- Forum
- Σχετικά με το RetroComputers.gr
- Εκθέσεις ρετρό υπολογιστών και κονσολών
- 4η έκθεση Η/Υ & κονσολών από το RetroComputers.gr
4η έκθεση Η/Υ & κονσολών από το RetroComputers.gr
- geo1977
-
- Elite Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 129
μέχρι τώρα... ειναι απίστευτο και κάθε φορά αποκομίζουμε εμπειρίες και προτάσεις ώστε
να γίνουμε καλύτεροι στις επόμενες πρόσπαθειες οπως και καινούργια μέλη....
η πληρωμη αυτής της προσπαθεια μας είναι για μένα ο κόσμος που ήρθε και αγκάλιασε
το event...
θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά και εγώ τον Μίλτο (MILTOS 70) για την αμέριστη βοήθεια που μας
έδωσε και ετρέξε για να είναι ολα στην εντέλεια.........
Επίσης την Διευθύντρια του 1ου Γυμνάσιου Μοσχάτου....
Τον Δήμαρχο Μοσχάτου-Τάυρου
Ενα μεγάλο ευχαριστώ στην Κα Νάγια Σκούρτη για την καλλητεχνική επιμέλεια της αφίσας
για τις τελευταίες εκθέσεις πρέπει να έχει φάει απίστευτο χρόνο ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ....
Θέλω να πω το εξής επειδή οι εκθέσεις δεν γίνονται απο μόνες τους και όλοι συνεισφέρουν
αλλά δεν μπορώ να αναφέρω ολους ξεχωριστά δεν θα μου έφτανε ένα post.....
Λοιπόν να ευχαριστήσω όλη την ομάδα ξανά αλλα αυτή την φορά πλήρης
MILTOS70
CHDLEE
CHRISKGNR
GLAROS
NDIAL
ARISLAB
PDIAL
VAGGOS664
ZX_JIM
DJBEAST
ETHANIEL
TA6APE
GEORGEDJ
NAYAZTE
GEO1977
DARTH_COTSOS
FOTIS_KFOR
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- nostromo
-
- Retro Starter
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Αυτό ειναι και το πρώτο μου μύνημα στο forum σας
Να είστε καλα.
ΥΓ. Δεν ηταν μονο το hardware που είχε σημασία αλλά και το ύφος / ήθος των διοργανωτών που γνώρισα
- miltos70
- Junior Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 66
- miltos70
- Junior Member
-
- P.Dial
-
- Premium Member
-
- QUI AUDET...ATARI ST!
miltos70 έγραψε: Το κακό όμως είναι ότι το μοντάζ έκοψε πολλά πράγματα και ειλικρινά λυπάμε που άφησε εκτός τον Φώτη, τον Δήμαρχο και τα παιδιά μας!!!! Αν και δεν φταίω εγώ για αυτό,(γιατί το μοντάζ δεν έγινε από την φίλη μου δημοσιογράφο κ. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ) ,ζητάω και από εδώ μέσα μια συγνώμη από όλους....!!!
Δεν πειράζει Μίλτο! Ούτως ή άλλως τα ρεπορτάζ τα επεξεργάζεται άλλο team και όχι αυτό των εξωτερικών λήψεων! Το μόνο που μένει είναι να ζητήσεις από την φίλη σου την ομαδική φωτό που μας βγάλανε εντός του χώρου!
www.retroshowcase.gr
My Collection: Amstrad CPC 6128, Amstrad GX4000, Sega Mastersystem II, Atari 1040STFM, Amiga 500, Amiga 600, Amiga 1200, Sega Megadrive II, Nintendo SNES, Panasonic 3DO, Atari Jaguar, Nintendo 64, Sega Saturn, Sony PSOne, Sony PSX, Sega Dreamcast, Nintendo Gamecube, Sony PS2, Sony PSP, Microsoft XBOX, Microsoft XBOX360 Phat (LT 2.0), Microsoft XBOX360 Slim (RGH), Sony PS3 Superslim
gifs.gifbin.com/1233927325_jean%20claude...counter%20strike.gif
- Ethaniel
-
- Senior Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 38
ναι ναι! τη φωτο θα την ηθελα και γω. ή ακομα και τα αμονταριστα πλανα που μιλαγε και ο φωτης και τα πιτσιρικιαP.Dial έγραψε:
miltos70 έγραψε: Το κακό όμως είναι ότι το μοντάζ έκοψε πολλά πράγματα και ειλικρινά λυπάμε που άφησε εκτός τον Φώτη, τον Δήμαρχο και τα παιδιά μας!!!! Αν και δεν φταίω εγώ για αυτό,(γιατί το μοντάζ δεν έγινε από την φίλη μου δημοσιογράφο κ. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ) ,ζητάω και από εδώ μέσα μια συγνώμη από όλους....!!!
Δεν πειράζει Μίλτο! Ούτως ή άλλως τα ρεπορτάζ τα επεξεργάζεται άλλο team και όχι αυτό των εξωτερικών λήψεων! Το μόνο που μένει είναι να ζητήσεις από την φίλη σου την ομαδική φωτό που μας βγάλανε εντός του χώρου!
- miltos70
- Junior Member
-
geo1977 έγραψε: Η 4η έκθεση μας ολοκληρώθηκε με επιτυχία νιώθω απέραντη χαρά γι αυτό που έχουμε καταφέρει
μέχρι τώρα... ειναι απίστευτο και κάθε φορά αποκομίζουμε εμπειρίες και προτάσεις ώστε
να γίνουμε καλύτεροι στις επόμενες πρόσπαθειες οπως και καινούργια μέλη....
η πληρωμη αυτής της προσπαθεια μας είναι για μένα ο κόσμος που ήρθε και αγκάλιασε
το event...
θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά και εγώ τον Μίλτο (MILTOS 70) για την αμέριστη βοήθεια που μας
έδωσε και ετρέξε για να είναι ολα στην εντέλεια.........![]()
Επίσης την Διευθύντρια του 1ου Γυμνάσιου Μοσχάτου....
Τον Δήμαρχο Μοσχάτου-Τάυρου
Ενα μεγάλο ευχαριστώ στην Κα Νάγια Σκούρτη για την καλλητεχνική επιμέλεια της αφίσας
για τις τελευταίες εκθέσεις πρέπει να έχει φάει απίστευτο χρόνο ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ....
Θέλω να πω το εξής επειδή οι εκθέσεις δεν γίνονται απο μόνες τους και όλοι συνεισφέρουν
αλλά δεν μπορώ να αναφέρω ολους ξεχωριστά δεν θα μου έφτανε ένα post.....
Λοιπόν να ευχαριστήσω όλη την ομάδα ξανά αλλα αυτή την φορά πλήρης![]()
MILTOS70
CHDLEE
CHRISKGNR
GLAROS
NDIAL
ARISLAB
PDIAL
VAGGOS664
ZX_JIM
DJBEAST
ETHANIEL
TA6APE
GEORGEDJ
NAYAZTE
GEO1977
DARTH_COTSOS
FOTIS_KFOR
Ευχαριστώ για την τιμή να με βάλετε πάνω-πάνω αλλά είναι ...ιεροσυλία, μπροστά στα τόσα ιερά τέρατα του retrocomputers!!!!!
- vovolas
-
- Retro Elite
-
- tha vapsoume?
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1131
"Knowing is not enough we must apply
Willing is not enough we must do."
- glaros
-
- Team RC
-
- Play it Loud
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 3800
Προτείνω την αλφαβητική σειρά.
- P.Dial
-
- Premium Member
-
- QUI AUDET...ATARI ST!
glaros έγραψε: Δεν είμαστε και μαρκίζα ξενυχτoμαγαζου για να διεκδικήσουμε μια θέση ή την πρώτη θέση.
O ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΑΖΕΛΟΣ έπεσε από το "πρώτο όνομα"! χαχαχαχαχαχαχαχα! Του πήρε την θέση η ταξιθέτρια! "Η καριέρα της! Η καριέρα της! Μόνο αυτό την ενδιαφέρει! Τίποτα! Τίποτα!" χαχαχαχαχαχαχα
www.retroshowcase.gr
My Collection: Amstrad CPC 6128, Amstrad GX4000, Sega Mastersystem II, Atari 1040STFM, Amiga 500, Amiga 600, Amiga 1200, Sega Megadrive II, Nintendo SNES, Panasonic 3DO, Atari Jaguar, Nintendo 64, Sega Saturn, Sony PSOne, Sony PSX, Sega Dreamcast, Nintendo Gamecube, Sony PS2, Sony PSP, Microsoft XBOX, Microsoft XBOX360 Phat (LT 2.0), Microsoft XBOX360 Slim (RGH), Sony PS3 Superslim
gifs.gifbin.com/1233927325_jean%20claude...counter%20strike.gif
- glaros
-
- Team RC
-
- Play it Loud
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 3800
P.Dial έγραψε:
O ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΑΖΕΛΟΣ έπεσε από το "πρώτο όνομα"! χαχαχαχαχαχαχαχα! Του πήρε την θέση η ταξιθέτρια! "Η καριέρα της! Η καριέρα της! Μόνο αυτό την ενδιαφέρει! Τίποτα! Τίποτα!" χαχαχαχαχαχαχαglaros έγραψε: Δεν είμαστε και μαρκίζα ξενυχτoμαγαζου για να διεκδικήσουμε μια θέση ή την πρώτη θέση.
- vovolas
-
- Retro Elite
-
- tha vapsoume?
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1131
"Knowing is not enough we must apply
Willing is not enough we must do."
- miltos70
- Junior Member
-
glaros έγραψε: Δεν είμαστε και μαρκίζα ξενυχτoμαγαζου για να διεκδικήσουμε μια θέση ή την πρώτη θέση.
Αληθεύει ότι μετονομάστηκες σε " Αβάδιστα Αβίαστα... glaros " ????
- miltos70
- Junior Member
-
- djbeast
-
- Platinum Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 381
Atari 2600 - Playstation - Playstation 2 - Playstation 3 - Playstation 4 Pro - PlayStation 5 Pro - PSP - PS Vita - Nintendo Gameboy Advance - Game Gear - Nintendo NES - Nintendo SNES - Nintendo Gamecube - Nintendo Wii - Nintendo Wii U - Nintendo 3DS XL - Nintendo Switch - Nintendo Switch 2 - Sega Game Gear - Sega Mega Drive I - Sega Mega CD I - Sega Saturn - Sega Dreamcast - Xbox - Xbox 360 - Xbox One X - Xbox Series X - Panasonic 3DO - Neo Geo MVS - Nec Turbo Duo RX
- Forum
- Σχετικά με το RetroComputers.gr
- Εκθέσεις ρετρό υπολογιστών και κονσολών
- 4η έκθεση Η/Υ & κονσολών από το RetroComputers.gr