Shinobi (το γνωστό από τα arcades) Demo για Sega Mega Drive

• stabill
  • Το Άβαταρ του/της stabill Συντάκτης θέματος
  • Team RC
  • Team RC
  • kEEp rETRo!
Περισσότερα
04/01/2020 20:37 - 04/01/2020 20:50 #45819 από stabill
Μία προσπάθεια που γίνεται πάνω από 3 χρόνια, εγώ μόλις την ανακάλυψα...

Αναφέρομαι στην - ανεπίσημη εννοείται - μεταφορά του Shinobi...

AYTOY του Shinobi!!!

...στην 16bit κονσόλα της Sega!

Το συγκεκριμένο παιχνίδι είχε κάνει πάταγο στα coin-ops στα τέλη των 80's (μόνο σ'εμένα δεν άρεσε?) και κυκλοφόρησε σε αρκετά formats, σε κάποια επιτυχημένα, σε κάποια όχι (οι προγραμματιστές που το μετέφεραν στην Amiga, έπρεπε να εκτελεστούν δια λιθοβολισμού :evil: )

Το παράξενο ήταν που ΔΕΝ κυκλοφόρησε για Mega Drive, τρέχα-γύρευε γιατί (ομολογώ ότι δεν το έψαξα)

Όπως γίνεται λοιπόν τα τελευταία χρόνια, όλο και κάποιοι ασχολούνται με το σπορ, οπότε έχουμε και εδώ μία προσπάθεια - αν και βλέπω ότι πάει με πολύ αργά βήματα... (στο παρακάτω link υπάρχει ένα forum με πληροφορίες - πολλές πληροφορίες! :crazy: :crazy: :crazy: )
www.sega-16.com/forum/showthread.php?304...iewfull=1#post824182

Πρόσφατα λοιπόν, κυκλοφόρησε ένα demo, δείτε το εδώ:
s000.tinyupload.com/index.php?file_id=21...-rquZkDeb7yQi4Fk02hw

Είναι σε μορφή .bin και (εννοείται) το έτρεξα στο Fusion emulator...
H πρώτη εντύπωση ήταν ότι κάποιος μου κάνει πλάκα και πολύ απλά το παιχνίδι που τρέχει είναι το arcade... Μία βόλτα στο ΜΑΜΕ μου έλυσε τις απορίες, μια και υπάρχουν μερικές μικροδιαφορές στην χρωματική παλέτα...

Όσοι πιστοί Segaκηδες και μη, προσέλθετε, αναμένω γνώμες, έστω και μέσα από ένα demo!
Συνημμένα:
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Fotis_KFOR

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

• Fotis_KFOR
  • Το Άβαταρ του/της Fotis_KFOR
  • Site Owner / Admin
  • Site Owner / Admin
  • PC / Sinclair ZX Spectrum+3
Περισσότερα
05/01/2020 19:06 #45825 από Fotis_KFOR
Απαντήθηκε από Fotis_KFOR στο θέμα Shinobi (το γνωστό από τα arcades) Demo για Sega Mega Drive
Το shinobi μαζί με κάποια άλλα παιχνίδια είναι από τα πιο κλασικά και αναγνωρίσιμα, το είχα ταίσει πολύ και αυτό στα ουφάδικα μαζί με το shadow dancer, καλοδεχούμενη κάθε προσπαθεια αναβίωσης του σε οποιοδήποτε σύστημα :)

Βλέποντας και το βίντεο όντως έχει γίνει πολύ καλή δουλειά σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού, μπράβο στους εμπλεκόμενους! :)
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": stabill

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.247 δευτερόλεπτα