Συγκεντρωτική λίστα Feedback

• Dark_Knight
  • Το Άβαταρ του/της Dark_Knight
  • Team RC
  • Team RC
Περισσότερα
26/11/2019 16:33 #45678 από Dark_Knight
Απαντήθηκε από Dark_Knight στο θέμα Συγκεντρωτική λίστα Feedback
+1 και απο μενα στον nkary για το manual της amiga 500. Αψογη κατασταση και συμπληρωσε πολυ ωραια το σετακι

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

• manos426f
  • Το Άβαταρ του/της manos426f
  • Premium Member
  • Premium Member
Περισσότερα
28/04/2020 22:42 - 17/05/2020 08:57 #46233 από manos426f
Απαντήθηκε από manos426f στο θέμα Συγκεντρωτική λίστα Feedback
+1 στον madeco για την αγορά του Pi 2 B+

Ballywood - Αίθουσα ψυχαγωγίας στη Νέα Χαλκηδόνα με Darts, Billiards και Ping Pong!
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς.
Δεν υπάρχει μεγαλύτερο adventure game από την ίδια μας τη ζωή.

• madeco
  • Senior Member
  • Senior Member
Περισσότερα
14/05/2020 23:19 #46328 από madeco
Απαντήθηκε από madeco στο θέμα Συγκεντρωτική λίστα Feedback
+1 και στον manos426f για το Rasberry pi. Αψογος όπως πάντα . το ξεκίνησα και ολα πολυ καλά. Με Rasbian για την ωρα μονο. Σειρά εχουν δοκιμές με Lakka και Recalbox. χεχεχε...

• ant-mi
  • Το Άβαταρ του/της ant-mi
  • Senior Member
  • Senior Member
Περισσότερα
10/04/2021 00:05 - 10/04/2021 09:14 #47341 από ant-mi
Απαντήθηκε από ant-mi στο θέμα Συγκεντρωτική λίστα Feedback
Καλησπέρα σε όλους,
μόλις ανακάλυψα το section με τα feedback και είχα συνδεθεί στο forum ακριβώς για αυτόν τον λόγο!

Με την ευκαιρία λοιπόν, θα ήθελα να δώσω +2 στον kokkiklhs για τις 2 άψογες συναλλαγές που είχαμε και ήμουν ο αγοραστής και με την ευκαιρία ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την μεγάλη βοήθεια και τις γνώσεις που μου έχει προσφέρει απλόχερα!
Επίσης +3 στον άψογο Dark_Knight για τις 3 επίσης πολύ ευχάριστες συναλλαγές που είχαμε και ήμουν ο πωλητής.

Δυστυχώς, ο λόγος που συνδέθηκα είναι για να μοιραστώ μία αρνητική εμπειρία μου.
Θα πρέπει λοιπόν να δώσω και ένα -1, στην πρώτη αρνητική αξιολόγηση που κάνω γενικά, όχι μόνο στο retrocomputers.
Αυτή πηγαίνει στον nickunderhill για την αγγελία www.retrocomputers.gr/forum/zitisi/19210...-8bit-karta-grafikon

Ο Νικηφόρος είναι φιλικότατος και συμπαθέστατος και μετά από την πρώτη επικοινωνία μας, φάνηκε να είχε πολύ καλή διάθεση να κάνουμε μία ανταλλαγή.
Να του στείλω έναν αντάπτορα των 30€ από το ebay για να μετατρέψει ένα πληκτρολόγιο AT σε XT και μόλις τον παραλάβει κι εκείνος να μου στείλει τον untested Huyndai Super 16V που αναφέρει, ο οποίος αν προέκυπτε λειτουργικός, θα ήταν σαν να μου τον κάνει δώρο! Παρόλα αυτά, φάνηκε πολύ πρόθυμος να το προχωρήσουμε, έτσι και έγινε.
Παρήγγειλα τον αντάπτορα λοιπόν και στις 28 Ιανουαρίου τον παρέλαβε. Από τότε περιμένω ακόμα να μου στείλει τον υπολογιστή...
Έχουμε κάνει πάρα πολλές επικοινωνίες, πάντα είναι φιλικός, δεν έχει εξαφανιστεί και ίσα ίσα δίνει την εντύπωση πως είναι σοβαρός και δεν πάει να με κοροϊδέψει.
Επειδή όμως κατάντησε φοβερά κουραστικό και ψυχοφθόρο, στις 24 Μαρτίου του έστειλα ένα τελευταίο μήνυμα και τον ενημέρωσα πως δεν έχω σκοπό να συνεχίσω να προσπαθώ.
Αν τον στείλει κάποια στιγμή, θα επανέλθω για να ενημερώσω.
Δεν μου έχει τύχει ξανά κάτι τέτοιο όσα χρόνια κάνω την συλλογή μου και δυστυχώς μου έτυχε από ένα άτομο που μου φάνηκε από τους πιο αξιόπιστους και έμπιστους στις επικοινωνίες που είχαμε.

Ζητώ συγγνώμη αν σας κούρασα.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": kokkiklhs

• nkary
  • Το Άβαταρ του/της nkary
  • Retro Elite
  • Retro Elite
Περισσότερα
10/04/2021 12:51 #47342 από nkary
Απαντήθηκε από nkary στο θέμα Συγκεντρωτική λίστα Feedback
Παίζει να είναι αυτός?
gr.linkedin.com/in/nikiforoschristoforidis
Εγώ δε κατάλαβα κάτι.
Αυτός ήθελε να "αναστήσει" 2 μηχανάκια 8088 και τελικά θα έκανε ανταλαγη εναν keyboard adapter με τον Hyundai?
Εδώ έχει να μπει από 18/11/2020
Πάλι καλά να λες που εχασες μόνο 30€

• Fotis_KFOR
  • Το Άβαταρ του/της Fotis_KFOR
  • Site Owner / Admin
  • Site Owner / Admin
  • PC / Sinclair ZX Spectrum+3
Περισσότερα
10/04/2021 14:07 - 10/04/2021 14:23 #47343 από Fotis_KFOR
Απαντήθηκε από Fotis_KFOR στο θέμα Συγκεντρωτική λίστα Feedback

Καλησπέρα σε όλους,
μόλις ανακάλυψα το section με τα feedback και είχα συνδεθεί στο forum ακριβώς για αυτόν τον λόγο!

Με την ευκαιρία λοιπόν, θα ήθελα να δώσω +2 στον kokkiklhs για τις 2 άψογες συναλλαγές που είχαμε και ήμουν ο αγοραστής και με την ευκαιρία ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την μεγάλη βοήθεια και τις γνώσεις που μου έχει προσφέρει απλόχερα!
Επίσης +3 στον άψογο Dark_Knight για τις 3 επίσης πολύ ευχάριστες συναλλαγές που είχαμε και ήμουν ο πωλητής.

Δυστυχώς, ο λόγος που συνδέθηκα είναι για να μοιραστώ μία αρνητική εμπειρία μου.
Θα πρέπει λοιπόν να δώσω και ένα -1, στην πρώτη αρνητική αξιολόγηση που κάνω γενικά, όχι μόνο στο retrocomputers.
Αυτή πηγαίνει στον nickunderhill για την αγγελία www.retrocomputers.gr/forum/zitisi/19210...-8bit-karta-grafikon

Ο Νικηφόρος είναι φιλικότατος και συμπαθέστατος και μετά από την πρώτη επικοινωνία μας, φάνηκε να είχε πολύ καλή διάθεση να κάνουμε μία ανταλλαγή.
Να του στείλω έναν αντάπτορα των 30€ από το ebay για να μετατρέψει ένα πληκτρολόγιο AT σε XT και μόλις τον παραλάβει κι εκείνος να μου στείλει τον untested Huyndai Super 16V που αναφέρει, ο οποίος αν προέκυπτε λειτουργικός, θα ήταν σαν να μου τον κάνει δώρο! Παρόλα αυτά, φάνηκε πολύ πρόθυμος να το προχωρήσουμε, έτσι και έγινε.
Παρήγγειλα τον αντάπτορα λοιπόν και στις 28 Ιανουαρίου τον παρέλαβε. Από τότε περιμένω ακόμα να μου στείλει τον υπολογιστή...
Έχουμε κάνει πάρα πολλές επικοινωνίες, πάντα είναι φιλικός, δεν έχει εξαφανιστεί και ίσα ίσα δίνει την εντύπωση πως είναι σοβαρός και δεν πάει να με κοροϊδέψει.
Επειδή όμως κατάντησε φοβερά κουραστικό και ψυχοφθόρο, στις 24 Μαρτίου του έστειλα ένα τελευταίο μήνυμα και τον ενημέρωσα πως δεν έχω σκοπό να συνεχίσω να προσπαθώ.
Αν τον στείλει κάποια στιγμή, θα επανέλθω για να ενημερώσω.
Δεν μου έχει τύχει ξανά κάτι τέτοιο όσα χρόνια κάνω την συλλογή μου και δυστυχώς μου έτυχε από ένα άτομο που μου φάνηκε από τους πιο αξιόπιστους και έμπιστους στις επικοινωνίες που είχαμε.

Ζητώ συγγνώμη αν σας κούρασα.

Καλησπέρα ant-mi,

σε καταλαβαίνω και καλά έκανες και άφησες feedback για το θέμα σας.

Δυστυχώς δεν γνωρίζω ούτε εγώ ούτε η ομάδα τον συγκεκριμένο χρήστη αφού τυχαίνει να μην σχετίζεται με το site ούτε καν γράφει τακτικά στο φόρουμ εδώ, 2-3 ποστ έχει όλα και όλα και αυτά είναι μόνο για αγγελίες, όπως επίσης έχει να κάνει login περιπου 5 μήνες στο φόρουμ.

Εμείς θα του στείλουμε ένα μήνυμα για να τον ρωτήσουμε να μας πει και από τη μεριά του για το θέμα σας και θα σε ενημερώσουμε με ΡΜ αν απαντήσει, όπως επίσης αν δεν απαντήσει αναγκαστικά θα προβούμε σε αποκλεισμό του λογαριασμού του.

• ant-mi
  • Senior Member
  • Senior Member
Περισσότερα
10/04/2021 15:02 #47345 από ant-mi
Αυτός είναι ναι. Να διευκρινίσω πως δεν έχει εξαφανιστεί, ακόμα και τώρα να του στείλω ένα μήνυμα θα μου απαντήσει μέσα στην μέρα και θα είναι φιλικότατος και απολογητικός. Δεν πιστεύω πως είναι απατεώνας, αλλά αδιάφορος σε ακραίο βαθμό. Δεν αποκλείω κάποια στιγμή, κάποτε, να το θυμηθεί και να το στείλει.
Σας ευχαριστώ πολύ πάντως για την κινητοποίηση και το ενδιαφέρον!

Απλώς ήθελα να μοιραστώ την εμπειρία μου μαζί σας σε περίπτωση που βάλει μελλοντικά κάποια άλλη αγγελία.

Το ιστορικό της συγκεκριμένης είναι το εξής...
Είχε βάλει αγγελία ζήτησης οθονών για δύο υπολογιστές, ένας εκ των οποίων ήταν ο Huyndai που τον ψάχνω εδώ και πάρα πολύ καιρό (το αμέσως προηγούμενο μοντέλο του ήθελα ιδανικά για την ακρίβεια αλλά δεν θα κολλήσουμε εκεί), οπότε επικοινώνησα μαζί του και μου είπε πως του έλλειπε μία οθόνη και δύο ΧΤ πληκτρολόγια (είχε μόνο ΑΤ). Μου είπε ότι αν του βρω ένα XT πληκτρολόγιο θα τον ενδιέφερε ανταλλαγή με το ένα μηχάνημα από τα δύο που θα έμενε σκέτο χωρίς περιφερειακά, ώστε να ολοκληρώσει το άλλο. Δεν κατάφερα να βρω πληκτρολόγιο ΧΤ μετά από αρκετό ψάξιμο και μου είπε πως είναι οκ και με τον αντάπτορα, οπότε τα συμφωνήσαμε έτσι.

Το ποσό σαφώς και δεν ήταν μεγάλο ευτυχώς, πιο πολλά έδωσα για να πάρω εγώ ένα πληκτρολόγιο ΑΤ που βρήκα για να το μετατρέψω σε ΧΤ, κενές δισκέτες, το αγαπημένο μου Titus the Fox γνήσιο σε big box <3 και ένα joystick, όσο περίμενα τον υπολογιστή. Το σπάσιμο νεύρων είναι το βασικό μου θέμα και η μεγάλη απογοήτευση που από εκεί που έλεγα πως το βρήκα επιτέλους τον υπολογιστή μετά από τόσο καιρό που το αναζητούσα, έφτασα να το περιμένω από βδομάδα σε βδομάδα για δύο μήνες, μέχρι να πάρω τελικά απόφαση πως δεν θα έρθει ποτέ.

• Fotis_KFOR
  • Το Άβαταρ του/της Fotis_KFOR
  • Site Owner / Admin
  • Site Owner / Admin
  • PC / Sinclair ZX Spectrum+3
Περισσότερα
10/04/2021 15:14 #47346 από Fotis_KFOR
Απαντήθηκε από Fotis_KFOR στο θέμα Συγκεντρωτική λίστα Feedback

Αυτός είναι ναι. Να διευκρινίσω πως δεν έχει εξαφανιστεί, ακόμα και τώρα να του στείλω ένα μήνυμα θα μου απαντήσει μέσα στην μέρα και θα είναι φιλικότατος και απολογητικός. Δεν πιστεύω πως είναι απατεώνας, αλλά αδιάφορος σε ακραίο βαθμό. Δεν αποκλείω κάποια στιγμή, κάποτε, να το θυμηθεί και να το στείλει.
Σας ευχαριστώ πολύ πάντως για την κινητοποίηση και το ενδιαφέρον!

Απλώς ήθελα να μοιραστώ την εμπειρία μου μαζί σας σε περίπτωση που βάλει μελλοντικά κάποια άλλη αγγελία.

Το ιστορικό της συγκεκριμένης είναι το εξής...
Είχε βάλει αγγελία ζήτησης οθονών για δύο υπολογιστές, ένας εκ των οποίων ήταν ο Huyndai που τον ψάχνω εδώ και πάρα πολύ καιρό (το αμέσως προηγούμενο μοντέλο του ήθελα ιδανικά για την ακρίβεια αλλά δεν θα κολλήσουμε εκεί), οπότε επικοινώνησα μαζί του και μου είπε πως του έλλειπε μία οθόνη και δύο ΧΤ πληκτρολόγια (είχε μόνο ΑΤ). Μου είπε ότι αν του βρω ένα XT πληκτρολόγιο θα τον ενδιέφερε ανταλλαγή με το ένα μηχάνημα από τα δύο που θα έμενε σκέτο χωρίς περιφερειακά, ώστε να ολοκληρώσει το άλλο. Δεν κατάφερα να βρω πληκτρολόγιο ΧΤ μετά από αρκετό ψάξιμο και μου είπε πως είναι οκ και με τον αντάπτορα, οπότε τα συμφωνήσαμε έτσι.

Το ποσό σαφώς και δεν ήταν μεγάλο ευτυχώς, πιο πολλά έδωσα για να πάρω εγώ ένα πληκτρολόγιο ΑΤ που βρήκα για να το μετατρέψω σε ΧΤ, κενές δισκέτες, το αγαπημένο μου Titus the Fox γνήσιο σε big box <3 και ένα joystick, όσο περίμενα τον υπολογιστή. Το σπάσιμο νεύρων είναι το βασικό μου θέμα και η μεγάλη απογοήτευση που από εκεί που έλεγα πως το βρήκα επιτέλους τον υπολογιστή μετά από τόσο καιρό που το αναζητούσα, έφτασα να το περιμένω από βδομάδα σε βδομάδα για δύο μήνες, μέχρι να πάρω τελικά απόφαση πως δεν θα έρθει ποτέ.

Αφού έχεις στοιχεία επικοινωνίας του που μιλάτε (προφανώς τηλεφωνικά ή social κτλ), ενημέρωσε τον ότι του έχουμε στείλει μήνυμα εδώ στο φόρουμ (ΡΜ) για να μπει να το δει, ώστε να μας ενημερώσει και εμάς και από τη μεριά του τι συμβαίνει για να έχουμε ακούσει και τη δική του εκδοχή, ώστε να προσπαθήσουμε να βρεθεί μια λύση στο θέμα σας.

• ant-mi
  • Senior Member
  • Senior Member
Περισσότερα
10/04/2021 19:51 #47347 από ant-mi
Οκ Φώτη, τον ενημέρωσα πως του έχεις στείλει προσωπικό μήνυμα στο forum για να ακούσεις και την δική του πλευρά για την αρνητική αξιολόγηση που του άφησα. Φαντάζομαι θα μπει να το δει και θα απαντήσει.

Την Δευτέρα υπολόγιζε να μου τον στείλει ούτως ή άλλως μου είπε, οπότε μακάρι να συμβεί και να επανέλθω προς τα μέσα της εβδομάδας για update με τα ευχάριστα.

Σε κάθε περίπτωση, ευχαριστώ πολύ για την πρόθεση να βοηθήσεις!

• nkary
  • Retro Elite
  • Retro Elite
Περισσότερα
13/04/2021 19:30 #47357 από nkary

Οκ Φώτη, τον ενημέρωσα πως του έχεις στείλει προσωπικό μήνυμα στο forum για να ακούσεις και την δική του πλευρά για την αρνητική αξιολόγηση που του άφησα. Φαντάζομαι θα μπει να το δει και θα απαντήσει.

Την Δευτέρα υπολόγιζε να μου τον στείλει ούτως ή άλλως μου είπε, οπότε μακάρι να συμβεί και να επανέλθω προς τα μέσα της εβδομάδας για update με τα ευχάριστα.

Σε κάθε περίπτωση, ευχαριστώ πολύ για την πρόθεση να βοηθήσεις!
Τελικά στο έστειλε?

• ant-mi
  • Senior Member
  • Senior Member
Περισσότερα
14/04/2021 17:41 - 14/04/2021 17:42 #47359 από ant-mi
Μου είπε ότι το έστειλε την Δευτέρα το μεσημέρι από Κιλκίς για Θεσσαλονίκη με ενδιάμεσο πρακτορείο και από εκεί Αθήνα.
Λογικά αύριο θα φτάσει. Για να δούμε...
Δηλώνω συγκρατημένα συγκινημένος :-)

Αν το λάβω τελικά, το μόνο σίγουρο είναι πως θα το δείτε σε επόμενο thread μου!
Είτε θα δουλεύουν όλα όπως πρέπει και θα ψάχνω μήπως κάποιος έχει παιχνίδια να μου γράψει σε δισκέτες μου είτε θα χρειαστώ ρετρογιατρό γιατί κάτι δεν θα μου κάνει την χάρη να λειτουργεί, όπως συνήθως...

• nkary
  • Retro Elite
  • Retro Elite
Περισσότερα
14/04/2021 17:51 - 14/04/2021 17:52 #47360 από nkary
Κιλκις-Αθήνα 4 μέρες με κτελ φαντάζομαι?

• ant-mi
  • Senior Member
  • Senior Member
Περισσότερα
16/04/2021 08:58 #47362 από ant-mi
Με μεταφορικές. Ελπίζω να φτάσει σήμερα και να επανέλθω το απόγευμα με φωτογραφία!

• ant-mi
  • Senior Member
  • Senior Member
Περισσότερα
16/04/2021 21:58 - 18/04/2021 15:32 #47366 από ant-mi
Τον παρέλαβα! Μπορώ και επισήμως να ανακαλέσω την αρνητική κριτική, το τέλος ήταν αίσιο!
Δυστυχώς δεν μου έκανε την χάρη να λειτουργήσει, οπότε είστε πολύ τυχεροί, θα συνεχίσω να σας ζαλίζω τις επόμενες ημέρες με το νέο thread που θα ανοίξω για να δούμε πώς και αν θα μπορέσουμε να τον αναστήσουμε.

Σε κάθε περίπτωση, είμαι ενθουσιασμένος γιατί δεν είναι το μοντέλο που νόμιζα πως θα μου στείλει, αλλά ακριβώς αυτός που είχα μικρός!
Αν εξαιρέσουμε πως ο δικός μου δεν είχε σκληρό δίσκο και ένα mod περίεργο που έχει αυτός στην κάρτα γραφικών, αλλά είχε game port, είναι ακριβώς ίδιοι και η συγκίνηση είναι μεγάλη!

Αφήνω λοιπόν το συγκεκριμένο thread στην ησυχία του και σας ευχαριστώ όλους για τον χρόνο και τις απαντήσεις σας.
Συνημμένα:
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": nkary

• nkary
  • Retro Elite
  • Retro Elite
Περισσότερα
16/04/2021 22:43 #47367 από nkary
Ε καλορίζικος οπότε και με το καλό να φτιαχθει

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.525 δευτερόλεπτα