- Forum
- Σχετικά με το RetroComputers.gr
- Συναντήσεις μελών του site
- Επίσκεψη στο χώρο της συλλογής του Fotis_KFOR (fanny)
Επίσκεψη στο χώρο της συλλογής του Fotis_KFOR (fanny)
- Fotis_KFOR
-
Συντάκτης θέματος
- Site Owner / Admin
-
- PC / Sinclair ZX Spectrum+3
29/04/2018 19:09 #42029
από Fotis_KFOR
My Collection / Projects / Various :
Computers , Consoles-Pongs , Various , Not-working , Handhelds-Tabletops , Intel p4004 (First CPU) , Old Hardware Parts , Magazines ,
Retro Computer Project , M.A.M.E. Cabinets , My Retro Computers & Consoles Room
UP THE IRONS!!! - My Iron Maiden Collection
My Wish List : www.retrocomputers.gr/collection/my-wish-list ;)
KEEP RETRO
Επίσκεψη στο χώρο της συλλογής του Fotis_KFOR δημιουργήθηκε από Fotis_KFOR
Αυτές τις μέρες η Ολυμπία (fanny) βρισκόταν στην Αθήνα οπότε μιας και στο παρελθόν αρκετές φορές μου είχε πει να έρθει στο χώρο με τη συλλογή αλλά δεν το είχαμε καταφέρει, τελικά καταφέραμε να συντονιστούμε αυτή τη φορά ανάμεσα στις διάφορες υποχρεώσεις.
Όπως ήταν φυσικό η Nintendoμανής Ολυμπία περισσότερο βάση έδωσε στις κονσόλες της Nintendo αλλά και στα αντίστοιχα περιοδικά, μιλήσαμε για το χόμπι (κυρίως περί Nintendo) και γενικά είχαμε μπόλικο χαβαλέ στη λιγοστή ώρα που κάτσαμε λόγω των κλασικών υποχρεώσεων.
Και μερικές φωτογραφίες από την επίσκεψη της Ολυμπίας :
Όπως ήταν φυσικό η Nintendoμανής Ολυμπία περισσότερο βάση έδωσε στις κονσόλες της Nintendo αλλά και στα αντίστοιχα περιοδικά, μιλήσαμε για το χόμπι (κυρίως περί Nintendo) και γενικά είχαμε μπόλικο χαβαλέ στη λιγοστή ώρα που κάτσαμε λόγω των κλασικών υποχρεώσεων.
Και μερικές φωτογραφίες από την επίσκεψη της Ολυμπίας :
My Collection / Projects / Various :
Computers , Consoles-Pongs , Various , Not-working , Handhelds-Tabletops , Intel p4004 (First CPU) , Old Hardware Parts , Magazines ,
Retro Computer Project , M.A.M.E. Cabinets , My Retro Computers & Consoles Room
UP THE IRONS!!! - My Iron Maiden Collection
My Wish List : www.retrocomputers.gr/collection/my-wish-list ;)
KEEP RETRO
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": chdlee, fanny
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- fanny
-
- Retro Freak
-
Λιγότερα
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 724
29/04/2018 23:26 #42031
από fanny
Απαντήθηκε από fanny στο θέμα Επίσκεψη στο χώρο της συλλογής του Fotis_KFOR
Γιατι να το κρύψουμε άλλωστε ότι είμαι nintendo-μανής; :') <3
Αγαπάμε Nintendo! <3
Ευχαριστώ πολύ Φώτη, που μου έδωσες πρόσβαση σε αυτό το θρυλικό δωματιάκι,και που δεν μου ξερίζωσες, ακόμα, το μαλλί μου.
Απολαμβάνω τρελά κάτι τέτοια, ξαφνιάστηκα πάρα πολύ ακόμα και από τα περιοδικά, κάποια nintendίστικα και άλλα, που δεν περίμενα, και από το magic the gathering video game που είναι κάτι που δεν ήξερα ότι υπάρχει μιας και δεν το είχα ξαναδεί από κοντά!
Καλά να είμαστε, ελπίζω να σας ξανάρθω άμεσα και να περάσω μια βόλτα, έστω για το λίγο που κάθισα, είχε πολύ χάζι! :') <3
Αγαπάμε Nintendo! <3
Ευχαριστώ πολύ Φώτη, που μου έδωσες πρόσβαση σε αυτό το θρυλικό δωματιάκι,και που δεν μου ξερίζωσες, ακόμα, το μαλλί μου.
Απολαμβάνω τρελά κάτι τέτοια, ξαφνιάστηκα πάρα πολύ ακόμα και από τα περιοδικά, κάποια nintendίστικα και άλλα, που δεν περίμενα, και από το magic the gathering video game που είναι κάτι που δεν ήξερα ότι υπάρχει μιας και δεν το είχα ξαναδεί από κοντά!
Καλά να είμαστε, ελπίζω να σας ξανάρθω άμεσα και να περάσω μια βόλτα, έστω για το λίγο που κάθισα, είχε πολύ χάζι! :') <3
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": chdlee
- Antonis77
- Junior Member
-
Λιγότερα
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 47
19/05/2018 18:14 #42174
από Antonis77
Απαντήθηκε από Antonis77 στο θέμα Επίσκεψη στο χώρο της συλλογής του Fotis_KFOR
Μπραβο παιδια παντα τετοια, να περνατε ομορφα!
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Fotis_KFOR
- djbeast
-
- Platinum Member
-
Λιγότερα
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 381
23/05/2018 10:18 #42226
από djbeast
Atari 2600 - Playstation - Playstation 2 - Playstation 3 - Playstation 4 Pro - PlayStation 5 Pro - PSP - PS Vita - Nintendo Gameboy Advance - Game Gear - Nintendo NES - Nintendo SNES - Nintendo Gamecube - Nintendo Wii - Nintendo Wii U - Nintendo 3DS XL - Nintendo Switch - Nintendo Switch 2 - Sega Game Gear - Sega Mega Drive I - Sega Mega CD I - Sega Saturn - Sega Dreamcast - Xbox - Xbox 360 - Xbox One X - Xbox Series X - Panasonic 3DO - Neo Geo MVS - Nec Turbo Duo RX
Απαντήθηκε από djbeast στο θέμα Επίσκεψη στο χώρο της συλλογής του Fotis_KFOR
Πέτρα θα σηκώσεις, την Ολυμπία θα βρεις από κάτω! Πανταχού παρόν! Μπράβο κοριτσάρα, χαίρομαι που πέρασες όμορφα!
Atari 2600 - Playstation - Playstation 2 - Playstation 3 - Playstation 4 Pro - PlayStation 5 Pro - PSP - PS Vita - Nintendo Gameboy Advance - Game Gear - Nintendo NES - Nintendo SNES - Nintendo Gamecube - Nintendo Wii - Nintendo Wii U - Nintendo 3DS XL - Nintendo Switch - Nintendo Switch 2 - Sega Game Gear - Sega Mega Drive I - Sega Mega CD I - Sega Saturn - Sega Dreamcast - Xbox - Xbox 360 - Xbox One X - Xbox Series X - Panasonic 3DO - Neo Geo MVS - Nec Turbo Duo RX
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": fanny
- fanny
-
- Retro Freak
-
Λιγότερα
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 724
27/05/2018 02:46 #42283
από fanny
Απαντήθηκε από fanny στο θέμα Επίσκεψη στο χώρο της συλλογής του Fotis_KFOR (fanny)
Ό,τι μπορούμε κάνουμε, χιχι!!!

Θενκιου θενκιουυυυ κι εγώ χαίρομαι!!!
:* <3 <3
Θενκιου θενκιουυυυ κι εγώ χαίρομαι!!!
- Forum
- Σχετικά με το RetroComputers.gr
- Συναντήσεις μελών του site
- Επίσκεψη στο χώρο της συλλογής του Fotis_KFOR (fanny)
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.305 δευτερόλεπτα