- Forum
- Διάφορα
- Ιστορία (υπολογιστών - software κτλ)
- Εταιρείες Hardware
- ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΗΣ NINTENDO ITOCHU HELLAS ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΛΕΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΥΛΗ
ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΗΣ NINTENDO ITOCHU HELLAS ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΛΕΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΥΛΗ
- Console Hunter
-
Συντάκτης θέματος
- Junior Member
-
27/12/2021 13:51 #47845
από Console Hunter
Console Wars - Collectors Room Tours - Reviews - Unboxings - Stores - How To - Retro Video Games - Scans - Giveaways - Αφιερώματα
www.youtube.com/channel/UC0NSxsoBY5U2pMPlUCGMf4g
ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΗΣ NINTENDO ITOCHU HELLAS ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΛΕΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΥΛΗ δημιουργήθηκε από Console Hunter
Καλημέρα σας φίλοι του retrocomputers.gr,
Νιώθω μεγάλη υπερηφάνεια καθώς για πρώτη φορά στα χρονικά του ελληνικού gaming youtube, παρουσιάζω αποκλειστικά τους ''μεγάλους'' Αντώνη Λεκόπουλο και Δημήτρη Παυλή σε ένα επεισόδιο - ντοκυμαντέρ, όπου οι προσκεκλημένοι μου μιλήσανε για τον θρυλικό αντιπρόσωπο της Nintendo, την Itochu Hellas! Με τον κύριο Λεκόπουλο είχα ήδη κάνει επεισόδιο - συνεργασία τον Μάρτιο που μας πέρασε, σχετικά με αφιέρωμα μου στον AMSTRAD cpc6128 αλλά και τις αναμνήσεις του σχετικά με το περιοδικό Pixel. To αντίστοιχο topic μπορείτε να το βρείτε φυσικά στο φόρουμ.
Σας παρουσιάζω λοιπόν υπερήφανα τον Διευθυντή marketing και προώθησης της Itochu Hellas, κύριο Δημήτρη Παυλή καθώς και τον μεταφραστή και συντάκτη, κύριο Αντώνη Λεκόπουλο!
Δύο άτομα με ξεχωριστές θέσεις που με την αγάπη τους και το μεράκι τους, έβαλαν λίθους για να αναδειχτεί ο θρυλικός τότε αντιπρόσωπος της Nintendο, η Itochu Hellas σε αυτό που έχουμε σήμερα στο μυαλό μας!
Οι δύο προσκεκλημένοι μου αναπολούν και διηγούνται ανείπωτες ιστορίες έως τώρα, εντρυφούν σε βάθος αναμνήσεων της περιόδου 1991-1997, απαντάνε σε ερωτήσεις μου αλλά και σε ερωτήσεις φίλων του καναλιού και φυσικά μας λύνουν απορίες που μας ροκανίζανε το μυαλό ως συλλέκτες τα τελευταία 15 χρόνια!
Ένα επεισόδιο που μοσχομυρίζει Nintendo και 90s και δεν πρέπει να το χάσει κανένας φίλος της Nintendo! Console Hunter Exclusive! Enjoy και δείξτε στην επεισοδιάρα την αγάπη σας!
Το επεισόδιο αυτό ήρθε για να δώσει όμορφες αναμνήσεις αλλά και να λύσει πολλές απορίες. Περιμένω τα σχόλια σας εδώ αλλά και στο επεισόδιο στο yοutube και φυσικά ένα like και ένα subscribe αν πιστεύετε πως το αξίζει αυτή η δουλειά μου! Σας ευχαριστώ και καλές γιορτές!
Νιώθω μεγάλη υπερηφάνεια καθώς για πρώτη φορά στα χρονικά του ελληνικού gaming youtube, παρουσιάζω αποκλειστικά τους ''μεγάλους'' Αντώνη Λεκόπουλο και Δημήτρη Παυλή σε ένα επεισόδιο - ντοκυμαντέρ, όπου οι προσκεκλημένοι μου μιλήσανε για τον θρυλικό αντιπρόσωπο της Nintendo, την Itochu Hellas! Με τον κύριο Λεκόπουλο είχα ήδη κάνει επεισόδιο - συνεργασία τον Μάρτιο που μας πέρασε, σχετικά με αφιέρωμα μου στον AMSTRAD cpc6128 αλλά και τις αναμνήσεις του σχετικά με το περιοδικό Pixel. To αντίστοιχο topic μπορείτε να το βρείτε φυσικά στο φόρουμ.
Σας παρουσιάζω λοιπόν υπερήφανα τον Διευθυντή marketing και προώθησης της Itochu Hellas, κύριο Δημήτρη Παυλή καθώς και τον μεταφραστή και συντάκτη, κύριο Αντώνη Λεκόπουλο!
Δύο άτομα με ξεχωριστές θέσεις που με την αγάπη τους και το μεράκι τους, έβαλαν λίθους για να αναδειχτεί ο θρυλικός τότε αντιπρόσωπος της Nintendο, η Itochu Hellas σε αυτό που έχουμε σήμερα στο μυαλό μας!
Οι δύο προσκεκλημένοι μου αναπολούν και διηγούνται ανείπωτες ιστορίες έως τώρα, εντρυφούν σε βάθος αναμνήσεων της περιόδου 1991-1997, απαντάνε σε ερωτήσεις μου αλλά και σε ερωτήσεις φίλων του καναλιού και φυσικά μας λύνουν απορίες που μας ροκανίζανε το μυαλό ως συλλέκτες τα τελευταία 15 χρόνια!
Ένα επεισόδιο που μοσχομυρίζει Nintendo και 90s και δεν πρέπει να το χάσει κανένας φίλος της Nintendo! Console Hunter Exclusive! Enjoy και δείξτε στην επεισοδιάρα την αγάπη σας!
Το επεισόδιο αυτό ήρθε για να δώσει όμορφες αναμνήσεις αλλά και να λύσει πολλές απορίες. Περιμένω τα σχόλια σας εδώ αλλά και στο επεισόδιο στο yοutube και φυσικά ένα like και ένα subscribe αν πιστεύετε πως το αξίζει αυτή η δουλειά μου! Σας ευχαριστώ και καλές γιορτές!
Console Wars - Collectors Room Tours - Reviews - Unboxings - Stores - How To - Retro Video Games - Scans - Giveaways - Αφιερώματα
www.youtube.com/channel/UC0NSxsoBY5U2pMPlUCGMf4g
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Fotis_KFOR, chdlee, stabill, spyros.s, navarxos, Rick_Dangerous
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- stabill
-
- Team RC
-
- kEEp rETRo!
Λιγότερα
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1653
27/12/2021 14:02 - 27/12/2021 14:04 #47846
από stabill
Απαντήθηκε από stabill στο θέμα ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΗΣ NINTENDO ITOCHU HELLAS ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΛΕΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΥΛΗ
Ένα εντυπωσιακό επεισόδιο που το "ρουφηξα" στην κυριολεξια απο την αρχη εως το τελος... Δεν θα το χαρουν μονο οι φιλοι της Nintendo αλλα και ολοι οσοι εζησαν εκεινη την εποχη... Ξυπνά απιστευτες μνημες και το σημαντικοτερο, μαθαινουμε πραγματα που δεν υπηρχε περιπτωση να γνωριζαμε τοτε.
(Νικο, εδωσες πονο!!!)
Μην το χάσετε!!!
(Νικο, εδωσες πονο!!!)
Μην το χάσετε!!!
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Console Hunter
- Fotis_KFOR
-
- Site Owner / Admin
-
- PC / Sinclair ZX Spectrum+3
27/12/2021 20:01 #47847
από Fotis_KFOR
My Collection / Projects / Various :
Computers , Consoles-Pongs , Various , Not-working , Handhelds-Tabletops , Intel p4004 (First CPU) , Old Hardware Parts , Magazines ,
Retro Computer Project , M.A.M.E. Cabinets , My Retro Computers & Consoles Room
UP THE IRONS!!! - My Iron Maiden Collection
My Wish List : www.retrocomputers.gr/collection/my-wish-list ;)
KEEP RETRO
Απαντήθηκε από Fotis_KFOR στο θέμα ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΗΣ NINTENDO ITOCHU HELLAS ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΛΕΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΥΛΗ
Πολύ ωραίο επεισόδιο, μπράβο Νίκο!
Ο Αντώνης Λεκόπουλος και ο Δημήτρης Παυλής μοιράστηκαν πολύ όμορφες αναμνήσεις αλλά παράλληλα και χρήσιμες πληροφορίες στην κουβέντα που κάνατε, σίγουρα όλοι όσοι ασχολούνται με το ρετρό θα τις βρήκαν χρήσιμες (και ειδικά οι Nintendo fans θα χάρηκαν πολύ πιστεύω)
Είδα ένα πολύ ωραίο και όμορφο κλίμα στην παρέα και επίσης γενικά βλέπω ότι έχεις μπει πολύ δυναμικά στο χώρο και έχεις πολύ όρεξη και θέληση για αυτό που κάνεις.
Συνέχισε έτσι
Ο Αντώνης Λεκόπουλος και ο Δημήτρης Παυλής μοιράστηκαν πολύ όμορφες αναμνήσεις αλλά παράλληλα και χρήσιμες πληροφορίες στην κουβέντα που κάνατε, σίγουρα όλοι όσοι ασχολούνται με το ρετρό θα τις βρήκαν χρήσιμες (και ειδικά οι Nintendo fans θα χάρηκαν πολύ πιστεύω)
Είδα ένα πολύ ωραίο και όμορφο κλίμα στην παρέα και επίσης γενικά βλέπω ότι έχεις μπει πολύ δυναμικά στο χώρο και έχεις πολύ όρεξη και θέληση για αυτό που κάνεις.
Συνέχισε έτσι
My Collection / Projects / Various :
Computers , Consoles-Pongs , Various , Not-working , Handhelds-Tabletops , Intel p4004 (First CPU) , Old Hardware Parts , Magazines ,
Retro Computer Project , M.A.M.E. Cabinets , My Retro Computers & Consoles Room
UP THE IRONS!!! - My Iron Maiden Collection
My Wish List : www.retrocomputers.gr/collection/my-wish-list ;)
KEEP RETRO
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": stabill, Console Hunter, Rick_Dangerous
- navarxos
- Senior Member
-
Λιγότερα
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 103
18/03/2022 17:04 #48047
από navarxos
Απαντήθηκε από navarxos στο θέμα ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΗΣ NINTENDO ITOCHU HELLAS ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΛΕΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΥΛΗ
Πολύ καλό επεισόδιο! Ωραίος Νίκο!
- Forum
- Διάφορα
- Ιστορία (υπολογιστών - software κτλ)
- Εταιρείες Hardware
- ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΗΣ NINTENDO ITOCHU HELLAS ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΛΕΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΥΛΗ
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.235 δευτερόλεπτα