×
Το RetroComputers.gr στο συνέδριο AthensCon 2019 (14 Νοε 2019)

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι η ομάδα του RetroComputers.gr θα λάβει μέρος στο συνέδριο AthensCon 2019 που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Νοεμβρίου και 01 Δεκεμβρίου 2019 στο κλειστό γήπεδο Tae Kwon Do (Παλαιού Φαλήρου) και το ωράριο λειτουργίας του συνεδρίου θα είναι από τις 10:30 το πρωί μέχρι τις 22:00 το βράδυ.

Topic-icon Bandai WonderSwan color Crystal

  • glaros
  • Το Άβαταρ του/της glaros Συντάκτης θέματος
  • Team RC
  • Team RC
  • Play it Loud
Περισσότερα
12/10/2013 17:17 - 26/01/2014 21:58 #13964 από glaros
Bandai WonderSwan color Crystal δημιουργήθηκε από glaros
Tο φορητό της Bandai.
[/i][/b]

Το όλο σύστημα χωρά στη χούφτα του χεριού μας,είναι πολύ ελαφρύ και σχεδιαστικά έχει ελαφριές καμπύλες,τα λεία πλαστικά καλύμματα βοηθούν στο να μην λερώνεται εύκολα.Στην μπροστινή πλευρά,φυσικά,βλέπουμε την οθόνη η οποια στο συγκεκριμένο μοντέλο είναι πιο καθαρή και το φαινόμενο "ghosting" δεν υπάρχει,στην δεξιά πλευρά της οθόνης είναι ένα κάθετο μικρό τμήμα που μας δίνει στοιχεια για την ένταση του μονοφωνικού ηχείου,το υπόλοιπο της μπαταρίας,αν το cartridge που έχουμε υποστηρίζει παιχνίδι για δυο παίκτες,αν έχουμε συνδέσει cartridge ή περιφερειακό και την πρόοδο αποστολής δεδομένων στο PocketStation της Sony αλλα και στον browser/e-mail.

Πολλοί πιστεύουν ότι η οθόνη είναι ελαττωματική σε εκείνο το σημείο λόγο των μικρών στοιχείον που εμφανίζει.Τα πλήκτρα χειρισμού είναι δέκα εμπρόσθια,ένα power,start και sound.
Το πλήκτρο power δεν εξέχει για να γλιτώνουμε το "κατά λάθος" ON/OFFΑριστερά είναι τέσσερα X και τέσσερα Y σε διάταξη σταυρού.Δεξιά τα A και B διαγώνια στημένα για να βολεύουν τον αντίχειρα.
Τα πλήκτρα X/Y είναι σε τέτοια θέση ώστε να βοηθούν στο κάθετο gaming.Στην πίσω πλευρά είναι η υποδοχή του cartridge,αρκετά βαθιά ώστε να μην εξέχουν οι γωνιές του για να μην ενοχλούν τα δάχτυλα,ακριβώς από κάτω είναι η θήκη της μοναδικής μπαταρίας (ΑΑ – 1,5 V) με διακόπτη ασφαλειας και στιβαρό καπάκι που δεν έχει μικρές προεξοχές να σπάνε.Στην αριστερή πλευρά μας περιμένει η υποδοχή για λουράκι ώστε να μην έχουμε ανεπιθύμητες πτώσεις.
Στην δεξιά πλευρά είναι η υποδοχή Ext. για να προσαρμόσουμε ακουστικά και διαφορα περιφερειακά.[/color]Όποια άλλη λεπτομέρεια χρειάζεστε μπορώ να δώσω στοιχεία,από όλα τα Hardware κομμάτια που έχω.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.386 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ

great retro computers and retro consoles companies logos