Τι αποκτήσατε πρόσφατα?
- angel_grig
-
- Elite Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 228
vovolas έγραψε: Μιάς και εχθές είχα τα γενεθλιά μου και έκλεισα τα 3
η γυναίκα μου για να μου φύγει η στεναχώρια απο την κλοπή του 3DS μου,και αφού δέν βρήκε το ίδιο 3DS cosmos black στα γνωστά πολυκαταστήματα αποφάσισε να μου κάνει ένα δώρο:
Aυτη ειναι γυναικα!!Καμμια αδερφη εχει ?????
Φοβερο παντως το ps vita!!
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- djbeast
-
Συντάκτης θέματος
- Platinum Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 381
η γυναίκα μου για να μου φύγει η στεναχώρια απο την κλοπή του 3DS μου,και αφού δέν βρήκε το ίδιο 3DS cosmos black στα γνωστά πολυκαταστήματα αποφάσισε να μου κάνει ένα δώρο:
Ωραίο δώρο!
Το ps vita δεν το είχες αγοράσει ήδη ή κάνω λάθος?
Atari 2600 - Playstation - Playstation 2 - Playstation 3 - Playstation 4 Pro - PlayStation 5 Pro - PSP - PS Vita - Nintendo Gameboy Advance - Game Gear - Nintendo NES - Nintendo SNES - Nintendo Gamecube - Nintendo Wii - Nintendo Wii U - Nintendo 3DS XL - Nintendo Switch - Nintendo Switch 2 - Sega Game Gear - Sega Mega Drive I - Sega Mega CD I - Sega Saturn - Sega Dreamcast - Xbox - Xbox 360 - Xbox One X - Xbox Series X - Panasonic 3DO - Neo Geo MVS - Nec Turbo Duo RX
- vovolas
-
- Retro Elite
-
- tha vapsoume?
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1131
Μία έμεινε προλαβαίνεις, τώρα δέν ξέρω άν σου πέφτει μικρήangel_grig έγραψε:
Aυτη ειναι γυναικα!!Καμμια αδερφη εχει ?????
Φοβερο παντως το ps vita!!
@djbeast Ναί γιώργο το είχα αλλά επειδή είχε προκύψει ένα urgent πρόβλημα αναγκάστηκα να το πουλήσω.Έ μετά αφού δέν πρόλαβα καλά καλά να χαρώ το 3DS μου επειδή το κλέψανε, η σύζυγος λόγω γενεθλίων μου αγόρασε πάλι το vita.
"Knowing is not enough we must apply
Willing is not enough we must do."
- jimn
-
- Platinum Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 588
χα χα χα
- amiga500fan
-
- Retro Freak
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 533
jimn έγραψε: Εμένα η γυναίκα μου μου είχε κάνει δώρο το game gear όταν είχε πρωτο κυκλοφορίσει(τότε απλά τα είχαμε),τώρα έχω ακούσει την απίστευτη μουρμούρα γιατί ξανα μαζεύω τα παλιά μου μηχανήματα.Τι είναι αυτές οι γυναίκες ρε παιδάκι μου????
χα χα χα
Συμφωνώ μαζί σου φίλε μου, όταν βγάλω τις κούτες από την αποθήκη θα καταλάβει τι μαζεύω τόσο καιρό, χεχε!
Περήφανος κάτοχος:
Sega Game Gear, Sega Master System I,II,III(Tec toys),WII,Xbox,XBOX+(Coinopz),Sega mega drive I and II, Sega Saturn, Sega Dreamcast,Sega Mega CD,Playstation 2 slim (3 editions),PS 2 fat,Gameboy classic,Gameboy pocket,Game Boy color, CD,Αtari 2600 jr (3 editions),Atari 2600 WOODY,Αtari 2600"Darth Vader", PSone, PS1 (2 editions),PS2 FAT, Game Boy Advance.Advance SP,Nintendo DS,DS lite & Dsi,NES,Ν64, N64 Pikatchu,Snes,Gamecube,XBOX 360 fat,Amstrad 6128,Pong Consoles x 8 (ΤΕΛΟΣ ΟΧΙ ΑΛΛΑ),Amiga 500 1.3 REV 6 - 1 mb,
Commodore Amiga 1200+Blizzard 1230mkiv 32mb,Amiga Technologies 1200 magic pack NOS
- jimn
-
- Platinum Member
-
- glaros
-
- Team RC
-
- Play it Loud
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 3798
Τέτοια μου αρέσουν...καλά τραμπαλισματα
- vovolas
-
- Retro Elite
-
- tha vapsoume?
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1131
Έλα ντέ περίεργα πλάσματα, εγώ συνέχεια τις λέω εντάξει τελευταία φορά δέν ξαναπαραγγέλνω τίποτα και ψιλοκαλμάρει μέχρι την επόμενη φορά!!jimn έγραψε: Εμένα η γυναίκα μου μου είχε κάνει δώρο το game gear όταν είχε πρωτο κυκλοφορίσει(τότε απλά τα είχαμε),τώρα έχω ακούσει την απίστευτη μουρμούρα γιατί ξανα μαζεύω τα παλιά μου μηχανήματα.Τι είναι αυτές οι γυναίκες ρε παιδάκι μου????
χα χα χα
"Knowing is not enough we must apply
Willing is not enough we must do."
- jimn
-
- Platinum Member
-
vovolas έγραψε:
Έλα ντέ περίεργα πλάσματα, εγώ συνέχεια τις λέω εντάξει τελευταία φορά δέν ξαναπαραγγέλνω τίποτα και ψιλοκαλμάρει μέχρι την επόμενη φορά!!jimn έγραψε: Εμένα η γυναίκα μου μου είχε κάνει δώρο το game gear όταν είχε πρωτο κυκλοφορίσει(τότε απλά τα είχαμε),τώρα έχω ακούσει την απίστευτη μουρμούρα γιατί ξανα μαζεύω τα παλιά μου μηχανήματα.Τι είναι αυτές οι γυναίκες ρε παιδάκι μου????
χα χα χα![]()
![]()
σωστοος,και εγώ έτσι το πάω,αλλά το κακό είναι ότι τα βρίσκω γρήγορα αυτά που ψάχνω ρε γαμ*^&*&%&^$
- jimn
-
- Platinum Member
-
- amiga500fan
-
- Retro Freak
-
Πάμε για τα δικά μου ...............
Eνα ακόμη pong αυτη την φορά της binatone
Κάτι για τα μικρά..
games,games,games
Και περιφερειακά να υπάρχουν...
Περήφανος κάτοχος:
Sega Game Gear, Sega Master System I,II,III(Tec toys),WII,Xbox,XBOX+(Coinopz),Sega mega drive I and II, Sega Saturn, Sega Dreamcast,Sega Mega CD,Playstation 2 slim (3 editions),PS 2 fat,Gameboy classic,Gameboy pocket,Game Boy color, CD,Αtari 2600 jr (3 editions),Atari 2600 WOODY,Αtari 2600"Darth Vader", PSone, PS1 (2 editions),PS2 FAT, Game Boy Advance.Advance SP,Nintendo DS,DS lite & Dsi,NES,Ν64, N64 Pikatchu,Snes,Gamecube,XBOX 360 fat,Amstrad 6128,Pong Consoles x 8 (ΤΕΛΟΣ ΟΧΙ ΑΛΛΑ),Amiga 500 1.3 REV 6 - 1 mb,
Commodore Amiga 1200+Blizzard 1230mkiv 32mb,Amiga Technologies 1200 magic pack NOS
- chdlee
-
- Team RC
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1952
80s resurrection
- jimn
-
- Platinum Member
-
- amiga500fan
-
- Retro Freak
-
Πάμε και για τα υπόλοιπα δικά μου
Τόσο καιρό ποστάρω games για xbox 360 και φώτο από την κονσόλα δεν Postαρα.
Λοιπόν μου κόστισε 31 ευρώ μόλις μιας και το παιδί μου την χάρισε μαζί με το xbox το πρώτο σαν προβληματική.Το κουμπί power δεν πατιόταν προς τα μέσα.Εν τέλει άλλαξα πρόσοψη 6 ευρώ και αγόρασα τροφοδοτικό,καλώδια,σκληρό 20gb και ασυρματο controller με μόλις 25 ευρω.
Κάτι ακόμα για τα παιδιά και ειδικα για την κόρη μιας και με ένα ds lite γινόταν σφαγή
και τα ανάλογα παιχνίδια
κάτι για μένα σαν μεγάλο παιδί που είμαι
και μια καρτούλα σύντομα r4i και θα είμαι έτοιμος.
Επιτέλους βρήκα και το super smash bros melee
και κάτι τελευταίο
Περήφανος κάτοχος: