A-Max II στην Amiga 500
- fanny
-
- Retro Freak
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 724
Τέλος πάντων, εγώ έπαιξα αυτή τη μορφή του game (σε χρώματα, εννοώ) όταν ήμουν περίπου 9 χρονών, μαζί με πολλά ακόμα games! :') <3
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- kokkiklhs
-
Συντάκτης θέματος
- Elite Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 399
fanny έγραψε: Ακόμα προσπαθώ να βρω το κόλπο να διαβάσει το laptop των 64bit windows 7 cd με το σκάκι ( και άλλα cd-games) που διαβάζονταν από το windows 98, αρχικά, pc και μετά από τα windows xp. Προβλήματα... Θα προσπαθήσω κάποια στιγμή να κατεβάσω τέτοια games πάλι. Προσπαθώ εδώ και λίγες μέρες να το κάνω πάλι αυτό, αλλά δεν μπορώ, πλέον, απ' ότι φαίνεται να έχω το πρόγραμμα που "προσποιείται τα xp" .
Τέλος πάντων, εγώ έπαιξα αυτή τη μορφή του game (σε χρώματα, εννοώ) όταν ήμουν περίπου 9 χρονών, μαζί με πολλά ακόμα games! :') <3
9 ετών έπαιζες σκάκι, ρε θηρίο; Κυρά-Φανή, είσαι απίστευτη.... Εύγε!!!
Λοιπόν, για να παίξεις σε μοντέρνο hardware/λειτουργικό τέτοια πράγματα, χρειάζεσαι κάτι σαν το DOSbox ή το Wine, κι αν το μηχάνημά σου δεν έχει συσκευή CDROM, αρκεί να κατεβάσεις το Battlechess απ'ευθείας, από κάποια software repository...
Περιμένουμε παρουσίαση, μόλις τα καταφέρεις!!
- fanny
-
- Retro Freak
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 724
Για το απευθείας κι εγω το σκέφτηκα! Απλά δεν είναι μόνο αυτό το game οου έχω, είναι σίγουρα 3-4, αν όχι παραπάνω! Θα το τσεκάρω και θα απαντήσω να πω τα νέα! :') Thanks!