Τι αποκτήσατε πρόσφατα?

• hannibalmemos1984
  • Το Άβαταρ του/της hannibalmemos1984
  • Senior Member
  • Senior Member
Περισσότερα
06/04/2013 16:47 #8575 από hannibalmemos1984
Απαντήθηκε από hannibalmemos1984 στο θέμα Τι αποκτήσατε πρόσφατα?

djbeast έγραψε:

hannibalmemos1984 έγραψε: Δυο νεα αποκτηματα για το playstation το Τιme Crisis και το nightmare Creatures αλλα με θηκη απο βιντεοκλαπ.Δεν με πειραζει πολυ και ολα αυτα στην τιμη των 8 ευρω μαζι με εξοδα αποστολης.

Χαχαχαχαχα
Νομίζω ότι ξέρω από που τα αγόρασες! GO?
Καλόπαιχτα! Το Nightmare Creatures το ζήλεψα και εγώ.

Btw , τσίμπησα το Asphalt Injection για το Ps Vita.

Ειδες και εσυ την αγγελια στο GO?Eαν δεν τα επαιρνα απο τον ανθρωπο ειχα δει κατι αντιστοιχο στο ebay αλλα οταν ανοιξα την αγγελια ξενερωσα γιατι δεν ειχε το manual apo το Nightmare Creatures.Να φανταστείτε παιδια οτι το Nightmare Creatures το εχω παιξει μονο σε demo και ειχα κολλησει.Εντυπωσεις απο τα παιχνιδια οπως και φωτογραφιες οταν κατεβω στην Αθηνα.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

• djbeast
  • Το Άβαταρ του/της djbeast Συντάκτης θέματος
  • Platinum Member
  • Platinum Member
Περισσότερα
06/04/2013 19:46 #8577 από djbeast
Απαντήθηκε από djbeast στο θέμα Τι αποκτήσατε πρόσφατα?

hannibalmemos1984 έγραψε:

djbeast έγραψε:

hannibalmemos1984 έγραψε: Δυο νεα αποκτηματα για το playstation το Τιme Crisis και το nightmare Creatures αλλα με θηκη απο βιντεοκλαπ.Δεν με πειραζει πολυ και ολα αυτα στην τιμη των 8 ευρω μαζι με εξοδα αποστολης.

Χαχαχαχαχα
Νομίζω ότι ξέρω από που τα αγόρασες! GO?
Καλόπαιχτα! Το Nightmare Creatures το ζήλεψα και εγώ.

Btw , τσίμπησα το Asphalt Injection για το Ps Vita.

Ειδες και εσυ την αγγελια στο GO?Eαν δεν τα επαιρνα απο τον ανθρωπο ειχα δει κατι αντιστοιχο στο ebay αλλα οταν ανοιξα την αγγελια ξενερωσα γιατι δεν ειχε το manual apo το Nightmare Creatures.Να φανταστείτε παιδια οτι το Nightmare Creatures το εχω παιξει μονο σε demo και ειχα κολλησει.Εντυπωσεις απο τα παιχνιδια οπως και φωτογραφιες οταν κατεβω στην Αθηνα.

Nαι την είχα δει και εγώ την αγγελία πριν 2 μέρες.Το Nightmare Creatures όταν το είχα πρωτοπαίξει είχα κολλήσει , πολύ καλό για τότε.Το νούμερο 2 που υπάρχει για dreamcast ήταν χάλια.Καλόπαιχτα!

Atari 2600 - Playstation - Playstation 2 - Playstation 3 - Playstation 4 Pro - PlayStation 5 Pro - PSP - PS Vita - Nintendo Gameboy Advance - Game Gear - Nintendo NES - Nintendo SNES - Nintendo Gamecube - Nintendo Wii - Nintendo Wii U - Nintendo 3DS XL - Nintendo Switch - Nintendo Switch 2 - Sega Game Gear - Sega Mega Drive I - Sega Mega CD I - Sega Saturn - Sega Dreamcast - Xbox - Xbox 360 - Xbox One X - Xbox Series X - Panasonic 3DO - Neo Geo MVS - Nec Turbo Duo RX

• djbeast
  • Platinum Member
  • Platinum Member
Περισσότερα
10/04/2013 10:46 #8722 από djbeast
Νέα εσοδεία :

- Maximo vs Army of Zin (Playstation 2)
- Maximo Ghosts to glory (Playstation 2)
- Trick Style (Dreamcast)
- Blue Dragon (Xbox360)

Atari 2600 - Playstation - Playstation 2 - Playstation 3 - Playstation 4 Pro - PlayStation 5 Pro - PSP - PS Vita - Nintendo Gameboy Advance - Game Gear - Nintendo NES - Nintendo SNES - Nintendo Gamecube - Nintendo Wii - Nintendo Wii U - Nintendo 3DS XL - Nintendo Switch - Nintendo Switch 2 - Sega Game Gear - Sega Mega Drive I - Sega Mega CD I - Sega Saturn - Sega Dreamcast - Xbox - Xbox 360 - Xbox One X - Xbox Series X - Panasonic 3DO - Neo Geo MVS - Nec Turbo Duo RX

• amiga500fan
  • Το Άβαταρ του/της amiga500fan
  • Retro Freak
  • Retro Freak
Περισσότερα
14/04/2013 16:07 - 14/04/2013 16:35 #8920 από amiga500fan
Απαντήθηκε από amiga500fan στο θέμα Τι αποκτήσατε πρόσφατα?
Ωραία πραγματάκια παιδιά να σας πω και τα δικά μου

Πρόσφατα απέκτησα ένα ακόμη gameboy advance sp Μπλε με το κουτάκι του σαν καινούργιο
- ένα Atari 2600 jr
- Supermario land (snes) διόρθωση ... (super mario world)
- donkey kong country (snes)
- super mario kart (n64)
- amiga 1200 magic - nos
- nos controller για dreamcast

και κάτι καλωδιάκια
- rca stereo cable mega drive II
viewitem.eim.ebay.gr/AV-Cable-for-Sega-M...transId=873780758010
- svideo cable mega drive I
viewitem.eim.ebay.gr/New-AV-RCA-Cable-fo...ransId=1194910009015

Περήφανος κάτοχος:
Sega Game Gear, Sega Master System I,II,III(Tec toys),WII,Xbox,XBOX+(Coinopz),Sega mega drive I and II, Sega Saturn, Sega Dreamcast,Sega Mega CD,Playstation 2 slim (3 editions),PS 2 fat,Gameboy classic,Gameboy pocket,Game Boy color, CD,Αtari 2600 jr (3 editions),Atari 2600 WOODY,Αtari 2600"Darth Vader", PSone, PS1 (2 editions),PS2 FAT, Game Boy Advance.Advance SP,Nintendo DS,DS lite & Dsi,NES,Ν64, N64 Pikatchu,Snes,Gamecube,XBOX 360 fat,Amstrad 6128,Pong Consoles x 8 (ΤΕΛΟΣ ΟΧΙ ΑΛΛΑ),Amiga 500 1.3 REV 6 - 1 mb,
Commodore Amiga 1200+Blizzard 1230mkiv 32mb,Amiga Technologies 1200 magic pack NOS

• glaros
  • Το Άβαταρ του/της glaros
  • Team RC
  • Team RC
  • Play it Loud
Περισσότερα
14/04/2013 16:19 - 14/04/2013 16:29 #8921 από glaros
Απαντήθηκε από glaros στο θέμα Τι αποκτήσατε πρόσφατα?
@ amiga500fan :
μήπως Super Mario All Stars για SNES μάλλον τα μπέρδεψες. :P

Καλοπαιχτα τα νέα σας αποκτήματα.

Χρειάζομαι και εγώ το καλώδιο του ΜegaDrive και 2,όπως και Scart για το Jaguar. :whistle:

• amiga500fan
  • Retro Freak
  • Retro Freak
Περισσότερα
14/04/2013 16:31 - 14/04/2013 16:50 #8923 από amiga500fan
Nαι έχεις δικιο λάθος μου, το super mario land είναι στο gameboy, το παιχνίδι είναι το super mario world

glaros ->
το καλώδιο για το mega drive II παίζει καμπάνα αξίζει τα λεφτά του, βέβαια υπάρχουν και λίγο φθηνότερα

Περήφανος κάτοχος:
Sega Game Gear, Sega Master System I,II,III(Tec toys),WII,Xbox,XBOX+(Coinopz),Sega mega drive I and II, Sega Saturn, Sega Dreamcast,Sega Mega CD,Playstation 2 slim (3 editions),PS 2 fat,Gameboy classic,Gameboy pocket,Game Boy color, CD,Αtari 2600 jr (3 editions),Atari 2600 WOODY,Αtari 2600"Darth Vader", PSone, PS1 (2 editions),PS2 FAT, Game Boy Advance.Advance SP,Nintendo DS,DS lite & Dsi,NES,Ν64, N64 Pikatchu,Snes,Gamecube,XBOX 360 fat,Amstrad 6128,Pong Consoles x 8 (ΤΕΛΟΣ ΟΧΙ ΑΛΛΑ),Amiga 500 1.3 REV 6 - 1 mb,
Commodore Amiga 1200+Blizzard 1230mkiv 32mb,Amiga Technologies 1200 magic pack NOS

• vovolas
  • Το Άβαταρ του/της vovolas
  • Retro Elite
  • Retro Elite
  • tha vapsoume?
Περισσότερα
14/04/2013 21:58 #8946 από vovolas
Απαντήθηκε από vovolas στο θέμα Τι αποκτήσατε πρόσφατα?
Καλορίζικα και καλοπαίχνιδα τα καινούγια σου αποκτήματα φίλε amiga500fan!! :)

"Knowing is not enough we must apply
Willing is not enough we must do."

• amiga500fan
  • Retro Freak
  • Retro Freak
Περισσότερα
14/04/2013 23:09 #8970 από amiga500fan
Ευχαριστώ φίλε μου, τα μικρά τα τίμησαν δεόντως, εγώ παίζω λιγουλάκι στα κρυφά τις νύχτες :evil:

Περήφανος κάτοχος:

• FarCry
  • Το Άβαταρ του/της FarCry
  • Elite Member
  • Elite Member
Περισσότερα
15/04/2013 04:51 #8981 από FarCry
Απαντήθηκε από FarCry στο θέμα Τι αποκτήσατε πρόσφατα?

amiga500fan έγραψε: Nαι έχεις δικιο λάθος μου, το super mario land είναι στο gameboy, το παιχνίδι είναι το super mario world

:P

• vovolas
  • Retro Elite
  • Retro Elite
  • tha vapsoume?
Περισσότερα
15/04/2013 19:03 #9008 από vovolas

amiga500fan έγραψε: Ευχαριστώ φίλε μου, τα μικρά τα τίμησαν δεόντως, εγώ παίζω λιγουλάκι στα κρυφά τις νύχτες :evil:

Τελικά δέν είμαι ο μόνος που παίζω στα κλεφτά τα βράδυα για κοίτα να δείς τα μικρά δέν μας αφήνουν σε χλωρό κλαρί!! :P

Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": amiga500fan

• vovolas
  • Retro Elite
  • Retro Elite
  • tha vapsoume?
Περισσότερα
15/04/2013 19:29 #9015 από vovolas
Είπα να το παίξω λίγο fame story τώρα τελευταία και τσίμπησα αυτά

ΠΡΟΣΟΧΗ Spoiler!

Συνημμένα:

• amiga500fan
  • Retro Freak
  • Retro Freak
Περισσότερα
15/04/2013 20:31 #9022 από amiga500fan
Ααααααααααααααααα ωραίο, δεν έχω και καλή φωνή οπότε άστο καλύτερα.

Περήφανος κάτοχος:

• djbeast
  • Platinum Member
  • Platinum Member
Περισσότερα
26/04/2013 12:10 #9640 από djbeast
Πάμε για μία πακετάρα με διάφορα :

- Χbox1 original Slim controller (new)
- Bubble Bobble feat Rainbow Islands (Saturn)
- Batman Arkham City Armoured Edition (Wii U)
- Infinite Undiscovery (Xbox360)
- Super Paper Mario (Wii)
- The Legend of Spyro - Dawn of the dragon (Xbox360)
- XGRA - Extreme G Racing Association (Xbox)
- Extreme G3 Racing (Playstation 2)
- Forza Motorsport 4 (Xbox360)
- Altered Beast (Playstation 2)
- Soul Calibur 4 (XBox360)
- Soul Calibur 5 (Xbox360)
- Tekken Tag Tournament 2 (Xbox360)

Τελικά το ShenMue στο Dreamcast δεν πρόκειται να το αποκτήσω απ'ότι φαίνεται.Δυο φορές που το κέρδισα στο ebay , την μία ο τυπάς τσέπωσε το χρήμα και δεν το έστειλε ποτέ και την άλλη κάποιος άλλος ήθελε επιπλέον χρήματα για τα ταχυδρομικά (κάτι που η δημοπρασία δεν το ανέφερε).Και με τους δύο είμαι στα δικαστήρια :cheer:

• chdlee
  • Το Άβαταρ του/της chdlee
  • Team RC
  • Team RC
Περισσότερα
26/04/2013 17:17 - 26/04/2013 17:18 #9647 από chdlee
Απαντήθηκε από chdlee στο θέμα Τι αποκτήσατε πρόσφατα?
Παναγιώτη και Γιώργο, καλόπαιχτα να είναι και τα τελευταία σας αποκτήματα!!! :cheer:

djbeast έγραψε: Τελικά το ShenMue στο Dreamcast δεν πρόκειται να το αποκτήσω απ'ότι φαίνεται.Δυο φορές που το κέρδισα στο ebay , την μία ο τυπάς τσέπωσε το χρήμα και δεν το έστειλε ποτέ και την άλλη κάποιος άλλος ήθελε επιπλέον χρήματα για τα ταχυδρομικά (κάτι που η δημοπρασία δεν το ανέφερε).Και με τους δύο είμαι στα δικαστήρια :cheer:

Γιώργο, δυστυχώς απατεώνες και λαμόγια υπάρχουν παντού...Δεν είναι εύκολο να προφυλαχτείς από αυτούς! Το θέμα είναι αν και πότε θα δικαιωθείς! :)

80s resurrection
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": vovolas

• glaros
  • Το Άβαταρ του/της glaros
  • Team RC
  • Team RC
  • Play it Loud
Περισσότερα
26/04/2013 17:53 #9654 από glaros
Απαντήθηκε από glaros στο θέμα Τι αποκτήσατε πρόσφατα?
ΠΡΟΣΟΧΗ Spoiler!

Τα games μια χαρά.

Αν θέλεις το ShenMue/Dreamcast στο δανείζω,υπομονή θα το αποκτήσεις.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.623 δευτερόλεπτα