- Forum
- Σχετικά με το RetroComputers.gr
- Συναντήσεις μελών του site
- 12η συνάντηση - Έκτακτος Ρετροκαφές 4/7/2015 : RetroComputers ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ!!!
12η συνάντηση - Έκτακτος Ρετροκαφές 4/7/2015 : RetroComputers ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ!!!
- fanny
-
- Retro Freak
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 724
arislab έγραψε: Τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος αλλοιώθηκαν από Nitendo-ΝΟΘΕΙΑ, οπότε καταλήξαμε σε διαπραγμάτευση να μου χορηγηθεί 24ωρες το 24ωρο το 3DS του Νεκτάριου για να παίζω Another World και Resident Evil!
![]()
glaros έγραψε: Double Dragon στο 3Ds (GameBoy ver) και η Arcade ver στο tablet.
Ο Aρης θα μας πει τις εντυπώσεις του...
To Double Dragon αποδείκτηκε ιδιαίτερα "δυσκοίλιο"εφ'οσον στο 2πλο με τον Κώστα (Darth_Cotsos) εκείνος στο tablet είχε πάει στην 2η πίστα και ξεκίνησε μετά απο εμένα, ενω εγώ πάλευα ακόμα στην 1η!!
Κατα τ'αλλα το δημοψήφισμα συνδιαστηκε με γενεθλια τούρτα του Μιχάλη (Mike Drosos ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ!) made by CANDY (Σ'ευχαριστούμε Ελευθερία!) την οποία τσακίσαμε μέχρι και τη χαρτινη βάση!
![]()
fanny έγραψε: Άντε ρε παιδιά μακάρι να πίνετε καφέδες πιο συχνά και πάλι χρόνια πολλά στον τυχερό εορτάζοντα χεχε
!!
Άντε και κατά δω με το καλόΑνυπομονώ να σας πετύχω χεχε...! ΖΗΛΕΎΩΩΩ...!
εμμ!! δεν ήρθες και στέρησες την δεύτερη ψήφο υποστήριξης στον Γλάρο!..η πρώτη είναι η δική του..δεν υπήρχαν άλλες!![]()
Λοιπόν κακούργε άνθρωπε εγώ θα χω ψήφο εμπιστοσύνης και συ ψόφο εμπιστοσύνης με καθυστέρηση
Σου χορηγήθηκε και 3DS και γκρινιάζεις και από πάνω εγώ για να παίξω με 3DS μόλις 3 μέρες το χα τότε αραιά και που όταν ήμουν εκεί,έχει πολλά παιχνίδια πόσο άλλο παράδεισο δηλαδή
Ναι,ξέρεις,πέφτετε λίγο μακρυά όταν ένα κόμμα θέλει πολίτης να πάει να ψηφίζει του χορηγεί τα έξοδα μεταφοράς του
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- George80s
-
- Junior Member
-
- May the Force B with U
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 136
- arislab
-
- Elite Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 657
fanny έγραψε:
Λοιπόν κακούργε άνθρωπε εγώ θα χω ψήφο εμπιστοσύνης και συ ψόφο εμπιστοσύνης με καθυστέρηση...!
Τσ! τσ! τσ! τι να πεί κανείς... Fanny & Glaros απλοί υποτακτικοί ("τσιράκια") του δυσκοίλιου Ιαπωνα Satoru Iwata!
fanny έγραψε:
Ναι,ξέρεις,πέφτετε λίγο μακρυά όταν ένα κόμμα θέλει πολίτης να πάει να ψηφίζει του χορηγεί τα έξοδα μεταφοράς τουΠου θα πάει...
Μα δεν καταλαβαίνω τι λες... δημοψήφισμα ήταν δεν υποστηρίκτηκε απο κανένα κόμμα, ήταν ομόφωνη η απόφαση της αποπομπής του (Glaros).
- fanny
-
- Retro Freak
-
arislab έγραψε:
fanny έγραψε:
Λοιπόν κακούργε άνθρωπε εγώ θα χω ψήφο εμπιστοσύνης και συ ψόφο εμπιστοσύνης με καθυστέρηση...!
Τσ! τσ! τσ! τι να πεί κανείς... Fanny & Glaros απλοί υποτακτικοί ("τσιράκια") του δυσκοίλιου Ιαπωνα Satoru Iwata!![]()
![]()
![]()
fanny έγραψε:
Ναι,ξέρεις,πέφτετε λίγο μακρυά όταν ένα κόμμα θέλει πολίτης να πάει να ψηφίζει του χορηγεί τα έξοδα μεταφοράς τουΠου θα πάει...
Μα δεν καταλαβαίνω τι λες... δημοψήφισμα ήταν δεν υποστηρίκτηκε απο κανένα κόμμα, ήταν ομόφωνη η απόφαση της αποπομπής του (Glaros).![]()
![]()
Ότι δηλαδή στα δημοψηφίσματα δεν φαίνεται οι υποστηρικτές ποιων κομμάτων (χοντρικά) ψηφίζουν ναι ή όχι
Αχ τι θα κάνω με σένα που χω μπλέξει θα με καταστρέψεις! Αγαπάμε συνειδητά Iwata και Miyamoto...! <3
Με μεγάλωσαν πως να το κάνουμε πριν πάω σχολείο με μηχανήματα τους έπαιξα μη ζητάς παράλογα πράγματα
Εσένα δεν σε παίρνει να μιλάς,ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα,μιας και ο Sonic είναι ζώο και είσαι υποτακτικός του, παρεάκι με μια νεκρή εταιρεία
- jimn
-
- Platinum Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 588
είναι το ότι ο γιός μου,2 μέρες μετά,ακόμα μου το συζητάει και ανυπομονεί
για τον επόμενο.
Πάντα τέτοια
- glaros
-
- Team RC
-
- Play it Loud
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 3798
- fanny
-
- Retro Freak
-
glaros έγραψε: Η επόμενη καλή ευκαιρία είναι στην Game Athlon,θα είμαστε εκεί με retro computers και consoles.
- arislab
-
- Elite Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 657
fanny έγραψε:
...παρεάκι με μια νεκρή εταιρεία![]()
Γι'αυτό σουτ!
Άντεεεε χαχαχαχαχαχα xD ...!!!
![]()
και ποιος σου είπε οτι η SEGA ειναι μια νεκρή εταιρεία??..αντιθέτως αλλαξε αντικείμενο και εχει μπει δυναμικά στην αεροπλοϊα...
και τα πετρελαιοειδή...
- fanny
-
- Retro Freak
-
arislab έγραψε:
fanny έγραψε:
...παρεάκι με μια νεκρή εταιρεία![]()
Γι'αυτό σουτ!
Άντεεεε χαχαχαχαχαχα xD ...!!!
![]()
και ποιος σου είπε οτι η SEGA ειναι μια νεκρή εταιρεία??..αντιθέτως αλλαξε αντικείμενο και εχει μπει δυναμικά στην αεροπλοϊα...
και τα πετρελαιοειδή...
![]()
![]()
![]()
Τι έλεγες??
- glaros
-
- Team RC
-
- Play it Loud
" Έχω σε 46άρα κασέτα όλα τα τραγούδια των Metallica! "
- Fotis_KFOR
-
- Site Owner / Admin
-
- PC / Sinclair ZX Spectrum+3
My Collection / Projects / Various :
Computers , Consoles-Pongs , Various , Not-working , Handhelds-Tabletops , Intel p4004 (First CPU) , Old Hardware Parts , Magazines ,
Retro Computer Project , M.A.M.E. Cabinets , My Retro Computers & Consoles Room
UP THE IRONS!!! - My Iron Maiden Collection
My Wish List : www.retrocomputers.gr/collection/my-wish-list ;)
KEEP RETRO
- glaros
-
- Team RC
-
- Play it Loud
- VincentGR
-
- Platinum Member
-
- To blit, or not to blit?
loaderror.eu/
partsfromthepast.blogspot.gr/ (A1200 Black Project)
- amiga500fan
-
- Retro Freak
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 533
Η παρέα πάντα περνάει όμορφα όταν υπάρχει αγάπη για το retro ανάμεσα μας....αυτό που μας ενώνει...τελικά!!!!!
Περήφανος κάτοχος:
Sega Game Gear, Sega Master System I,II,III(Tec toys),WII,Xbox,XBOX+(Coinopz),Sega mega drive I and II, Sega Saturn, Sega Dreamcast,Sega Mega CD,Playstation 2 slim (3 editions),PS 2 fat,Gameboy classic,Gameboy pocket,Game Boy color, CD,Αtari 2600 jr (3 editions),Atari 2600 WOODY,Αtari 2600"Darth Vader", PSone, PS1 (2 editions),PS2 FAT, Game Boy Advance.Advance SP,Nintendo DS,DS lite & Dsi,NES,Ν64, N64 Pikatchu,Snes,Gamecube,XBOX 360 fat,Amstrad 6128,Pong Consoles x 8 (ΤΕΛΟΣ ΟΧΙ ΑΛΛΑ),Amiga 500 1.3 REV 6 - 1 mb,
Commodore Amiga 1200+Blizzard 1230mkiv 32mb,Amiga Technologies 1200 magic pack NOS
- Forum
- Σχετικά με το RetroComputers.gr
- Συναντήσεις μελών του site
- 12η συνάντηση - Έκτακτος Ρετροκαφές 4/7/2015 : RetroComputers ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ!!!