CURRENTLY...PLAYING!

• P.Dial
  • Το Άβαταρ του/της P.Dial Συντάκτης θέματος
  • Premium Member
  • Premium Member
  • QUI AUDET...ATARI ST!
Περισσότερα
09/01/2013 14:23 - 09/01/2013 14:45 #5974 από P.Dial
Απαντήθηκε από P.Dial στο θέμα Απ: CURRENTLY...PLAYING!
Finitto λοιπόν και το BINARY DOMAIN.....και ομολογώ ότι με ενθουσίασε ιδιαίτερα καθώς το story, οι διάλογοι, το gameplay αλλά και ο τεχνικός τομέας του είναι όλα άψογα. Ελπίζω σε κάποιο sequel.

Τον ίδιο ενθουσιασμό είχα αισθανθεί τερματίζοντας το φοβερό και τρομερό BULLETSTORM (X360) αλλά και το πολύ καλό VANQUISH. Απλά μπαμ-μπουμ games, χωρίς να κάθεσαι να σκέφτεσαι τι πρέπει να κάνεις. Απλά αρπάζεις το όπλο και γεμίζεις μολύβι τους παρατρεχάμενους!

BULLETSTORM

ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ SOUNDTRACK ΤΟΥ BULLETSTORM (ΒΑΛΤΕ ΔΥΝΑΤΑ ΤΑ ΗΧΕΙΑ!!!!)

ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ SOUNDTRACK ΤΟΥ BULLETSTORM (ΒΑΛΤΕ ΔΥΝΑΤΑ ΤΑ ΗΧΕΙΑ!!!!)

VANQUISH

Και τώρα....μέχρι να πιάσω το FAR CRY 3....παίζω με το SPEC OPS - THE LINE, ένα action game χωρίς τα φοβερά γραφικά αλλά με διάφορες ανατροπές και ένα Dubai, που μόνο μέρος διακοπών δεν θυμίζει.

SPEC OPS - THE LINE

Και τώρα....μέχρι να πιάσω το FAR CRY 3....παίζω με το SPEC OPS - THE LINE, ένα action game χωρίς τα φοβερά γραφικά αλλά με διάφορες ανατροπές και ένα Dubai, που μόνο μέρος διακοπών δεν θυμίζει.

SPEC OPS - THE LINE

:cheer:

www.retroshowcase.gr

My Collection: Amstrad CPC 6128, Amstrad GX4000, Sega Mastersystem II, Atari 1040STFM, Amiga 500, Amiga 600, Amiga 1200, Sega Megadrive II, Nintendo SNES, Panasonic 3DO, Atari Jaguar, Nintendo 64, Sega Saturn, Sony PSOne, Sony PSX, Sega Dreamcast, Nintendo Gamecube, Sony PS2, Sony PSP, Microsoft XBOX, Microsoft XBOX360 Phat (LT 2.0), Microsoft XBOX360 Slim (RGH), Sony PS3 Superslim

gifs.gifbin.com/1233927325_jean%20claude...counter%20strike.gif

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

• djbeast
  • Το Άβαταρ του/της djbeast
  • Platinum Member
  • Platinum Member
Περισσότερα
10/01/2013 11:48 #6005 από djbeast
Απαντήθηκε από djbeast στο θέμα Re: Απ: CURRENTLY...PLAYING!
Μόλις ξεκίνησα να παίζω το XCOM Enemy Unknown.
Αν και δεν είμαι φαν των strategy παιχνιδιών (ούτε θέλω να τα βλέπω δηλαδή) , το συγκεκριμένο περιέχει και στοιχεία από άλλα είδη παιχνιδιών με αποτέλεσμα να κολλάς! Κολλάς άσχημα όμως!
Το story δεν έχει να δώσει πολλά , μας την πέφτουν εξωγήινοι (πάλι) και έχοντας μια ομάδα 4 ατόμων (που μπορούμε να τους παραμετροποιήσουμε κιόλας) , πάμε να τους "φάμε".
Δεν λέω περισσότερα καθώς αξίζει να του ρίξετε μια προσεχτική ματιά.

Atari 2600 - Playstation - Playstation 2 - Playstation 3 - Playstation 4 Pro - PlayStation 5 Pro - PSP - PS Vita - Nintendo Gameboy Advance - Game Gear - Nintendo NES - Nintendo SNES - Nintendo Gamecube - Nintendo Wii - Nintendo Wii U - Nintendo 3DS XL - Nintendo Switch - Sega Game Gear - Sega Mega Drive I - Sega Mega CD I - Sega Saturn - Sega Dreamcast - Xbox - Xbox 360 - Xbox One X - Xbox Series X - Panasonic 3DO - Neo Geo X Gold - Nec Turbo Duo RX

• P.Dial
  • Το Άβαταρ του/της P.Dial Συντάκτης θέματος
  • Premium Member
  • Premium Member
  • QUI AUDET...ATARI ST!
Περισσότερα
10/01/2013 23:04 #6018 από P.Dial
Απαντήθηκε από P.Dial στο θέμα Απ: CURRENTLY...PLAYING!
Αν εννοείς σε PC, αναφορικά στα RTS είμαι ακόμα στο Age Of The Empires 3! χαχαχαχαχαχαχα! Έχω μείνει πίσω! Αν όμως λες στο 360...χμμμμ....με το joypad τα RTS είναι βασανιστικά δύσκολα!

www.retroshowcase.gr

My Collection: Amstrad CPC 6128, Amstrad GX4000, Sega Mastersystem II, Atari 1040STFM, Amiga 500, Amiga 600, Amiga 1200, Sega Megadrive II, Nintendo SNES, Panasonic 3DO, Atari Jaguar, Nintendo 64, Sega Saturn, Sony PSOne, Sony PSX, Sega Dreamcast, Nintendo Gamecube, Sony PS2, Sony PSP, Microsoft XBOX, Microsoft XBOX360 Phat (LT 2.0), Microsoft XBOX360 Slim (RGH), Sony PS3 Superslim

gifs.gifbin.com/1233927325_jean%20claude...counter%20strike.gif

• pooky
  • Το Άβαταρ του/της pooky
  • Elite Member
  • Elite Member
  • What is it? Dragons?
Περισσότερα
10/01/2013 23:27 #6023 από pooky
Απαντήθηκε από pooky στο θέμα Απ: CURRENTLY...PLAYING!
Κοντεύω να τελειώσω το BODYCOUNT στο 360, ενώ δεν με βλέπω να συνεχίζω το CONDEMNED με τη καμία, είναι πολύ αργό για τα γούστα μου.

Παράλληλα σήμερα έπαιξα ολίγον φλιπεράκι στο PS2 ενώ μπορώ να πω ότι έμεινα με οτ στόμα ανοιχτό παίζοντας το Baldur's Gate Dark Alliance II στο παλιό XBOX, που μου δάνεισε ο καλός φίλος Maddog.

Φυσικά δεν παρέλειψα να ρίξω γυροβολιές στο Forza 3 , το οποίο και παίζω 5η φορά, έχοντας γράψει 110 ώρες παιχνιδιού και δεν πρέπει να το έχω ξεκινήσει ένα μήνα.

Λιώνω εν μέσω καταψύξεως. Γουστάρω: :woohoo:

Better lie a Free Man in my grave, than live like a puppet or a slave.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.209 δευτερόλεπτα