Eυρεση κενων mini dvd
- Dark_Knight
-
Συντάκτης θέματος
- Team RC
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 524
Προσφατα αποφασισα να ασχοληθω με το gamecube, κατι που μεχρι τωρα ελειπε απο τη συλλογη μου.
Η κονσολα που παρελαβα εχει ηδη τσιπακι, αλλα δεν συνοδευεται με καποιο παιχνιδι. Διαπιστωσα οτι τα mini dvd-r ειναι αρκετα δυσευρετα συγκριτικα με τα απλα dvd-r και βρισκονται κυριως σε μαγαζια φωτογραφιας.
Επισης διαβασα οτι η κεφαλη του GC δεν ειναι ικανη να διαβασει επανεγγραψιμα δισκακια.Υπαρχει καποιο αλλο καταστημα που προμηθευεστε τα εν λογω δισκακια? Υπαρχει καποια μαρκα που να παιζει καλυτερα απο τις υπολοιπες?
Ευχαριστω
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- JIANOS
-
- Elite Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 167
- george
-
- Premium Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 244
- glaros
-
- Team RC
-
- Play it Loud
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 3798
Με ένα region-free δισκάκι μπορείς να "χτίσεις" αξιόλογη συλλογή με USA/PAL/JAP games.
A ! Επένδυσε και στο GameBoy Player.
- Dark_Knight
-
Συντάκτης θέματος
- Team RC
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 524
Μεχρι στιγμης του περασα ενα xenogc και παρ ολο που η κεφαλη μου κανει κατι σχεδια, τελικα φορτωνει το Gameboy Interface. Θα κοιταξω για τα δισκακια εκει που μου προτεινες, αν και η ιδεα του SD Gecko μου φαινεται απιστευτα ελκυστικη.
Thanks for the info!
- jimn
-
- Platinum Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 588
Dark_Knight έγραψε: Εχω gameboy player, η διαδικασια με τις κοπιες ξεκινησε με αφορμη την ελλειψη boot disk για να το αξιοποιησω
Μεχρι στιγμης του περασα ενα xenogc και παρ ολο που η κεφαλη μου κανει κατι σχεδια, τελικα φορτωνει το Gameboy Interface. Θα κοιταξω για τα δισκακια εκει που μου προτεινες, αν και η ιδεα του SD Gecko μου φαινεται απιστευτα ελκυστικη.
Thanks for the info!
ρίξε μια ματιά εδώ Κώστα,από ότι λέει ο τύπος καλιμπράρισμα θέλει το λειζερ μετά το τσιπάρισμα