Συλλογή Xbox 360 games (και όχι μόνο)
- pooky
-
Συντάκτης θέματος
- Elite Member
-
- What is it? Dragons?
Λιγότερα
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 54
04/10/2013 22:57 #13649
από pooky
Better lie a Free Man in my grave, than live like a puppet or a slave.
Απαντήθηκε από pooky στο θέμα Απ: Συλλογή Xbox 360 games (και όχι μόνο)
Κάτσε να ξελασκάρω λίγο (γιατί έχω λιώσει) και θα επανέλθω!
Έτσι για το info της υπόθεσης σήμερα 330 στο 360, και οι φωτό θα έλθουν όταν φτάσω τα 350 (ή και νωρίτερα ανάλογα με τα κέφια!!!!! )
Επίσημα καταγεγραμένα στην ΥΤ community ξέρω μόνο ένα Βρετανό που έχει ξεπεράσει τα 350 παιχνίδια για το 360, αλλά έχει όλα τα πάσης φύσεως αθλητικά ετήσια παιχνίδια τα οποία δεν διαθέτω και αρνούμαι να απκτήσω απλά για χάρη της συλλογής.
ΟΚ, ξέρω και άλλους που αναφέρουν 400+ διαφορετικά κομμάτια, αλλά ουδέποτε έχουν αναρτήσει videos ή φωτό της "συλλογής" τους και κάνουν το κινέζο αν τους ρωτήσεις κάτι σχετικό.
Πειρατικά και αντιγραμμένα ΔΕΝ περιλαμβάνονται και δεν με ενδιαφέρουν.
Φώτη έχω χαθεί από φόρουμ γενικώς, έχω λιώσει στο gaming.
Λέω, (ο θεός να με κάψει) να μπω και στο steam μια και ήδη έχω gaming pc εκτός πραγματικότητας και κόσμου το οποίο κάθεται και με κοιτάει εκτός ρεύματος.......
Έτσι για το info της υπόθεσης σήμερα 330 στο 360, και οι φωτό θα έλθουν όταν φτάσω τα 350 (ή και νωρίτερα ανάλογα με τα κέφια!!!!! )
Επίσημα καταγεγραμένα στην ΥΤ community ξέρω μόνο ένα Βρετανό που έχει ξεπεράσει τα 350 παιχνίδια για το 360, αλλά έχει όλα τα πάσης φύσεως αθλητικά ετήσια παιχνίδια τα οποία δεν διαθέτω και αρνούμαι να απκτήσω απλά για χάρη της συλλογής.
ΟΚ, ξέρω και άλλους που αναφέρουν 400+ διαφορετικά κομμάτια, αλλά ουδέποτε έχουν αναρτήσει videos ή φωτό της "συλλογής" τους και κάνουν το κινέζο αν τους ρωτήσεις κάτι σχετικό.
Πειρατικά και αντιγραμμένα ΔΕΝ περιλαμβάνονται και δεν με ενδιαφέρουν.
Φώτη έχω χαθεί από φόρουμ γενικώς, έχω λιώσει στο gaming.
Λέω, (ο θεός να με κάψει) να μπω και στο steam μια και ήδη έχω gaming pc εκτός πραγματικότητας και κόσμου το οποίο κάθεται και με κοιτάει εκτός ρεύματος.......
Better lie a Free Man in my grave, than live like a puppet or a slave.
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.198 δευτερόλεπτα