Warning email από retroworld
- jimn
-
Συντάκτης θέματος
- Platinum Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 588
χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
χχχχχχχχχχ
χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
Μετά από πλειάδα απειλών από τον συγκεκριμένο χρήστη ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ πλέων να σβήσω
το συγκεκριμένο ποστ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΩ ΠΡΟΣ ΔΥΣΑΡΕΣΤΩΝ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ όπως μου τόνισε σε
προσωπικό μήνυμα σε άλλο φόρουμ.
Λυπάμαι ειλικρινά
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- amiga500fan
-
- Retro Freak
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 533
δεν είμαι εγω βρε παιδιά !!!
εγω γράφομαι amiga500fan!!!!
Kαλά χρησιμοποιεί και άλλος το nick Μου???
Ποια feedback βρε παιδιά αφου δεν δουλεύει το σύστημα και δεν εμφανίζει και ποιος στέλνει τα μηνύματα αν δεν βάλεις mail, ο πωλητής δεν σε βλέπει πουθενά.Και σειρά προτεραιότητας δεν υπάρχει οι αγγελίες κλείνουν χωρίς να υπάρχει η αντίστοιχη δήλωση ενδιαφέροντος απο κάτω.
Έγινε θέμα με την σειρά τις τελευταίες μέρες και είχαν απόλυτο δίκιο.Πουλήθηκε ως δια μαγείας. Αφου μπαίνει και αλλού κάπου χάνεται η μπάλα.
Περήφανος κάτοχος:
Sega Game Gear, Sega Master System I,II,III(Tec toys),WII,Xbox,XBOX+(Coinopz),Sega mega drive I and II, Sega Saturn, Sega Dreamcast,Sega Mega CD,Playstation 2 slim (3 editions),PS 2 fat,Gameboy classic,Gameboy pocket,Game Boy color, CD,Αtari 2600 jr (3 editions),Atari 2600 WOODY,Αtari 2600"Darth Vader", PSone, PS1 (2 editions),PS2 FAT, Game Boy Advance.Advance SP,Nintendo DS,DS lite & Dsi,NES,Ν64, N64 Pikatchu,Snes,Gamecube,XBOX 360 fat,Amstrad 6128,Pong Consoles x 8 (ΤΕΛΟΣ ΟΧΙ ΑΛΛΑ),Amiga 500 1.3 REV 6 - 1 mb,
Commodore Amiga 1200+Blizzard 1230mkiv 32mb,Amiga Technologies 1200 magic pack NOS
- nikosdoykas
-
- Senior Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 83
μαθαμε το τηλεφωνο TOY τουλαχιστον
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
- amiga500fan
-
- Retro Freak
-
Περήφανος κάτοχος:
Sega Game Gear, Sega Master System I,II,III(Tec toys),WII,Xbox,XBOX+(Coinopz),Sega mega drive I and II, Sega Saturn, Sega Dreamcast,Sega Mega CD,Playstation 2 slim (3 editions),PS 2 fat,Gameboy classic,Gameboy pocket,Game Boy color, CD,Αtari 2600 jr (3 editions),Atari 2600 WOODY,Αtari 2600"Darth Vader", PSone, PS1 (2 editions),PS2 FAT, Game Boy Advance.Advance SP,Nintendo DS,DS lite & Dsi,NES,Ν64, N64 Pikatchu,Snes,Gamecube,XBOX 360 fat,Amstrad 6128,Pong Consoles x 8 (ΤΕΛΟΣ ΟΧΙ ΑΛΛΑ),Amiga 500 1.3 REV 6 - 1 mb,
Commodore Amiga 1200+Blizzard 1230mkiv 32mb,Amiga Technologies 1200 magic pack NOS
- nikosdoykas
-
- Senior Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 83
ασε μα τισ σπαστικες διαφημισεις
ασε που ανοιγει μονο με ιντερνετ εχπλορερ
τρελα γελιααααααααα
- Pluto63
-
- Platinum Member
-
- Heil Clive
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 767
Ότι δεν σκοτώνει παχαινει.
Το blog μου pluto63.weebly.com/
- amiga500fan
-
- Retro Freak
-
Περήφανος κάτοχος:
Αρκετά μια με αυτούς ....τους σιχάθηκε η ψυχή μου....
- dukepapas
-
- Elite Member
-
- "ουδεις αχαριστος εκ του ευεργετηθεντος"
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 277
Είσαστε συνυπεύθυνη ολοι οσοι αγοράσατε και εξακολουθείτε να αγοράζετε απο αυτούς απο την δήθεν προσωπική τους συλλογή που δεν τελειώνει ποτε ως δια μαγιας ......οπότε ας το αφήσουμε καλύτερα αυτο το θεμα και ας παίξουμε κανα bubble bubble !!!!
- kazas
-
- Premium Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 261
Έχεις κάποιο συγκεκριμένο παράδειγμα εξαπάτησης απο αγοραπωλησία που έγινε σε αυτό το forum?
Προσωπικά έχω κανει κάμποσες αγορές απο τις αγγελίες και έχω μηνει απόλυτα ευχαριστημένος.
- Hellraiser
-
- Senior Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 68
- glaros
-
- Team RC
-
- Play it Loud
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 3798
- jimn
-
Συντάκτης θέματος
- Platinum Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 588
ΔΕΝ έχω κανένα πρόβλημα με τον συγκεκριμένο χρήστη,που έχω συνεργαστεί μαζί του από ότι μου θύμισε σε pm σε άλλο site,με όχι τόσο ωραίο τρόπο βέβαια,αλλά έχει και αυτός τα δίκια του,κατά κάποιο τρόπο,και χωρίς κανένα πρόβλημα στη συναλλαγή μας.
Έκανα και edit στο αρχικό post.
Αυτά....
- lazarus678
-
- Junior Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 54
κατ'εμε δεν είναι κακο αν κάποιοι εμπορευονται ρετρο με τιμες διπλασιες η και τριπλάσιες αλλα δινουν ποιοτικά και προσεγμένα ρετρο.Προς Θεου είναι η επιλογη του καθενα να αγοράσει και να πληρώσει τα μαλλια του και εξαλλου τους τιμα που εργάζονται και δεν κλεβουν.
π.χ αγόρασα sega master system στα 100 ευρω απο γνωστό που εμπορευετε διαδικτυακα ρετρο και τον εχουν κράξει πολλοι για τις τιμες του και δεν το μετανιωσα καθολου γιατι σε συγκριση με αλλη κονσόλα απο άλλο εμπορα φθηνο ηταν μερα με νυχτα διαφορα.
τωρα για την περιπτωση του εμπορα που αναφέρατε εχω προσωπικο βίωμα με ps2 που πήρα και ηταν για τα σκουπίδια.
εμπορας με 100 συναλλαγες απο τις οποιες οι 90 ήταν φιασκο και η 10 κατα τυχη καλες δεν είναι εμπορας αλλα κατι άλλο τα συμπερασματα δικα σας.
ευχαριστω
THE TRUTH IS OUT THERE
- dukepapas
-
- Elite Member
-
- "ουδεις αχαριστος εκ του ευεργετηθεντος"
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 277