Racing games!
- borellus
-
Συντάκτης θέματος
- Senior Member
-
Λιγότερα
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 187
28/04/2015 19:26 #28996
από borellus
Racing games! δημιουργήθηκε από borellus
Το N64 έχει τεράστια ποικιλία από racing games!
Το παρακάτω βίντεο μας το υπενθυμίζει!
Παιχνίδια για όλα τα γούστα!
Αγαπημένο σας;;;
Στην τιτανομαχία Mario Kart - Diddy Kong Racing ψηφίζω Diddy Kong Racing!
Τρελαίνομαι να ελέγχω Conker!
Επίσης συμπαθώ και την συνέχεια ας πούμε από την Rare στο Diddy Kong Racing, δηλαδή το Mickey's Speedway USA!
Για κορυφαίο (αν πούμε ότι πρέπει να υπάρχει ένα και μοναδικό) φυσικά και είναι το..F-Zero X!
Από πολύ κοντά ακολουθούν παιχνιδάρες όπως Waverace 64, Excitebike 64 και Ridge Racer 64.
Επειδή είμαι λάτρης των futuristic θα εκφράσω την συμπάθεια μου στα Wipeout 64, Star Wars Ep. I Racer, Extreme G 1+2 αλλά και το SF Rush 2049.
2 παιχνιδάκια που γουστάρω τρελά και προτείνω.. Hydro Thunder και Road Rash 64.
Αμερικάνικο που δεν κυκλοφόρησε σε PAL και μου φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον..Stunt Racer 64.
Τέλος ένα μέτριο παιχνίδι με το οποίο σκέφτομαι να ασχοληθώ επειδή ίσως είναι καλύτερο από όσο νόμιζα..Top Gear Hyper Bike.
Το παρακάτω βίντεο μας το υπενθυμίζει!
Παιχνίδια για όλα τα γούστα!
Αγαπημένο σας;;;
Στην τιτανομαχία Mario Kart - Diddy Kong Racing ψηφίζω Diddy Kong Racing!
Τρελαίνομαι να ελέγχω Conker!
Επίσης συμπαθώ και την συνέχεια ας πούμε από την Rare στο Diddy Kong Racing, δηλαδή το Mickey's Speedway USA!
Για κορυφαίο (αν πούμε ότι πρέπει να υπάρχει ένα και μοναδικό) φυσικά και είναι το..F-Zero X!
Από πολύ κοντά ακολουθούν παιχνιδάρες όπως Waverace 64, Excitebike 64 και Ridge Racer 64.
Επειδή είμαι λάτρης των futuristic θα εκφράσω την συμπάθεια μου στα Wipeout 64, Star Wars Ep. I Racer, Extreme G 1+2 αλλά και το SF Rush 2049.
2 παιχνιδάκια που γουστάρω τρελά και προτείνω.. Hydro Thunder και Road Rash 64.
Αμερικάνικο που δεν κυκλοφόρησε σε PAL και μου φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον..Stunt Racer 64.
Τέλος ένα μέτριο παιχνίδι με το οποίο σκέφτομαι να ασχοληθώ επειδή ίσως είναι καλύτερο από όσο νόμιζα..Top Gear Hyper Bike.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Fotis_KFOR, chdlee, amiga500fan, aidivn
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- glaros
-
- Team RC
-
- Play it Loud
Λιγότερα
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 3798
28/04/2015 21:38 #29003
από glaros
Απαντήθηκε από glaros στο θέμα Racing games!
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": borellus
- Mike Drosos
-
- Premium Member
-
- ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΗ...
29/04/2015 08:57 - 30/04/2015 11:26 #29012
από Mike Drosos
just retro...δε κοιταξα κατηγορια θεματος
.
Απαντήθηκε από Mike Drosos στο θέμα Racing games!
ΠΡΟΣΟΧΗ Spoiler!
just retro...δε κοιταξα κατηγορια θεματος
- amiga500fan
-
- Retro Freak
-
Λιγότερα
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 533
29/04/2015 19:44 - 29/04/2015 19:45 #29052
από amiga500fan
Περήφανος κάτοχος:
Sega Game Gear, Sega Master System I,II,III(Tec toys),WII,Xbox,XBOX+(Coinopz),Sega mega drive I and II, Sega Saturn, Sega Dreamcast,Sega Mega CD,Playstation 2 slim (3 editions),PS 2 fat,Gameboy classic,Gameboy pocket,Game Boy color, CD,Αtari 2600 jr (3 editions),Atari 2600 WOODY,Αtari 2600"Darth Vader", PSone, PS1 (2 editions),PS2 FAT, Game Boy Advance.Advance SP,Nintendo DS,DS lite & Dsi,NES,Ν64, N64 Pikatchu,Snes,Gamecube,XBOX 360 fat,Amstrad 6128,Pong Consoles x 8 (ΤΕΛΟΣ ΟΧΙ ΑΛΛΑ),Amiga 500 1.3 REV 6 - 1 mb,
Commodore Amiga 1200+Blizzard 1230mkiv 32mb,Amiga Technologies 1200 magic pack NOS
Απαντήθηκε από amiga500fan στο θέμα Racing games!
To mario kart 64....
Περήφανος κάτοχος:
Sega Game Gear, Sega Master System I,II,III(Tec toys),WII,Xbox,XBOX+(Coinopz),Sega mega drive I and II, Sega Saturn, Sega Dreamcast,Sega Mega CD,Playstation 2 slim (3 editions),PS 2 fat,Gameboy classic,Gameboy pocket,Game Boy color, CD,Αtari 2600 jr (3 editions),Atari 2600 WOODY,Αtari 2600"Darth Vader", PSone, PS1 (2 editions),PS2 FAT, Game Boy Advance.Advance SP,Nintendo DS,DS lite & Dsi,NES,Ν64, N64 Pikatchu,Snes,Gamecube,XBOX 360 fat,Amstrad 6128,Pong Consoles x 8 (ΤΕΛΟΣ ΟΧΙ ΑΛΛΑ),Amiga 500 1.3 REV 6 - 1 mb,
Commodore Amiga 1200+Blizzard 1230mkiv 32mb,Amiga Technologies 1200 magic pack NOS
- Dark_Knight
-
- Team RC
-
Λιγότερα
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 524
30/04/2015 02:04 #29067
από Dark_Knight
Απαντήθηκε από Dark_Knight στο θέμα Racing games!
Hydro thunder, mario kart και wipeout
- Rush
-
- Retro Starter
-
Λιγότερα
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
26/05/2015 14:40 #29650
από Rush
Απαντήθηκε από Rush στο θέμα Racing games!
Το Mario Kart 64 απλά άπαιχτο! Όσο για το Didy Kong Racing, δεν έτυχε να πέσει ποτέ το original στα χέρια μου, αλλά από το λίγο που είδα από emulator ήταν επίσης πολύ καλό!
Ίσως να είμαι ο μόνος, αλλά μου άρεσε υπερβολικά και το F-zero X!!! Σου έδινε την αίσθηση της υψηλής ταχύτητας και το energy bar έκανε πιο ενδιαφέρον το παιχνίδι!
Ίσως να είμαι ο μόνος, αλλά μου άρεσε υπερβολικά και το F-zero X!!! Σου έδινε την αίσθηση της υψηλής ταχύτητας και το energy bar έκανε πιο ενδιαφέρον το παιχνίδι!
- aidivn
-
- Team RC
-
Λιγότερα
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 183
26/05/2015 15:47 #29658
από aidivn
Απαντήθηκε από aidivn στο θέμα Racing games!
Τρομερά όλα τα F-zero..
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.260 δευτερόλεπτα