- Forum
- Σχετικά με το RetroComputers.gr
- Συναντήσεις μελών του site
- Κοπή πίτας RetroComputers.gr 2019 ( 26/01/2019 )
Κοπή πίτας RetroComputers.gr 2019 ( 26/01/2019 )
- Dark_Knight
-
- Team RC
-
Λιγότερα
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 524
07/02/2019 17:33 #44198
από Dark_Knight
Απαντήθηκε από Dark_Knight στο θέμα Κοπή πίτας RetroComputers.gr 2019 ( 26/01/2019 )
To γεγονος οτι αυτη τη στιγμη 2-5-10 ατομα ασχολουνται με το συμβαν και εξεταζουν τα παιδιαρισματα του καθενος στο ιντερνετ, νομιζω οτι φερνει το αποτελεσμα που αποσκοπουν.
Εγω προσωπικα ΧΕΣΤΗΚΑ για τη γνωμη και τις πραξεις του καθενος, εφοσον ξερω οτι κανω αυτο που γουσταρω, εχω καθαρο το μετωπο μου και περναω καλα! Ας το δουμε ως μια παρακινηση να γινουμε ακομα καλυτεροι και απο κει και περα ας κριθουν ολα επι του αποτελεσματος
Εγω προσωπικα ΧΕΣΤΗΚΑ για τη γνωμη και τις πραξεις του καθενος, εφοσον ξερω οτι κανω αυτο που γουσταρω, εχω καθαρο το μετωπο μου και περναω καλα! Ας το δουμε ως μια παρακινηση να γινουμε ακομα καλυτεροι και απο κει και περα ας κριθουν ολα επι του αποτελεσματος
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": nkary
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- kokkiklhs
-
- Elite Member
-
Λιγότερα
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 399
07/02/2019 19:39 - 07/02/2019 19:41 #44199
από kokkiklhs
Απαντήθηκε από kokkiklhs στο θέμα Κοπή πίτας RetroComputers.gr 2019 ( 26/01/2019 )
Όσο πιο πολλά dislikes, τόσο επιβεβαιώνεται ότι η παρέα του retrocomputers.gr είναι δυνατή και μάχιμη! 
Dislikes=Φθόνος
Φθόνος=Ζήλεια και μίσος μαζί, για κάτι που δε μπορούμε να έχουμε ή να πετύχουμε...

Κάποιος που ΣΤ'ΑΛΗΘΕΙΑ δε γουστάρει, δε μπαίνει στον κόπο να πατάει κουμπάκια και να χάνει το χρόνο του, απλώς αδιαφορεί και προσπερνάει...
Dislikes=Φθόνος
Φθόνος=Ζήλεια και μίσος μαζί, για κάτι που δε μπορούμε να έχουμε ή να πετύχουμε...
Κάποιος που ΣΤ'ΑΛΗΘΕΙΑ δε γουστάρει, δε μπαίνει στον κόπο να πατάει κουμπάκια και να χάνει το χρόνο του, απλώς αδιαφορεί και προσπερνάει...
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": nkary
- ScorpioGr
-
- Premium Member
-
Λιγότερα
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 200
07/02/2019 20:16 #44200
από ScorpioGr
Συμφωνώ επικροτώ και επαυξάνω!!!!
Συνονόματε τα είπες πολύ καλά!!!!
dislikes σε ένα τέτοιο video δεν είναι απλά ένα dislike στο ήδη επιτυχημένο retrocomputers.gr αλλά είναι dislikes απέναντι στο Retro.....
Απαντήθηκε από ScorpioGr στο θέμα Κοπή πίτας RetroComputers.gr 2019 ( 26/01/2019 )
kokkiklhs έγραψε: Όσο πιο πολλά dislikes, τόσο επιβεβαιώνεται ότι η παρέα του retrocomputers.gr είναι δυνατή και μάχιμη!
Dislikes=Φθόνος
Συμφωνώ επικροτώ και επαυξάνω!!!!
Συνονόματε τα είπες πολύ καλά!!!!
dislikes σε ένα τέτοιο video δεν είναι απλά ένα dislike στο ήδη επιτυχημένο retrocomputers.gr αλλά είναι dislikes απέναντι στο Retro.....
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": nkary, kokkiklhs
- Forum
- Σχετικά με το RetroComputers.gr
- Συναντήσεις μελών του site
- Κοπή πίτας RetroComputers.gr 2019 ( 26/01/2019 )
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.262 δευτερόλεπτα