπως παλιά, τα read/write errors και οι βρώμικες κεφαλές των floppy δεν με γοητεύουν πια.
Ναι αλλη φαση αλλα και αλλη τιμη...το μονο που δικαιολογει μια αγορα ειναι οτι χρησιμοποιειται και σε αλλα μηχανηματα.Αλλα αμα προοριζεται μονο για Amiga τοτε δεν βρισκω το λογο να δωσεις τοσα πολλα λεφτα...