ΖΗΛΟΦΘΟΝΙΑ

  • orfeas
  • Το Άβαταρ του/της orfeas Συντάκτης θέματος
  • Team RC
  • Team RC
Περισσότερα
09/09/2019 14:23 #45296 από orfeas
ΖΗΛΟΦΘΟΝΙΑ δημιουργήθηκε από orfeas
ΖΗΛΟΦΘΟΝΙΑ
ζηλοφθονία η [zilofθonía] Ο25 : εμπαθής ζήλια, που φτάνει ως το φθόνο και το μίσος· ζήλια και φθόνος: H ευτυχία του προκαλούσε τη ~ των άλλων.Για άλλη μια φορά (και ευτυχώς) αποδείχθηκε περίτρανα ότι υπάρχουν ελεεινά άτομα που ζηλεύουν και φθονούν τις ζωές των άλλων. Άτομα τα οποία είναι ποταπής σημασίας ζώντας με μόνο σκοπό να προκαλούν τους άλλους. Η λέξη μόρφωση και καλλιέργεια είναι άγνωστες μιας και θέλουν να προβληθούν χρησιμοποιώντας θέματα, ακόμα και φωτογραφίες που δεν τους ανήκουν για να δείξουν ότι κάτι κάνανε.
Βλαμμένα υποκείμενα ανθρωποειδούς μορφής που εισέρχονται σε διάφορους τομείς και προσπαθούν να φανούν. Ειδικά στον χώρο των Ρετρό Υπολογιστών έχουμε πολλούς από δ’αύτους.
Χαίρομαι που υπάρχουν γιατί είναι το παράδειγμα προς αποφυγήν. Διδάσκω και στα παιδιά μου και σε όποιον θέλει να ακούσει να μην καταντήσει σαν αυτούς. Τους αναφέρω ως αντροΚατίνες (όπως οι Κατίνες των γειτονιών).
Κακόμοιροι είναι και κακόμοιροι θα μείνουν μια ζωή. Στην κατάντια τους. Ας χαρούν τα δύο-τρία πραγματάκια που έχουν και ας κλάψουν στο μαξιλάρι τους συντροφιά με το απόλυτο Μηδέν που είναι.
Εν κατακλείδι: Ποτέ μην γίνετε σαν αυτούς. Μην βάζετε στην ζωή σας ποταπά υποκείμενα τα οποία θέλουν το κακό σας. Η χαρά και η ευτυχία έρχεται σε αυτό που προσφέρουμε και όχι στο να επιδιώκουμε το κακό των άλλων.
Ευτυχία και Χαρά σε όλους σας.

Συνημμένα:
Το θέμα είναι κλειδωμένο.
  • Fotis_KFOR
  • Το Άβαταρ του/της Fotis_KFOR
  • Site Owner / Admin
  • Site Owner / Admin
  • PC / Sinclair ZX Spectrum+3
Περισσότερα
09/09/2019 15:47 #45297 από Fotis_KFOR
Απαντήθηκε από Fotis_KFOR στο θέμα ΖΗΛΟΦΘΟΝΙΑ
Ορφέα μην χαλάς τον χρόνο σου για τέτοια άτομα και τέτοιες συμπεριφορές. Τόσα χρόνια έχουμε χορτάσει από τέτοιου είδους κινήσεις και αντιδράσεις χωρίς καν να τις έχουμε προκαλέσει.

Αν ήταν και εγώ προ πολλού, με τόσα προβλήματα που μας είχαν δημιουργήσει με την αχαριστία που έδειξαν και οδηγηθήκαμε να τους διώξουμε, αλλά και διάφοροι άλλοι που τους πιστεύουν και μας κάνουν πόλεμο, θα έπρεπε να είχα γράψει σεντόνια ολόκληρα, αλλά όπως είδες δεν το έκανα ποτέ και προτιμώ να κρατήσω ένα επίπεδο στο χώρο μας. Εγώ έχω ζωή και ασχολούμαι με τα δικά μου και δεν κάνω σαν αυτούς που παραφυλάνε πότε θα ποστάρω κάτι για να μπουν και να βγάζουν χολή, κόμπλεξ, ζήλια και κακία (χωρίς όμως να αναφέρονται ονομαστικά σε εμένα αφού είναι κότες και μιλάνε με υπονοούμενα σαν γκόμενες). Είναι για λύπηση.

Ευχαριστώ για τη στήριξη και εσένα και την ομάδα αλλά αν ήταν θα τα έγραφα εγώ.
Μπορώ εύκολα να γράψω όλη την ιστορία με λεπτομέρειες και να τους ξεφτιλίσω με αυτά που έκαναν, αλλά δεν αξίζει να ασχολούμαι.

Έχω ζωή και ενδιαφέροντα και κακώς ασχολούμαι έστω και για λίγα λεπτά τώρα.

Μην τους δίνετε αξία. Ας έρθουν ντόμπρα αν θέλουν από κοντά να μου πουν ότι θέλουν και εγώ ξέρω πώς να τους βάλω στη θέση τους. Αλλά κοτούλες είναι, μόνο από το facebook και με υπονοούμενα σαν γκομενίτσες μιλάνε και μας συκοφαντούν πισώπλατα, παρόλο που κοντεύουν να γεράσουν...

Ούτε τα 12χρονα δεν κάνουν έτσι. Δυστυχισμένοι άνθρωποι...
Το θέμα είναι κλειδωμένο.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.285 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ

great retro computers and retro consoles companies logos