NES Axelay (Tech Demo by @upsilandre)
- stabill
-
Συντάκτης θέματος
- Team RC
-
- kEEp rETRo!
Λιγότερα
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1625
19/04/2020 20:20 #46190
από stabill
NES Axelay (Tech Demo by @upsilandre) δημιουργήθηκε από stabill
Καλησπέρα στην ομάδα και καλό Πάσχα σε όλους και όλες!
Χωνεύντας τα παϊδάκια και μετά την μεσημεριανή - αναγκαστική - ξάπλα, έφτιαξα το καφεδάκι μου, κάθησα στο pc μου κι άρχισα πάλι το σερφάρισμα στους "κόσμους" του gaming (κυρίως του retro!).
Και βλέπω αυτό...! Περσινό βέβαια, αλλά δεν είχε πέσει στην αντίληψή μου... Tech Demo του Axelay στο NES!!! Επαναλαμβάνω, DEMO, μην πάει το μυαλό σας αλλού!!!
Αρχικά να πω ότι το Axelay ήταν ένα από τα καλύτερα shoot-em-ups για την κονσόλα Super Nintendo, με εντυπωσιακά εφέ για την εποχή, κυρίως στο ιδιαίτερο scroll-άρισμα του backround (προφανώς κάνοντας χρήση του Mode 7 της κονσόλας). Δημιουργήθηκε από την Konami το 1992.
Κι όπως είναι της μόδας πλέον, κάποιος με όρεξη, πιάνει ένα παμπάλαιο μηχάνημα και του ξεζουμίζει το hardware...!!! Αποτέλεσμα?
Δεν ξέρω πως θα φανεί σε κάποιον που δεν έπαιξε ποτέ αυτό το παιχνίδι, εγώ όμως που το απέκτησα σχεδόν αμέσως με την αγορά της κονσόλας, εντυπωσιάστηκα! Θυμάμαι περίμενα πως και πως την άδεια από το στρατό για να κατέβω Αθήνα και (μέσα σ'όλα τα άλλα) να παίξω Axelay!
H ιστορία βρίσκεται εδώ:
www.rom-game.fr/news/3617-Mais+par+quell...ainsi+sur+NES++.html
Κι όποιος θέλει να δει το "πραγματικό" Axelay στην Super Nintendo (όπου και θα καταλάβει τι ΘΑΥΜΑ κατάφερε η "μικρή" NES), εδώ:
Το demo δοκιμάστηκε σε Mesen emulator και έτρεξε κανονικά.
Χωνεύντας τα παϊδάκια και μετά την μεσημεριανή - αναγκαστική - ξάπλα, έφτιαξα το καφεδάκι μου, κάθησα στο pc μου κι άρχισα πάλι το σερφάρισμα στους "κόσμους" του gaming (κυρίως του retro!).
Και βλέπω αυτό...! Περσινό βέβαια, αλλά δεν είχε πέσει στην αντίληψή μου... Tech Demo του Axelay στο NES!!! Επαναλαμβάνω, DEMO, μην πάει το μυαλό σας αλλού!!!
Αρχικά να πω ότι το Axelay ήταν ένα από τα καλύτερα shoot-em-ups για την κονσόλα Super Nintendo, με εντυπωσιακά εφέ για την εποχή, κυρίως στο ιδιαίτερο scroll-άρισμα του backround (προφανώς κάνοντας χρήση του Mode 7 της κονσόλας). Δημιουργήθηκε από την Konami το 1992.
Κι όπως είναι της μόδας πλέον, κάποιος με όρεξη, πιάνει ένα παμπάλαιο μηχάνημα και του ξεζουμίζει το hardware...!!! Αποτέλεσμα?
Δεν ξέρω πως θα φανεί σε κάποιον που δεν έπαιξε ποτέ αυτό το παιχνίδι, εγώ όμως που το απέκτησα σχεδόν αμέσως με την αγορά της κονσόλας, εντυπωσιάστηκα! Θυμάμαι περίμενα πως και πως την άδεια από το στρατό για να κατέβω Αθήνα και (μέσα σ'όλα τα άλλα) να παίξω Axelay!
H ιστορία βρίσκεται εδώ:
www.rom-game.fr/news/3617-Mais+par+quell...ainsi+sur+NES++.html
Κι όποιος θέλει να δει το "πραγματικό" Axelay στην Super Nintendo (όπου και θα καταλάβει τι ΘΑΥΜΑ κατάφερε η "μικρή" NES), εδώ:
Το demo δοκιμάστηκε σε Mesen emulator και έτρεξε κανονικά.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Fotis_KFOR
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Metalcandyman
-
- Elite Member
-
- Arcades Forever
Λιγότερα
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 557
03/05/2020 15:23 #46260
από Metalcandyman
Απαντήθηκε από Metalcandyman στο θέμα NES Axelay (Tech Demo by @upsilandre)
Απιστευτο demo για την αγαπημενη κονσολαρα.Μακαρι καποια στιγμη να παιζαμε και ολοκληρο το παιχνιδι
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": stabill
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.180 δευτερόλεπτα