ARCHIVE.ORG - ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΥΑΝΤΟΥΣ ΛΥΤΕΣ!
- Female990
- Συντάκτης θέματος
- Retro Starter
-
Λιγότερα
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
13/01/2023 10:56 #48615
από Female990
ARCHIVE.ORG - ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΥΑΝΤΟΥΣ ΛΥΤΕΣ! δημιουργήθηκε από Female990
Θα ήθελα να ρωτήσω τους ειδήμονες κάτι σχετικά με το ARCHIVE.ORG
Χρειάστηκε τον Νοέμβριο να αγοράσω ένα έπιπλο.
Αφού το παρήγγειλα ,διαπίστωσα πως στο site της συγκεκριμένης εταιρείας δεν υπήρχαν αναλυτικά γραμμένες οι διαστάσεις του επίπλου και μου ήρθε λάθος!
Ηρθαμε σε διαπληκτισμό και πήγαν και διόρθωσαν τις διαστάσεις στο site τους.
Ωστόσο, εγώ είχα προλάβει να βρω μέσω του archive ότι δεν τις είχαν σωστά γραμμένες μέχρι αρχες Νοεμβρίου.
Αυτό πλέον δεν υπάρχει όσο κι αν ψάχνω τα αρχεία . Μου βγάζει ενα μήνυμα οτι δεν υπάρχει αυτό που ζητάω ενώ φαίνεται στο calendar της srchive οτι υπάρχει αλλαγή δεν φαίνεται ποια αλλαγή είναι αυτή .
Η ερώτησή μου είναι η εξής: Μπορεί μια εταιρεία να ζητήσει διαγραφή συγκεκριμένων αλλαγών που έχει κάνει κατά καιρούς στο site της ;
Ευχαριστώ!!!
Χρειάστηκε τον Νοέμβριο να αγοράσω ένα έπιπλο.
Αφού το παρήγγειλα ,διαπίστωσα πως στο site της συγκεκριμένης εταιρείας δεν υπήρχαν αναλυτικά γραμμένες οι διαστάσεις του επίπλου και μου ήρθε λάθος!
Ηρθαμε σε διαπληκτισμό και πήγαν και διόρθωσαν τις διαστάσεις στο site τους.
Ωστόσο, εγώ είχα προλάβει να βρω μέσω του archive ότι δεν τις είχαν σωστά γραμμένες μέχρι αρχες Νοεμβρίου.
Αυτό πλέον δεν υπάρχει όσο κι αν ψάχνω τα αρχεία . Μου βγάζει ενα μήνυμα οτι δεν υπάρχει αυτό που ζητάω ενώ φαίνεται στο calendar της srchive οτι υπάρχει αλλαγή δεν φαίνεται ποια αλλαγή είναι αυτή .
Η ερώτησή μου είναι η εξής: Μπορεί μια εταιρεία να ζητήσει διαγραφή συγκεκριμένων αλλαγών που έχει κάνει κατά καιρούς στο site της ;
Ευχαριστώ!!!
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Fotis_KFOR
-
- Site Owner / Admin
-
- PC / Sinclair ZX Spectrum+3
13/01/2023 15:34 #48616
από Fotis_KFOR
My Collection / Projects / Various :
Computers , Consoles-Pongs , Various , Not-working , Handhelds-Tabletops , Intel p4004 (First CPU) , Old Hardware Parts , Magazines ,
Retro Computer Project , M.A.M.E. Cabinets , My Retro Computers & Consoles Room
UP THE IRONS!!! - My Iron Maiden Collection
My Wish List : www.retrocomputers.gr/collection/my-wish-list ;)
KEEP RETRO
Απαντήθηκε από Fotis_KFOR στο θέμα ARCHIVE.ORG - ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΥΑΝΤΟΥΣ ΛΥΤΕΣ!
Καλώς όρισες στην παρέα μας Female990.
Με ένα γρήγορο ψάξιμο βρήκα το παρακάτω link που γράφει ότι είναι εφικτό να γίνει :
help.archive.org/help/using-the-wayback-machine/
συγκεκριμένα αναφέρει :
How can I exclude or remove my site’s pages from the Wayback Machine?
If you would like to submit a request for archives of your site or account to be excluded from web.archive.org, send us a request to Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. and indicate:
the URL or URLs of the material
the time period that you wish to have excluded
the time period during which you had control of the site or relevant user account (if applicable) and
any other information that you think would be helpful for us to better understand your request.
This will initiate a review by our team. We do not make any guarantees beforehand about the outcome of a request.
Ρϊξε μια ματιά και εδώ :
medium.com/wednesday-genius/how-to-remov...ve-2020-c4d89c147546
Το καλύτερο θα ήταν να είχες σώσει τη σελίδα από τότε που έκανες την αγορά για να την είχεις καλού κακού αν χρειαστεί, τώρα αν όντως έχει διαγραφεί απο το wayback machine μόνο αν τυχόν υπάρχει σαν cached σωμένη η σελίδα στα αποτελέσματα του Google αν και λίγο δύσκολο μετά από τόσο καιρό.
Με ένα γρήγορο ψάξιμο βρήκα το παρακάτω link που γράφει ότι είναι εφικτό να γίνει :
help.archive.org/help/using-the-wayback-machine/
συγκεκριμένα αναφέρει :
How can I exclude or remove my site’s pages from the Wayback Machine?
If you would like to submit a request for archives of your site or account to be excluded from web.archive.org, send us a request to Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. and indicate:
the URL or URLs of the material
the time period that you wish to have excluded
the time period during which you had control of the site or relevant user account (if applicable) and
any other information that you think would be helpful for us to better understand your request.
This will initiate a review by our team. We do not make any guarantees beforehand about the outcome of a request.
Ρϊξε μια ματιά και εδώ :
medium.com/wednesday-genius/how-to-remov...ve-2020-c4d89c147546
Το καλύτερο θα ήταν να είχες σώσει τη σελίδα από τότε που έκανες την αγορά για να την είχεις καλού κακού αν χρειαστεί, τώρα αν όντως έχει διαγραφεί απο το wayback machine μόνο αν τυχόν υπάρχει σαν cached σωμένη η σελίδα στα αποτελέσματα του Google αν και λίγο δύσκολο μετά από τόσο καιρό.
My Collection / Projects / Various :
Computers , Consoles-Pongs , Various , Not-working , Handhelds-Tabletops , Intel p4004 (First CPU) , Old Hardware Parts , Magazines ,
Retro Computer Project , M.A.M.E. Cabinets , My Retro Computers & Consoles Room
UP THE IRONS!!! - My Iron Maiden Collection
My Wish List : www.retrocomputers.gr/collection/my-wish-list ;)
KEEP RETRO
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.179 δευτερόλεπτα