- Forum
- Διάφορα
- Καινούργιες κυκλοφορίες για ρετρό Η/Υ - κονσόλες / HomeBrew
- Rotator για Amiga - φαίνεται εντυπωσιακό!
Rotator για Amiga - φαίνεται εντυπωσιακό!
- stabill
-
Συντάκτης θέματος
- Team RC
-
- kEEp rETRo!
Λιγότερα
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1653
05/01/2020 20:28 #45827
από stabill
Rotator για Amiga - φαίνεται εντυπωσιακό! δημιουργήθηκε από stabill
Ένα καινούργιο παιχνίδι για τις Amigες μας, από την Psytroniκ Software (όνομα και logo, θυμίζουν πολλά!)
Rotator λοιπόν και αν δείτε το video, φαίνεται πανέμορφο - δεν ξέρω βέβαια πόσο ευκολόπαιχτο θα είναι.
www.psytronik.net/newsite/index.php/amiga/121-rotator
Όπως αναφέρεται στο link που είδατε πιο πάνω, θα παίζει ακόμα και σε "ταπεινές" Amiga 500, θα είναι γραμμένο σε Amos και θα εμφανίζει 60 χρώματα ταυτόχρονα στην οθόνη (καθόλου κακό). Επίσης σημαντικό το γεγονός ότι θα έχει δυνατότητα save game (κάτι που σπάνια βλέπαμε τότε).
Οι προπαραγγελίες θα "ανοίξουν" 18/1 & σίγουρα θα υπάρξει ενδιαφέρον ακόμα και από... πειρατές σαν εμένα!!!

Η εταιρεία αυτή γενικότερα "κάνει δουλειά" αν δει κανείς τις κυκλοφορίες που ετοιμάζει - όχι μόνο για Amiga...
Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να την ακολουθήσει στο Facebook:
www.facebook.com/psytroniksoft/
Rotator λοιπόν και αν δείτε το video, φαίνεται πανέμορφο - δεν ξέρω βέβαια πόσο ευκολόπαιχτο θα είναι.
www.psytronik.net/newsite/index.php/amiga/121-rotator
Όπως αναφέρεται στο link που είδατε πιο πάνω, θα παίζει ακόμα και σε "ταπεινές" Amiga 500, θα είναι γραμμένο σε Amos και θα εμφανίζει 60 χρώματα ταυτόχρονα στην οθόνη (καθόλου κακό). Επίσης σημαντικό το γεγονός ότι θα έχει δυνατότητα save game (κάτι που σπάνια βλέπαμε τότε).
Οι προπαραγγελίες θα "ανοίξουν" 18/1 & σίγουρα θα υπάρξει ενδιαφέρον ακόμα και από... πειρατές σαν εμένα!!!
Η εταιρεία αυτή γενικότερα "κάνει δουλειά" αν δει κανείς τις κυκλοφορίες που ετοιμάζει - όχι μόνο για Amiga...
Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να την ακολουθήσει στο Facebook:
www.facebook.com/psytroniksoft/
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Fotis_KFOR, jimn, zanxion72
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Dark_Knight
-
- Team RC
-
Λιγότερα
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 524
09/01/2020 03:11 #45830
από Dark_Knight
Απαντήθηκε από Dark_Knight στο θέμα Rotator για Amiga - φαίνεται εντυπωσιακό!
ΜΕ την psygnosis τι κονε παιζει? Ξαδερφια? Κοντοχωριανοι?
Ωραιο φαινεται, μενει να το δουμε. Παντως αν εχει την δυσκολια του worthy, θα πεσουν πολλες σφαλιαρες στο γραφειο...
Ωραιο φαινεται, μενει να το δουμε. Παντως αν εχει την δυσκολια του worthy, θα πεσουν πολλες σφαλιαρες στο γραφειο...
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Forum
- Διάφορα
- Καινούργιες κυκλοφορίες για ρετρό Η/Υ - κονσόλες / HomeBrew
- Rotator για Amiga - φαίνεται εντυπωσιακό!
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.241 δευτερόλεπτα