Απόψεις Retroκοινότητας
- pooky
-
- Elite Member
-
- What is it? Dragons?
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 54
Sorry για το off topic!
Better lie a Free Man in my grave, than live like a puppet or a slave.
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- akmakas
- Συντάκτης θέματος
- Junior Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
Πρώτα από όλα το κείμενό σου αναλώνεται στην έκθεση μια έκθεση που για εμένα κόστισε εξίσου πολύ μιας και φόρτωσα την οικογένειά μου τον DAT ALex και τα περισσότερα πράγματα σε μηχανήματα για να έρθω.Όμως εδώ το θέμα ξεφεύγει και μου έγραψες ένα κατεβατό πράγματα τα οποία προφανώς τα συζήτησες με τα παιδιά στον καφέ σας που κάνατε τελευταία.Πρώτα από όλα ειπώθηκαν αρκετά πράγματα στην έκθεση και εγώ ουδέποτε είπα κάτι περισσότερο από εσένα και κάποια άλλα παιδιά.Όπως και δεν διέταξα ποτέ κανένα να κάνει κάτι δεν κατάλαβα?Τι λασπολογίες είναι αυτές τώρα?
Στην Έκθεση ενόχλησε κάποια παιδιά αλλά πραγματικά τους εξήγησα και από εκεί και πέρα οποίος θέλει να καταλάβει καλώς πως εγώ πήγα εκεί με ένα σκασμό πράγματα και είχα μια γυναίκα και ένα παιδί εννέα μηνών σε ένα μέρος μόνη της στο καπανδρίτη και μετά από πιέσεις των φίλων που μας φιλοξένησαν αποφάσισα να διαθέσω τρεις ώρες στην οικογένειά μου..Τι θα πει ξυπνήσανε?Δεν πήγα εκεί με φτυάρι και σκασμά για να σκάψω.
Τώρα για την περίπτωση του Maddog αυτός δεν ήρθε καθαρά λόγο παρέας και όχι ότι δεν μπορούσε.Είναι αυτό που λέω πως μια ολόκληρη Αθήνα έλαβε ένα γεγονός που δεν είχε ξαναγίνει στα χρονικά και ο ένας δεν είχε όχημα ο άλλος ηταν βαριά άρρωστος και άλλα πολλά μαζί τα λέγαμε Φώτη μου τότε αλλά τότε δεν άκουσα να διαφωνείς.
Σχετικά με το limited δεν έχω κάνει κανένα κάναμε καλαμπούρι και γελούσαμε μην μας το γυρνάς τώρα σε επίθεση αυτό το πράμα.
Σχετικά με τα χρήματα του security εγώ και ο DAT ήμασταν κάθετοι σε αυτό γιατί πρώτον συμφωνήσατε να πάρετε security χωρίς καν να ρωτήσετε και εμένα και τον DAT.Συμφωνήσατε να πάρετε security με πολιτικά?1.60 το παιδί με πολιτικά? και να του δώσετε 160 ευρώ για 2 μέρες?Γιατί δεν μου είπατε να σας στείλω με τα ίδια χρήματα άτομο με στολή και αλεξίσφαιρο να είναι ολοκληρωμένη δουλειά?Ειχα εγώ κα ιο DAT χρήματα στο τέλος να πληρώσουμε γιαυτά τα πράματα?Με άδειες τσέπες γυρίσαμε.Για τα χρήματα έχω συνεννοηθεί με τον Κώστα εγώ θα πληρώσω το ποσο που μου αναλογεί.
Τελικα με το τρέξιμο εισαι παντελώς άσχετος γιατί εσύ άκουσες την πλευρά των παιδιών στον καφέ και εκεί είναι το θέμα διότι δεν γνωρίζεις τι τρέξιμο έχω κάνει εγώ οσο αφορά την έκθεση που δαπάνησα χρόνο και χτήμα για μακέτες τύπωση ξαναεκτύπωση γιατί δεν ήταν καλή αλλαγές στα γράμματα της μπούζας..Τι θα πει έτρεξαν εγω καθόμουν Όλοι τρέξαμε..
Για τα εξώφυλλα εκεί πραγματικά είσαι φαουλ δεν ξέρω τι λέει η παρέα σου αλλά εμείς εδώ πραγματικά παραξενευτήκαμε.Τους λόγους τους είπα νομίζω δεν θα το αναλύσω πάλι.Αλλά και εδώ η ράδιο αρβύλα τρέχει με πολλά χιλιόμετρα είπα είπες ότι νάναι ακούω.
Όσο για την διαφήμιση πρώτα από όλα δεν θα ρωτήσω κάποιον αν θα κατεβάσω μια υπηρεσία η όχι..Τι θα πει κατέβασα το retrocomputers?Κατέβασα μια ολόκληρη υπηρεσία για δικούς μου λόγους που είναι άσχετη με εσένα..5 χρόνια το είχα αυτό και ήμασταν οι πρώτοι που το κάναμε και τώρα φταίω και από επάνω?Δεν το κατάλαβα αυτό θα τρομάζουμε να κάνουμε κάτι μήπως κάποιοι δυσαρεστηθούν.Άσχετο αυτό με εσένα στο ξαναλέω αν θες θα στο πω προσωπικά.
Για περι έκθεσης κολοκυθόπιτα λοιπόν διότι ναι δυστυχώς είμαι επιθετικός σε κάποια πράγματα και ίσως λανθασμένα αλλά είναι αυτό που έλεγα όταν τρέχεις να κάνεις πράγματα αφιλοκερδώς και δεν το καταλαβαίνουν κάποιοι αυτό είναι για εμένα ένα θέμα..
- Darth_Cotsos
-
- Platinum Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 676
Πάντα βέβαια υπάρχουν και οι εξαιρέσεις οι οποίες και μπαίνουν στη άκρη με τον χρόνο και ήδη η ρετρό κοινότητα γίνετε όλο και ποιο υγιείς!!!
Ωστόσο θα θυμίσω στον Γιώργο (ακμακα) την συζήτηση που είχαμε στο retrovisions μετά την αποχώρηση του Σοφοκλή (Brandon) από το φόρα. Σου είχα επισημάνει ότι πολλά μέλη έχουν παρεξηγηθεί με την συμπεριφορά σου γενικά. Θυμήσου αυτή την συζήτηση που είχαμε κάνει και προσπάθησε να δεις τα δικά σου λάθη και επιλογές σε όλο αυτό.
Η ρετρό κοινότητα (μιλάω γενικά) έχει ανάγκη όλους όσους θέλουν και μπορούν να προσφέρουν, κανενός η εργασία δεν είναι υποδεέστερη από του άλλου, είτε ο Γίωργος σκαναρε 70 περιοδικά, είτε ο Φώτης έκανε ολόκληρο site - μουσείο, είτε εγώ κάθισα και έγραψα 850 γραμμές κώδικα, όλοι είμαστε ίσοι και δεν υπάρχει για μένα αλλά και για πολλούς στο χώρο αυτό κάποιος που έκανε κάτι παραπάνω από τον άλλο.
Θέλω και ελπίζω αυτό το thread να βγει σε καλό και να αναλογιστούμε όλοι τα λάθη μας!!!
Don't underestimate the power of the 8bit side!
- Darth_Cotsos
-
- Platinum Member
-
- Brandon
-
- Elite Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Στο mini βιογραφικό μου ( www.retrocomputers.gr/index.php/forum/12...gnoristoyme-kalytera ) έγραψα οτι κάπου γνώρισα κάτι παιδιά κτλ κτλ...ο χώρος αυτός ήταν το silogomania.com.Το οποίο έγινε ύστερα silogomania.gr κ τέλος retrovisions.gr....Τέσπα,ήμασταν όλοι μιακαλή ομάδα μέχρι την δεύτερη έκθεση θα έλεγα εγώ...Πάντα υπήρχαν κάποια θέματα κ κάποια προβλήματα αλλά με την 2η έκθεση διογκώθηκαν. Περισσότερο απο μέρους μου θα έλεγα...Έτσι λοιπόν,μια καλή κ όμορφη μέρα μπήκα στην κρυφή ενότητα του retrovisions κ πέταξα ένα πυραυλάκι με όλα τα προβλήματα που με αποασχολούσαν,την αδικία που είχα μιώσει κ πολλά πολλά άλλα...Κ ενώ πραγματικά λυπόμουν που το έκανα αυτό,όχι γιατί δεν τα εννοούσα,αλλά γιατί δεν θα ξαναέβλεπα κάποια απο τα παιδιά που συμπαθώ πολύ,ξαφνικά παρατήρησα οτι εκείνα τα λόγια μου χαρακτήρισαν πολλούς!!!Οι περισσότεροι σκεφτόντουσαν τα ίδια πράγματα αλλά για κάποιο λόγο δεν τα λέγανε.Τότε έφυγα κ απο ενεργό μέλος του retrovisions.gr (για την ακρίβεια,ο Brandon,είχε φύγει καιρό πριν,τότε που ακόμα λεγότανε silogomania κ στην παρέα υπήρχαν ο Turrican κ ο Zoro..) κ κάποια στιγμή αργότερα με πιάσανε τα παιδιά κ με ρωτήσανε αν είμαι μέσα............???????Σε τι???Σε κάτι που θα μιλάμε κ θα συνενωνόμαστε εμείς που μιλάμε την ίδια γλώσσα!!!!Θα λέμε μαύρο κ θα είναι μαύρο!!!!Θα λέμε οτι θα κάνουμε μια δουλειά σήμερα κ θα την κάνουμε!!!!Θα ανεβάζουμε ένα site κ όταν λέμε οτι θα το φτιάξουμε,θα το φτιάχνουμε!!!Όχι ανεβαίνει ένα μέρος του για τα μάτια του κόσμου!!!!Θα θέλουμε να πάρουμε κάτι κ θα δίνουμε όλοι το μερίδιό μας σύμφωνα με αυτά που είχαμε πεί!!!!!!Θα "αποφασίζουμε" απο κοινού μιας κ φιλοξενεί μια άλφα μερίδα ανθρώπων,για τις όποιες αλλαγές γίνονται στο site μιας κ οι άνθρωποι κάνουν το forum κ όχι ο admin το forum!!!!Κ τέλος...Έμείς δεν μ@μ_θ_κ@με κ τρέξαμε για τις εκθέσεις???Γιατί να υπάρχει κάποιος απο πάνω μας ο οποίος μας περιορίζει κ αποφασίζει αυτός για τις όποιες μας ενέργειες???Άλλοι τρέχουν,βάζουν τα μηχανήματά τους,χαλάνε κ κάποια λεφτά για την διοργάνωση κ άλλος φαίνεται κ διατάζει κ μας την λέει αντι για να μας προσέχει???
Δεν είμαι άνθρωπος που υπολογίζει το χρήμα μπροστά σε αυτό που πραγματικά μου αρέσει,αλλά όχι μετά απο τόσο κόπο να μην αναγνωρίσεις την αξία μου κ να μου δώσεις να καταλάβω οτι δεν με υπολογίζεις...Τέσπα...Πάλι είπα πολλά...αλλά τέλος για μένα...
Επίσης να πω κα κάτι άλλο!!!!!!!!!Δεν ξέρω τους ακριβείς κανόνες του forum,άσχετα που είμαι moderator κ δεν με ενδιαφέρει κ να τους μάθω,χέστηκα!!!!!!!!!!!Δεν με κάνουν άνθρωπο οι κανόνες,αλλά οι πράξεις μου!!!!!Γιαυτό κ εγώ εδώ μέσα,είμαι πρώτα άνθρωπος κ μετά "όργανο" του forum!!!!!!!!!!!
Κ λίγα είπα!!!Ήμουν όσο πιο κόσμιος μπορούσα να είμαι!!!!!Αυτά φίλοι μικροί κ μεγάλοι!!!!!
Τέλος να κλείσω κ να πώ οτι πραγματικά με τον Akmaka δεν έχω κάτι!!!Ούτε με ενδιαφέρει κ να αποκτήσω!!!Σίγουρα περάσαμε καλά μαζί όσο ήμουν υπο την σκέπη του silogomania αλλά ως εκεί...Δεν ταιριάζουν όλοι οι άνθρωποι με όλους,τι να κάνουμε??Πιστεύω οτι με τον Φώτη μπορώ να συννενοηθώ καλύτερα κ είναι άνθρωπος ο οποίος υπολογίζει τους άλλους.Τουλάχιστον για στα δικά μου μάτια,χωρίς να σημαίνει οτι ο Akmakas είναι κακός σαν άνθρωπος.
Why...???Why Harry McDowel???
- vaggos664
- Επισκέπτης
-
Μα όλοι να έχουν πρόβλημα μαζί σου...Όλα λασπολογίες και ράδιο αρβύλα....
Δε μπορεί....Όλοι συκοφάντες και ψεύτες?
Αναλογίσου το γιατί και θα τη βρεις την απάντηση...
- akmakas
- Συντάκτης θέματος
- Junior Member
-
Εγώ κατάλαβα πως έκανα λάθος που κατέβηκα Αθήνα.Δεν πειράζει κανένα πρόβλημα.Τις απαντήσεις μου τις πήρα αγαπητέ Βαγγέλη.
Το thread μπορεί να σβηστεί αφού όλοι είπαν τις γνώμες τους .
- geo1977
-
- Elite Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 129
Οπα Γιώργο τι.... ?έτρεξες για να τυπωθούν τα μπλουζάκια...? και οι αφίσες τι λες..? οταν έμαθες την τιμή
στην θεσσαλονίκη σου φάνηκαν ακριβά οκ κανένα προβλημα δεν είναι μεμπτό αυτό και προσφερθήκε αγαθά
ο Σοφοκλής και με μισή τιμή απο οτι εσύ.... σωστά....? και τα χρήματα θα τα βάζαμε όλοι σύμφωνα με τα κομματια ήθελε ο καθενας..σωστα...?..... λέμε τον αριθμό που θελουμε και πάμε να δούμε τι σχεδιο θα βγάλουμε αφου εχουμε αναλωθεί μια βδομάδα και εβραζε ο Σοφοκλής για να δώσει το σχέδιο και να τυπωθουύν έγκαιρα..... αποφασιζουμε το σχέδιο ωραιά και καλά... ως εδώ.... περιμένει απο σένα να του το δώσεις......
ο Σοφοκλής..ξαφνικά... σγκλουπ
admin είναι..οτι θελει....κάνει ... βέβαια αυτό παίζει μόνο οταν θα τα βάλει απο την τσεπούλα του(πραγμα που δεν έγινε ) και δεν θα ανακοινώσει παιδες διαλέχτε σχέδιο....σωστά....?
και αφου έκανες την μαμακία επρεπε να δώσεις το σωστό..επρεπε να προλάβεις οπότε
μην λες οτι έτρεξες..ετσι....? ΤΡΕΕΕΧΑ Σοοοφοκλήηηηηηηηη να τα βγάλεις 1,5 μέρες πριν 30 μπλουζάκια....
και όχι μόνο αυτό του μείνανε του καημένου στο τέλος γιατί κάποιοι δεν πήρανε
έπρεπε να τον ρωτήσεις μια και ηταν δική σου ιδεα αλλά αλλος την υλοποίησε.....αν όλα ήταν
οκ μετά το τέλος της εκθεσης....για μένα εκεί φαίνεται ο admin....
1-0 Γιώργο
παμε τωρα στην αφίσα ετρεχες πάλι στο να βρεις την καλύτερη τιμή μεχρι τις 3 τελευταιες μέρες
ξαναλέω δεν ειναι κακό αυτό...βέβαια αντιλαμβανόμενος εγω την κρισιμότητα σκέφτηκα μέχρι να την
κάνω εγώ όπως είχα κάνει στη 1 εκθεση χωρις να υπολογίσω κόστος δεδομενου οτι η πρώτη έγινε μέσα σε
συντομο χρονικό διάστημα.... εδώ απλά σου επισημάνω την αποφασιστηκότητα της στιγμής.....
που δεν είχες....απλά το ψύριζες.... εδω δεν τρώς γκολ....γιατί είναι θέμα αντίληψης του κάθε ανθρώπου.....
και θα δεις γιατι το αναφέρω παρακάτω
όμως οταν αναφέρεις τις βενζίνες και τα δυόδια για να έρθεις στην έκθεση και μην πεις οτι δεν το έγραψες
αυτό.... ήμαρτον θεέε μου..... (με αερόστατο θα ερχόσουν).....οκ είμαι κακος....αλλά....
δε σε υποχρέωσε κανείς....και συνεχίζω..... ανεφερες μάλον έγραψες οτι δεν σε βγαλαμε σε ταβέρνα..... η δεν κερασαμε καφε..ειμαστε γυφτοι εεεεε ............??????????
για μπουζούκια ηρθες Αθηνα η για την Εκθεση...?????? που ημασταν εκεί απο το πρωί μεχρι το βράδυ....
ναι η οχι....?????
2-0 Γιώργο
Αγαπητέ αφου λες οτι ετρεξες....δεν υπολόγισες...κόστος όλα για το χόμπι ναι εεε.......σοβαρααά????????
τοτε γιατί κόλησες στα 10 ευρω του φύλακα......
3-0 Γιώργο
την Κυριακή που ήσουν Γιωργάκη..?και μην φέρνεις δικαιολογία την οικογένεια γιατί και εγω αφήαα την
γυναίκα μου απο πρωι 7:30 μέχρι τις 12:00 το βράδυ 5 ημερες μαζί με την πρώτη Εκθεση....
οκ θα μορουσες να ερθεις τρεις ώρες το πρωί αλλα δεν.....
4-0 Γιώργο
ο Φωτης και ο Σοφοκλής δεν με ενδιαφέρουν σοβαρά..εεε έχουμε τόσο μεγαλη κονότητα οποτε δεν πειράζει...?
τι λες ρεεε??????????? και για να σκεφτώ οτι αν δε με χρειάζεται και εμένα χμμμμμμμμ μήπως πει το ίδιό για
μένα..αργότερα.....μάλον ναι....
5-0 Γιώργο
Τώρα γιατί στα αναφερω ολα αυτά...?γιατί σε αυτα τα πργματάκια φανερωνουν τους σκοπούς του
καθενος και την αγαπη του για το χομπι....οχι μονο στα ποστ και στα σκαναρίσματα....
EDIT :Επειδή ξέχασα να αναφέρω μια σημαντική λεπτομέρεια οτι μετά την πολύωρη απουσία σου την Κυριακή
της Εκθεσης οχι μόνο δεν ζήτησες συγγνώμη με το που εμφανίστηκες στο καπάκι πρότεινες στον zx_jim και σε μένα να πάμε για καφέ αφήνοντας αποσβολωμένο τον Κυριο Τσουροπλή γιατί το άκουσε και γύρισε προς το
μέρος μου κοιτάζοντας με....και ρωτωντας αν θα πηγαίναμε...περιττό να σου πω πόσες φορές με ρώτησε που ήσουν...απαράδεκτο που ο άνθρωπος μεχρι και το τέλος μας φέρθηκε άψογα έχοντας πάντα το καλοκάγαθο χαμογελό του...
6-0 Γιώργο
αυτα.....
- Fotis_KFOR
-
- Site Owner / Admin
-
- PC / Sinclair ZX Spectrum+3
Το thread κλειδώνεται.
EDIT - Επειδή ενημερώθηκα από τους moderators πως ο Akmakas συνέχισε ανοίγοντας νέο ποστ λέγοντας ότι ο Geo1977 λέει ψέματα κτλ ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΩ για μια φορά ακόμα το thread για να μην γεμίζουμε διαφορετικά threads αν και πολύ αξία του έχουμε δώσει με όλα αυτά τα ακατανόητα που γράφει.
Απαντήστε και το θέμα θα κλειδωθεί και θα σταματησει μιας και είμαστε σοβαροί άνθρωποι που δεν μπορούμε να ασχολούμαστε με κάποιον που δεν καταλαβαίνει και να "λογομαχούμε"
My Collection / Projects / Various :
Computers , Consoles-Pongs , Various , Not-working , Handhelds-Tabletops , Intel p4004 (First CPU) , Old Hardware Parts , Magazines ,
Retro Computer Project , M.A.M.E. Cabinets , My Retro Computers & Consoles Room
UP THE IRONS!!! - My Iron Maiden Collection
My Wish List : www.retrocomputers.gr/collection/my-wish-list ;)
KEEP RETRO
- akmakas
- Συντάκτης θέματος
- Junior Member
-
Για τις βενζίνες και τα δυόδια που λες ασφαλώς και δεν τα έλαβα υποψιν αλλά όταν ακούω πράγματα του στιλ πως εγώ δεν ενδιαφέρθηκα η δεν έκανα καλή δουλειά στις μακέτες η πήραμε μπλούζες και ρίξαμε πιστόλι και ο Σοφοκλής μπήκε μέσα τότε απαντάω πως ενδιαφέρθηκα κα ιμε το παραπάνω αφού έκανα υπέρβαση και στα οικονομικά μου και στην όλη ταλαιπωρία που τράβηξα για να φτάσω μέχρι εκεί.
Για την αφίσα πάλι βρε Γιώργο πως μπορείς να κρίνεις τι έκανα εγώ από από την στιγμή που δεν ήσουν παρόν ρε φίλε.Την αφίσα την ετοίμαζα μήνες τι θα πει την ψύριζα?Την έκανα με μεράκι και κόπο και μάλιστα προσπάθησα να βγει όσο γίνεται ποιο επαγγελματική και δεν είμαι ιδικός σε αυτά τα πράματα.
Με τον Φύλακα δεν κόλλησα στα 10 ευρώ εσύ δηλαδή τι πιστεύεις στα 400 ευρώ που μου έφυγαν θα κολλούσα στα 10?Εγώ κόλλησα στο γιατί δεν το συζητήσαμε αυτό από πριν να ξέρω τι να περιμένω γιατί όπως σου είπα και πριν με τόσα χρήματα θα μπορούσαμε να επιλέξουμε κάτι καλύτερο.Αλλά δεν μου ζήτησα ο Κώστα 10 ευρώ μου ζήτησε 20 ευρώ και εγώ απλά δεν τα έδωσα γιατί υπολόγισα και την επιστροφή μήπως ξεμείναμε από χρήματα γιατί το αυτοκίνητο που ήρθαμε πίνει πολύ βενζίνη και οι βενζίνες τελικά κόστισαν 270 ευρώ.Αυτό το ήξερες?Ουσιαστικά τα 130 ευρώ ήταν μόνο οι βενζίνες δηλαδή με εμένα και τον Αλέξη.και πράγματι όταν γύρισα Θεσσαλονίκη ήμουν ταπί και ψύχραιμος.
Τέλος ποτέ δεν είπα κάτι για τον Φώτη Γιώργο μα τι έκανε ο Φώτης και να μιλήσω γιαυτόν μα τι λασπολογίες που ρίχνεις τώρα??Είπα μόνο για τον Σοφοκλή πως αν τελικά δεν του αρέσει η ονομασία η το ένα η το άλλο τότε μπορεί απλά να μην ασχοληθεί πλέον.
Εσύ μιλάς για το πρωί της Κυριακής τώρα μα είναι δυνατόν να σε ενόχλησε τόσο πολύ που έλειψα 3 ώρες είναι τόσο σοβαρό ποια αυτό το θέμα να το αναλύουμε αξίζει?
Αλλά στην τελική νομίζω πως δεν αξίζει να συζητάμε τα περι έκθεσης ξανά και ξανά.Ο κάθε ένας έχει βάλει το λιθαράκι του και εγώ ουδέποτε είπα πως αυτοί οι επτά οκτώ που ήμασταν δεν έτρεξαν.Αλλά δεν θα δεχθώ να ακούω πως εγώ τα έριξα στον κόκκορα την στιγμή που έκανα ότι περνούσε από το χέρι μου.
Σκορ δεν δίνω το βρίσκω ανούσιο αυτά και από εμένα επαναλαμβάνω σε αυτά που λέει ο Κώστας πως ξεκινήσαμε ανάποδα και πως πρέπει να κοιτάμε τι πέτυχε ο κάθε ένας και όχι τι θα έπρεπε να πετύχει.Δεν είμαστε επαγγελματίες Γιώργο δεν ξέρουμε από εκθέσεις τέτοιου επιπέδου μαθαίνουμε οπότε ότι λάθη γίνονται αν μην τι άλλο πρέπει να μην τα παίρνουμε και τόσο στα σοβαρά..
- geo1977
-
- Elite Member
-
στην κρυφή της retrosystem είχες γραψει για τον Φωτη και Σοφοκλή οτι δεν σε νοιάζει
το ξέχασεες και αυτό είμαι λασπολογος εεεεεεεεεεεεεεεε
εγω θελω να με διαγραψεις απο το φορουμ σου τελειωσε...οκ
DAAAAAAAAARTH αυτος παει να με βγάλει τρελόοοο
- Darth_Cotsos
-
- Platinum Member
-
Πάντα βλέπεις τα πράγματα από την δική σου και μόνο σκοπιά και δίνεις άδικο σε όλους τους άλλους.
Ναι και φυσικά είμαστε ερασιτέχνες ΑΛΛΑ όταν μπλέκεις compupress, Σχολες Μωραίτη και παραλίγο γιατί τελευταία στιγμή το μετάνιωσα και δε ζήτησα κάποιο μηχάνημα και από Alpha Bank τότε όλες σου οι κινήσεις θα πρέπει να ανέβουν επίπεδο και να πάνε σε επαγγελματικό!!!
Ούτε αναβολή με τα σχέδια της μπλούζας, ούτε έρχομαι αλλά χάνομαι μία ολόκληρη μέρα... Δεν ήταν 3 ώρες, δεν ήρθες στις 11 το πρωί ήρθες το απόγευμα. Και αυτό έκανε στραβά σε όλους και στον άνθρωπο που ήρθε με δύο επαγγελματικές κάμερες μέσα και τον πρώτο που έψαξε ήσουν εσύ!!!
Ποιος σου είπε ότι ό άνθρωπος που βάλαμε για security δεν ήταν επαγγελματίας??? Εσύ κρίνεις μόνο από τη στολή και το ύψος???
Θα το πω άλλη μία φορά απάντησες στα όσα σου καταλόγισε ο Σοφοκλής και μας πήρε όλους η μπάλα...
Βάζεις μπροστά το οικονομικό κόστος να κατέβεις Αθήνα λες και δεν ξέρεις πόσο καίει το αυτοκίνητο σου, πόσο έχουν τα διόδια και πόσο κοστίζει η διαμονή!!!!
Αλλά και πάλι δεν περιμένω να καταλάβεις που έχει εσύ λάθος...
Δεν θα ασχοληθώ άλλο με το οτιδήποτε θα αποχωρίσω και από mod στο retrovisions και θα κάνω μόνο τα θεματάκια μου όπου μου δίνετε βήμα!!!
Ευχαριστώ!!!
διαβαζα, διαβαζα, διαβαζα το προηγουμενο θρεντ και πραγματικα επεσα απο τα συννεφα!
δεν περιμενα τετοια συμπεριφορα!
προσπαθησα να απαντησω αλλα δυστυχως κλειδωθηκε πριν τα καταφέρω.
επι τι ευκαιρια λοιπον του ανοιγματος νεου θρεντ απο τον Γιώργο, τα παραθέτω εδω.
Εξοδα:
Το πόσο στοίχισαν ΑΤΟΜΙΚΑ οι δυο εκθέσεις που κάναμε, είναι καθαρά προσωπικό. Ποσώς ενδιαφέρει τον κάθε συμμετέχοντα πόσα ξόδεψε ο καθένας, διαφορετικά δείχνει ιδιοτέλεια και όχι αγνή θέληση όπως είχαμε όλοι δηλώσει μεταξύ ημών και μεταξύ τρίτων.
Εδώ να αναφέρω/υπενθυμίσω ότι, ΑΤΟΜΙΚΑ έξοδα ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ όσα προηγουμένως έχουν συμφωνηθεί μεταξύ των συμμετεχόντων, όπως για παράδειγμα η αγορά σε μπλουζάκια που αναγκάστηκε ένας άνθρωπος (ο Brandon) να μας εξυπηρετήσει βάζοντας τα αρχικά από την τσέπη του, αλλά ΔΥΣΤΥΧΩΣ κάποιοι τελικά να ξεχάσουν την συμφωνία αυτή και τελικώς να βάζουν τον άνθρωπο οικονομικά "μέσα".
Οσον αφορα το ταξιδι, τα εξοδα και τις οικογενειες:
Μεγάλο ταξίδι εκανες Γιώργο απο Θεσν/νικη. Δεκτον. Το θεμα μεταφοράς της οικογένειας απλα ειναι εκτος θέματος βέβαια.
Οικογένεια, μωρά κτλ εχω κι εγώ, αλλα δεν θα τα εφερνα π.χ. σε μια έκθεση στην ομορφή Θεσ/νικη!
Ένα ΣΚ ηταν, έλεος!
Επίσης, εναν σκασμό πράγματα πάνω από 200κιλά, έφερε και ο Geo που με το προσωπικο του πρόβλημά πιστεψτε με εκανε ουσιαστικά 3-4 φορες την απόσταση Αθηνα-Θεσσαλονική!
Σχετικά με το security:
Κανείς δεν ζήτησε τον Robocop με αλεξίσφαιρα γιλέκα και laser guided missiles. Εκτός αν υπάρχουν μαγαζιά και γνωρίζετε όπου π.χ. οι security φοράνε παραλλαγή και φέρουν αλεξίσφαιρα γιλέκα.
Το θέμα του security αναφέρθηκς και ειναι προς τιμήν όλων μας.
Ένας άνθρωπος με ένδυση απλή, φερόμενος ως καλεσμένος, ήταν το καλύτερο που μπορούσαμε να έχουμε προκειμένου να προστατεύσουμε τα σπάνια και ακριβά εκθέματα μας, χωρίς να χρειαστεί να τους... δείρει αλλά τουλάχιστον να μας ενημερώσει (ακόμα και ένα σφύριγμα θα ήταν αρκετό).
Ολοι μας είχαμε τον νου μας αλλού, στην κοσμάρα μας απο ΧΑΡΑ, οποτε αλλα δυο ματακια που ομως η Amiga να μην τους έκανε "κουκου", χρειάζονταν... χρειάζονταν να κοιτανε τους παρεβρισκομενους και οχι τα spectrum και τα CPC.
Όσον αφορά το άτομο που λες οτι θα μας εστελνες, νομίζω ότι, εάν κι αυτος σκεφτόταν τις βενζινες και τα διόδια απο Θεσ/νικη ως μέτρο σύγκρισης με τους υπόλοιπους security των...Αθηνών, τότε ο κουκος δεν θα μας πηγαινε αιδόνι, αλλα ολόκληρο παγόνι!
Προσπαθεια:
Όλοι τρέξαμε για την εκθεση, ειτε με λίγα είτε με πολλά (εγώ ημουν με τα λίγα, υλικα...οπως ακριβως είχα προηγουμένως, δηλώσει στην κοινότητα). Τα "ποσα εφερες, ποσα ξοδεψες, ποσα εφαγες" και τετοια δεν έχουν θέση στην προσπαθεια που ολοι κάναμε, και καποιοι εκαναν πολλα περισσοτερα προς τιμη τους και μονο.
Κατεβασμα σελίδων μελων:
Βασικά κι εμένα μου έκανε εντύπωση το κατεβασμα των "Οι φιλικες σελίδες μελων" ως ενότητα. Γιατι έγινε? Φυσικά και φταίς Γιώργο. Αποφασίζω και διατάζω, δεν φερνουν, διώχνουν κόσμο! Υπηρξε κατι το μεμπτο και κατά των κανονων του φορουμ με την ενότητα αυτη? (φυσικά μην μου απαντησεις κι εμενα, για τα 5 χρονια χάριτος που ανεφερες παραπάνω... ελεος δεν ειμαστε 10χρονα)
Aαα επι τι ευκαιρία, και η σελίδα της έκθεσης, που κάποιος μ@κ@κας ξημεροβραδιάστηκε να την υλοποιήσει αφιλοκερδώς αφού κάποιος.... γνωστός ονοματι stormi ζητούσε 350αρικα για να την υλοποιήσει, αυτή η σελiδα λοιπόν ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ, χωρίς προειδοποίηση, έτσι για τον...κόπο του....μ@κ@κ@ ρε γαμώτο! Γιατί?
Νομίζω ειμαι σαφής πλεον για το εφεξής....
I think I've shot 2 ducks in my entire gaming life! That was when playing "Kane" on my Amstrad CPC 464!
www.retroshowcase.com
www.dialtech.gr
- geo1977
-
- Elite Member
-
Δεν καταλαβαίνετε όλοι σας ότι κάνετε κακό στην κοινότητα?
Τι πράματα είναι αυτά? Πόσο είστε?15χρονά? Έχω αηδιάσει με την όλη κατάσταση εδώ και 2 μέρες.
Αφού ο ένας δεν γουστάρει τους άλλους και αντίστροφά τελειώστε το και μην επανέρχεστε.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΜΠΟΥΧΤΙΣΑΜΕ.