Τι αποκτήσατε πρόσφατα?

• glaros
  • Το Άβαταρ του/της glaros
  • Team RC
  • Team RC
  • Play it Loud
Περισσότερα
18/06/2013 21:44 - 18/06/2013 21:46 #11542 από glaros
Απαντήθηκε από glaros στο θέμα Τι αποκτήσατε πρόσφατα?
Διαβολική σύμπτωση...έχω το game-bit εργαλείο και έχω κάνει Retr0bright ένα GameBoy...
Πρέπει να έχουμε θέμα για Retr0bright

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

• vovolas
  • Το Άβαταρ του/της vovolas
  • Retro Elite
  • Retro Elite
  • tha vapsoume?
Περισσότερα
19/06/2013 15:51 - 19/06/2013 15:52 #11548 από vovolas
Απαντήθηκε από vovolas στο θέμα Τι αποκτήσατε πρόσφατα?

djbeast έγραψε:

vovolas έγραψε: Μεγειά φίλε "amiga500fan" το Game Boy σου καλοδούλευτο και καλόπαιχτο! :)

@djbeast Μεγειά Μεγειά, περιμένω εντυπώσεις απο το Ultimate Marvel vs Capcom 3 :)

Αν μπορείς αγόρασέ το Παναγιώτη.Είναι πάρα πολύ καλό.Το έχω για το xbox360 αλλά το ήθελα να το παίρνω μαζί μου.Στα 17 ευρώ κομπλέ κάνει.Αν θες στείλε μου μήνυμα να σου πω από που να το πάρεις.

EDIT : Το Street fighter X Tekken επίσης να πάρεις να παίζουμε διπλό ε!

Έχω μπλεξίματα με την πιστωτική κάρτα μου,κάποια χακεροτσογλάνια μου την χρεώσανε :evil: και τώρα τρέχω με το paypal και με τράπεζες το νού σας σε όλους!!!!! αλλάζετε συχνά τον κωδικό σας.

"Knowing is not enough we must apply
Willing is not enough we must do."

• djbeast
  • Το Άβαταρ του/της djbeast Συντάκτης θέματος
  • Platinum Member
  • Platinum Member
Περισσότερα
19/06/2013 18:54 #11554 από djbeast
Απαντήθηκε από djbeast στο θέμα Τι αποκτήσατε πρόσφατα?
Σου κλέψανε τους κωδικούς στο paypal? Πρώτη φορά το ακούω αυτό.

Atari 2600 - Playstation - Playstation 2 - Playstation 3 - Playstation 4 Pro - PlayStation 5 Pro - PSP - PS Vita - Nintendo Gameboy Advance - Game Gear - Nintendo NES - Nintendo SNES - Nintendo Gamecube - Nintendo Wii - Nintendo Wii U - Nintendo 3DS XL - Nintendo Switch - Nintendo Switch 2 - Sega Game Gear - Sega Mega Drive I - Sega Mega CD I - Sega Saturn - Sega Dreamcast - Xbox - Xbox 360 - Xbox One X - Xbox Series X - Panasonic 3DO - Neo Geo MVS - Nec Turbo Duo RX

• aidivn
  • Το Άβαταρ του/της aidivn
  • Team RC
  • Team RC
Περισσότερα
19/06/2013 22:39 #11555 από aidivn
Απαντήθηκε από aidivn στο θέμα Τι αποκτήσατε πρόσφατα?

djbeast έγραψε: Σου κλέψανε τους κωδικούς στο paypal? Πρώτη φορά το ακούω αυτό.

Τίποτα το δύσκολο γι'αυτούς.Απλά σου πετάνε ένα ωραίο προγραμματάκι και καταγράφουν ότι πατάς στο πληκτρολόγιο.

• djbeast
  • Το Άβαταρ του/της djbeast Συντάκτης θέματος
  • Platinum Member
  • Platinum Member
Περισσότερα
20/06/2013 14:26 - 20/06/2013 14:36 #11557 από djbeast
Απαντήθηκε από djbeast στο θέμα Τι αποκτήσατε πρόσφατα?
Για paypal δεν έχω ξανακούσει να κλέβουν κωδικούς πάντως.Υποτίθεται ότι είναι πολύ πιο ασφαλές από το να ψωνίσεις χύμα χρησιμοποιώντας την πιστωτική σου κάρτα.Εξάλλου δεν είναι και τόσο απλό να σου πετάξουν ένα πρόγραμμα που να καταγράφει το τί πατάς στο πληκτρολόγιό σου εκτός και αν το pc σου δεν έχει τα στοιχειώδη , δηλ ένα τυπικό firewall , antivirus κτλ.Από την άλλη παίζει ρόλο και η συντήρηση που κάνει κανείς στο pc του σε επίπεδο software.Anyway , ελπίζω Παναγιώτη (vovolas) να βρεις άκρη με το θέμα σου!

Ήρθαν σήμερα :

- Ακουστικά Sound blaster Tactic Rage 3d
- Shenmue 2 (Dreamcast)
- Jade Empire SE (Xbox)
- Siren Blood Curse (Ps3)

Atari 2600 - Playstation - Playstation 2 - Playstation 3 - Playstation 4 Pro - PlayStation 5 Pro - PSP - PS Vita - Nintendo Gameboy Advance - Game Gear - Nintendo NES - Nintendo SNES - Nintendo Gamecube - Nintendo Wii - Nintendo Wii U - Nintendo 3DS XL - Nintendo Switch - Nintendo Switch 2 - Sega Game Gear - Sega Mega Drive I - Sega Mega CD I - Sega Saturn - Sega Dreamcast - Xbox - Xbox 360 - Xbox One X - Xbox Series X - Panasonic 3DO - Neo Geo MVS - Nec Turbo Duo RX
Συνημμένα:
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": chdlee, vovolas

• vovolas
  • Retro Elite
  • Retro Elite
  • tha vapsoume?
Περισσότερα
20/06/2013 17:37 #11558 από vovolas
Μεγειά γιώργο τα καινούργια σου parts!! :)
Τώρα σχετικά με την κάρτα με έχουνε χρεώσει ευτηχώς μόνο 100 ευρώ και με το paypal που εποικινώνησα μου είπανε μόνο οτι είδανε εκείνη την ημέρα κάποια περίεργη κίνηση του λογαριασμού μου και τίποτα άλλο κοινώς ναι μέν αλλά :whistle: Ευτηχώς την κάρτα τη έχω ήδη μπλοκάρει και θα ξαναγυρίσω στη καλή χρυσή εποχή της Prepaid Card για να κοιμάμαι ήσυχα τα βράδυα.

• Fotis_KFOR
  • Το Άβαταρ του/της Fotis_KFOR
  • Site Owner / Admin
  • Site Owner / Admin
  • PC / Sinclair ZX Spectrum+3
Περισσότερα
20/06/2013 20:06 #11562 από Fotis_KFOR
Απαντήθηκε από Fotis_KFOR στο θέμα Τι αποκτήσατε πρόσφατα?
Παναγιώτη, "περαστικά" από την κακή αυτή εμπειρία, τουλάχιστον ήταν 100 ευρώ και όχι ολόκληρο το πιστωτικό όριο της κάρτας σου. Αλήθεια πώς έγινε? Μήπως είχε φωλιάσει στο σύστημά σου κάποιος Keylogger και σου πήραν τον κωδικό???

Σωστή η κίνησή σου για prepaid και ακόμα καλύτερα μια χρεωστική που ελέγχεις εσύ τι ποσό θα έχεις μέσα γλυτώνοντας συνδρομή / έξοδα φόρτισης ;)

Και στο pc ΠΑΝΤΑ antivirus - anti-spyware, πολύ συχνά καθαρισμό cookies κτλ αλλά και προληπτικά σκαναρίσματα για κακόβουλα προγράμματα :cheer:
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": vovolas, amiga500fan

• vovolas
  • Retro Elite
  • Retro Elite
  • tha vapsoume?
Περισσότερα
20/06/2013 21:31 #11569 από vovolas
Όλως τυχαίως πήγα να τσεκάρω τα e-mail μου και βλέπω 2 e-mail που γράφουνε οι παραγγελιές σας έγιναν με επιτυχία,εκεί ψάρωσα και λέω τι έγινε ρε παιδιά? ποιές παραγγελίες? στα καπάκια παίρνω την εξυπηρέτηση πελετών της εθνικής τράπεζας εξηγώ τι έγινε και ευτηχώς το παλικάρι μου είπε: έχεις 2 επιλογές ή αλλάζεις τον κωδικό σου στο paypal ή εγώ προσωπικά μου είπε σου προτείνω λόγω οτι η κάρτα σου τώρα την σταμπάρανε να την μπλοκάρεις εντελώς.Και έτσι φίλε φώτη και έπραξα την μπλοκάρισα αμέσως,μετά άκουσα και στις ειδήσεις οτι υπάρχουνε κάποια κρούσματα σαν την περιπτωσή μου και είπα είμαι πολύ τυχερός που το είδα εγκαίρως, και τα ρεμάλια δέν την μαδήσανε την κάρτα μετά θα είμουνα ξέρεις διασωληνωμένως σε καταστολή σε κώμα και δέν ξέρω γώ τι άλλο!!!

• chdlee
  • Το Άβαταρ του/της chdlee
  • Team RC
  • Team RC
Περισσότερα
21/06/2013 16:57 - 21/06/2013 16:57 #11578 από chdlee
Απαντήθηκε από chdlee στο θέμα Τι αποκτήσατε πρόσφατα?
Καλόπαιχτα τα νέα σου αποκτήματα Γιώργο (djbeast)!!! :cheer:
Παναγιώτη (vovolas), κάποια στιγμή θα σου τύχαινε...Σε όλους μπορεί να συμβεί.
Τουλάχιστον δεν ήταν κάποιο τεράστιο ποσό! :dry:

80s resurrection
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": vovolas

• amiga500fan
  • Το Άβαταρ του/της amiga500fan
  • Retro Freak
  • Retro Freak
Περισσότερα
21/06/2013 23:28 #11583 από amiga500fan
Απαντήθηκε από amiga500fan στο θέμα Τι αποκτήσατε πρόσφατα?
Καλορίζικα τα αποκτηματάκια παιδιά.

Παναγιώτη έγω φίλε χρησιμοποιώ prepaid και έχω το κεφάλι μου ήσυχο, βέβαια τα έξοδα φόρτισης είναι 1 ευρώ αλλά δεν πειράζει.

Περήφανος κάτοχος:
Sega Game Gear, Sega Master System I,II,III(Tec toys),WII,Xbox,XBOX+(Coinopz),Sega mega drive I and II, Sega Saturn, Sega Dreamcast,Sega Mega CD,Playstation 2 slim (3 editions),PS 2 fat,Gameboy classic,Gameboy pocket,Game Boy color, CD,Αtari 2600 jr (3 editions),Atari 2600 WOODY,Αtari 2600"Darth Vader", PSone, PS1 (2 editions),PS2 FAT, Game Boy Advance.Advance SP,Nintendo DS,DS lite & Dsi,NES,Ν64, N64 Pikatchu,Snes,Gamecube,XBOX 360 fat,Amstrad 6128,Pong Consoles x 8 (ΤΕΛΟΣ ΟΧΙ ΑΛΛΑ),Amiga 500 1.3 REV 6 - 1 mb,
Commodore Amiga 1200+Blizzard 1230mkiv 32mb,Amiga Technologies 1200 magic pack NOS
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": vovolas

• glaros
  • Το Άβαταρ του/της glaros
  • Team RC
  • Team RC
  • Play it Loud
Περισσότερα
22/06/2013 13:48 #11584 από glaros
Απαντήθηκε από glaros στο θέμα Τι αποκτήσατε πρόσφατα?

Δεν είναι video game αλλα ένα επιτραπέζιο παιχνίδι με βάση το πασίγνωστο Tetris.

• hannibalmemos1984
  • Το Άβαταρ του/της hannibalmemos1984
  • Senior Member
  • Senior Member
Περισσότερα
22/06/2013 14:50 #11585 από hannibalmemos1984
Απαντήθηκε από hannibalmemos1984 στο θέμα Τι αποκτήσατε πρόσφατα?
Επειδη χρησιμοποιω vitrual prepaid card απο την Πειραιως (winbank) εχω μειωσει το ημερησιο ποσο συναλλαγης στα 50 ευρω.Στην paypal εχουμε την ιδια δυνατοτητα να μειωσουμε το ημερησιο ποσο συναλλαγης?

BTW απεκτησα το asciiware controler για το PS1 ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΚΚΕΝ 3 θα παρει φωτια.

• Fotis_KFOR
  • Το Άβαταρ του/της Fotis_KFOR
  • Site Owner / Admin
  • Site Owner / Admin
  • PC / Sinclair ZX Spectrum+3
Περισσότερα
22/06/2013 20:53 - 22/06/2013 20:55 #11593 από Fotis_KFOR
Απαντήθηκε από Fotis_KFOR στο θέμα Τι αποκτήσατε πρόσφατα?

hannibalmemos1984 έγραψε: Επειδη χρησιμοποιω vitrual prepaid card απο την Πειραιως (winbank) εχω μειωσει το ημερησιο ποσο συναλλαγης στα 50 ευρω.Στην paypal εχουμε την ιδια δυνατοτητα να μειωσουμε το ημερησιο ποσο συναλλαγης?

BTW απεκτησα το asciiware controler για το PS1 ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΚΚΕΝ 3 θα παρει φωτια.

Καλορίζικο το χειριστήριο! :cheer:

Για το όριο στο paypal δεν ξέρω αν σε καλύπτει κάτι από αυτά που γράφει εδώ επειδή δεν έχω δοκιμάσει κάτι αντίστοιχο :

www.paypal.com/c2/webapps/helpcenter/art...lutionId=11516&m=SRE

Αλλά βάση λογικής, το paypal απλά "βλέπει" την κάρτα σου και τραβάει από εκεί ότι έχεις και αφού η κάρτα ήδη έχει όριο 50 ευρώ, τότε λογικά δεν θα μπορεί να τραβήξει παραπάνω αφού το paypal ενεργεί βάση της κάρτας που είναι "συνδεδεμένο".

Αν κάποιος το έχει δοκιμάσει πάντως, ας μας πει περισσότερες λεπτομέρειες :)

• vovolas
  • Retro Elite
  • Retro Elite
  • tha vapsoume?
Περισσότερα
22/06/2013 21:56 #11596 από vovolas

amiga500fan έγραψε: Καλορίζικα τα αποκτηματάκια παιδιά.

Παναγιώτη έγω φίλε χρησιμοποιώ prepaid και έχω το κεφάλι μου ήσυχο, βέβαια τα έξοδα φόρτισης είναι 1 ευρώ αλλά δεν πειράζει.

Αυτό ακριβώς σκοπεύω φίλε να κάνω να ξαναγυρίσω στην prepaid card για ήσυχα βράδυα :)

• vovolas
  • Retro Elite
  • Retro Elite
  • tha vapsoume?
Περισσότερα
22/06/2013 22:14 #11597 από vovolas

hannibalmemos1984 έγραψε: Επειδη χρησιμοποιω vitrual prepaid card απο την Πειραιως (winbank) εχω μειωσει το ημερησιο ποσο συναλλαγης στα 50 ευρω.Στην paypal εχουμε την ιδια δυνατοτητα να μειωσουμε το ημερησιο ποσο συναλλαγης?

Άν και δέν ξέρω άν γίνεται αυτό που λές με την μείωση του ημερήσιου ποσού συναλλαγής στο paypal,το θέμα είναι οτι και να μειώνεται άν έχεις prepaid card ok κανένα πρόβλημα και λέω κανένα πρόβλημα γιατί με την prepaid card έχεις εσύ ο ίδιος τον έλεγχο με πόσα λεφτά θα φορτώσεις την prepaid card σου.Όμως με την κανονική πιστωτική κάρτα οι τράπεζες τουλάχιστον η εθνική τράπεζα που ξέρω το minimum πιστωτικό όριο που μπορούνε να σου βάλουνε είναι 1000ευρώ τώρα 1000ευρώ δέν είναι και λίγα λεφτά να τα έχεις εκτεθειμένα για on line αγορές με τον φόβο τυχόν κακόβουλοι παράγοντες π.χ χάκερς κ.ά να στα ξαφρίσουνε δεξιά και αριστερά σε χρόνο ρεκόρ!!

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.631 δευτερόλεπτα