www.iamretro.gr
- vovolas
-
- Retro Elite
-
- tha vapsoume?
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1131
"Knowing is not enough we must apply
Willing is not enough we must do."
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- dukepapas
-
- Elite Member
-
- "ουδεις αχαριστος εκ του ευεργετηθεντος"
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 277
- Nemo
-
- Elite Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 758
dukepapas έγραψε: Πριν καβασουμε το οτιδιποτε μπορειτε να μας πειτε γιατι διαγραψατε λογαριασμους στο φορουμ με αυτο τον τροπο ενω ειχαμε ποσταρει θεματα και ειμασταν ενεργοι χρηστες;
DRWHO:
Μέχρι πρότινως το σύστημα δούελευε ως εξής : Είχαμε ενα bridge plugin ανάμεσα στο φορουμ και στο Wordpress, οπότε όταν έκανες εγγραφή στο φόρουμ, έφτιαχνε και το αντίστοιχο στο WP. Μετά με ένα login μόνο σε έβαζε και στα 2.
Τώρα που αφαιρέθηκε αυτό, προτίστως ισχύει το account στο φορουμ, αλλά στο WP υπάρχει περίπτωση το password να άλλαξε το hash του, γιαυτό και δεν δουλεύει. Ενα reset και είστε εντάξει!
Απλα χρειαζεται να κανεις RESET στο password σου ,οπως και ολοι οι υπολοιποι.
Ο λογαριασμος σου ,οπως και των υπολοιπων ενεργων χρηστων δεν κλειδωθηκε απλα αποσυνδεθηκαν τα 2 logins για την αρχικη σελιδα και το φορουμ (και παλιοτερα για λιγο βεβαια οσοι θυμουνται δεν ηταν συνδεδεμενοι κι επρεπε να κανεις διαφορετικο login για να κατεβασεις περιοδικα και διαφορετικο για να εισελθεις στο φορουμ του iamretro)
dukepapas έγραψε: Πριν καβασουμε το οτιδιποτε μπορειτε να μας πειτε γιατι διαγραψατε λογαριασμους στο φορουμ με αυτο τον τροπο ενω ειχαμε ποσταρει θεματα και ειμασταν ενεργοι χρηστες;
Πόσους λογαριασμούς είχες δηλαδή γιατί βλέπω γράφεις στον πλυθυντικό.
No Rest For The Wicked!
www.iamretro.gr
- dukepapas
-
- Elite Member
-
- konc
-
- Elite Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 431
- dukepapas
-
- Elite Member
-
dukepapas έγραψε: εχετε ενα μικρο κολιμα.....οταν βλεπεις οτι απο χιλιαδες χριστες εχουν μινει καμια 80ρια εσυ τι καταλαβαινεις;
Ότι απο τους χιλιάδες, μόνο οι 80 έγραφαν στο φόρουμ. Εσυ τι καταλαβαίνεις δηλαδή ; Οτι οι 80 έκαναν πραξικόπημα ;
Όσο αφορά τον δικό σου λογαριασμό, να με συγχωρέσεις αλλά θεωρώ την παρουσία σου τοξική στον χώρο μας, γι'αυτό και αφαίρεσα με δική μου πρωτοβουλία τον λογαριασμό σου. Απο την στιγμή κιόλας που πλέον ο συγκεκριμένος χώρος είναι ιδιωτικός και όχι δημόσιος, δεν νομίζω να τίθεται θέμα.
No Rest For The Wicked!
www.iamretro.gr
- dukepapas
-
- Elite Member
-
- dukepapas
-
- Elite Member
-
dR_wH0 έγραψε:
dukepapas έγραψε: εχετε ενα μικρο κολιμα.....οταν βλεπεις οτι απο χιλιαδες χριστες εχουν μινει καμια 80ρια εσυ τι καταλαβαινεις;
Ότι απο τους χιλιάδες, μόνο οι 80 έγραφαν στο φόρουμ. Εσυ τι καταλαβαίνεις δηλαδή ; Οτι οι 80 έκαναν πραξικόπημα ;
Όσο αφορά τον δικό σου λογαριασμό, να με συγχωρέσεις αλλά θεωρώ την παρουσία σου τοξική στον χώρο μας, γι'αυτό και αφαίρεσα με δική μου πρωτοβουλία τον λογαριασμό σου. Απο την στιγμή κιόλας που πλέον ο συγκεκριμένος χώρος είναι ιδιωτικός και όχι δημόσιος, δεν νομίζω να τίθεται θέμα.
Κανενα προβλημα.... η αληθεια παντα ποναει να το εχεται και να το χαιρεστε απο χουντα χορτασαμε.
Το σπίτι σου, θέλεις να το έχεις ανοιχτό μόνο για τους φίλους σου, τους συγγενείς σου, κ.ο.κ. Δεν θέλεις να το έχεις ανοιχτό στον κάθε ξένο που περνάει απο εξώ και λέει "Είδα φώς και μπήκα". Έτσι θέλουμε να έχουμε το ιδιωτικό μας φόρουμ πλέον. Όπως έχουμε το σπίτι μας.
Απο την άλλη το Wordpress Section (www.iamretro.gr) είναι σαν το μαγαζί σου. Θές να το έχεις ανοιχτό πρός όλους, να σχολιάζουν τα προϊόντα σου και τις υπηρεσίες σου. Γιαυτό και όλοι μας οι χρήστες παραμένουν σε αυτόν τον τομέα με πλήρη δικαιώματα και ελευθερία.
Αυτά που αναφέρεις περί χούντας, απλώς τα προσπερνάω και τα αφήνω ασχολίαστα.
Φιλικά,
Χρόνης
No Rest For The Wicked!
www.iamretro.gr
- dukepapas
-
- Elite Member
-
No Rest For The Wicked!
www.iamretro.gr
konc έγραψε: εγό προσοπικά χέρομε να σου πο τιν αλίθυα, αλλά δεν μου πέφτει και λόγος... Κάποιοι θα συμφωνήσουμε με την προσέγγιση, κάποιοι όχι, όπως και να' χει το σκεπτικό είναι υγειές πάντως και έχει καλό σκοπό. Ίσως να ήταν και καιρός κάποιος απ' τον χώρο να κάνει την αρχή. Προσωπική μου άποψη και τίποτα παραπάνω φυσικά.
Χαίρομαι που το βλέπεις έτσι φίλε Konc. Οι μαγικές λέξεις που χρησιμοποίησες και τις προσυπογράφω είναι "Υγειές" και "Καλό Σκοπό".
No Rest For The Wicked!
www.iamretro.gr
To intro με το logo του iamretro, του video teaser επιμελήθηκε ο φίλος Αντώνης (antnik) που ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ !!!
O Luca Antignano (aka MADrigal) είναι ένας πραγματικά πολυτάλαντος άνθρωπος, με τρομερά ενεργή παρουσία και δράση στην διεθνή retro scene. Ως λάτρης των παλιών καλών handheld και tabletop παιχνιδιών, τον γνωρίζω εδώ και αρκετά χρόνια λόγω των ποιοτικών και πειστικότατων προσομοιωτών του. 59 συνολικά προσομοιωτές που δεν υστερούν στο παραμικρό των πραγματικών παιχνιδιών πάνω στα οποία βασίστηκαν. Οι περισσότεροι έχουν αναβαθμιστεί στο πρότυπο S4.
Μπορείτε να τους βρείτε συγκεντρωμένους και ελεύθερους για κατέβασμα, στο site του MADrigal εδώ :
Η προσφορά του δεν έχει σταματήσει μόνο εκεί.
Έχει δώσει δείγματα γραφής στον Commodore 64, αφού αυτός ήταν ο πρώτος και αγαπημένος του 8bit υπολογιστής.
Έχει δραστηριοποιηθεί στον τομέα του hardware με την κατασκευή μιας multigame cartridge για την «εξωτική» κονσόλα "VTech Creativision".
Περισσότερα στο site του [ www.madrigaldesign.it/creativemu/ ]
Έχει συνεργαστεί με κορυφαία εταιρεία του εξωτερικού για τον σχεδιασμό τεσσάρων πραγματικών handhelds. Δυο από αυτά βγήκαν στην παραγωγή (το ένα με την επίσημη συγκατάθεση της Namco) και κυκλοφόρησαν στην Αμερικάνικη αγορά.
Έχει σχεδιάσει και διατελέσει web master μεγάλων και καταξιωμένων sites όπως η Nintendo Zone που αποτελεί μέρος του δικτύου Emuita.it (www.emuita.it/).
Η δράση του δεν έχει τέλος…
Του έστειλα ένα email ζητώντας τον να μου παραχωρήσει μια συνέντευξη.
Είχε μια καλύτερη ιδέα : Να βρεθούμε στο Skype και να τα πούμε εκεί.
Τον γνώριζα και με γνώριζε από πολύ παλιά, από την εποχή της πρώτης μου ιστοσελίδας και της εμμονής μου με το Exerion…
Ξεκινήσαμε την κουβέντα και τελειωμό δεν είχαμε ! …
Le Link
Ελπίζω να βρείτε την συνέντευξη ενδιαφέρουσα, όπως ...εγώ !