Η άποψη σας για τα roms

• Pluto63
  • Το Άβαταρ του/της Pluto63
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Heil Clive
Περισσότερα
28/10/2014 09:00 #23988 από Pluto63
Απαντήθηκε από Pluto63 στο θέμα Η άποψη σας για τα roms
Εγω αντίθετα πιστεύω οτι σωστά άνοιξε αυτό το θέμα, απλα καλο θα ήταν ο νεκταριος να το μεταφέρει σε αλλο τοπικ για να έχουμε μια κοινή γραμμή και στο δικό μας φόρουμ. Απλα θυμίζω οτι σε ρετρό software τα μόνα νομικά κατοχυρωμένα ελεύθερα απο copyright ειναι του zx spectrum χάρη στην τεράστια δουλεια που έκανε το WOS τα τελευταία χρόνια, δεν εχω γνώση για αλλα.

Ότι δεν σκοτώνει παχαινει.
Το blog μου pluto63.weebly.com/

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

• nkary
  • Το Άβαταρ του/της nkary
  • Retro Elite
  • Retro Elite
Περισσότερα
28/10/2014 09:15 #23990 από nkary
Απαντήθηκε από nkary στο θέμα Η άποψη σας για τα roms
Δεν αντιλέγω απλά ρωτάω αν και η συζήτηση είναι παράνομη? Δηλαδή είναι παράνομο να γράψω ότι στο δικό μου xbox έχω κάνει modchip?

• Fotis_KFOR
  • Το Άβαταρ του/της Fotis_KFOR
  • Site Owner / Admin
  • Site Owner / Admin
  • PC / Sinclair ZX Spectrum+3
Περισσότερα
28/10/2014 09:31 #23992 από Fotis_KFOR
Απαντήθηκε από Fotis_KFOR στο θέμα Η άποψη σας για τα roms
Κανένας δεν έκανε τίπατα, και εννοείται Νίκο / Δημήτρη κτλ ότι δεν είναι παράνομη καμία κουβέντα, καθαρά τυπικά το λέει ο Νεκτάριος γενικά.

Άλλο να πει κάποιος έχω ένα τσιπαρισμένο PS1 και παίζω και άλλο να δείξει οδηγίες με βίντεο / φωτό πώς το κάνουμε και να βάλει και Links για κατέβασμα παιχνιδιών κτλ.

Εμείς τυπικά πρέπει να λέμε κάποια πράγματα έτσι. ;)

......Για ότι άλλο, υπάρχουν και τα ΡΜs...... :evil: :evil: :evil: :whistle: :whistle: :whistle: ;)
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Pluto63, jimn

• dukepapas
  • Το Άβαταρ του/της dukepapas
  • Elite Member
  • Elite Member
  • "ουδεις αχαριστος εκ του ευεργετηθεντος"
Περισσότερα
28/10/2014 12:19 - 28/10/2014 18:11 #23999 από dukepapas
Απαντήθηκε από dukepapas στο θέμα Η άποψη σας για τα roms
Παιδιά δεν νομίζω να τίθεται θέμα για δικαιώματα εδω κυκλοφορούν ελεύθερα παντου τα ρομς στο play store απλα το θέμα ειναι αν σαν ρετρό θα ηταν καλύτερα να τα ειχαμε σε κασετακια η τζαμα η οτιδήποτε αλλα κατά πρώτον πολα δεν κυκλοφόρησαν ποτε απο τα αγαπημενα μας παιχνίδια και απο την αλλη θα θέλαμε να τα είχαμε να τα παίξουμε με τον ενα η αλλο τροπο.............
Δηλαδή αν βγει μια τζαμα για την καμπινα μου που να εχει ολα τα χιλιάδες παιχνιδια που αγαπήσαμε και εχω συλλέξει και δεν μιλαω για αποκλειστικά για μαμε αλλα για πολυπαιχνιδα που αντι να εχουν μια motherbord για ενα παιχνιδι να εχει μια motherbord για πολα παιχνιδια τι δεν ειναι ρετρο ;
Η θα πρεπει να τα στερηθώ και να μην τα παιζω..............είναι λεπτές οι ισορροπίες εδω οι πρωτες διαρροές γίνανε στην amiga ισως και παλιότερα μην μου πειτε οτι δεν μπορούσες να βαλεις ενα παιχνίδι σε δισκέτα που το πείρες απο ενα φιλο σου ;;; αυτο δεν μετράει σαν ρομ-ρετρο ; επειδή δεν ειναι σε κανονική κασετα με τα βιβλιαράκια κλπ κλπ.....
Εδω η ιδια η NINTENDO εχει βγαλει κασετακια με πολα παιχνίδια μεσα........... δηλαδή δεν λογίζονται αυτα ρετρό ;;;;
Οπωτε το ερώτημα ειναι οτι αν τα πολυπαιχνιδα λογίζονται ρετρο και δεν μιλάμε για το προγραμμα που τα τρέχει για να τα ανοιξει.... αλλα τα παιχνίδια ως παιχνίδια.............

Μακάρι οι μεγάλες εταιρίες οπως η SONY - NINTENDO - SEGA - MICROSOFT-EXBOX να βγάζανε συλογουλες σε dvd να τα εχουμε με τα βιβλιαράκια τους την ιστορια τους αλλα δυστυχώς δεν σκέπτονται σωστά και κοιτάνε την εμπορικότητα επειδη τα ρετρο ειναι απειροελάχιστη ζήτηση σε σχέση με οσους ασχολούνται με τα games.....
Bεβαια κυκλοφόρησαν κατι NAMCO MUSEUM πχ.αλλα πολυ λιγα τα παιχνιδια σε σχεση με αυτα απο ολα τα καλύτερα που εχουν κυκλοφορήσει ποτε ............. ουτε το ενα χιλιοστό σε ποσότητα........... :yes:

Δια του λόγου του αληθές...........σε αλλο ποστ έγραψα για τα Game and Watch .....που ειναι πολυ δισκολο να βρεθούνε και οικονομικά ασύμφορα για να αγοραστούνε ..... οποτε κυκλοφορήσαν σε gameboy gamecolor και advance τα Game & Watch Gallery οποτε αναγκάζομε να τα παίζω με το κασετακι του advance που παιρνει τα ρομς τι να κάνεις δεν γίνεται αλλιώς.

• other_reality
  • Το Άβαταρ του/της other_reality
  • Senior Member
  • Senior Member
Περισσότερα
30/10/2014 14:15 #24057 από other_reality
Απαντήθηκε από other_reality στο θέμα Η άποψη σας για τα roms
Συλλογές υπάρχουν και μάλιστα πάρα πολλές. Και στο Xbox, και στο PS1, PS2, PS3, PSP, Wii. Φυσικά πολλά παιχνίδια διατίθενται για online ψηφιακή αγορά στα αντίστοιχα ψηφιακά καταστήματα.

Το θέμα είναι οτι με τα roms οι περισσότεροι καλόμαθαν, και τα θέλουνε όλα. Αυτό που λες για τις multi-jamma απο τους κινέζους, φυσικά και είναι παράνομες, 100% μάλιστα. Και είναι η χειρότερη εκδοχή, γιατί έχουν και κακό emulation (χειρότερο απο το να έστηνες ενα ΜΑΜΕ pc).

Τα πολυπαίχνιδα που αναφέρεις, ελάχιστα είναι επίσημα, τα υπόλοιπα ειναι bootlegs. Όσο για τις αντεγραμμένς δισκέτες, επίσης ήταν παράνομες. Όλα αυτά είναι αυτονόητα.

Δεν κυκλοφορεί πουθενά "ελέυθερο" rom, εκτός και αν υπάρχει ρητή ανακοίνωση απο την εταιρεία που το εκμεταλλέυτηκε/κατασκέυασε, ότι το διαθέτει δωρεάν σαν επίσημο abandonware, η το κάνει δώρο στο κοινό (Όπως έκανε η Cinemaware με μερικούς τίτλους της, και η TEAM 17 για παράδειγμα, η το παράδειγμα του φίλου για την βιβλιοθήκη του Spectrum που ανέφερε).

Τώρα το αν δεν γίνεται αλλιώς, είναι άλλη κουβέντα. Κανείς δεν μπορεί να πηγαίνει σινεμά σε όλες τις ταινίες, αν ειναι ταινιοφάγος. Θα τις κατεβάσει λοιπόν με κάποιο torrent. Είναι όμως παράνομο, και αυτό δεν αλλάζει.

Η δική μου άποψη είναι ότι φυσικά έχω "παράνομα" roms τα οποία παίζω, έχω φροντίσει όμως να έχω πολλά arcade παιχνίδια σε legit μορφή. Έχω αγοράσει πολλές συλλογές με ρετρό, καθώς και πλακέτες jamma. Εξάλλου, μου αρέσει να έχω στην πραγματική κατοχή μου κάτι που παίζω η το γουστάρω, το rom είναι άψυχο, σαν ένα mp3. Όπως θα αγοράσω ένα cd ενός αγαπημένου καλλιτέχνη, και δεν θα το ακούω απο mp3, το ίδιο κοιτάω να κάνω και με τα games. Όσο γίνεται τελοσπάντων. Εξάλλου, όπως προείπα, δεν είναι δυνατόν να αρέσουν σε κάποιον όλα τα 15 χιλιάδες παιχνίδια που έχει το ΜΑΜΕ ! Ούτε όλα τα παιχνίδια του SNES κλπ. Επειδή υπάρχουν όλα, δεν σημαίνει οτι θα πρέπει να τα "έχω" και όλα. Όχι λοιπόν, ούτε Barbie στο Snes θέλω να παίξω, ούτε Guardians of the hood στο ΜΑΜΕ με τόσες καλύτερες εναλλακτικές που υπάρχουν.

Only Amiga Makes It Possible
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": glaros

• nkary
  • Το Άβαταρ του/της nkary
  • Retro Elite
  • Retro Elite
Περισσότερα
30/10/2014 21:38 #24067 από nkary
Απαντήθηκε από nkary στο θέμα Η άποψη σας για τα roms

nkary έγραψε: Δεν αντιλέγω απλά ρωτάω αν και η συζήτηση είναι παράνομη? Δηλαδή είναι παράνομο να γράψω ότι στο δικό μου xbox έχω κάνει modchip?

Για να μην παρεξηγηθώ το παραπάνω δεν είναι σπόντα ούτε για το site ούτε για τον glaro ;)
Γενικά το ρώτησα.

• Fotis_KFOR
  • Site Owner / Admin
  • Site Owner / Admin
Περισσότερα
30/10/2014 23:16 #24070 από Fotis_KFOR

nkary έγραψε:

nkary έγραψε: Δεν αντιλέγω απλά ρωτάω αν και η συζήτηση είναι παράνομη? Δηλαδή είναι παράνομο να γράψω ότι στο δικό μου xbox έχω κάνει modchip?

Για να μην παρεξηγηθώ το παραπάνω δεν είναι σπόντα ούτε για το site ούτε για τον glaro ;)
Γενικά το ρώτησα.

Δεν υπήρξε ούτε υπάρχει καμία παρεξήγηση Νίκο, δεν χρειάζεται να σκέφτεσαι κάτι τέτοιο καν, κουβέντα γίνεται :cheer:
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": nkary

• amiga500fan
  • Το Άβαταρ του/της amiga500fan Συντάκτης θέματος
  • Retro Freak
  • Retro Freak
Περισσότερα
31/10/2014 20:04 - 31/10/2014 20:04 #24076 από amiga500fan
Απαντήθηκε από amiga500fan στο θέμα Η άποψη σας για τα roms
Μου άρεσε το ότι ανοίχτηκε σαν ξεχωριστό θέμα αλλά δυστυχώς δεν είναι στην αρχη του θέματος η πραγματική μου άποψη μου για τα roms.Καλύτερα να σβηστεί γιατι είναι εντελώς άστοχα διαμορφωμένο με ερωταπαντησεις που αφορούν στην αρχή κάτι άλλο.

Λοιπόν η άποψη μου.
1)Δεν υπάρχει retrolover που να μην έχει μια αξιόλογη συλλογή απο roms για τα αγαπημένα του μηχανήματα.
2)Δεν υπάρχει retrolover που να μην έχει αγοράσει την δεκαετία του 90 αντεγραμμένο παιχνίδι ή και να έχει αντιγράψει ο ίδιος απο φίλο του ή για φίλο του.
3) Δεν υπάρχει retrolover Που να μην έχει αυθεντικά παιχνίδια στην συλλογή του.
Λιγό πολύ όλοι ανήκουμε και στις 3 κατηγορίες.

Τώρα όσον αφορά το κατέβασμα retro λογισμικού απο το net, εκεί οι απόψεις διίστανται. Απο την στιγμή που διατίθεται δωρεάν όποιος θέλει το κατεβάζει χωρίς περιορισμούς, ναι, υπάρχουν πνευματικά δικαιώματα και πάντα θα υπάρχουν,πιστεύω όμως το παράνομο της υπόθεσης είναι η αναζήτηση του κέρδους μέσα απο αυτό.Σε διάφορες αγγελίες που έχω δει στο ebay και στην Ελλαδα πουλάνε το mame όπως και άλλους emulator με παιχνίδια με όμορφα εξώφυλλα και εκτυπωμένα αυτοκόλλητο στα δισκάκια που δίνουν την εντύπωση στον υποψήφιο αγοραστή ότι πρόκειται για αυθεντικό ενώ δεν είναι ΄και πουλιούνται έναντι καλού ποσού ούτε πολύ ακριβού μα όχι και φθηνού.

Κάτι τελευταίο που άφορα παιχνίδια της καινούργιας γενιάς xbox,ps2,xbox 360 κλπ.
Θα προτιμούσα να το αγοράσω αυθεντικό όπως και κάνω άλλωστε, τις πιο πολλές φθηνότερα παρά να το πάρω αντεγραμμένο.Το κάθε παιχνίδι έχει αφήσει ένα μικρό ίχνος στην ιστορία του gaming είναι κρίμα λοιπόν να το αποκτούμε με τον λάθος τρόπο και εννοείται ότι χάνει και την αξία του.

Περήφανος κάτοχος:
Sega Game Gear, Sega Master System I,II,III(Tec toys),WII,Xbox,XBOX+(Coinopz),Sega mega drive I and II, Sega Saturn, Sega Dreamcast,Sega Mega CD,Playstation 2 slim (3 editions),PS 2 fat,Gameboy classic,Gameboy pocket,Game Boy color, CD,Αtari 2600 jr (3 editions),Atari 2600 WOODY,Αtari 2600"Darth Vader", PSone, PS1 (2 editions),PS2 FAT, Game Boy Advance.Advance SP,Nintendo DS,DS lite & Dsi,NES,Ν64, N64 Pikatchu,Snes,Gamecube,XBOX 360 fat,Amstrad 6128,Pong Consoles x 8 (ΤΕΛΟΣ ΟΧΙ ΑΛΛΑ),Amiga 500 1.3 REV 6 - 1 mb,
Commodore Amiga 1200+Blizzard 1230mkiv 32mb,Amiga Technologies 1200 magic pack NOS
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": chdlee, vovolas, kazas

• vovolas
  • Το Άβαταρ του/της vovolas
  • Retro Elite
  • Retro Elite
  • tha vapsoume?
Περισσότερα
22/11/2014 23:52 #24703 από vovolas
Απαντήθηκε από vovolas στο θέμα Η άποψη σας για τα roms
Προσωπικά δέν έχω τίποτα εναντίον των roms άν και είμαι υπέρ στο να έχω ένα παιχνίδι στην φυσική του κατάσταση,κασέτα,δισκέτα,με την θηκούλα του και τα λοιπά.Σίγουρα τα roms είναι μια τεράστια διευκόλυνση πιστεύω για όλους μας,εννοώντας ότι έχεις κάτι χιλιάδες παιχνίδια που τα έχεις λησμονήσει και δυσκολεύεσαι να τα βρείς στην φυσική τους μορφή ή και να τα βρείς σου πιάνουνε τον κ..λο σε μόλις ένα CD π.χ.Σχετικά με το πώς αποκτούμε τα roms δέν θα το αναλύσω περισσότερο μιάς και ο φίλος Γιάννης (amiga500fan) με έχει καλύψει full.

"Knowing is not enough we must apply
Willing is not enough we must do."
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": amiga500fan

• h20_polo
  • Το Άβαταρ του/της h20_polo
  • Premium Member
  • Premium Member
Περισσότερα
02/01/2015 23:01 - 05/01/2015 08:35 #25669 από h20_polo
Απαντήθηκε από h20_polo στο θέμα Η άποψη σας για τα roms
ROMS! Από τα πιο εντυπωσιακά εφευρήματα που έγιναν ποτέ!
Δεν θα ξεχάσω ποτέ το καλοκαίρι του 1997 όταν ένας συναθλητής έφερε ένα CD γεμάτο Mega Drive / SNES Roms bundled μαζί με τους πρώτους προσομοιωτές (Ναι προσομοιωτές λέγονται οι emulators όχι εξομοιωτές το οποίο είναι τελείως διαφορετικό σύστημα και Όρος) και έπαθα την πλακά μου όταν άρχισε να παίζει Sonic, Mario, Castlevania, Mega Man, Axelay, Mega Turrican, Thunder Force III, στο PC του με Pentium 1 166MHZ! Στη συνέχεια ακολούθησαν τα NES, PC-Engine / CD, NEOGEO, MAME, CPS-2 και όλα τα εξωτικά και σπάνια συστήματα που υπάρχουν εκεί έξω και ήταν πρακτικά αδύνατον να αποκτήσεις! Το είχε πάρει από κάποιον που έμενε στην Γλυφάδα και είχε πρόσβαση σε υψηλής ταχύτητας Internet στο μηχανογραφικό κέντρο που εργαζόταν και τα κατέβαζε τότε μαζικά.
(Αναρωτιέμαι εάν ο συγκεκριμένος είναι μέλος κάποιας Gaming retro κοινότητας σήμερα).

Πάντως τα ROMs / ISOs, εξακολουθούν να είναι ο καλύτερος τρόπος να παίζεις ρετρό 2D / 3D παιχνίδια καθώς οι emulators ξεπερνούν κατά πολύ τις γραφικές και ηχητικές δυνατότες των αρχικών συστημάτων που προσομοιώνουν, μέσο φίλτρων όπως Interpolation & Tri-linear Filtering και τις πολύ υψηλότερες αναλύσεις που υποστηρίζουν στο μοντέρνο PC hard-ware.

Παρεμπιπτόντως τα Roms χρησιμοποιήθηκαν και στην πειρατεία στις αρχές της δεκαετίας του 90s, πολύ πριν διατεθούν δωρεάν online στο internet καθώς είχαν κυκλοφορήσει τότε διάφορα Disk-Drives που συνδεόντουσαν στο cartridge slot Της κονσόλας και μπορούσες να γράψεις κάποιο Rom σε Floppy Disk και να τα τρέξεις κανονικά με κάποιες καθυστερήσεις σαν να έτρεχες AMIGA disks. Βέβαια η συγκεκριμένη διαδικασία και συστήματα ήταν πιο σπάνια σε σχέση με τους AMIGAδες πειρατές της εποχής οπότε πέρασαν σχετικά απαρατήρητα και άγνωστα μέχρι και σήμερα, που διατίθενται προς πώληση σε υψηλές τιμές στο ebay.

Όπως και να έχει, κανείς δεν πρόκειται να αποκτήσει όλα τα σπάνια παιχνίδια που υπάρχουν εκεί έξω (Το Kizuna Encounter στο NEOGEO AES κοστίζει 10000$-15000$), ούτε να φτάσει τους τεράστιους αριθμούς παιχνιδιών σε Mint κατάσταση που μετρούνται σε χιλιάδες όπως τις εξωφρενικές συλλογές κάποιον hoarders που υπάρχουν εκεί έξω, εκτός εάν θέλει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και μερικά σπίτια, αμαξια και... γυναίκες σαν υποθήκη :D, καθώς και ατελείωτα ξενύχτια... οπότε τα Roms είναι το αμέσως επόμενο καλύτερο πράγμα!
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": chdlee, chriskgnr, aidivn, jimn

• nikosnf
  • Το Άβαταρ του/της nikosnf
  • Senior Member
  • Senior Member
Περισσότερα
04/01/2015 15:30 #25683 από nikosnf
Απαντήθηκε από nikosnf στο θέμα Η άποψη σας για τα roms
Η αποψη μου για τα roms ειναι θετικη. Η νομιμοτητα της χρησης τους ειναι αστειο θεμα. Το μεγαλυτερο ποσοστο της gaming κοινοτητας παιζει συγχρονα παιχνιδια και ουδολως ασχολειται με καποιον εξομοιωτη. Ειναι αποριας αξιο πως καποιες εταιρειες δεν αφηνουν ελευθερα παιχνιδια που εχουν κλεισει 30 και πλεον χρονια απο την πρωτη μερα της κυκλοφοριας τους. Κανονικα θα επρεπε να πληρωνουν(!!!) για την διαφημιση που συνεχιζει και τους κανει η retro κοινοτητα. Αφηστε που οι πιο πολλοι ειναι συλλεκτες κι εχουν στην κατοχη τους και το αυθεντικο παιχνιδι. Πολλα software houses το εχουν αντιληφθει και διαθετουν εντελως δωρεαν παιχνιδια που μπορει να μην εχουν κλεισει ουτε πενταετια απο την κυκλοφορια τους απο ειδικα sites. Εχουν ετσι την δυνατοτητα να διαφημιζουν και τις νεες τους κυκλοφοριες, οποτε βγαινουν διπλα κερδισμενοι. Ειναι αδιανοητο να ζητανε χρηματα για δικαιωματα και να θεωρουν παρανομα τα roms απο αυτους που τους εκαναν αυτο που ειναι σημερα. Την πειρατεια οι ιδιοι την δημιουργουν με την απαραδεκτη πολιτικη στις τιμες τους. Δεν γινεται να τα θελουν ΟΛΑ δικα τους...
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": chdlee, amiga500fan, kazas

• Fotis_KFOR
  • Site Owner / Admin
  • Site Owner / Admin
Περισσότερα
05/01/2015 08:08 #25693 από Fotis_KFOR

nikosnf έγραψε: Η αποψη μου για τα roms ειναι θετικη. Η νομιμοτητα της χρησης τους ειναι αστειο θεμα. Το μεγαλυτερο ποσοστο της gaming κοινοτητας παιζει συγχρονα παιχνιδια και ουδολως ασχολειται με καποιον εξομοιωτη. Ειναι αποριας αξιο πως καποιες εταιρειες δεν αφηνουν ελευθερα παιχνιδια που εχουν κλεισει 30 και πλεον χρονια απο την πρωτη μερα της κυκλοφοριας τους. Κανονικα θα επρεπε να πληρωνουν(!!!) για την διαφημιση που συνεχιζει και τους κανει η retro κοινοτητα. Αφηστε που οι πιο πολλοι ειναι συλλεκτες κι εχουν στην κατοχη τους και το αυθεντικο παιχνιδι. Πολλα software houses το εχουν αντιληφθει και διαθετουν εντελως δωρεαν παιχνιδια που μπορει να μην εχουν κλεισει ουτε πενταετια απο την κυκλοφορια τους απο ειδικα sites. Εχουν ετσι την δυνατοτητα να διαφημιζουν και τις νεες τους κυκλοφοριες, οποτε βγαινουν διπλα κερδισμενοι. Ειναι αδιανοητο να ζητανε χρηματα για δικαιωματα και να θεωρουν παρανομα τα roms απο αυτους που τους εκαναν αυτο που ειναι σημερα. Την πειρατεια οι ιδιοι την δημιουργουν με την απαραδεκτη πολιτικη στις τιμες τους. Δεν γινεται να τα θελουν ΟΛΑ δικα τους...

Έχω την ίδια ακριβώς άποψη Νίκο και γι'αυτό παραθέτω την απάντησή σου για να μην το γράψω με άλλα λόγια ;)

Ευτυχώς που υπάρχουν οι emulators και τα roms και κρατάμε ζωντανές τις αναμνήσεις μας :thumb: :mame: :joystick:
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": chdlee, nikosnf, kazas, mastersly

• chdlee
  • Το Άβαταρ του/της chdlee
  • Team RC
  • Team RC
Περισσότερα
09/01/2015 13:20 #25751 από chdlee
Απαντήθηκε από chdlee στο θέμα Η άποψη σας για τα roms
Εγώ θα το έθετα και διαφορετικά...

Δηλαδή αν έχεις ένα μηχάνημα και για κάποιο λόγο χαλάσει, δε θα πρέπει να ξαναπαίξεις τα αγαπημένα σου παιχνίδια από έναν emulator γιατί θα είναι μέσω roms! Πριτς!!!! :lol:

80s resurrection
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": kazas

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.366 δευτερόλεπτα