SEGA Μega Drive 2,γνήσιο joypad,RCA AV& SEGA μετασχηματιστή

• h20_polo
  • Το Άβαταρ του/της h20_polo Συντάκτης θέματος
  • Premium Member
  • Premium Member
Περισσότερα
13/10/2013 23:34 #13988 από h20_polo
SEGA Μega Drive 2 κονσόλα, σετ με γνήσιο Joypad, RCA AV Composite καλώδιo σύνδεσης τηλεόρασης για καλύτερη ποιότητα εικόνας και ήχου από το κοινό RF καλώδιο, και μετασχηματιστή ρεύματος SEGA, σε άριστη λειτουργική και εμφανισιακή κατάσταση. Τιμή 50€
Παρακαλώ όχι ανταλλαγές ή παζάρια, μόνο σοβαρές προτάσεις.

Το θέμα είναι κλειδωμένο.
  • Phobos
  • Το Άβαταρ του/της Phobos
  • Senior Member
  • Senior Member
Περισσότερα
14/10/2013 15:40 #13992 από Phobos
να κανω μια αφελης ερωτηση αν μου επιτρεπεις και χωρις καμια δοση κακιας, επειδη σε βλεπω εδω και καιρο να διαθετεις πολλα μηχανηματα και προγραμματα και πολλες φορες και διπλα και τριπλα , πες μου κατι
ειναι απο συλλογη που ειχες απο το παρελθον ? αλιως δεν εξηγητε ρε παιδι μου ,που τα βρισκεις ολα αυτα?
και μαλιστα σε κουτι ολα και σε αριστη κατασταση

συγνωμη που ρωταω αλλα θελω να ξερω
  • h20_polo
  • Το Άβαταρ του/της h20_polo Συντάκτης θέματος
  • Premium Member
  • Premium Member
Περισσότερα
14/10/2013 16:48 - 14/10/2013 17:37 #13993 από h20_polo

Phobos έγραψε: να κανω μια αφελης ερωτηση αν μου επιτρεπεις και χωρις καμια δοση κακιας, επειδη σε βλεπω εδω και καιρο να διαθετεις πολλα μηχανηματα και προγραμματα και πολλες φορες και διπλα και τριπλα , πες μου κατι
ειναι απο συλλογη που ειχες απο το παρελθον ? αλιως δεν εξηγητε ρε παιδι μου ,που τα βρισκεις ολα αυτα?
και μαλιστα σε κουτι ολα και σε αριστη κατασταση

συγνωμη που ρωταω αλλα θελω να ξερω

Καλησπέρα, ότι διαθέτω προς πώληση προέρχεται από τις προσωπικές μου συλλογές που τώρα αποφάσισα να αποχωριστώ. Δεν είναι όλα σε κουτί (Εκτός εάν το αναφέρω ρητά), αλλά είναι όλα πλήρως λειτουργικά σε άριστη ή σε πολύ καλή κατάσταση και κάποια καινούργια σφραγισμένα. Δεν βρίσκονται πλέον όλα αυτά έτσι χύμα εκεί έξω και σε καλή κατάσταση.

Σε ενδιαφέρει να αγοράσεις κάτι? :)
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Phobos
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.212 δευτερόλεπτα