- Forum
- Σχετικά με το RetroComputers.gr
- Εκθέσεις ρετρό υπολογιστών και κονσολών
- Η ομάδα του RetroComputers.gr στην εκδήλωση VINTAGE TOYS 2016
Η ομάδα του RetroComputers.gr στην εκδήλωση VINTAGE TOYS 2016
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- stabill
-
- Team RC
-
- kEEp rETRo!
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1653
Οι CPC δεν θα πεθάνουν ποτέ!
- aidivn
-
- Team RC
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 183
- Fotis_KFOR
-
Συντάκτης θέματος
- Site Owner / Admin
-
- PC / Sinclair ZX Spectrum+3
Την έκθεση επισκέφτηκαν παραπάνω από 5.000 άτομα περνώντας από όλα τα περίπτερα της έκθεσης!!!
Εμείς χαιρόμαστε που συνομιλήσαμε με πάρα πολύ κόσμο, η αλήθεια είναι ότι συναντήσαμε πολλούς φίλους και γνωστούς μας από το site μας (και όχι μόνο) και αναπολήσαμε ευχάριστα το παρελθόν του gaming παίζοντας και συζητώντας περνώντας όμορφα, η ώρα περνούσε χωρίς να το καταλαβαίνουμε παρά τις 13 ώρες τη μέρα που καθόμασταν σχεδόν όρθιοι από τις 10 το πρωί μέχρι τις 11 το βράδυ!!!
Βέβαια κάναμε και εμείς τη βόλτα μας στα υπόλοιπα περίπτερα και όπως ήταν λογικό είχαμε ανάμικτα αισθήματα συγκίνησης / νοσταλγίας κτλ αφού βλέπαμε από κοντά και αγγίζαμε σε αρκετές περιπτώσεις παιδικά παιχνίδια που είχαμε οι ίδιοι ως παιδιά και είχαμε να τα δούμε από τότε (κάποια πάνω από 30 χρόνια). Αυτοκίνητα, ρομπότ, playmobil, thundercats, GIJoe, επιτραπέζια, transformers, και πολλά άλλα, πραγματικά χαμός, δεν πίστευα ότι θα τα ξανάβλεπα μετά από τόσα χρόνια!
Μπορεί να κουραστήκαμε λόγω της πολύ μεγάλης προσέλευσης κόσμου αφού σε αρκετές στιγμές είχε "μποτιλιάρισμα" από τον κόσμο που έπαιζαν στα μηχανήματά μας και παράλληλα οι υπόλοιποι περνούσαν για να πάνε παρακάτω στα άλλα περίπτερα και θέλαμε ... τροχονόμο, αλλά όπως πάντα είναι ευχάριστη αυτού του είδους η κούραση αφού και εμείς αλλά και ο κόσμος περνούσε υπέροχα.
Ευχαριστούμε όλους τους επισκέπτες που μας τίμησαν με την παρουσία τους, χαρήκαμε που τα είπαμε και περάσαμε όλοι μαζί καλά.
Επίσης ευχαριστούμε και τον Γιώργο Γραμματόπουλο του Vintage Toys που μας προσκάλεσε στο event του αλλά και για την άριστη συνεργασία που είχαμε.
Κουράγιο και καλή διάθεση να έχουμε και θα συνεχίσουμε να κάνουμε εκθέσεις όποτε και όσο μπορούμε για να περνάμε καλά με τον κόσμο κάνοντας παράλληλα το χόμπι μας
Παραθέτω και την κλασική φωτογραφία της ομάδας που έλαβε μέρος στην έκθεση - από τη φωτογραφία λείπουν ο Δημήτρης (aidivn) και ο Χρήστος (ChrisMC) που έτυχε και απουσίαζαν τη στιγμή της φωτογράφησης.
KEEP RETRO
My Collection / Projects / Various :
Computers , Consoles-Pongs , Various , Not-working , Handhelds-Tabletops , Intel p4004 (First CPU) , Old Hardware Parts , Magazines ,
Retro Computer Project , M.A.M.E. Cabinets , My Retro Computers & Consoles Room
UP THE IRONS!!! - My Iron Maiden Collection
My Wish List : www.retrocomputers.gr/collection/my-wish-list ;)
KEEP RETRO
- stabill
-
- Team RC
-
- kEEp rETRo!
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1653
Ελλατωματική η amiga... Το toki "έπαιζε" ανάποδα στην οθόνη.. Glitchαρικο μηχάνημα.
Έτσι είναι στην Amiga.
- Φορτώνεις παιχνίδι.
- Κάνει glitch.
- Reset.
- Φορτώνεις πάλι.
- Όλα καλά.
Τουλάχιστον εγώ δεν αναγκάζομαι να παίζω φυσαρμόνικα με τις κασσέτες όταν δεν δουλέυουν...
" Έχω σε 46άρα κασέτα όλα τα τραγούδια των Metallica! "
- aidivn
-
- Team RC
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 183
Εμένα θέλει 1sec για να φορτώσει και ένα απαλό φύσημα αρκεί να δώσει υγρασία στα pins για καλή επαφή!alex76gr έγραψε:
Ελλατωματική η amiga... Το toki "έπαιζε" ανάποδα στην οθόνη.. Glitchαρικο μηχάνημα.
Έτσι είναι στην Amiga.
- Φορτώνεις παιχνίδι.
- Κάνει glitch.
- Reset.
- Φορτώνεις πάλι.
- Όλα καλά.
Τουλάχιστον εγώ δεν αναγκάζομαι να παίζω φυσαρμόνικα με τις κασσέτες όταν δεν δουλέυουν...
edit
ανέβασε την φώτο
Ναι πολύ σωστά.Εμένα θέλει 1sec για να φορτώσει και ένα απαλό φύσημα αρκεί να δώσει υγρασία στα pins για καλή επαφή!
Πόσα λεφτά όμως έδινα εγώ για να πάιξω ένα παιχνίδι και πόσα εσύ?
Δεν την έχω εγώ την φωτό.
Επειδή όμως το έψαξα, δεν είναι glitch τελικά.
Είναι κρυφή λειτουργία που ενεργοποιείται αν πατήσεις το R.
hol.abime.net/1450/cheatcode
- DUser1
- Elite Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 905
- glaros
-
- Team RC
-
- Play it Loud
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 3798
alex76gr έγραψε:
Ναι πολύ σωστά.Εμένα θέλει 1sec για να φορτώσει και ένα απαλό φύσημα αρκεί να δώσει υγρασία στα pins για καλή επαφή!
Πόσα λεφτά όμως έδινα εγώ για να πάιξω ένα παιχνίδι και πόσα εσύ?
Διαφορετικό κόστος η δισκέτα (μαζί με τα μειονεκτήματα της...εξαιρούνται οι αντιγραφές)
Διαφορετικό κόστος οι eprom μνήμες και το pcb/case,μεγαλύτερο μέγεθος μνήμης.
...χρειάζεσαι άλλα επιχειρήματα...
Εγώ δεν κατάλαβα πότε αρχίσαμε πάλι να συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα....χρειάζεσαι άλλα επιχειρήματα...
- arislab
-
- Elite Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 657
alex76gr έγραψε:
Εγώ δεν κατάλαβα πότε αρχίσαμε πάλι να συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα....χρειάζεσαι άλλα επιχειρήματα...
Πες τα Αλεξ!!
εγω ήμουν από τους πρώτους που είπα οτι απο το μυαλό των κονσολάδων λείπει ένα βασικό ολοκληρωμένο... ο επεξεργαστής!
Ενα επιχείρημα...οταν μιλάμε για retrogaming, οι κονσόλες περιορίζονται κατα πολύ στις κατηγορίες γιατι πολύ απλά τα πρωϊμα RTS και RPG δεν μπορούσαν να κυκλοφορήσουν σε κονσόλες λόγω έλειψης πληκτρολογίου και mouse, το ίδιο ισχύει και για τα πρωτα adventures (μιλάω για text-mode και όχι point and click)
- chdlee
-
- Team RC
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1952
alex76gr έγραψε:
Δεν την έχω εγώ την φωτό.
Επειδή όμως το έψαξα, δεν είναι glitch τελικά.
Είναι κρυφή λειτουργία που ενεργοποιείται αν πατήσεις το R.
hol.abime.net/1450/cheatcode
Δε μπορώ να αποφασίσω ποια φωτογραφία να πρωτοβάλω από την τελευταία μέρα της έκθεσης...Περάσαμε πολύ ωραία και το διασκεδάσαμε αρκετά!!!
Σε λίγες μέρες θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε όλες τις φωτογραφίες και τα videos από την έκθεση.
Ευχαριστούμε όλες τις φίλες και τους φίλους που μας επισκέφτηκαν!
Ελπίζω να περάσατε κι εσείς τόσο όμορφα όσο εμείς!
80s resurrection
- Fotis_KFOR
-
Συντάκτης θέματος
- Site Owner / Admin
-
- PC / Sinclair ZX Spectrum+3
Μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο από την έκθεσή μας κλασικά στο subdomain του site μας "Gatherings" στο μενού "Εκθέσεις" πατώντας εδώ :
www.gatherings.retrocomputers.gr/retro-c...consoles-exhibitions
Και μέχρι αύριο θα έχω ανεβάσει ένα μεγάλο βίντεο με ολόκληρη την εκδήλωση με όλα τα περίπτερα κάνοντας ένα virtual ταξίδι σε παλιά παιχνίδια και γενικά σε πολύ ρετρό με πολλές αναμνήσεις
Enjoy
My Collection / Projects / Various :
Computers , Consoles-Pongs , Various , Not-working , Handhelds-Tabletops , Intel p4004 (First CPU) , Old Hardware Parts , Magazines ,
Retro Computer Project , M.A.M.E. Cabinets , My Retro Computers & Consoles Room
UP THE IRONS!!! - My Iron Maiden Collection
My Wish List : www.retrocomputers.gr/collection/my-wish-list ;)
KEEP RETRO
- Forum
- Σχετικά με το RetroComputers.gr
- Εκθέσεις ρετρό υπολογιστών και κονσολών
- Η ομάδα του RetroComputers.gr στην εκδήλωση VINTAGE TOYS 2016