Ρετρο-σούργελα...

• kokkiklhs
  • Το Άβαταρ του/της kokkiklhs Συντάκτης θέματος
  • Elite Member
  • Elite Member
Περισσότερα
19/12/2020 19:54 - 19/12/2020 22:18 #46871 από kokkiklhs
Ρετρο-σούργελα... δημιουργήθηκε από kokkiklhs
...ή αλλιώς ρετρο-καρνάβαλοι, ρετρο-βλαμμένα, όπως θέλετε πείτε τους...

Είναι μια κατηγορία ανθρώπων (?) που με πρόφαση την αγάπη για το ρετρο-hobby μπλέκονται σε διαδικτυακές παρέες σχετικού ενδιαφέροντος και αδειάζουν όλα τα κόμπλεξ της μίζερης ύπαρξής τους, με διάφορους τρόπους...
-Αγοράσαμε κάτι; Δεν τους αρέσει γιατί το πήραμε φτηνά ή απλώς εκείνοι δεν το έχουν, ή το έχουν και δε θέλουν να το έχουμε και μεις...
-Πουλάμε ή πουλήσαμε κάτι; Ζητάμε πολλά χρήματα, έχουμε στήσει "μαγαζάκια", αισχροκερδούμε διότι ενώ μας το έδωσαν τσάμπα κάποτε ή το βρήκαμε στα σκουπίδια ή στο παζάρι με 5 ευρώ, τώρα το πουλάμε 10 ή 100 ή 1000 και πρέπει να απολογηθούμε δημοσίως και ιδιωτικώς, και φυσικά πέφτει κι η σχετική "πίεση" με ΠΜ για σκόντο...
-Γράψαμε μια άποψη; Δεν τα λέμε καλά, εκείνοι πάντα ξέρουν καλύτερα...
-Μιλήσαμε καλά για κάποιον ή κάτι; Σίγουρα λάθος κάναμε, διότι αυτός ο κάποιος ή το κάτι συνήθως δεν αξίζει, κατά τη γνώμη τους...
-Δεν μιλήσαμε καλά για κάποιον ή κάτι; Κακώς πράξαμε και μεροληπτούμε, πρέπει να καούμε στην πυρά διότι δεν είμαστε αντικειμενικοί (με τα δικά τους κριτήρια)...
-Και φυσικά το καλύτερο, όταν αισθανθούν ότι δεν έτυχαν της δέουσας προσοχής ή ότι "θίχτηκε η τιμή τους" από κάποιον, θα αρχίσουν να κοπανιούνται απευθυνόμενοι προσωπικά στον άμεσα ενδιαφερόμενο (τηλέφωνα ό,τι ώρα νά'ναι χωρίς να χαμπαριάζουν ότι μπορεί να ενοχλούν και ακατάσχετη φλυαρία με ασυναρτησίες), να γράφουν παράπονα/σχόλια/μπηχτές εμφανιζόμενοι ως μαϊντανοί οπουδήποτε μπορούν να γράψουν και να τους διαβάσει κάποιος και τέλος (κίνηση απελπισίας με extra γέλιο αλλά και ταυτόχρονα αξιοθρήνητη) αρχίζουν τα απειλητικά τηλεφωνήματα (αν έχεις κάνει το λάθος και έχεις δώσει κάποιον αριθμό σε ανύποπτο χρόνο), ή απλώς τα ΠΜ που σε κάνουν να λερώνεις το βρακί σου από τον φόβο...
:|

Από τότε που βγήκαν τα ηλεκτρονικά fora ο κόσμος των hobby και των θεμάτων ειδικού ενδιαφέροντος έγινε πολύ πλουσιότερος, ταυτόχρονα όμως διάφορα ΜΗΔΕΝΙΚΑ (για να χρησιμοποιήσω το σύνθημα που βλέπουμε ενίοτε γραμμένο σε τοίχους) βρήκαν την ευκαιρία να εξελιχθούν σε... ΝΟΥΜΕΡΑ πρώτου μεγέθους!
Κρύβονται πίσω από την ανωνυμία του διαδικτύου και αρχίζουν να δοκιμάζουν την αντοχή μας, τσιτώνοντάς μας τα νεύρα με κάθε ευφάνταστο ή μη τρόπο (συνήθως σ'αυτό το θέμα έχουν ταλέντο και μεγάλη εφευρετικότητα).
Τρώνε πόρτα από sites για ανάρμοστη συμπεριφορά, αφού προηγουμένως έχουν εξαντλήσει την υπομονή όλων με τα βρισίδια/απειλές/καραγκιοζιλίκια; Γράφονται στο επόμενο αντίστοιχο και συνεχίζουν!!!
Μερικοί είναι τόσο τραγικά απελπισμένοι που ξαναγράφονται με διαφορετικά στοιχεία στο ίδιο site (κατά το κοινώς λεγόμενο "εκεί που χ...ουν, εκεί τρώνε") περιμένοντας ότι δεν θα γίνουν αντιληπτοί...

Προσωπικά κοντεύω τα 50 και δε νομίζω ότι είμαι πλέον ΤΟΣΟ ανώριμος (αν και ώρες-ώρες θα το ήθελα) ώστε να ασχολούμαι με τις μπούρδες διαφόρων τέτοιων...
Και δυστυχώς είναι πολλοί, πάντα ήταν, αλλά από ένα σημείο και μετά παύουν να είναι διασκεδαστικοί, με κούρασαν...
Απλώς ο καθένας από εμάς έχει ένα-δυο χόμπι για να αισθάνεται όμορφα ο ίδιος κι ερχόμενος σ'επαφή με άλλους, που μοιράζονται την κοινή αγάπη για το αντικείμενο...
Ούτε είμαστε αναγκασμένοι να τρώμε στη μάπα το κάθε μίζερο ανθρωπάκι που δεν έχει πού αλλού να εκτονώσει την κακομοιριά του, ούτε να χαλιόμαστε κάθε φορά που θέλουμε να περάσουμε μέρος από τον λίγο ελεύθερο χρόνο μας με τρόπο που μας ευχαριστεί, απαντώντας στις ασυναρτησίες του κάθε πικραμένου και δεχόμενοι βλακώδη (στην καλύτερη περίπτωση) σχόλια, φανερά ή κρυφά.
Καλή η ευγένεια, η υπομονή και η ανεκτικότητα, κι εγώ είμαι υπέρ γενικά, αλλά φτάνει στιγμή που σε κάποιους πρέπει να δώσουμε να καταλάβουν ότι ήρθε η ώρα να ξαναγυρίσουν ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ, στην πραγματική τους ταυτότητα και στην κατάσταση που τους αρμόζει καλύτερα...
Λυπηρό; Συγγνώμη, δεν τους φταίμε εμείς... Σαν τελευταία λύση, πρέπει να υπάρχουν και ψυχιατρικά fora, ας ψάξουν πιο προσεκτικά, όλο και κάτι που να ταιριάζει στην περιπτωσάρα τους θα βρουν... Όχι άλλο κάρβουνο...
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": nkary, stabill, ZZR1400

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

• nkary
  • Το Άβαταρ του/της nkary
  • Retro Elite
  • Retro Elite
Περισσότερα
20/12/2020 10:32 #46872 από nkary
Απαντήθηκε από nkary στο θέμα Ρετρο-σούργελα...
Ο συγκεκριμένος με είχε βρίσει σε πμ πριν κανα 2 χρόνια, όταν εγώ του ζητούσα να μου στείλει μερικές φώτος στο email μου και αυτός μου ζητουσε τηλέφωνο γιατι ο προφορικός λόγος έλεγε ότι μένει. Του ειχα πει ότι ισα ισα ο γραπτός λόγος μένει και επέμενε να του δώσω viber (που δεν είχα τότε) για να μου στείλει εκεί τις φώτος. Όταν του είπα ότι προφανώς δεν ξέρει να διαβάζει Ελληνικά και σταματώ τη συναλλαγη μαζί του απλά με έβρισε και εκεί το άφησα μιας και πλεον δεν ασχολούμε με τέτοιους ανθρώπους.
Πάντως υποψιάζομαι ότι και παλαιότερα είχα θέμα με τον ίδιο με άλλο όνομα στο retroworld
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": stabill, kokkiklhs

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.204 δευτερόλεπτα