Δηλώνω Νιντεντιακός.

  • glaros
  • Το Άβαταρ του/της glaros Συντάκτης θέματος
  • Team RC
  • Team RC
  • Play it Loud
Περισσότερα
24/02/2013 02:26 - 06/08/2013 20:45 #7486 από glaros
Δηλώνω Νιντεντιακός. δημιουργήθηκε από glaros
"



Δηλώνω Νιντεντιακός!
Με αυτό το μήνυμα μου θα ήθελα να εκφράσω τις ιδέες μου,τις απόψεις μου και την υπεράσπιση μου και των επιλογών μου και να απαντήσω σε όλα τα θέματα που κατά καιρούς τίθονται από διάφορους κακόβουλους αντινιντεντιακούς.
Θα υπερασπιστώ το δικαίωμα μου να ελπίζω,να μ' άρεσει ότι είναι του γούστου μου,να είμαι ελεύθερος,και να είμαι έξυπνος,συνετός αλλά και παθιασμένος gamer!
Νιντεντο λοιπόν και όπως λέει και μια από τις ερμηνείες της λέξεις "Άσε την τύχη στον ουρανό".
Αφήνω λοιπόν και εγώ τη τύχη στον ουρανό,και σαν κάτοχος του Νιν σαν σκιά καραδοκώ και προσμονώ για τον σκοπό μου.
Η ρίζα του νιν- έχει πολλαπλά νοήματα και περιλαμβάνεται σε διάφορες λέξεις όπως νιν-τεν-ντο,αλλά και νιν-πο,νιν-τζα,και νιν-ζουτσου.
Η ρίζα νιν αποτελείται από τρεία ιδεογράμματα,τα οποία ξεχωριστά σημαίνουν "κόψη του ξίφους",το δεύτερο"καρδιά"και το τρίτο έχει και αυτό τις δικές του πολλές ερμηνείες: μυστικότητα,υπομονή,διατήρ ηση...
Έτσι λοιπόν σαν κάτοχος του Νιν,έχω μυαλό κοφτερό σα τη κόψη του ξυραφιού,καρδιά που αγαπάει,ενώ σαν χαρακτήρας διατηρώ μια μυστικότητα,έχω υπομονή,και ξέρω να διατηρώ τον εαυτό μου.
Νιν - Τεν - Ντο όμως.
Το Νιν δείχνει το δρόμο. (ντο)
Νιντέντο,δηλαδή αυτός που έχει μυαλό σαν ξυράφι,καρδιά και υπομονή δείχνει το δρόμο.
Αυτό ισχύει και με το παραπάνω θα έλεγα.
Η Νιντεντο πάντα δείχνει το δρόμο και οι άλλοι ακολουθούν.
Όταν το 1987 έβγαλε το Super Mario Bros το οποίο ήταν το πρώτο παιχνίδι στο κόσμο που όλες οι πίστες του δεν ήταν στην ίδια οθόνη,όλοι σπεύσαν να αντιγράψουν.
Αντέγραψαν και το σκορ,και τα μυστικά levels,και το gameplay,και τα πάντα.
Έτσι αντέγραψαν όταν βγήκε και το Nintendo 64.
Το Nintendo 64 ήταν το πρώτο χειρηστήριο που διέθετε αναλογικούς μοχλούς κίνησης 360 μοιρών.Επίσης η Nintendo ήταν η πρώτη η οποία εισήγαγε τις δονήσεις στα χειρηστήρια με το Rumble Pak. Και αφού τα έβγαλε αυτά η Nintendo,να σου μετά η Sony να βγάζει το dual shock,το οποίο αντέγραψε και τον αναλογικό μοχλό,και τις δονήσεις.
Ερχόμαστε στο 2006 και έχουμε το wii το οποίο παρουσιάζει τα νέα χειρηστήρια στον κόσμο,και όλοι έσπευσαν να τη κατηγορήσουν.
Να πουν πως "τα χει χαμένα" και πως θα φαληρίσει και πως θα έχει την τύχη της SEGA,και πως η κονσόλα δεν θα έχει επιτυχία.
Και όμως η κονσόλα όχι μόνο έχει επιτυχία,αλλά ξεπερνάει σε πωλήσεις και τους 2 ανταγωνιστές της.
Τότε αρχίζουν τα σχόλια πως δήθεν η Nintendo φτιάχνει casual games ενώ οι άλλοι φτιάχνουν hardcore.
Ένας κατευθηνόμενος διαχωρισμός προκειμένου να διχάσει τη gamer κοινότητα,προκειμένου κάποιοι που το παίζουν σκληροί να προσελκύσουν κόσμο...
Αλλά πως είναι δυνατόν η Nintendo να μην είναι hardcore ?
Οι οπαδοί της Nintendo από ότι θυμάμαι πάντα ήταν πιστοί και κατενθουσιάζονταν με τα παιχνίδια τα οποία λατρεύουν και τα έχουν σαν σπορτ,σαν τρόπο ζωής.
Και αυτό το αποδεικνύει η κονσόλα,η οποία πουλάει κυρίως σε ανθρώπους που ο λόγος που την αγοράζουν είναι για να παίξουν τα 1st party παιχνίδια της.
Τι πιο σκληροπυρηνικό από το να αγοράζεις ολόκληρη κονσόλα μόνο και μόνο για να παίξεις τις αγαπημένες σου σειρές παιχνιδιών,ενος και μόνο publisher ?
Κι όμως βλέποντας πως η επιθετική προπαγάνδα τους δεν πιάνει τόπο,αποφασίζουν να ρήξουν την ουρά στα σκέλια και δειλά-δειλά να αντιγράψουν με καρμπόν την ιδέα της Nintendo έστω και καθυστερημένα και να βγάλουν motion controls.
Αλλά ο βρώμικος fanboyσμος δε σταματά εκεί.
Τα psx360όπαιδα μας πουλάνε μούρη και μας λένε "η κονσόλα μου έχει καλύτερα γραφικά,της δικιάς σου είναι μάπα,νια νια νια νια!!!".
Τι ανωριμότητα!
Και εμείς να προσπαθούμε να τους πείσουμε πως μεγαλύτερη σημασία έχει το gameplay...
Αλλά αφού το κάνουν αυτό πολύ σύντομα βγαίνουν παιχνίδια στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές όπως το Crysis και το Metro 2033 που πατάν σε γραφικά τα psx360 και τότε τα ίδια άτομα που κράζαν το wii για τα γραφικά και αδιαφορούσαν και δεν είχαν απάντηση όταν τους λέγαμε για gameplay,τώρα που οι κονσόλες τους έχουν χειρότερα γραφικά από ένα άλλο μηχάνημα μαντέψτε τι λένε ?
"Δεν έχουν σημασία τα γραφικά αλλά το gameplay".
Με κάνουν να γελάω με τη πάρτη τους!
Double standards όπως λένε στην Αμερική,ή όπως λέμε εδώ "τα καλά και συμφέροντα".
Όταν κάνει κάτι η Nintendo είναι μάπα και είναι τρελλή που τα κάνει,ενώ όταν αργοπορημένα οι άλλες κάνουν τα ίδια ακριβώς πράγματα,λεν πως οι εταιρίες αυτές είναι φοβερές και πως τους έδωσε καινούριες φοβερές καινοτομίες...
Αλλά όχι.
Όχι,δεν έχω δει πολλούς Nintendιακούς να κάνουν παρόμοια πράγματα και να πέφτουν σε τόσο χαμηλό επίπεδο,να γίνονται τόσο γραφικοί.
Γιατί άνετα θα μπορούσαμε και εμείς να κοπανάμε κάθε φορά που μας λέει κάτι κάποιος από αυτούς,την απάτη με τα achievements και τα DLC.
Ναι,ΑΠΑΤΗ.
Απάτη που σκαρφίστηκε η Microsoft για το συμφέρον της.
Τα achievements οφελούν τους τσιγγούνηδες developers που δεν τους νοιάζει η ποιότητα ενος παιχνιδιού αλλά τους νοιάζει η ποσότητα,δηλαδή να βγάζουν πολλά παιχνίδια συνέχεια έστω και μάπα.
Αντί να κάτσει ο developer να φτιάξει ένα ολοκληρομένο παιχνίδι με extra περιεχόμενο πέρα του βασικού,όπως π.χ. unlockables ή secrets,τα αντικαθηστούν με φτηνιάρικα υποκατάστατα,και συγκεκρυμένα 2 με 3 αριθμούς να εμφανίζονται στην οθόνη.
Σας αφέρεσαν έξτρα levels,όπλα,χαρακτήρες και modes,και σας δώσαν αριθμούς και χαίρεστε...
Από εκεί που ένα παιχνίδι ήθελε εβδομάδες εως και μήνες για να τερματιστεί τα σημερινά παιχνίδια που βγαίνουν στις κονσόλες σας,τελιώνουν μέσα σε μια το πολύ δυο μέρες και χαίρεστε...
Και εκτός αυτού,για όλο αυτό το περιεχόμενο που αντικαταστήθηκε από αριθμούς άμα το θέλετε να το παίξετε τώρα σας ζητάν να πληρώσετε ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΛΕΦΤΑ,για κάτι που πριν λίγα χρόνια θα συμπεριλαμβανόταν εντός του οπτικού δίσκου του παιχνιδιού και καταντάτε να πληρώνεται 2 και 3 φορές τη τιμή ενός ολόκληρου παιχνιδιού για να το έχετε ολόκληρο.
Εμείς όμως δε το κάνουμε αυτό.
Η Nintendo έβγαλε το Mario Galaxy με 120 αστεράκια τα οποία πρέπει να ψάξουμε για να βρούμε.
Δεν μας πούλησε full τιμή Mario Galaxy με 30 αστεράκια για να μας πει μετά "τα άλλα 90 θα τα διαθέσουμε σε τρια ξεχωριστά DLC που θα κοστίζει 10$ το καθένα".
Μας υπολογίζει περισσότερο και μας σέβεται ως καταναλωτές,και εμείς με τη σειρά μας σεβόμαστε τους εαυτούς μας και τα πορτοφόλια μας.
Αποκτάμε περισσότερο περιεχόμενο σε λιγότερη τιμή και νοιώθουμε ωραία για αυτό.
Ά,και κάτι άλλο:
Τα παιχνίδια της Nintendo παιρνάν από αυστηρό έλεγχο και δεν έχει υπάρξει ποτέ ούτε 1 παιχνίδι της Nintendo το οποίο να κρασάρει τη κονσόλα,ή να glitchάρει τα γραφικά κτλπ.....
Παίζουμε παιχνίδια που περνάν από ποιοτικό έλεγχο και είναι έτοιμα για παίξιμο από το κουτί τους,χωρίς να χρειάζεται να περιμένουμε πότε θα χρειαστεί να βγάλει patch ή εταιρία.
Ά και κάτι άλλο: Το NES μου λειτουργεί άψογα,όπως και το N64,όπως και το Gamecube μου ακόμα,μετά από τόσα χρόνια.
Έκανα το σφάλμα να πάρω xbox το 2003 το οποίο μου χάλασε εντός 4 ετών επειδή του χάλασε ο σκληρός δίσκος από μόνος του.Έκανα και το λάθος αργότερα και πίστεψα πως ίσως η microsoft να έμαθε από τα λάθη του παρελθόντος και να σοβαρεύτηκε και να άρχισε να κάνει ποιοτικό έλεγχο στο hardware της και έκανα το μεγαλύτερο λάθος που έχω κάνει ποτέ σαν gamer,να αγοράσω το xbox360.
Το οποίο σε 4 μήνες από την αγορά του μου χάλασε από μόνο του με το RROD. Τους το έστειλα και μετά από ένα μήνα μου στείλαν άλλη κονσόλα που μου κράτησε για 6 μήνες και ξαναχάλασε από μόνη της εξ' αιτίας του RROD.Το ξαναέστειλα στη Microsoft,σε 2 βδομάδες μου στείλαν καινούριο το οποίο χάλασε σε 9 μήνες.Το ξαναστέλνω και μου ξαναστέλνουν καινούριο.Τελικά μου χαλάει και για τέταρτη φορά από μόνο του,και μάλιστα για τελευταία φορά μιας και είχαν περάσει 2 χρόνια και είχε τελειώσει η εγγύηση και μένω χωρίς xbox360.
4 ΚΟΝΣΟΛΕΣ XBOX360 ΧΑΛΑΣΑΝ ΑΠΟ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ,ΕΝΩ ΤΟ NES ΜΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ 23 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ.
Οκ,δεν ξανασχολούμε με Microsoft,και ποτέ δε θα ξαναγοράσω κονσόλα τους.
Ευτυχώς δεν έδωσα ποτέ λεφτά μου για οποιαδήποτε κονσόλα της Sony,γιατί έχω και ένα α' γούστο και αξιοπρέπεια ρε αδερφέ.
Και ερχόμαστε πλέον στο σήμερα.
Η Nintendo ανακοινώνει τη καινούρια της κονσόλα,το Wii U.
Το Wii U δείχνει πως η Nintendo άκουσε τόσο τα παράπονα των fans της,των developers και των publishers,και αποφάσισε να επανορθώσει.
Τα 2 μεγαλύτερα παράπονα για το Wii ήταν ότι
α') τα γραφικά του δεν ήταν τόσο καλά.
β') δεν είχε αρκετή υποστήριξη από 3rd party.

Η Nintendo φροντίζει και για τα δυο,και μας παρουσιάζει μια τεχνική επείδηξη της νέας κονσόλας σε ένα demo με real time rendering το οποίο δείχνει τις δυνατότητες της κονσόλας.
Μένω άφωνος από το shader που χρησιμοποιήται που κάνει τόσο ομαλή και ρεαλιστική την αλλαγή φωτισμού στο demo με του πουλί που πετά.
Στη συνέχεια παρατηρώ πως η υφή του νερού στη λιμνούλα και η κίνησή του (animation) και η εξομείωση της φυσικής του (physics) ξεπερνούν ακόμα και το νερό του Crysis...
Βλέπω μιας κονσόλα που μου παρουσιάζει ισάξια αν όχι καλύτερα γραφικά από ένα παιχνίδι που κυκλοφόρησε μόνο σε υπολογιστές γιατί δε μπορούσε να τρέξει σε κονσόλες της τρέχουσης γεννιάς του.
Και παρ' όλα αυτά υπάρχουν απερίγραπτα fanboys τα οποία λένε ότι η δύναμη της νέας κονσόλας δεν φτάνει καν αυτή του xbox360...
Μας κοροιδεύουν τώρα και μπροστά στα μάτια μας και αρνούνται τα εμφανέστατα,αυτονόητα,αποδ εδειγμένα,πασιφανή,επαληθε υμένα γεγονότα που είναι ξεκάθαρο κάποιος να δει τι και πως.
Εκτός τούτου, σωρεία σχολίων έγιναν πως το νέο χειρηστηρίο είναι πολύ άβολο και άσχημο,από ανθρώπους μάλιστα που δε το πιάσαν ποτέ στα χέρια τους. (!)
Σαν να λέω εγώ δηλαδή πως η τάδε ταινία είναι μάπα,χωρίς να έχω δει καν το trailer της για να έχω έστω και μια υποψία για του περί τινος πρόκειται.
Άλλο κατακριταίο και εξοργιστικό ήταν το μεθοδευμένο ψέμα παραπληροφόρησης πως τάχα μου δεν υπάρχει καινούρια κονσόλα,αλλά μόνο ένα χειρηστήριο που θα συνδέεται στο Wii!
Μα είναι δυνατόν ?
Για Nintendo μιλάμε όχι για Microsoft,να βγάζει νέο περιφερειακό (kinect) και να το προμοτάρει και να το κοστολογεί όσο η τιμή μιας ολόκληρης καινούριας κονσόλας.
Η Nintendo μιλάει σοβαρά όταν μιλάει,δε παίζει.
Όταν λέμε κονσόλα εννούμε κονσόλα. Νέα κονσόλα,που έχει και νέο χειρηστήριο.
Ακόμα δε μπορώ να καταλάβω τι γνώσεις τεχνολογίας και πληροφορικής να έχουν άραγε αυτά τα άτομα τα οποία πίστεψαν ότι ένα χειρηστήριο θα μπορούσε να αυξήσει κατακόρυφα τις ικανότητες απεικόνησης γραφικών μιας κονσόλας....
Η γελοιότητα κυρίες και κύριοι δεν έχει όρια.
Πάω και εγώ και ρωτάω σε μια σελίδα του facebook για ένα 3rd party παιχνίδι (mass effect 2) αν το 3 θα βγει στο Wii U και δέχομαι επίθεση από microshit fanboys τα οποία ένιωσαν κακοποιημένα όταν η Bioware έβγαλε τη σειρά στο ps3,και φυσικά όταν είπα ότι θα ήθελα να δω τη σειρά και σε τρίτη κονσόλα μου επιτέθηκαν με τα χειρότερα σχόλια.
Κάποιοι έκαναν πως δεν υπάρχει καν η νεα κονσόλα και μου είπαν πως δεν μπορεί να απεικονήσει τα γραφικά του mass effect 3.
Κάποιοι άλλοι είπαν πως η Nintendo κάνει μόνο casualιες και παιδικά παιχνίδια,αγνωόντας ίσως πως η Microsoft εμφανέστατα πίεσε τη Bioware να κάνει σώνει και καλά το ME3 να υποστηρίζει kinect,με αποτέλεσμα να πρέπει να φωνάζεις συνέχεια όταν παίζεις,κάτι που ίσως να ενοχλήσει τους συγκατοίκους σου ή τους γείτονές σου.
Τέσπα αφού θέλουν τόσο πολύ να κρατήσουν τον gay διαστημικό εξολοθρευτή που από western RPG έγινε action shooter,ας τον κρατήσουν.
Εγώ θα παίξω αντρικά παιχνίδια όπως το Metro: Last Light στο Wii U μου.
Βλέπουμε λοιπόν πως η ζήλια,η κακία,η γραφικότητα,η απελπισία,η μίμηση και η διπροσωπία όλων αυτών τον αντί-νιντεντιακων έχει φτάσει στο απροχώρητο.
Δεν υπάρχουν οπαδοί της microsoft και της sony.
Υπάρχουν αντί-νιντεντιακοί οι οποίοι ανά πάσα στιγμή ξεχνάν τις μεταξύ τους διαφωνίες για να επιτεθούν εναντίων μας.
Θα έπρεπε εμείς λοιπόν,οι άνθρωποι της υπομονής,της αρετής,και του πάθους να σταθούμε γερά στη θέση μας και να υπερασπιστούμε τα ιδανικά μας και την ελευθερεία μας και τα γούστα μας,και να μην υποκύψουμε στον βρώμικο πόλεμο και την μαύρη και γκρίζα προπαγάνδα των οχθρών!
Σύντροφοι Νιντεντιακοί ας στηριχθούμε ο ένας με τον άλλο,και ας δείξουμε πως αν και είμαστε φιλειρηνικοί και ενστερνιζόμαστε τα ιδανικά της ευγενούς άμιλλας είμαστε μάχιμοι όταν χρειαστεί και σαν νιν-τζα θα αμυνθούμε στις επιθέσεις που δεχόμαστε,και με τα χειρηστήρια μας να αποτελούν τα σουρίκεν μας και τις κονσόλες μας τα σπαθιά μας μπορούμε να τους πολεμήσουμε με το κεφάλι και το ηθικό ψηλά,και να τους δείξουμε τι εστί τιμή και ανδρεία.
Ζήτω Η Νιντέντο!
Ζήτω το Νινπο!
Ζήτω τα ιδανικά!
Ζήτω το gaming!

"

Τα παραπάνω είναι "δανεικά" από το Ninty.gr και το μέλος "Alithinos"

www.ninty.gr/showthread.php?t=7006#.USlgo_Knmqc

...θα ήθελα να τα μοιραστώ μαζί σας.


Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": pooky

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • pooky
  • Το Άβαταρ του/της pooky
  • Elite Member
  • Elite Member
  • What is it? Dragons?
Περισσότερα
24/02/2013 09:06 - 24/02/2013 09:33 #7487 από pooky
Απαντήθηκε από pooky στο θέμα Απ: Δηλώνω Νιντεντιακός.
Δηλώνω ότι δεν είμαι fanboI κανενός.

Χτίζω ένα απίθανα πανίσχυρο gaming pc αυτή τη στιγμή (το κόστος του είναι όσο ένας νέος 27άρης iMac) με 3 οθόνες, έχω και Mac, έχω Wii U, 360, PS3 (για τα υπόλοιπα στην υπογραφή μου) και ανυπομονώ για το νέο PS4 και για το νέο X-box, επίσης παράλληλα δεν θα μου καιγόταν καρφάκι αν η Ms, SoNy, N1ntendo ή οποιοσδήποτε άλλος σταμάταγε να είναι στη σκηνή όπως κάποτε δεν μου κάηκε καρφάκι αν η Commodore, η SEGA ή η 3Dfx χρεωκόπησαν.

Ονομάζεται "αλλαγή", "πρόοδος", "πάμε παρακάτω who cares.

Δηλώνω, λοιπόν, GAMER πάνω από όλα και τίποτε άλλο, προσδοκώ σε νέα καλύτερα και φανταστικότερα games.

Τα Ninty fanboIs έχουν βάλει την ουρά στα σκέλια γιατί, ας μη κρυβόμαστε, το Wii U είναι μια αποτυχία, μια κονσόλα που δεν τα βγάζει πέρα καν με τη παρούσα γενιά, ΔΕΝ ΕΧΕΙ GAMES και ούτε βλέπω τίποτε να βγαίνει στο μέλλον από 3rd party devs, Mario, Zeldes και Luigiδες δεν το σώζουν με τίποτε τη στιγμή που το PS4 θα έχει άπλετη υποστήριξη λόγω αρχιτεκτονικής από τρίτους.

Φυσικά η ίδια βλαμμένη νοοτροπία της Ninty ως προς τους 3rd party devs έχει ήδη επιβαρύνει απίστευτα τη κατάσταση με αποτέλεσμα το τελευταίο μήνα να πουλήσει 64.000 κομμάτια έναντι 4Χ κομματιών του 360. Ασχολούμαστε με αριθμούς τώρα θα μου πεις; Ναι, γιατί έτσι παίζεται το παιχνίδι, έτσι είναι η κατάσταση.

Το Wii U, όπως έλεγα και στο grm, πρέπει να δει μια μείωση τιμής ΑΜΕΣΑ δηλαδή ΠΡΟΧΤΕΣ για να πει ότι έχει κάποια ελπίδα. Στα καταστήματα βρίσκει κανείς ακόμα και σήμερα το Zombie U bandle, ενώ στις αγγελίες με τα μτχ έχουν εμφανιστεί αρκετά από τύπους που τα ξεφορτώνονται, όσο είναι καιρός γιατί σίγουρα η τιμή του θα μειωθεί κανένα 100ρικο σε λίγο.

Μου αρέσει που το U πάει κατά διαόλου; Καθόλου, αγαπώ την Ninty για το γεγονός ότι είναι η μοναδική pure videogame εταιρεία του χώρου, αλλά αν δεν μαθαίνει από τις επιλογές της, στο καλό να πάει, δεν θα κλάψω.

( Αναφορικά με το Gaming pc, η απόφαση είναι καθαρά διότι για τα επόμενα 2 χρόνια θα ασχοληθώ αποκλειστικά με gaming επαγγελματικά πια μια και θα πληρώνομαι για να παίζω παιχνίδια και να λέω τη γνώμη μου σε δύο κανάλια στο YT, και σε άλλα παρόμοια από αρχές Απριλίου, οπότε δικαιολογώ το budget μια και θα πέφτει παραδάκι από τη φάση άσε που θα έχω όλα τα παιχνίδια δωρεάν πριν τη κυκλοφορία τους και original. Μπορεί, ανάλογα με τα κέφια να ρίξω και ένα φωτορεπορτάζ από το στήσιμο, αν ενδιαφέρεται κανείς, μια και μιλάμε για εξαπύρηνο socket 2011 τερατάκι με όλα πάνω του στο extreme από υδόψυξη, 64 giga ram και τέρατα κάρτες γραφικών ) .

Better lie a Free Man in my grave, than live like a puppet or a slave.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • pooky
  • Το Άβαταρ του/της pooky
  • Elite Member
  • Elite Member
  • What is it? Dragons?
Περισσότερα
24/02/2013 09:28 - 25/02/2013 01:27 #7488 από pooky
Απαντήθηκε από pooky στο θέμα Απ: Δηλώνω Νιντεντιακός.
Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, προς το φίλτατο που έγραψε το σεντόνι περί τη Ninty δεν θα κάτσω να απαντήσω σε αυτόν όταν βλέπω εκφράσεις "microshit" "έχω α' ποιότητα και δεν πήρα PS" και "g@y" η χρήση της τελευταίας φράσης στο YT και στα forums με ενοχλεί ιδιαίτερα.

Αν κάποιος είναι g@y, κομμουνιστής, μαύρος, Αλβανός, Σομαλός, Πακιστανός, gamer, μεθύστακας, γυναικάς, ξενύχτης, φιγουρατζής, ξέκ#λο, π#ρνη, Θεούσος, μάρτυρας του Ιεχωβά, Μουσουλμάνος ή οτιδήποτε άλλο, με γειά του με χαρά του από τη στιγμή που δεν σε ενοχλεί.

Αυτό που με ενοχλεί είναι το κάθε FanboI να γίνεται ρατσιστής προσπαθώντας να αποδείξει την ανωτερότητα των λόγων του. Δηλαδή έλεος, έχω 360 από το 2009 και έχω γράψει 1500 ώρες μόνο στο FM 4 και 600 ώρες στο Skyrim, προσπάθησα να το κάψω και δεν κάηκε, σημαίνει κάτι αυτό; Θεωρώ το Mario Galaxy 1 και 2 αριστουργήματα δηλαδή τι, παίζω και HALO θα μας πάρετε και το κεφάλι;

Όσο για το FanboIσμό πηγαίνετε στο GRM να δειτε ποιοί φάγανε τα edits στα post τους, ποια κονσόλα υποστηρίζανε και με τι απίστευτα θρασύ τρόπο μιλάγανε και σε μένα αλλά ιδιαίτερα σε άλλους.

Better lie a Free Man in my grave, than live like a puppet or a slave.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • glaros
  • Το Άβαταρ του/της glaros Συντάκτης θέματος
  • Team RC
  • Team RC
  • Play it Loud
Περισσότερα
24/02/2013 12:48 - 25/02/2013 01:27 #7492 από glaros
Απαντήθηκε από glaros στο θέμα Απ: Δηλώνω Νιντεντιακός.

pooky έγραψε: ...Αν κάποιος είναι g@y, κομμουνιστής, μαύρος, Αλβανός, Σομαλός, Πακιστανός, gamer, μεθύστακας, γυναικάς, ξενύχτης, φιγουρατζής, ξέκ#λο, π#ρνη, Θεούσος, μάρτυρας του Ιεχωβά, Μουσουλμάνος ή οτιδήποτε άλλο, με γειά του με χαρά του από τη στιγμή που δεν σε ενοχλεί...


Σίγουρα τέτοιοι χαρακτηρισμοί δεν είναι αποδεκτοί.

Περιμένουμε τα σχόλια από όλους σας για την Nintendo.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Darth_Cotsos
  • Το Άβαταρ του/της Darth_Cotsos
  • Platinum Member
  • Platinum Member
Περισσότερα
24/02/2013 14:57 #7494 από Darth_Cotsos
Απαντήθηκε από Darth_Cotsos στο θέμα Απ: Δηλώνω Νιντεντιακός.
Για μένα αυτές οι "κόντρες" είναι εντελώς ανούσιες!!!
Παίρνεις κάτι γιατί με αυτό περνάς καλά εσύ και διασκεδάζεις. Δεν παίρνεις κονσόλα για να την πεις στο γείτονα ότι η δικιά σου έχει καλύτερη CPU ή GPU.

Όταν παίζεις και περνάς καλά με το Nitendo γιατί να ασχοληθείς με κάτι άλλο???
Ότι και να λέει ο δίπλα που έχει sony ή ΧΒΟΧ δεν μπορούν να σε επηρεάζουν αφού εσύ με την επιλογή σου περνάς καλά!!!
Και οι τρεις εταιρίες μέχρι τώρα έχουν τρελές πωλήσεις που σημαίνει ότι θα μείνουν στο προσκήνιο για άλλη μια γενιά. Και να ευχόμαστε να είναι έτσι και για τις επόμενες γενιές γιατί εάν μείνει μόνο μια δύο τότε θα την πληρώσουμε εμείς οι καταναλωτές.

Και δηλώνω Sinclair User & PC Gamer!!! :P :lol:

Don't underestimate the power of the 8bit side!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • pooky
  • Το Άβαταρ του/της pooky
  • Elite Member
  • Elite Member
  • What is it? Dragons?
Περισσότερα
24/02/2013 18:10 - 25/02/2013 01:28 #7495 από pooky
Απαντήθηκε από pooky στο θέμα Απ: Δηλώνω Νιντεντιακός.
ΑΚΡΙΒΩΣ όπως τα είπε ο Κώτσος!

Παίζω με όλες τις κονσόλες σε όλες τις πλατφόρμες, χαίρομαι το GAMING πάνω από όλα και τίποτε άλλο. Χαρακτηρισμοί, καντήλια και "τον έχουμε μακρύτερο" από όποια πλευρά και να προέρχονται δηλώνουν φανατισμό και ηλιθιότητα.

Δηλαδή, ΟΚ, πιο ηλ#θιος πεθαίνεις πια. Το ίδιο και με τα λειτουργικά, το ίδιο και με τις υπολογιστικές πλατφόρμες. Αν εγώ κάνω τη δουλειά μου τη βρίσκω και πορώνομαι, τράβα σε άλλη παραλία.

Better lie a Free Man in my grave, than live like a puppet or a slave.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Fotis_KFOR
  • Το Άβαταρ του/της Fotis_KFOR
  • Site Owner / Admin
  • Site Owner / Admin
  • PC / Sinclair ZX Spectrum+3
Περισσότερα
25/02/2013 01:47 - 25/02/2013 01:49 #7497 από Fotis_KFOR
Απαντήθηκε από Fotis_KFOR στο θέμα Απ: Δηλώνω Νιντεντιακός.
Νεκτάριε, χαίρομαι που γουστάρεις κάτι με την καρδιά σου και δείχνεις να το απολαμβάνεις :cheer:

Είναι πολύ καλό κάποιος να αγαπάει κάποια κονσόλα και να ενθουσιάζεται - αυτό δείχνει ότι το χαίρεται και μπράβο του!

Επίσης δεν θεωρώ ότι είναι κακό που κάποιοι απλά επικροτούν την κονσόλα τους ΧΩΡΙΣ όμως να βρίζουν κάποια άλλη (άντε χαριτολογώντας να πουν ένα αστειάκι για την "αντίπαλη" κονσόλα - μέχρι εκεί).

Απλά πιστεύω και εγώ ότι είναι λάθος όταν "φανατίζονται" κάποιοι με κάποια "αντίπαλη" εταιρεία και να προχωρούν σε flames / βρισιές κτλ για να αποδείξουν ότι π.χ. η "άλλη" κονσόλα είναι αίσχος και η δικιά τους καλύτερη και φανταστικη κτλ κτλ

Δεν έχει κανένα νόημα κάτι τέτοιο. Η κάθε εταιρεία βγάζει το δικό της hardware / software και αν σου αρέσει το παίρνεις, αν δεν σου αρέσει απλά δεν το παίρνεις. 1+1=2, απλά.

Εμένα με έχουν "κράξει" που είμαι PC Gamer (επειδή δεν είμαι κονσολάς) ή επειδή έχω αρκετά μηχανήματα και δεν τα χρησιμοποιώ επειδή τα έχω σαν εκθέματα λόγω του "μουσείου" που είχα βάλει στόχο και δεν τα λιώνω κάθε μέρα.

Εγώ απολαμβάνω αυτό που κάνω, αλλά φυσικά πέρα του pc δεν μπορώ να ξεχάσω και τις υπέροχες στιγμές στο παρελθόν που έπαιζα Nintendo ή Playstation1 που είχα στην κατοχή μου ή και Amiga 500 και διάφορες κονσόλες Sega και Atari που είχαν φίλοι μου και λιώναμε, αλλά ούτε και τα ουφάδικα (arcades) που αν δεν έπαιζα θα είχα τουλάχιστον μια πολυκατοικία τώρα. (ας είναι καλά το ΜΑΜΕ που μέσω αυτού πέρα από τα γνήσια arcades, βλέπω πολλά παιχνίδια που λόγω εταιρείας κυκλοφορούν μόνο σε κονσόλες και έτσι θεωρώ κατά κάποιο τρόπο ότι ξέρω και αρκετούς τιτλους από κονσόλες λόγω των arcade).



Άσχετο - @pooky: έβαλα σε κάτι "κακές" λεξούλες κάποια συμβολάκια @# ;)

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • FarCry
  • Το Άβαταρ του/της FarCry
  • Elite Member
  • Elite Member
Περισσότερα
25/02/2013 02:05 #7498 από FarCry
Απαντήθηκε από FarCry στο θέμα Απ: Δηλώνω Νιντεντιακός.

Στη συνέχεια παρατηρώ πως η υφή του νερού στη λιμνούλα και η κίνησή του (animation) και η εξομείωση της φυσικής του (physics) ξεπερνούν ακόμα και το νερό του Crysis...




καλα ο τυπος δεν εχει ιδεα.....

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Maddog
  • Το Άβαταρ του/της Maddog
  • Premium Member
  • Premium Member
Περισσότερα
25/02/2013 10:22 #7499 από Maddog
Απαντήθηκε από Maddog στο θέμα Απ: Δηλώνω Νιντεντιακός.
Ναι, πολλά από τα γραφόμενα είναι εντελώς εκτός τόπου και χρόνου. Θα σταθώ μόνο σε ένα...

Όταν το 1987 έβγαλε το Super Mario Bros το οποίο ήταν το πρώτο παιχνίδι στο κόσμο που όλες οι πίστες του δεν ήταν στην ίδια οθόνη,όλοι σπεύσαν να αντιγράψουν.


Χμμμμ...ας αγνοήσουμε κατ' αρχήν το γεγονός ότι το παιχνίδι βγήκε το 1985... :P
Δεν είμαι και απόλυτα σίγουρος τι εννοεί με το "δεν ήταν στην ίδια οθόνη" αλλά είτε "διαφορετικές πίστες σε χωριστή οθόνη" εννοεί, είτε "διαφορετικές πίστες flick screen" εννοεί, είτε "scrolling με πολλά levels" εννοεί, υπάρχουν άπειρα παραδείγματα. Ακόμα και στο Atari 2600, ακόμα και σε όλα τα οκτάμπιτα. Καλώς ή κακώς, το gaming δεν εφευρέθιηκε από την Nintendo.

Adventure (1980)
Donkey Kong (1981)
Jungle King/Jungle Hunt (1982)
Pitfall (1982)
Manic Miner (1983)
Atic Atac (1983)
Jet Set Willy (1984)
Pacland (1984)

Έτσι στα γρήγορα και είμαι σίγουρος ότι ξεχνάω άπειρα... :)

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • chdlee
  • Το Άβαταρ του/της chdlee
  • Team RC
  • Team RC
Περισσότερα
25/02/2013 12:02 #7501 από chdlee
Απαντήθηκε από chdlee στο θέμα Απ: Δηλώνω Νιντεντιακός.
Επειδή η αγάπη μου για τη μουσική είναι ίδια, ίσως και μεγαλύτερη από την αγάπη μου για τα videogames, θα παραλληλίσω την κόντρα για τις κονσόλες με την κόντρα για τα είδη της μουσικής! Όλο αυτό μου θυμίζει τις μάχες και τις εντάσεις που έχουν δημιουργηθεί μεταξύ οπαδών της hardrock και της χορευτικής μουσικής... Λες και είναι πιο έξυπνοι ή πιο "μούρες" από τους άλλους επειδή ακούνε μόνο χορευτική ή μόνο rock. Το μεγαλύτερο λάθος είναι ότι προσπαθούν να πείσουν ότι αυτοί είναι οι σωστοί χλευάζοντας και λέγοντας υποτιμητικά σχόλια για τους "αντιπάλους". Κρυφά, όμως, οι περισσότεροι παραδέχονται την αξία και τη σημαντικότητα του άλλου είδους για την εξέλιξη της μουσικής.
Κι εδώ θέλω να καταλήξω:
Αν δεν υπήρχαν όλες αυτές οι εταιρίες δημιουργίας και παραγωγής μηχανημάτων και παιχνιδιών, τώρα εμείς θα παίζαμε το Pong 40 ή το Mario 30 !!! Ας ασχοληθούμε, λοιπόν, με αυτό που μας αρέσει ανάλογα με τα γούστα μας, τη διάθεσή μας και το βαλάντιό μας κι ας αφήσουμε τις κόντρες για αυτούς που δεν έχουν ιδέα τι θα πει gaming, αλλά και μουσική!!! ;)

80s resurrection

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • pooky
  • Το Άβαταρ του/της pooky
  • Elite Member
  • Elite Member
  • What is it? Dragons?
Περισσότερα
25/02/2013 12:26 #7502 από pooky
Απαντήθηκε από pooky στο θέμα Απ: Δηλώνω Νιντεντιακός.
Φωτάρα ελεύθερα σβήσε, κόψε και ράψε ότι θες.

Θα βάζω κι εγώ σύμβολα από δω και πέρα στα καντήλια! :)

Better lie a Free Man in my grave, than live like a puppet or a slave.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • vovolas
  • Το Άβαταρ του/της vovolas
  • Retro Elite
  • Retro Elite
  • tha vapsoume?
Περισσότερα
27/02/2013 09:34 #7546 από vovolas
Απαντήθηκε από vovolas στο θέμα Απ: Δηλώνω Νιντεντιακός.
Η αγορά είναι μεγάλη και ελεύθερη για τον καθένα πολλές κονσόλες,πολλά είδη gaming,απο μεγάλες εταιρείες οι οποίες έχουνε και τα καλά τους και τα κακά τους.Σίγουρα ουδείς τέλειος και όποιος υποστηρίζει το αντίθετο του χαρίζω ένα 4άμετρο σκοινί να πάει να κρεμαστεί για να μην πώ κάτι πιό άσεμνο,τέσπα έχω τύχει και εγώ να είμαι παρών σε συζυτήσεις του στύλ η nintedo καλύτερη απο την sony και η microsoft καλύτερη απο όλες και τα αντίθετα.Όπως αναφέρανε και τα παιδιά πιο πάνω παίρνεις κάτι και το παίζεις επειδή το γουστάρεις ΕΣΥ και όχι επειδή είναι στην μόδα και το παίζουνε όλοι ή οι περισσότεροι,π.χ το wiiu αναφέρω το wiiu επειδή είναι καινούργια κονσόλα όχι για κάποιο άλλο λόγο.Λοιπόν κάτι τέτοιες συζητήσεις μου θυμίζουνε κάτι άτομα που τσακώνονται πέρι ποδοσφαίρου κοκιναικοί και πρασιναικοί ξέρετε εσείς τι εννοώ,ο καθένας κάνει τις επιλογές του με κριτήριο την δικιά του συνείδηση και κανενός άλλου, θα ήθελα να ήξερα τι θα γίνει όταν όλες αυτές οι εταιρείες, θα έρθει η στιγμή που οι κονσόλες τους θα έρθουν σε έναν κορεσμό,τότε πιστεύω θα πέσει πολύ μούγκα.

"Knowing is not enough we must apply
Willing is not enough we must do."

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.279 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ

great retro computers and retro consoles companies logos