- Forum
- Διάφορα
- Περιοδικά - Έντυπα
- Περιοδικά ρετρό υπολογιστών - κονσολών
- GamePro
- Ολα τα εξώφυλλα του περιοδικού Gamepro ανεβασμένα στο site Console Hunter !
Ολα τα εξώφυλλα του περιοδικού Gamepro ανεβασμένα στο site Console Hunter !
- Console Hunter
-
Συντάκτης θέματος
- Junior Member
-
01/04/2021 18:26 #47315
από Console Hunter
Console Wars - Collectors Room Tours - Reviews - Unboxings - Stores - How To - Retro Video Games - Scans - Giveaways - Αφιερώματα
www.youtube.com/channel/UC0NSxsoBY5U2pMPlUCGMf4g
Ολα τα εξώφυλλα του περιοδικού Gamepro ανεβασμένα στο site Console Hunter ! δημιουργήθηκε από Console Hunter
Χαιρετώ τη ρετρό παρέα!
Με μεγάλη μου χαρά σας παρουσιάζω τη προσπάθεια μου να συλλέξω και εν τέλη να σκανάρω όλα τα εξώφυλλα του περιοδικού Gamepro!
Μαζί με τα εξώφυλλα σκαναρισμένα στα 300dpi που μπορείτε να κατεβάσετε ασυμπίεστα, έχω γράψει και ένα blog editorial που πιστεύω θα βρείτε
ενδιαφέρουσες τις πληροφορίες του! Την ίδια προσπάθεια θα κάνω και για το περιοδικό Games όταν βρω 23 τεύχη που μου λείπουνε από τα 157.
Θα πρότεινα να χαζέψετε το λίνκ απο Pc και όχι από κινητό καθώς δε φαίνεται ιδανικά. Enjoy!
consolehunteronia.wixsite.com/webtv/gamepro
Με μεγάλη μου χαρά σας παρουσιάζω τη προσπάθεια μου να συλλέξω και εν τέλη να σκανάρω όλα τα εξώφυλλα του περιοδικού Gamepro!
Μαζί με τα εξώφυλλα σκαναρισμένα στα 300dpi που μπορείτε να κατεβάσετε ασυμπίεστα, έχω γράψει και ένα blog editorial που πιστεύω θα βρείτε
ενδιαφέρουσες τις πληροφορίες του! Την ίδια προσπάθεια θα κάνω και για το περιοδικό Games όταν βρω 23 τεύχη που μου λείπουνε από τα 157.
Θα πρότεινα να χαζέψετε το λίνκ απο Pc και όχι από κινητό καθώς δε φαίνεται ιδανικά. Enjoy!
consolehunteronia.wixsite.com/webtv/gamepro
Console Wars - Collectors Room Tours - Reviews - Unboxings - Stores - How To - Retro Video Games - Scans - Giveaways - Αφιερώματα
www.youtube.com/channel/UC0NSxsoBY5U2pMPlUCGMf4g
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Fotis_KFOR, chdlee, stabill
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Fotis_KFOR
-
- Site Owner / Admin
-
- PC / Sinclair ZX Spectrum+3
02/04/2021 10:28 #47320
από Fotis_KFOR
My Collection / Projects / Various :
Computers , Consoles-Pongs , Various , Not-working , Handhelds-Tabletops , Intel p4004 (First CPU) , Old Hardware Parts , Magazines ,
Retro Computer Project , M.A.M.E. Cabinets , My Retro Computers & Consoles Room
UP THE IRONS!!! - My Iron Maiden Collection
My Wish List : www.retrocomputers.gr/collection/my-wish-list ;)
KEEP RETRO
Απαντήθηκε από Fotis_KFOR στο θέμα Ολα τα εξώφυλλα του περιοδικού Gamepro ανεβασμένα στο site Console Hunter !
My Collection / Projects / Various :
Computers , Consoles-Pongs , Various , Not-working , Handhelds-Tabletops , Intel p4004 (First CPU) , Old Hardware Parts , Magazines ,
Retro Computer Project , M.A.M.E. Cabinets , My Retro Computers & Consoles Room
UP THE IRONS!!! - My Iron Maiden Collection
My Wish List : www.retrocomputers.gr/collection/my-wish-list ;)
KEEP RETRO
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Console Hunter
- stabill
-
- Team RC
-
- kEEp rETRo!
Λιγότερα
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1653
03/04/2021 12:05 #47323
από stabill
Απαντήθηκε από stabill στο θέμα Ολα τα εξώφυλλα του περιοδικού Gamepro ανεβασμένα στο site Console Hunter !
Φοβερή δουλειά, σιγά-σιγά θα τα δω να θυμηθώ τα παλιά μια και δεν έχω κρατήσει παρά ελάχιστα και αυτά όχι ολόκληρα, "πετσοκομμένα"...
- Forum
- Διάφορα
- Περιοδικά - Έντυπα
- Περιοδικά ρετρό υπολογιστών - κονσολών
- GamePro
- Ολα τα εξώφυλλα του περιοδικού Gamepro ανεβασμένα στο site Console Hunter !
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.278 δευτερόλεπτα