Panasonic 3do
- freename55
- Συντάκτης θέματος
- Retro Starter
-
Λιγότερα
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
06/12/2014 09:17 - 07/12/2014 01:53 #25157
από freename55
Panasonic 3do δημιουργήθηκε από freename55
Έπειτα από παρότρυνση "συμφορουμίτη" ανεβάζω την εξής αγγελία:
Πωλείται Panasonic 3DO FZ-10 R.E.A.L. Interactive Multiplayer (serial no. 5DKSA01040), αγορασμένο το 1997, μαζί με την συσκευασία, όλα τα καλώδια σύνδεσης, ένα γνήσιο χειριστήριο και το παιχνίδι΄΄Powers Kingdom΄΄. Η κονσόλα λειτουργεί κανονικά, είναι προσεγμένη και σε πολύ καλή κατάσταση, σε σχέση με τα χρόνια της. Η αγγελία απευθύνεται σε συλλέκτες αλλά θα χαρώ να ανταποκριθούν παλιοί κάτοχοι της κονσόλας, που είναι σε θέση να εκτιμήσουν την αξία της. Παρακαλώ μόνο σοβαρές προτάσεις.
Τυπική τιμή λοιπόν 180 ευρώ, σε αντιστοίχιση με το ebay.
Πωλείται Panasonic 3DO FZ-10 R.E.A.L. Interactive Multiplayer (serial no. 5DKSA01040), αγορασμένο το 1997, μαζί με την συσκευασία, όλα τα καλώδια σύνδεσης, ένα γνήσιο χειριστήριο και το παιχνίδι΄΄Powers Kingdom΄΄. Η κονσόλα λειτουργεί κανονικά, είναι προσεγμένη και σε πολύ καλή κατάσταση, σε σχέση με τα χρόνια της. Η αγγελία απευθύνεται σε συλλέκτες αλλά θα χαρώ να ανταποκριθούν παλιοί κάτοχοι της κονσόλας, που είναι σε θέση να εκτιμήσουν την αξία της. Παρακαλώ μόνο σοβαρές προτάσεις.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": jimn
Το θέμα είναι κλειδωμένο.
- glaros
-
- Team RC
-
- Play it Loud
Λιγότερα
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 3798
06/12/2014 11:58 #25160
από glaros
Απαντήθηκε από glaros στο θέμα Panasonic 3do
Τι ποσό ζητάς για την κονσόλα ?
- freename55
- Συντάκτης θέματος
- Retro Starter
-
Λιγότερα
Περισσότερα
06/12/2014 15:52 #25173
από freename55
Απαντήθηκε από freename55 στο θέμα Panasonic 3do
Δεν έχω κάποια συγκεκριμένη τιμή στο μυαλό μου, αν και γνωρίζω τις τιμές στο ebay. Περιμενώ από τους πραγματικά ενδιαφερομένους μια σοβαρή πρόταση. Κάθε πρόταση συζητήσιμη και σεβαστή. Φιλικά πάντα.
- glaros
-
- Team RC
-
- Play it Loud
Λιγότερα
Περισσότερα
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 3798
06/12/2014 16:11 #25174
από glaros
Απαντήθηκε από glaros στο θέμα Panasonic 3do
Προσπαθούμε να αποφεύγουμε την τιμή τύπου "παζάρι" για να μην αντιμετωπίζουμε μετά τις διαφωνίες/τσακωμούς/ ανάμεσα σε υποψηφιους αγοραστές.
- freename55
- Συντάκτης θέματος
- Retro Starter
-
Λιγότερα
Περισσότερα
06/12/2014 16:35 #25175
από freename55
Δεν είμαι άνθρωπος που θα κάνει παζάρια και ούτε θα μπω σε αυτή τη διαδικασία για 5 και για 10 ευρώ. Όποιος ενδιαφέρεται σοβαρά, στη διάθεσή του για κάθε σχετική ερώτηση, με p.m.
- Fotis_KFOR
-
- Site Owner / Admin
-
- PC / Sinclair ZX Spectrum+3
06/12/2014 17:15 - 06/12/2014 17:16 #25177
από Fotis_KFOR
My Collection / Projects / Various :
Computers , Consoles-Pongs , Various , Not-working , Handhelds-Tabletops , Intel p4004 (First CPU) , Old Hardware Parts , Magazines ,
Retro Computer Project , M.A.M.E. Cabinets , My Retro Computers & Consoles Room
UP THE IRONS!!! - My Iron Maiden Collection
My Wish List : www.retrocomputers.gr/collection/my-wish-list ;)
KEEP RETRO
Απαντήθηκε από Fotis_KFOR στο θέμα Panasonic 3do
Καλησπέρα και καλως όρισες στην παρέα μας freename55. 
Σε κάθε αγγελία αν δεις και τους όρους χρήσης του site πρέπει να μπαίνει οριστική αρχική τιμή και αργότερα αν θέλεις μπορείς να την μειώσεις.
Απλά δεν μπορούμε να βάζουμε αγγελίες του στυλ "προτείνετε μου εσείς τιμή" ή μόνο μεσω ΡΜ κτλ, αλλά με αρχική τιμή και δημόσιο ποστάρισμα για να τηρείται και η σειρά προτεραιότητας.
Οπότε αφού όπως λες γνωρίζεις και τιμές από το ebay, βάλε σε παρακαλώ μια τιμή στο αρχικό ποστ.
Ευχαριστώ.
Σε κάθε αγγελία αν δεις και τους όρους χρήσης του site πρέπει να μπαίνει οριστική αρχική τιμή και αργότερα αν θέλεις μπορείς να την μειώσεις.
Απλά δεν μπορούμε να βάζουμε αγγελίες του στυλ "προτείνετε μου εσείς τιμή" ή μόνο μεσω ΡΜ κτλ, αλλά με αρχική τιμή και δημόσιο ποστάρισμα για να τηρείται και η σειρά προτεραιότητας.
Οπότε αφού όπως λες γνωρίζεις και τιμές από το ebay, βάλε σε παρακαλώ μια τιμή στο αρχικό ποστ.
Ευχαριστώ.
My Collection / Projects / Various :
Computers , Consoles-Pongs , Various , Not-working , Handhelds-Tabletops , Intel p4004 (First CPU) , Old Hardware Parts , Magazines ,
Retro Computer Project , M.A.M.E. Cabinets , My Retro Computers & Consoles Room
UP THE IRONS!!! - My Iron Maiden Collection
My Wish List : www.retrocomputers.gr/collection/my-wish-list ;)
KEEP RETRO
- freename55
- Συντάκτης θέματος
- Retro Starter
-
Λιγότερα
Περισσότερα
06/12/2014 21:25 #25181
από freename55
Σεβαστοί οι όροι του φόρουμ.
Τα παλαιά μέλη πρέπει να προστατεύονται από τους νεόφερτους.
Έχω όμως κάποιους όρους και γω.
(Θέλω - έλπιζω - εύχομαι) η κονσόλα, που την έχω από παιδί και είναι δώρο με συναισθηματική αξία για μένα,
να δοθεί σε πρώην κάτοχο και όχι επαγγελματία ( για πιθανή μελλοντική αγορά από μέρους μου).
(Θέλω - έλπιζω - εύχομαι) να βρεθεί αγοραστής από Θεσσαλονίκη για να δοθεί χέρι με χέρι (χωρίς τραπ. καταθέσεις - αντικαταβολές), για να ελέγξει την κονσόλα με την ησυχία του και εγώ να λάβω τα χρήματα (και ελπίζω και ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά.) Για τους κατοίκους Αθηνών, η κονσόλα μπορεί να αποσταλεί σε αδερφικό φίλο, με τον οποίον θα έρθουν σε απευθείας συνεργασία (γενικά αποφεύγω τις απρόσωπες συναλλαγές).
Τέλος, η κάθε προσφορά (όπως και η αγγελία) μπορούν ελεύθερα να αποσυρθούν ανα πάσα στιγμή, αρκεί να υπάρχει η καλοσύνη της έγκαιρης ενημέρωσης.
Ευχαριστώ για τη φιλοξενία στο φόρουμ σας.
Τα παλαιά μέλη πρέπει να προστατεύονται από τους νεόφερτους.
Έχω όμως κάποιους όρους και γω.
(Θέλω - έλπιζω - εύχομαι) η κονσόλα, που την έχω από παιδί και είναι δώρο με συναισθηματική αξία για μένα,
να δοθεί σε πρώην κάτοχο και όχι επαγγελματία ( για πιθανή μελλοντική αγορά από μέρους μου).
(Θέλω - έλπιζω - εύχομαι) να βρεθεί αγοραστής από Θεσσαλονίκη για να δοθεί χέρι με χέρι (χωρίς τραπ. καταθέσεις - αντικαταβολές), για να ελέγξει την κονσόλα με την ησυχία του και εγώ να λάβω τα χρήματα (και ελπίζω και ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά.) Για τους κατοίκους Αθηνών, η κονσόλα μπορεί να αποσταλεί σε αδερφικό φίλο, με τον οποίον θα έρθουν σε απευθείας συνεργασία (γενικά αποφεύγω τις απρόσωπες συναλλαγές).
Τέλος, η κάθε προσφορά (όπως και η αγγελία) μπορούν ελεύθερα να αποσυρθούν ανα πάσα στιγμή, αρκεί να υπάρχει η καλοσύνη της έγκαιρης ενημέρωσης.
Ευχαριστώ για τη φιλοξενία στο φόρουμ σας.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Fotis_KFOR
- freename55
- Συντάκτης θέματος
- Retro Starter
-
Λιγότερα
Περισσότερα
10/01/2015 23:01 #25767
από freename55
Καλοπουλήθηκε. Παρακαλώ η αγγελία να κλειδωθεί.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.333 δευτερόλεπτα