Warning email από retroworld
- lazarus678
-
- Junior Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 54
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- kerkyra2007
-
- Premium Member
-
- Άπορος AmigaFun
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 136
jimn έγραψε: χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
χχχχχχχχχχ
χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
Μετά από πλειάδα απειλών από τον συγκεκριμένο χρήστη ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ πλέων να σβήσω
το συγκεκριμένο ποστ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΩ ΠΡΟΣ ΔΥΣΑΡΕΣΤΩΝ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ όπως μου τόνισε σε
προσωπικό μήνυμα σε άλλο φόρουμ.
Λυπάμαι ειλικρινά
Απορώ που υπολογίζετε τις απειλές μέσω ενός forum πίσω από μία οθόνη.
Σκεφτείτε πιό λογικά και μην φοβάστε τους τραμπούκους
AMIGA 1200 3.1 /BLIZZARD 1230/50/32 MB IDE/CF/HD/CD/LS120/ZIP100 / INDIVISION AGA MK2CR / COMMODORE MONITOR 1084 S / AMIGA MULTISCAN MONITOR / ATARI 520 STE 4MB TOS 1.06 /ICD ASCI2SCSI HD 6GBX2 /COSMOSEX-MICROCOSMOS/ COMMODORE 128D JIFFYDOS /COMMODORE 64C / 1541 ULTIMATE / ZX SPECTRUM 48+ DIVIDE+KEMPSTON/ ATARI 800XL / SIO2SD/ ORIC ATMOS Soon with Floppy interface
- Fotis_KFOR
-
- Site Owner / Admin
-
- PC / Sinclair ZX Spectrum+3
kerkyra2007 έγραψε:
χχχχχχχχχχ
το συγκεκριμένο ποστ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΩ ΠΡΟΣ ΔΥΣΑΡΕΣΤΩΝ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ όπως μου τόνισε σε
Λυπάμαι ειλικρινά
Και εγώ να πω την αλήθεια δεν πρόλαβα να το διαβάσω καλά αλλά το είδα στα γρήγορα και όταν πήγα να το ξαναδω το είχε κάνει edit ο Δημήτρης που από τη μία καταλαβαίνω την αγανάκτησή του που κάποιος τον απειλεί, αλλά κατάλαβα ότι του έστειλε ένα mail το retrowold να προσέχει το συγκεκριμένο χρήστη επειδή έχει πολλά αρνητικά σχόλια, κάτι τέτοιο.
Από τη μία και εγώ είμαι της γνώμης να το έκανε edit ο Δημήτρης και να το έγραφε πάλι κανονικά για να προστατεύονται και να ενημερώνονται τα μέλη της ρετροκοινότητας αν και αυτόν (ή αυτούς αφού μάλλον είναι 2) τους ξέρουν ήδη πολύ καιρό πριν. Τώρα επειδή διάβασα σε ένα ποστ για τηλέφωνα κτλ, αν θέλει ο Δημήτρης μπορεί να μην τα αναφέρει και να μιλήσει γενικά, ότι θέλει ο ίδιος, αφού αυτός άνοιξε το ποστ, δεν υπάρχει καμία παρεξήγηση ότι και να κάνει.
Δημήτρη (jimn), είσαι μάγος φίλε, γράφεις ένα ποστ για ένα mail που σου έστειλε το retrowold και εμένα μου σκάνε ξαφνικά απειλές και βρισίδια από το πουθενά
Αθάνατη ρετροκοινότητα
My Collection / Projects / Various :
Computers , Consoles-Pongs , Various , Not-working , Handhelds-Tabletops , Intel p4004 (First CPU) , Old Hardware Parts , Magazines ,
Retro Computer Project , M.A.M.E. Cabinets , My Retro Computers & Consoles Room
UP THE IRONS!!! - My Iron Maiden Collection
My Wish List : www.retrocomputers.gr/collection/my-wish-list ;)
KEEP RETRO
Και εσένα από το iamretro σου έστειλε;jimn έγραψε: χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
χχχχχχχχχχ
Λυπάμαι ειλικρινά
- jimn
-
Συντάκτης θέματος
- Platinum Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 588
nkary έγραψε:
Και εσένα από το iamretro σου έστειλε;jimn έγραψε: χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
χχχχχχχχχχ
Λυπάμαι ειλικρινά
Όχι Νίκο ,δεν γίνατε η πύλη του κακού εσεις χα χα χα
εμένα μου ήρθε από το insomnia
- jimn
-
Συντάκτης θέματος
- Platinum Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 588
Fotis_KFOR έγραψε:
kerkyra2007 έγραψε:
χχχχχχχχχχ
Λυπάμαι ειλικρινά
Και εγώ να πω την αλήθεια δεν πρόλαβα να το διαβάσω καλά αλλά το είδα στα γρήγορα και όταν πήγα να το ξαναδω το είχε κάνει edit ο Δημήτρης που από τη μία καταλαβαίνω την αγανάκτησή του που κάποιος τον απειλεί, αλλά κατάλαβα ότι του έστειλε ένα mail το retrowold να προσέχει το συγκεκριμένο χρήστη επειδή έχει πολλά αρνητικά σχόλια, κάτι τέτοιο.
Από τη μία και εγώ είμαι της γνώμης να το έκανε edit ο Δημήτρης και να το έγραφε πάλι κανονικά για να προστατεύονται και να ενημερώνονται τα μέλη της ρετροκοινότητας αν και αυτόν (ή αυτούς αφού μάλλον είναι 2) τους ξέρουν ήδη πολύ καιρό πριν. Τώρα επειδή διάβασα σε ένα ποστ για τηλέφωνα κτλ, αν θέλει ο Δημήτρης μπορεί να μην τα αναφέρει και να μιλήσει γενικά, ότι θέλει ο ίδιος, αφού αυτός άνοιξε το ποστ, δεν υπάρχει καμία παρεξήγηση ότι και να κάνει.
Δημήτρη (jimn), είσαι μάγος φίλε, γράφεις ένα ποστ για ένα mail που σου έστειλε το retrowold και εμένα μου σκάνε ξαφνικά απειλές και βρισίδια από το πουθενά![]()
![]()
Αθάνατη ρετροκοινότητα
Tragic Φώτη tragic
- amiga500fan
-
- Retro Freak
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 533
lazarus678 έγραψε: η ενημέρωση για τέτοιες περιπτώσεις εμπόρων μόνο καλο κάνουν παρά κακο.
κατ'εμε δεν είναι κακο αν κάποιοι εμπορευονται ρετρο με τιμες διπλασιες η και τριπλάσιες αλλα δινουν ποιοτικά και προσεγμένα ρετρο.Προς Θεου είναι η επιλογη του καθενα να αγοράσει και να πληρώσει τα μαλλια του και εξαλλου τους τιμα που εργάζονται και δεν κλεβουν.
π.χ αγόρασα sega master system στα 100 ευρω απο γνωστό που εμπορευετε διαδικτυακα ρετρο και τον εχουν κράξει πολλοι για τις τιμες του και δεν το μετανιωσα καθολου γιατι σε συγκριση με αλλη κονσόλα απο άλλο εμπορα φθηνο ηταν μερα με νυχτα διαφορα.
τωρα για την περιπτωση του εμπορα που αναφέρατε εχω προσωπικο βίωμα με ps2 που πήρα και ηταν για τα σκουπίδια.
εμπορας με 100 συναλλαγες απο τις οποιες οι 90 ήταν φιασκο και η 10 κατα τυχη καλες δεν είναι εμπορας αλλα κατι άλλο τα συμπερασματα δικα σας.
ευχαριστω
Οτι έχω πάρει ως τώρα Λαζαρε δεν ν το έχω χρυσό πληρώσει και όλα είναι εκθεσιακά!!!! Ενα master system 2 κοστίζει 30 ευρώ βαριά!!! Ενα master system 1 50 eyro βαριά!! Πως προέκυψαν τα 100 δεν ξέρω....ηταν modded τπτ.....
.Επειδή είναι κατι φθηνό δεν είναι απαραίτητα και μάπα λανθασμενη άποψη.Το ps 2 που πήρες κόστιζε βαριά 30-35€.
Περήφανος κάτοχος:
Sega Game Gear, Sega Master System I,II,III(Tec toys),WII,Xbox,XBOX+(Coinopz),Sega mega drive I and II, Sega Saturn, Sega Dreamcast,Sega Mega CD,Playstation 2 slim (3 editions),PS 2 fat,Gameboy classic,Gameboy pocket,Game Boy color, CD,Αtari 2600 jr (3 editions),Atari 2600 WOODY,Αtari 2600"Darth Vader", PSone, PS1 (2 editions),PS2 FAT, Game Boy Advance.Advance SP,Nintendo DS,DS lite & Dsi,NES,Ν64, N64 Pikatchu,Snes,Gamecube,XBOX 360 fat,Amstrad 6128,Pong Consoles x 8 (ΤΕΛΟΣ ΟΧΙ ΑΛΛΑ),Amiga 500 1.3 REV 6 - 1 mb,
Commodore Amiga 1200+Blizzard 1230mkiv 32mb,Amiga Technologies 1200 magic pack NOS
- lazarus678
-
- Junior Member
-
Για master system όμως τροποποιημένο με βυσματα κιτρινο ασπρο κοκκινο τοποθετιμένα σωστα απο άνθρωπο που σπουδασε την τεχνη της ηλεκρονικης και αφιερωσε ώρες και για αλλαγη πυκνωτων και εκανε την κονσολα να παίζει 50 η 60 hz και είναι καθαρη μεσα και είναι πεντακαθαρη εξω και έχει 2 ολοκαίνουργια χειριστήριακαι ενσωματωμενο game και δωρο κασετα για familyclone και 1 για game boy color και 1για advance είναι ;παρα πολυ πολυ καλα.
καποιοι απο εμας εχουμε σταθερα εισοδηματα αλλα καποιοι αλλοι με πτυχία π.ε οχι και κάπως πρεπει να ζήσουνε με αξιοπρέπεια
για να μην γίνουν κλεφτες.
πριν ρίξετε σκεφτειτε οτι ο λογος ειναι σαν την σφαίρα πληγώνει και σαν φύγει δεν γυρνα.που ξερεις φιλε γιάννη την οικογενειακη κατασταση των ανθρωπων που κράζετε;είναι ορφανοι; ανεργοι; τα βγάζουν πέρα; πόσες δουλειές δουλέυουν ταυτόχρονα για να έχουν τα απαραιτητα την στιγμη που εμεις γράφουμε για τα χόμπι μας;
φιλε γιαννη τα προβλημητα που έχει ο πωλητης της κονσολας τα ξερω απο πρώτο χερι.κανενας δεν δουλευει δωρεαν εκτος και αν το κάνει εθελοντικα.προσοχη πισω απο τα πληκτρολογια υπαρχουν ψυχες, ανθρωποι,καρδιες που πληγωνονται με τα γραφόμενα και πικραίνονται
καλη σαρακοστη σε όλους
THE TRUTH IS OUT THERE
- amiga500fan
-
- Retro Freak
-
Είπα τπτ παραπανω από το σχόλιο της τιμής και μπήκες σε τόσο μεγάλη ανάλυση.... με εχεις δει να κράζω κάποιον τελευταία........ εχω σταματήσει εδω και πολύ καιρο!!Δεν ασχολούμαι.
Εαν πέφτει κόπος στο μηχάνημα φυσικά το ποσο ανεβαίνει!Για να κάνω refurbish ενα ds lite το κοκκινο που έχω εκανα 6 ωρες, γιατί το έκανα πρωτη φορά!Δύσκολα θα το ξανακανα.
Περήφανος κάτοχος:
Sega Game Gear, Sega Master System I,II,III(Tec toys),WII,Xbox,XBOX+(Coinopz),Sega mega drive I and II, Sega Saturn, Sega Dreamcast,Sega Mega CD,Playstation 2 slim (3 editions),PS 2 fat,Gameboy classic,Gameboy pocket,Game Boy color, CD,Αtari 2600 jr (3 editions),Atari 2600 WOODY,Αtari 2600"Darth Vader", PSone, PS1 (2 editions),PS2 FAT, Game Boy Advance.Advance SP,Nintendo DS,DS lite & Dsi,NES,Ν64, N64 Pikatchu,Snes,Gamecube,XBOX 360 fat,Amstrad 6128,Pong Consoles x 8 (ΤΕΛΟΣ ΟΧΙ ΑΛΛΑ),Amiga 500 1.3 REV 6 - 1 mb,
Commodore Amiga 1200+Blizzard 1230mkiv 32mb,Amiga Technologies 1200 magic pack NOS
- glaros
-
- Team RC
-
- Play it Loud
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 3798
Πλήρωσες ένα MS2 για 100 euro,τα μισά χρήματα είναι ο κόπος και τα υλικά ? ...πήρες και εγγύηση για τα επαγγελματικά υλικά ?
Τα απειλητικά μηνύματα δεν έχουν θέση ανάμεσα μας.Αυτό να το καταλάβουν όσοι "βγάζουν γλώσσα",είχα κάνει edit το αρχικό post με την απόκρυψη του τηλεφώνου από επισκέπτες.
- lazarus678
-
- Junior Member
-
μην κρίνουμε για να μην κριθουμε. δεν τα λέω κακοπροαίρετα, στην ζωη αν δεν πληρωθει το αναλογο τιμημα θα στα φέρει τουμπα η ίδια η ζωη για να τα πληρώσεις.
μια ζωη έξαχνα φθηνα και στο τέλος πλήρωνα ακριβότερα μεχρι που έμαθα να πληρώνω ακριβα για να έχω αυτο που θελω και το κεφαλη ησυχο.
αν εχω αγοράζω ακριβα, δεν εχω; κανω οικονομια για να πάρω κατι που θελω
ετσι και το ps2 o γιος δεν ακουσε σονυ και καλα το φτηνό του φερετρομανιαξ ήθελε όχι τον 80 ευρω και τώρα έμεινε στην ιστορια σαν δική μου γκάφα
THE TRUTH IS OUT THERE
- amiga500fan
-
- Retro Freak
-
Περήφανος κάτοχος:
- lazarus678
-
- Junior Member
-
φυσικα με τον πωλητη έχουμε και τηλεφωνικη επαφή ειναι εργατικός,τίμιος και δεν έχει πρόβλημα να βοηθήσει σε περιπτωση βλάβης και αυτο τον τιμά.δεν εχει ουδεμια σχεση με το ατομο που απείλησε με τα μηνυματαglaros έγραψε: Ναι,να πληρωθεί ο πτυχιούχος,αλλα όχι με όλους τους φόρους,σαν να είχε κατάστημα
Πλήρωσες ένα MS2 για 100 euro,τα μισά χρήματα είναι ο κόπος και τα υλικά ? ...πήρες και εγγύηση για τα επαγγελματικά υλικά ?
Τα απειλητικά μηνύματα δεν έχουν θέση ανάμεσα μας.Αυτό να το καταλάβουν όσοι "βγάζουν γλώσσα",είχα κάνει edit το αρχικό post με την απόκρυψη του τηλεφώνου από επισκέπτες.
THE TRUTH IS OUT THERE
- amiga500fan
-
- Retro Freak
-
Περήφανος κάτοχος: