Eνα μηνυμα προς τους φιλους του καναλιου μου στο YouTube που δεν υπαρχει ποια.

• Metalcandyman
  • Το Άβαταρ του/της Metalcandyman Συντάκτης θέματος
  • Elite Member
  • Elite Member
  • Arcades Forever
Περισσότερα
22/02/2022 17:37 #47981 από Metalcandyman
Επειδη μπορει να υπαρχουν εδω μεσα καποιοι απο τους συνδρομητες του καναλιου μου η καποιοι που εμπαιναν απλα να δουν καποιο longplay και μπορει να παρατηρησαν εδω και λιγο καιρο πως το καναλι μου δεν υπαρχει ποια και εχει διαγραφει απο το YouTube οποτε και ισως απορησαν γιαυτο καταρχην να τους πω να μην ψαχνουν τζαμπα γιατι οντως το καναλι μου δεν υπαρχει ποια.Επειδη σεβομαι το forum και δεν μπορω να γραψω τα πραγματα οπως θελω και με της λεξεις που θελω δημιουργησα ενα νεο καναλι με το ιδιο ακριβως οναμα Metalcandyman δηλαδη και στην περιγραφη τους ενος και μοναδικου βιντεο που εχω ανεβασει μεχρι στιγμης το οποιο το εχω βαλει και σαν intro του καναλιου μπορει καποιος να διαβασει τι ακριβως εγινε και αυτη η σαβουρα που ονομαζεται YouTube διεγραψε το καναλι μου.13 χρονια και περιπου 300 longplays εγιναν αερας μεσα σε μια στιγμη και δεν ξερω αν καταφερω να εχω την ιδια ορεξη που ειχα και ανεβαζα τα longplays αλλα τουλαχιστoν θα προσπαθησω να βρω την ορεξη και να ανεβαζω ξανα Longplays.

Ευχαριστω ολους αυτους που στηριξαν το καναλι μου τα 13 αυτα χρονια και τα σχολια που ανταλαξαμε και της αποψεις στα διαφορα longplays και εδω ημαστε μπορει οχι με την ιδια ορεξη αλλα δεν χανομαστε γιατι επιτρεπεται να πεσεις επιβαλλεται να σηκωθεις .

Link του νεου καναλιου θα βαλω παρακατω και μπορειτε να δειτε εκει το βιντεο που αναφερω παραπανω και να διαβασετε την περιγραφη και δεν βαζω απευθειας το βιντεο γιατι με διαφορες εικονες και με ηχητικη υποκρουση απο το κομματι I fucking hate you των Godsmack δειχνω την αγαπη μου προς το YouTube .

www.youtube.com/channel/UCk9fBPfN46GY4D7uA_6s0NA

Νo Μetalcandyman,No Party
NINTENDO and ARCADE Maniac Since 1987

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

• stabill
  • Το Άβαταρ του/της stabill
  • Team RC
  • Team RC
  • kEEp rETRo!
Περισσότερα
22/02/2022 20:47 #47982 από stabill
Δεν φαινεται να εχει ανεβει βιντεο...

• Metalcandyman
  • Elite Member
  • Elite Member
  • Arcades Forever
Περισσότερα
22/02/2022 23:46 #47983 από Metalcandyman
Eχεις δικειο φιλε οντως δεν υπαρχει βιντεο οχι γιατι δεν εχε ανεβει αλλα γιατι το κατεβασα εγω.Πηρα την αποφαση να στειλω αιτημα επανεξετασης στην google για την λαλακια που εκαναν γιατι δεν εχει καμια λογικη η διαγραφη του καναλιου οποτε και κατεβασα το βιντεο επειδη το καναλι εχει το ιδιο ονομα να μην οξυνω τα πνευματα περισσοτερο.Δεν πιστευω στα θαυματα αλλα αν υπαρχει μια στο εκατομμυριο πιθανοτητα να παρω το καναλι πισω ας ξεκινησω τουλαχιστον για αρχη χωρις κοντρες.

• stabill
  • Το Άβαταρ του/της stabill
  • Team RC
  • Team RC
  • kEEp rETRo!
Περισσότερα
23/02/2022 10:23 #47985 από stabill
Έχεις κρατήσει αρχείο των videos?

• Fotis_KFOR
  • Το Άβαταρ του/της Fotis_KFOR
  • Site Owner / Admin
  • Site Owner / Admin
  • PC / Sinclair ZX Spectrum+3
Περισσότερα
23/02/2022 12:42 #47986 από Fotis_KFOR
Πρώτα απ'όλα Βασίλη εύχομαι να έχεις κρατήσει backup όλα τα βίντεο σου, επειδή έχεις ξοδέψει πολλές ώρες για να τα φτιάξεις και θα ήταν κρίμα να χαθούν επειδή απλά το youtube αποφάσισε να σου κατεβάσει το κανάλι. Κατά δεύτερο ελπίζω να αναθεωρήσουν και μετά από κάποιο έλεγχο που θα ξανακάνουν να το ανεβάσουν και πάλι όπως ήταν.

Γνωρίζεις τι συνέβη και στο κατέβασαν? Σου έστειλαν κάποια προειδοποίηση για κάτι π.χ. για πνευματικά δικαιώματα σε κάποιο βίντεο ή για κάποιο soundtrack κτλ?

• Metalcandyman
  • Elite Member
  • Elite Member
  • Arcades Forever
Περισσότερα
24/02/2022 00:39 #47989 από Metalcandyman
Δυστηχως παιδια δεν εχω κρατησει αρχειο και δεν εχω κανενα απο τα 300 longplays Που ειχα ανεβασει τα 13 χρονια που ειχα το καναλι.Δεν μπορουσα ποτε να φανταστω πως θα ερχοταν η στιγμη που θα με διεγραφαν το καναλι πιστευα πως σε καποια ακραια περιπτωση το πολυ πολυ να κατεβαζαν καποιο βιντεο αλλα οχι να διαγραψουν το καναλι.Περα απο τα 300 longplays εδω και πανω απο 4 χρονια ειχα ανεβασει 4 βιντεο με ατακες απο ελληνικες τσοντες.Μιλαμε για χιουμοριστικα βιντεο που ειχα καλυψει τα παντα για να μη φαινεται ουτε αστραγαλος που λεει ο λογος και ακουγοταν μοναχα οι ατακες και οι σκηνες που δεν ηταν κομμενες ηταν μονο οταν μιλουσαν οι πρωταγωνιστες ντυμενοι φυσικα.Μαλιστα στα σχολια κατω απο τα βιντεο καποιοι με εκραζαν κιολας που εκρυβα τα παντα και δεν εδειχνα ουτε αστραγαλο οπως ειπα μιλαμε να γελας και να κλαις.Για τα βιντεο αυτα ολα τα χρονια που τα ειχα ανεβασμενα οπως και για τα 300 longplays το καναλι μου δεν ειχε ουτε μια προειδοποιση μα ουτε μια εστω και για τον πιο απλο λογο και στα καλα καθουμενα με το κατεβασαν.Προσπαθησα με mail και αυτα που τους εγραφα να το ξαναπαρω πισω αλλα οταν μιλας με καρναβαλια χαρτογιακαδες ακρη δεν θα βρεις οποτε δεν καταφερα κατι εδ ω στο reddit διαβαζα για ατομο με 20 χιλιαδες μελη που στα καλα καθουμενα του δειγραψαν το καναλι οπως και μενα και μαλιστα μετα απο χιλια δυο του το εδωσαν πισω αλλα χωρις συνδρομητες και με κανενα βιντεο γιατι οπως με ειπαν και μενα με την διαγραφη του καναλιου σβηνονται αυτοματα τα παντα απο την βαση δεδομενων και μαλιστα με ζητουσαν και συγνωμη αν εγινε καποιο λαθος και πως δεν τρεχει τιποτα και να φτιαξω αλλο καναλι αμα θελω.Τελως παντων εφτιαξα νεο καναλι με κομμενα ομως τα φτερα ομως θα προσπαθησω σιγα σιγα να ανεβασω ξανα τα παντα και ακομα περισσοτερα αμα την παλεψω φυσικα στην πορεια.

Παρακατω το intro του νεου καναλιου.

• TehStig
  • Το Άβαταρ του/της TehStig
  • Senior Member
  • Senior Member
Περισσότερα
05/03/2022 22:56 #48004 από TehStig
Να φανταστώ δεν έδωσαν αιτία για την διαγραφή.

• navarxos
  • Senior Member
  • Senior Member
Περισσότερα
18/03/2022 15:53 #48039 από navarxos
Σου είπαν κάτι για το λόγο της διαγραφής ή δεν απάντησαν καθόλου ;

• Metalcandyman
  • Elite Member
  • Elite Member
  • Arcades Forever
Περισσότερα
20/03/2022 11:23 - 20/03/2022 20:24 #48062 από Metalcandyman
Δεν ειπαν απολυτως τιποτα ουτε καν μια προειδοποιηση ειχε το καναλι και οταν τους εστειλα mail οπως ελεγαν μεσα στο mail της διαγραφης με ζητουσαν ενα σωρο συγνωμες και μαλιστα με δουλευαν και στο τελος πως ισως το link του καναλιου που τους εστειλα να ειναι απο καναλι που δεν υπηρξε ποτε. Δηλαδη εγω δεν ειχα καναλι 13 χρονια αλλα το ονειρευτηκα. Παλιοξ#φτιλες του κερατ@.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.285 δευτερόλεπτα