Απ: Xbox και softmod

• djbeast
  • Το Άβαταρ του/της djbeast Συντάκτης θέματος
  • Platinum Member
  • Platinum Member
Περισσότερα
08/03/2013 18:08 #7842 από djbeast
Απαντήθηκε από djbeast στο θέμα Re: Απ: Xbox και softmod
Τελικά ήταν τόσα απλό.Φώτη τελικά έπεσες μέσα!
Ο δίσκος πρέπει να είναι δηλωμένος ως master.Το περίεργο είναι ότι ο παλιός δεν ήταν δηλωμένος ως master αλλά ως cable select.
Ένα άλλο θέμα τώρα.Από τα 320 GB του δίσκου , βλέπει μόνο τα 127 GB.Να υποθέσω ότι είναι θέμα τσιπ?

Atari 2600 - Playstation - Playstation 2 - Playstation 3 - Playstation 4 Pro - PlayStation 5 Pro - PSP - PS Vita - Nintendo Gameboy Advance - Game Gear - Nintendo NES - Nintendo SNES - Nintendo Gamecube - Nintendo Wii - Nintendo Wii U - Nintendo 3DS XL - Nintendo Switch - Sega Game Gear - Sega Mega Drive I - Sega Mega CD I - Sega Saturn - Sega Dreamcast - Xbox - Xbox 360 - Xbox One X - Xbox Series X - Panasonic 3DO - Neo Geo X Gold - Nec Turbo Duo RX

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

• FarCry
  • Το Άβαταρ του/της FarCry
  • Elite Member
  • Elite Member
Περισσότερα
09/03/2013 15:23 - 09/03/2013 15:24 #7856 από FarCry
Απαντήθηκε από FarCry στο θέμα Απ: Re: Απ: Xbox και softmod

djbeast έγραψε: Τελικά ήταν τόσα απλό.Φώτη τελικά έπεσες μέσα!
Ο δίσκος πρέπει να είναι δηλωμένος ως master.Το περίεργο είναι ότι ο παλιός δεν ήταν δηλωμένος ως master αλλά ως cable select.
Ένα άλλο θέμα τώρα.Από τα 320 GB του δίσκου , βλέπει μόνο τα 127 GB.Να υποθέσω ότι είναι θέμα τσιπ?

whirlpool.net.au/wiki/hdd_lim

εχουν γνωση οι φυλακες των PC :p

• djbeast
  • Platinum Member
  • Platinum Member
Περισσότερα
09/03/2013 17:13 #7874 από djbeast
Απαντήθηκε από djbeast στο θέμα Re: Απ: Re: Απ: Xbox και softmod

FarCry έγραψε:

Αυτός ο τρόπος νομίζω έχει να κάνει με το pc και όχι με το xbox.
Διάβασα ότι ορισμένα modchip του xbox , "βλέπουν" μόνο 127 GB διαθέσιμο χώρο στον σκληρό δίσκο , ασχέτως αν ο δίσκος είναι μεγαλύτερος (στην δική μου περίπτωση 320 GB).O τύπος που το φύτεψε στο xbox μου είπε ότι το τσιπ υποστηρίζει μέχρι 2 TB δίσκους και ότι πιθανόν να θέλει αναβάθμιση το τσιπ αλλά δεν ξέρει να το κάνει! Καλό ε?

Atari 2600 - Playstation - Playstation 2 - Playstation 3 - Playstation 4 Pro - PlayStation 5 Pro - PSP - PS Vita - Nintendo Gameboy Advance - Game Gear - Nintendo NES - Nintendo SNES - Nintendo Gamecube - Nintendo Wii - Nintendo Wii U - Nintendo 3DS XL - Nintendo Switch - Sega Game Gear - Sega Mega Drive I - Sega Mega CD I - Sega Saturn - Sega Dreamcast - Xbox - Xbox 360 - Xbox One X - Xbox Series X - Panasonic 3DO - Neo Geo X Gold - Nec Turbo Duo RX

• vangel
  • Επισκέπτης
  • Επισκέπτης
24/04/2013 15:27 #9531 από vangel
Απαντήθηκε από vangel στο θέμα Απ: Re: Απ: Re: Απ: Xbox και softmod
Πρέπει να ενεργοποιήσεις τον G: από το dashboard και να τον κάνεις format. system setings->storage->enable drive.
Αποκλείεται να έχεις πρόβλημα με το chipάκι, εγώ το έxω κάνει με softmod και sata δίσκο 1terra με αντάπτορα και βλ΄πει όλη τη χωρητικότητα. Είτε με chip είτε με softmod βλέπει μέχρι 2 terra.

• djbeast
  • Platinum Member
  • Platinum Member
Περισσότερα
24/04/2013 19:38 #9555 από djbeast
Απαντήθηκε από djbeast στο θέμα Απ: Re: Απ: Re: Απ: Xbox και softmod
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Θα το δοκιμάσω αφού βάλω μια τάξη εδώ στο σπίτι.
Το ίδιο μου είπε να κάνω και ο n.dial σε μια συζήτηση που είχαμε στην έκθεση.

• FarCry
  • Το Άβαταρ του/της FarCry
  • Elite Member
  • Elite Member
Περισσότερα
24/04/2013 23:48 - 24/04/2013 23:49 #9572 από FarCry
Απαντήθηκε από FarCry στο θέμα Απ: Re: Απ: Re: Απ: Xbox και softmod

djbeast έγραψε:

FarCry έγραψε:

Αυτός ο τρόπος νομίζω έχει να κάνει με το pc και όχι με το xbox.
Διάβασα ότι ορισμένα modchip του xbox , "βλέπουν" μόνο 127 GB διαθέσιμο χώρο στον σκληρό δίσκο , ασχέτως αν ο δίσκος είναι μεγαλύτερος (στην δική μου περίπτωση 320 GB).O τύπος που το φύτεψε στο xbox μου είπε ότι το τσιπ υποστηρίζει μέχρι 2 TB δίσκους και ότι πιθανόν να θέλει αναβάθμιση το τσιπ αλλά δεν ξέρει να το κάνει! Καλό ε?

ναι το ξερω. δε το εδωσα για λυση βασικα αλλα για αναγνωριση του προβληματος. το ιδιο προβλημα θα ειναι και στο xbox. δε μπορει να ειναι τυχαιο το 127 και σχετιζεται με το LBA

• djbeast
  • Platinum Member
  • Platinum Member
Περισσότερα
25/04/2013 01:15 #9575 από djbeast
Απαντήθηκε από djbeast στο θέμα Re: Απ: Re: Απ: Re: Απ: Xbox και softmod

vangel έγραψε: Πρέπει να ενεργοποιήσεις τον G: από το dashboard και να τον κάνεις format. system setings->storage->enable drive.
Αποκλείεται να έχεις πρόβλημα με το chipάκι, εγώ το έxω κάνει με softmod και sata δίσκο 1terra με αντάπτορα και βλ΄πει όλη τη χωρητικότητα. Είτε με chip είτε με softmod βλέπει μέχρι 2 terra.

Δεν μπορώ να καταλάβω τί δεν κάνω καλά :(
Από τις default ρυθμίσεις έχει Enable τον G: , αλλά όταν πάω να το φορμάρω από το menu , μου ζητάει password και βάζω Xbox.Ανοίγει και δεν έχει τον G: μέσα.
Mέσα από το Auto Installer Deluxe , τον G: τον εμφανίζει σαν 0 free.
Δεν καταλαβαίνω.
Heeeeeeeeeeeeeeeelp ... :(

• Christos470
  • Retro Starter
  • Retro Starter
Περισσότερα
25/10/2022 17:30 #48480 από Christos470
Απαντήθηκε από Christos470 στο θέμα Απ: Xbox και softmod
Καλησπέρα έχω βάλει και εγώ τσιπάκι αλλά δε δουλεύει τι πρέπει να κάνω Μετά από την τοποθέτηση του τσιπ ;

• stabill
  • Το Άβαταρ του/της stabill
  • Team RC
  • Team RC
  • kEEp rETRo!
Περισσότερα
28/10/2022 13:40 - 28/10/2022 13:48 #48485 από stabill
Απαντήθηκε από stabill στο θέμα Απ: Xbox και softmod

Καλησπέρα έχω βάλει και εγώ τσιπάκι αλλά δε δουλεύει τι πρέπει να κάνω Μετά από την τοποθέτηση του τσιπ ;

Αν και το δικο μου το πηρα ετοιμο, τσιπαρισμενο και με software, πες μου τι ακριβως εννοεις...
Δηλ. εχεις μια κονσολα τσιπαρισμενη... Στον δισκο τι εχεις? Κανονικα πρεπει να ειναι εγκατεστημενη καποια εκδοση του TrueHexen...
Oταν το αναβεις, να σε πηγαινει σε μια τετοια περιπου οθονη...

Αν οχι, πες μου τι βλεπεις, ισως μπορεσω να βοηθησω, αν βεβαια εχω καταλαβει το προβλημα...

Δες και εδω οδηγιες...

...και τα ξαναλεμε.

Συνημμένα:
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": george

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.281 δευτερόλεπτα