Commodore 64 Ultimate unboxing / παρουσίαση by RetroComputers.gr

• chdlee
  • Το Άβαταρ του/της chdlee Συντάκτης θέματος
  • Team RC
  • Team RC
Περισσότερα
05/02/2026 01:25 - 05/02/2026 19:23 #49605 από chdlee
Ο φίλος μας και μέλος της ομάδας μας Τάσος απέκτησε πρόσφατα τον Commodore 64 Ultimate και μας έδωσε την ευκαιρία και το προνόμιο να είμαστε μαζί του, ο Ορφέας κι εγώ, για το unboxing του μηχανήματος, το οποίο μας εντυπωσίασε πολύ.

Η έκδοση που απέκτησε ο Τάσος είναι η starlight και είναι πανέμορφη, τουλάχιστον οπτικά.

Ετοιμάσαμε ένα video για την παρουσίαση και για αρχή δημοσιεύω για όλους τους φίλους μας εικόνες από το υλικό αυτό, το οποίο θα ανέβει σύντομα εδώ.

Ελπίζω να απολαύσετε την παρουσίαση του Commodore 64 Ultimate από την ομάδα του RetroComputers.gr

[EDIT (05-02-2026) - προσθέτω εδώ το βίντεο που ανέβηκε σήμερα για να υπάρχει και στο πρώτο ποστ του θέματος]

:monkey8bit: :monkey8bit: :monkey8bit:

80s resurrection
Συνημμένα:
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Fotis_KFOR, XLV

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

• Fotis_KFOR
  • Το Άβαταρ του/της Fotis_KFOR
  • Site Owner / Admin
  • Site Owner / Admin
  • PC / Sinclair ZX Spectrum+3
Περισσότερα
05/02/2026 19:13 - 05/02/2026 19:25 #49606 από Fotis_KFOR
Απαντήθηκε από Fotis_KFOR στο θέμα Commodore 64 Ultimate unboxing / παρουσίαση by RetroComputers.gr
Μπράβο παιδιά, πολύ ωραία παρουσίαση!

Μόλις ανέβασα και το βιντεάκι σας με το unboxing και την παρουσίασή σας εδώ :

(Έκανα EDIT στο πρώτο ποστ του θέματος που έκανε ο Χρήστος και πρόσθεσα το βίντεο που ανέβηκε σήμερα στο κανάλι μας στο YouTube για να υπάρχει και εκεί το link με το βίντεο)
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": chdlee, stabill, XLV

• RainStormRkr
  • Το Άβαταρ του/της RainStormRkr
  • Senior Member
  • Senior Member
Περισσότερα
06/02/2026 15:24 #49608 από RainStormRkr
Απαντήθηκε από RainStormRkr στο θέμα Commodore 64 Ultimate unboxing / παρουσίαση by RetroComputers.gr
Για όσους με γνωρίζουν είναι η πρώτη μου φορά που ασχολούμαι με τον Commodore 64. Συνήθως στα χέρια μου βρίσκεται ένα ZX Spectrum Next. Και από αυτό το τελευταίο ξεκίνησε η εμπειρία μου με την ρετρό κοινότητα.
Πρέπει να πω ότι δεν βρήκαμε ψεγάδια στην κατασκευή, μονάχα το σήμα που ξεκόλλησε.
Περάσαμε καλά στο Unboxing. Ελπίζω να συνεχίσουμε, όταν θα έχω διαθέσιμο το διπλό SID.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Fotis_KFOR, stabill

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.232 δευτερόλεπτα