- Forum
- Διάφορα
- Διάφορα άλλα σχετικά θέματα
- "Tα video games είναι μόδα που θα περάσει" σύμφωνα με διευθυντή εταιρείας παιχνιδιών
"Tα video games είναι μόδα που θα περάσει" σύμφωνα με διευθυντή εταιρείας παιχνιδιών
- Vetusomaru
-
Συντάκτης θέματος
- Senior Member
-
31/05/2025 19:19 - 31/05/2025 19:20 #49375
από Vetusomaru
"Tα video games είναι μόδα που θα περάσει" σύμφωνα με διευθυντή εταιρείας παιχνιδιών δημιουργήθηκε από Vetusomaru
www.upi.com/Archives/1977/12/07/Video-ga...-says/9001549038254/
Μια από τις πάμπολλες "προβλέψεις" για την βιομηχανία video games που ξεστομίστηκαν από άτομα παντελώς άσχετα με την αγορά το 1977.
Μια από τις πάμπολλες "προβλέψεις" για την βιομηχανία video games που ξεστομίστηκαν από άτομα παντελώς άσχετα με την αγορά το 1977.
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Black Flag
-
- Junior Member
-
- PC Power! DOS για πάντα!
Λιγότερα
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 35
31/05/2025 19:48 #49376
από Black Flag
Δεν μπορώ να ξεχάσω τα προπαιδικά, παιδικά, εφηβικά, νεανικά χρόνια και τις αμέτρητες ώρες που πέρασα και περνάω με τα εκάστοτε PC μου...
Απαντήθηκε από Black Flag στο θέμα "Tα video games είναι μόδα που θα περάσει" σύμφωνα με διευθυντή εταιρείας παιχνιδιών
Δίκιο είχε. Άρχισα από το φθινόπωρο του 1990 να παίζω και έχουμε 2025. Με κάποιες διακοπές βέβαια.
Είμαι 41.
Είμαι 41.
Δεν μπορώ να ξεχάσω τα προπαιδικά, παιδικά, εφηβικά, νεανικά χρόνια και τις αμέτρητες ώρες που πέρασα και περνάω με τα εκάστοτε PC μου...
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Forum
- Διάφορα
- Διάφορα άλλα σχετικά θέματα
- "Tα video games είναι μόδα που θα περάσει" σύμφωνα με διευθυντή εταιρείας παιχνιδιών
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.195 δευτερόλεπτα