- Forum
- Διάφορα
- Αγγελίες - Ανταλλαγές - Δωρεές κτλ
- Ολοκληρωμένες - Κλειδωμένες Αγγελίες
- The glove (χειριστήριο για PS1)
The glove (χειριστήριο για PS1)
- haris_216
-
Συντάκτης θέματος
- Senior Member
-
Λιγότερα
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 63
16/07/2013 22:11 #12039
από haris_216
The glove (χειριστήριο για PS1) δημιουργήθηκε από haris_216
To "γάντι" (The Glove) είναι/ήταν ένα "διαστημικό" χειριστήριο για το πρώτο playstation.
Φοριέται στο χέρι και δίνει τη δυνατότητα χειρισμού των εκάστοτε παιχνιδιών με το ένα χέρι.
Το συγκεκριμένο που δίνω είναι σε άψογη αισθητική κατάσταση.
Λειτουργικά πρέπει να είναι επίσης οκ. Λέω πρέπει καθώς το έχω πάρει πριν καιρό από ebay και ο πωλητής (με πολύ καλό feedback) με βεβαίωσε ότι ήταν οκ. Δεν το δοκίμασα ποτέ καθώς δεν έχω λειτουργική κονσόλα ps1 (έτσι κι αλλιώς το πήρα για κάποιο άσχετο project που σκεφτόμουνα το οποίο όμως δεν έγινε ποτέ).
Φυσικά αν ο ενδιαφερόμενος είναι κάπου κοντά και θέλει να το δοκιμάσει στην κονσόλα του, μπορούμε να το κανονίσουμε.
Τιμή 45 ευρώ και παραλαβή από Νέα Σμύρνη
Φοριέται στο χέρι και δίνει τη δυνατότητα χειρισμού των εκάστοτε παιχνιδιών με το ένα χέρι.
Το συγκεκριμένο που δίνω είναι σε άψογη αισθητική κατάσταση.
Λειτουργικά πρέπει να είναι επίσης οκ. Λέω πρέπει καθώς το έχω πάρει πριν καιρό από ebay και ο πωλητής (με πολύ καλό feedback) με βεβαίωσε ότι ήταν οκ. Δεν το δοκίμασα ποτέ καθώς δεν έχω λειτουργική κονσόλα ps1 (έτσι κι αλλιώς το πήρα για κάποιο άσχετο project που σκεφτόμουνα το οποίο όμως δεν έγινε ποτέ).
Φυσικά αν ο ενδιαφερόμενος είναι κάπου κοντά και θέλει να το δοκιμάσει στην κονσόλα του, μπορούμε να το κανονίσουμε.
Τιμή 45 ευρώ και παραλαβή από Νέα Σμύρνη
Το θέμα είναι κλειδωμένο.
- Forum
- Διάφορα
- Αγγελίες - Ανταλλαγές - Δωρεές κτλ
- Ολοκληρωμένες - Κλειδωμένες Αγγελίες
- The glove (χειριστήριο για PS1)
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.222 δευτερόλεπτα