Αλλαγή καλωδίου ρεύματος
- djbeast
-
Συντάκτης θέματος
- Platinum Member
-
Λιγότερα
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 381
19/12/2012 10:08 - 19/12/2012 10:10 #5111
από djbeast
Atari 2600 - Playstation - Playstation 2 - Playstation 3 - Playstation 4 Pro - PlayStation 5 Pro - PSP - PS Vita - Nintendo Gameboy Advance - Game Gear - Nintendo NES - Nintendo SNES - Nintendo Gamecube - Nintendo Wii - Nintendo Wii U - Nintendo 3DS XL - Nintendo Switch - Nintendo Switch 2 - Sega Game Gear - Sega Mega Drive I - Sega Mega CD I - Sega Saturn - Sega Dreamcast - Xbox - Xbox 360 - Xbox One X - Xbox Series X - Panasonic 3DO - Neo Geo MVS - Nec Turbo Duo RX
Αλλαγή καλωδίου ρεύματος δημιουργήθηκε από djbeast
Σκέφτομαι να αλλάξω το στοκ (και ψεύτικο) καλώδιο ρεύματος του A/V ενισχυτή μου με κάποιο καλύτερο.
Το πρόβλημά μου είναι ότι έχω κολλήσει σε μια μικρή λεπτομέρια σχετικά με τα βίσματα.Εννοώ ότι ο ενισχυτής έχει ένα βίσμα θυληκού τύπου με 2 ακροδέκτες και το καλώδιο ρεύματος έχει ένα βίσμα αρσενικού τύπου με 3 ακροδέκτες.Θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα με αυτο;
Παραθέτω και links για να καταλάβουν όλοι τί εννοώ.
Μια μικρή συμβουλή?
Πίσω μέρος ενισχυτή
Βίσμα καλωδίου ρεύματος
Καλώδιο ρεύματος
Το πρόβλημά μου είναι ότι έχω κολλήσει σε μια μικρή λεπτομέρια σχετικά με τα βίσματα.Εννοώ ότι ο ενισχυτής έχει ένα βίσμα θυληκού τύπου με 2 ακροδέκτες και το καλώδιο ρεύματος έχει ένα βίσμα αρσενικού τύπου με 3 ακροδέκτες.Θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα με αυτο;
Παραθέτω και links για να καταλάβουν όλοι τί εννοώ.
Μια μικρή συμβουλή?
Πίσω μέρος ενισχυτή
Βίσμα καλωδίου ρεύματος
Καλώδιο ρεύματος
Atari 2600 - Playstation - Playstation 2 - Playstation 3 - Playstation 4 Pro - PlayStation 5 Pro - PSP - PS Vita - Nintendo Gameboy Advance - Game Gear - Nintendo NES - Nintendo SNES - Nintendo Gamecube - Nintendo Wii - Nintendo Wii U - Nintendo 3DS XL - Nintendo Switch - Nintendo Switch 2 - Sega Game Gear - Sega Mega Drive I - Sega Mega CD I - Sega Saturn - Sega Dreamcast - Xbox - Xbox 360 - Xbox One X - Xbox Series X - Panasonic 3DO - Neo Geo MVS - Nec Turbo Duo RX
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- zx_jim
-
- Platinum Member
-
- R Tape loading error, 0:1
19/12/2012 12:22 - 19/12/2012 12:23 #5112
από zx_jim
Απαντήθηκε από zx_jim στο θέμα Απ: Αλλαγή καλωδίου ρεύματος
Ο ενισχυτής προφανώς δεν χρησιμοποιεί την γείωση (εσωτερικά είναι το κίτρινο)!
Μπορείς να βάλεις από ένα PC καλώδιο, είναι όμοιο!
Μπορείς να βάλεις από ένα PC καλώδιο, είναι όμοιο!
- djbeast
-
Συντάκτης θέματος
- Platinum Member
-
Λιγότερα
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 381
20/12/2012 12:08 #5129
από djbeast
Απαντήθηκε από djbeast στο θέμα Re: Απ: Αλλαγή καλωδίου ρεύματος
Τα καλώδια των τροφοδοτικών από τα pc είναι άθλια ειδικά για τέτοια χρήση.Ο ενισχυτής είχε ένα τέτοιο μέσα για να μπορεί να λειτουργήσει.
Τελικά ρώτησα και αλλού και μου είπαν όλα οκ.Απλά ο ενισχυτής δεν χρησιμοποιεί την γείωση του καλωδίου.
Τελικά ρώτησα και αλλού και μου είπαν όλα οκ.Απλά ο ενισχυτής δεν χρησιμοποιεί την γείωση του καλωδίου.
- pooky
-
- Elite Member
-
- What is it? Dragons?
Λιγότερα
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 54
07/01/2013 11:10 #5898
από pooky
Better lie a Free Man in my grave, than live like a puppet or a slave.
Απαντήθηκε από pooky στο θέμα Απ: Αλλαγή καλωδίου ρεύματος
Τώρα το είδα αυτό.
Δεν θα έχεις κανένα μα κανένα πρόβλημα. Κι εμένα ο Yamaha μου έχει καλώδιο διπλό χωρίς γείωση που πάει στη πρίζα και μάλιστα δεν μπορεί κανείς να το αλλάξει είναι fixed με τον ενισχυτή. Το ίδιο και τα τροφοδοτικά του X-box αλλά και ΟΛΩΝ των κονσολών.
Ρώτησα στη Yamaha οι ενισχυτές της (τουλάχιστον) είναι σχεδιασμένοι να λειτουργούν με αυτό το τρόπο. Μη πειράξεις τίποτε!
Δεν θα έχεις κανένα μα κανένα πρόβλημα. Κι εμένα ο Yamaha μου έχει καλώδιο διπλό χωρίς γείωση που πάει στη πρίζα και μάλιστα δεν μπορεί κανείς να το αλλάξει είναι fixed με τον ενισχυτή. Το ίδιο και τα τροφοδοτικά του X-box αλλά και ΟΛΩΝ των κονσολών.
Ρώτησα στη Yamaha οι ενισχυτές της (τουλάχιστον) είναι σχεδιασμένοι να λειτουργούν με αυτό το τρόπο. Μη πειράξεις τίποτε!
Better lie a Free Man in my grave, than live like a puppet or a slave.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.231 δευτερόλεπτα